0

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی

 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی
یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.

مواد لازم :
شکر : نیم کیلو
پوست پرتقال : ۲۰۰ گرم
آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری
آب : دو لیوان
 
طرز تهیه :
قسمت سفیدیهای پوست پرتقال رو جدا کرده و خلال می کنیم .

پوست پرتقال ها رو در آبجوش ریخته و اجازه می دیم ۱۵ دقیقه داخل اون بمونه و بعد آبکش می کنیم . این مرحله رو کلا"  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بمونه تا بپزه و در عین حال تلخیش بره .
 
شکر رو با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می ذاریم تا قوام بیاد (برای اینکه بدونید روش قوام اومدن به چه صورتی هست لطفا اینجا رو کلیک کنید )
mp03.jpg (386×288)
 
بعد پوست پرتقالها و آبلیمو رو اضافه کرده و می ذاریم نیم ساعت روی حرارت بمونه .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بمونه .
mp04.jpg (386×288)
 
برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .
mp05.jpg (386×288)




 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 4 آبان 1392  12:31 PM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها