0

فلفل دلمه ای شکم پر

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

فلفل دلمه ای شکم پر

فلفل دلمه ای شکم پر، خوشمزه و پر شده با گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، برنج و پنیر، همراه با رب گوجه فرنگی !!!

مواد لازم :

فلفل دلمه ای سبز
6 عدد
(120 کالری)
 
نمک و فلفل
به مقدار لازم
(0 کالری)
 
گوشت چرخ شده
500 گرم
(1000 کالری)
 
پیاز خرد شده بزرگ
1 عدد
(8 کالری)
 
گوجه فرنگی خرد شده
500 گرم
(520 کالری)
 
برنج خام
1/2 پیمانه
(337 کالری)
 
آب
1/2 پیمانه
(0 کالری)
 
پنیر چدار خرد شده
1 پیمانه
(455 کالری)
 
روغن
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
 
رب گوجه فرنگی
2 پیمانه
(450 کالری)
 
طرز تهیه :

1

برای تهیه فلفل دلمه ای شکم پر، ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت (175 سانتیگراد) تنظیم کنید.

2

در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت آب بریزید و بگذارید تا آب به جوش آید و کمی نمک اضافه کنید.

3

فلفل ها را از قسمت سر بریده و دانه های آن را خارج کنید.

4

فلفل را در آب جوش به مدت 5 دقیقه قرار دهید و سپس آن را خارج نموده و کنار بگذارید.

5

در یک تابه بزرگ، پیاز را در روغن داغ سرخ کنید.

6

گوشت را اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت سرخ شود، تفت دهید.

7

روغن آن را خارج کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید تا طعم بگیرد.

8

گوجه فرنگی، برنج، 1/2 پیمانه آب اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا آب بجوش آید (به مدت 15 دقیقه، یا تا زمانی که برنج کمی پخته شود.)

9

مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید و پنیر را اضافه نموده و به هم بزنید.

10

مواد را داخل هر یک از فلفل ها بریزید و در ظرف مخصوص فر قرار دهید.

11

در یک تابه متوسط​​، رب گوجه فرنگی حرارت دهید تا غلیظ شود و آن را بر روی فلفل ها بریزید.

12

روی مواد را با فویل بپوشانید و به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود.

13

فلفل دلمه ای های شکم پر را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب سرو کنید.

شنبه 4 آبان 1392  9:52 AM
تشکرات از این پست
mehrad90 yarabyarabyarab
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

پاسخ به:فلفل دلمه ای شکم پر

سلام

به نظر خوشمزه میاد درست کنیم ببینیم مزش چجوریه

ممنون

شنبه 4 آبان 1392  10:47 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها