0

بهترین لازانیای دنیا

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

بهترین لازانیای دنیا

 

این لازانیای خوشمزه با سه نوع پنیر مختلف درست شده و طعمی مخصوص و استثنایی دارد.

مناسب برای :12 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

این لازانیای لذیذ با سوسیس، گوشت چرخ کرده و سه نوع پنیر تهیه می شود. زمان آماده سازی مواد آن 30 دقیقه و کل زمان تهیه این لازانیا سه ساعت و ربع می باشدو برای سرو به تعداد 12 نفر مناسب می‌باشد.

 

مواد لازم:

سوسیس مرغوب

450 گرم

گوشت چرخ کرده

350 گرم

پیاز ریز خرد شده

½ پیمانه

سیر له شده

2 حبه

گوجه فرنگی ریز خرد شده

850 گرم

سس گوجه فرنگی

850 گرم

آب

½ پیمانه

شکر

2 قاشق غذاخوری

ریحان خشک شده

½ 1 قاشق چایخوری

رازیانه

½ قاشق چایخوری

ادویه دلخواه

1 قاشق چایخوری

نمک

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

¼ قاشق چایخوری

جعفری تازه ساتوری شده

4 قاشق غذاخوری

لازانیا

12 عدد

پنیر کممبرت

500 گرم

تخم مرغ

1 عدد

نمک

½ قاشق چایخوری

پنیر موتزارلا

350 گرم

پنیر پارمژان رنده شده

350 گرم

 
طرز تهیه:
  1. در یک قابلمهٔ مناسب، پیاز، سیر، گوشت چرخ کرده و سوسیس ها را روی حرارت متوسط کمی می‌پزیم تا رنگ گوشت کمی قهوه ای شود. سپس گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه فرنگی و رب گوجه را به همراه آب، داخل آن ریخته و مخلوط می‌کنیم. آن را با یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل سیاه، ادویۀ دلخواه، شکر، ریحان، زیره و دو قاشق غذا خوری جعفری طعم دار می‌کنیم. در سس را گذاشته و به مدت یک ساعت و نیم می‌گذاریم تا کاملاً بپزد. هر از چند گاهی آن را مخلوط می‌کنیم.
  2. در یک قابلمهٔ بزرگ آب و کمی نمک ریخته و آن را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا به جوش آید. سپس لازانیا را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل آن قرار می‌دهیم تا بپزد. آن را آبکش کرده و رویش آب سرد می‌ریزیم. در یک کاسه، پنیر کممبرت، تخم مرغ و باقیماندۀ جعفری و ½ قاشق چایخوری نمک را می‌ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می‌کنیم.
  3. فر را با دمای 190 درجهٔ سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.
  4. برای آماده کردن لازانیا، ابتدا ½ 1 پیمانه از مخلوط گوشت را کف یک ظرف مناسب فر به ابعاد 22 در 33 سانتیمتر قرار داده و آن را کاملاً یکدست پخش می‌کنیم. شش برگ لازانیا روی سطح آن می‌چینیم تا روی سس را کاملاً بگیرد. نیمی از مخلوط پنیر کممبرت را روی آن می‌ریزیم. ⅓ از پنیر موتزارلای موجود را برش زده و روی سطح آن می‌چینیم. ½ 1 پیمانه دیگر از مخلوط سس گوشتی را روی آن ریخته و کاملاً یکدست روی سطح آن پخش می‌کنیم. سپس ¼ پیمانه از پنیر پارمژان رنده شده را روی آن می‌پاشیم. همین کار را باز هم ادامه می‌دهیم و روی لایهٔ آخر باقیمانده، موتزارلا و پارمژان می‌ریزیم. روی آن را با کاغذ فویل می‌پوشانیم به طوری که کاغذ به پنیر روی آن برخورد نکند.
  5. آن را به مدت 25 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا بپزد. سپس فویل را از روی آن برداشته و 25 دقیقهٔ دیگر آن را در فر می‌گذاریم.

 

یک شنبه 5 آبان 1392  1:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها