این لازانیای خوشمزه با سه نوع پنیر مختلف درست شده و طعمی مخصوص و استثنایی دارد.
مناسب برای :12 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
این لازانیای لذیذ با سوسیس، گوشت چرخ کرده و سه نوع پنیر تهیه می شود. زمان آماده سازی مواد آن 30 دقیقه و کل زمان تهیه این لازانیا سه ساعت و ربع می باشدو برای سرو به تعداد 12 نفر مناسب میباشد.
مواد لازم:
سوسیس مرغوب
|
450 گرم
|
گوشت چرخ کرده
|
350 گرم
|
پیاز ریز خرد شده
|
½ پیمانه
|
سیر له شده
|
2 حبه
|
گوجه فرنگی ریز خرد شده
|
850 گرم
|
سس گوجه فرنگی
|
850 گرم
|
آب
|
½ پیمانه
|
شکر
|
2 قاشق غذاخوری
|
ریحان خشک شده
|
½ 1 قاشق چایخوری
|
رازیانه
|
½ قاشق چایخوری
|
ادویه دلخواه
|
1 قاشق چایخوری
|
نمک
|
1 قاشق غذاخوری
|
فلفل سیاه
|
¼ قاشق چایخوری
|
جعفری تازه ساتوری شده
|
4 قاشق غذاخوری
|
لازانیا
|
12 عدد
|
پنیر کممبرت
|
500 گرم
|
تخم مرغ
|
1 عدد
|
نمک
|
½ قاشق چایخوری
|
پنیر موتزارلا
|
350 گرم
|
پنیر پارمژان رنده شده
|
350 گرم
|
طرز تهیه:
-
در یک قابلمهٔ مناسب، پیاز، سیر، گوشت چرخ کرده و سوسیس ها را روی حرارت متوسط کمی میپزیم تا رنگ گوشت کمی قهوه ای شود. سپس گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه فرنگی و رب گوجه را به همراه آب، داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم. آن را با یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل سیاه، ادویۀ دلخواه، شکر، ریحان، زیره و دو قاشق غذا خوری جعفری طعم دار میکنیم. در سس را گذاشته و به مدت یک ساعت و نیم میگذاریم تا کاملاً بپزد. هر از چند گاهی آن را مخلوط میکنیم.
-
در یک قابلمهٔ بزرگ آب و کمی نمک ریخته و آن را روی حرارت زیاد میگذاریم تا به جوش آید. سپس لازانیا را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل آن قرار میدهیم تا بپزد. آن را آبکش کرده و رویش آب سرد میریزیم. در یک کاسه، پنیر کممبرت، تخم مرغ و باقیماندۀ جعفری و ½ قاشق چایخوری نمک را میریزیم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم.
-
فر را با دمای 190 درجهٔ سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
-
برای آماده کردن لازانیا، ابتدا ½ 1 پیمانه از مخلوط گوشت را کف یک ظرف مناسب فر به ابعاد 22 در 33 سانتیمتر قرار داده و آن را کاملاً یکدست پخش میکنیم. شش برگ لازانیا روی سطح آن میچینیم تا روی سس را کاملاً بگیرد. نیمی از مخلوط پنیر کممبرت را روی آن میریزیم. ⅓ از پنیر موتزارلای موجود را برش زده و روی سطح آن میچینیم. ½ 1 پیمانه دیگر از مخلوط سس گوشتی را روی آن ریخته و کاملاً یکدست روی سطح آن پخش میکنیم. سپس ¼ پیمانه از پنیر پارمژان رنده شده را روی آن میپاشیم. همین کار را باز هم ادامه میدهیم و روی لایهٔ آخر باقیمانده، موتزارلا و پارمژان میریزیم. روی آن را با کاغذ فویل میپوشانیم به طوری که کاغذ به پنیر روی آن برخورد نکند.
-
آن را به مدت 25 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا بپزد. سپس فویل را از روی آن برداشته و 25 دقیقهٔ دیگر آن را در فر میگذاریم.