0

املت فنجانی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

املت فنجانی

خوردن املتی که داخل گوجه‌فرنگی است شاید عجیب به‌نظر برسد اما شیوه متنوعی از طبخ غذاست که لذت خوردن آن را چندین برابر می‌کند. این دستور تهیه همچنین با قارچ، پنیر، فلفل و هر چیز دیگری که فکر می‌کنید می‌تواند در کنار گوجه‌فرنگی و تخم مرغ سرو شود، عالی خواهد بود.
درست کردن این املت حداکثر 15 دقیقه از وقت شما را خواهد گرفت.

 

مواد لازم:

مارچوبه

2 ساقه

ژامبون گوشت 

2 ورقه

گوجه فرنگی درشت و سفت

1 عدد

تخم مرغ

1 عدد

پنیر صبحانه

50 گرم

روغن

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

  1. ژامبون‌ و مارچوبه را به صورت مکعبی شکل خرد کنید به‌طوری که داخل گوجه‌فرنگی جا شوند.
  2. فر را در دمای 220 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.
  3. سطح سینی فر را کمی با روغن چرب می‌کنیم.
  4. قسمت بالای گوجه‌فرنگی را برش زده و به آرامی محتویات و دانه‌ها را خارج می‌کنیم؛ سپس داخل پیمانه گوجه‌فرنگی را به کمی نمک آغشته می‌کنیم.
  5. سپس برای 5 دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا کمی گوجه نرم شود.
  6. سپس از فر خارج کرده ژامبون، مارچوبه و پنیر خردشده راداخل گوجه‌فرنگی ریخته و تخم‌مرغ را شکسته و داخل گوجه‌فرنگی می‌ریزیم. و کمی فلفل روی آن می‌پاشیم.
  7. گوجه‌فرنگی پر شده را دوباره داخل فر قرار می‌دهیم تا زمانی که تخم‌مرغ بپزد. بسته به دما و حرارت فر شما و اینکه دوست دارید تخم‌مرغتان چقدر سفت باشد این زمان حدودا  20 تا 30 دقیقه طول می‌کشد.
شنبه 4 آبان 1392  10:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها