فلفل دلمه ای شکم پر، خوشمزه و پر شده با گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، برنج و پنیر، همراه با رب گوجه فرنگی !!!
مواد لازم :
فلفل دلمه ای سبز
6 عدد
(120 کالری)
نمک و فلفل
به مقدار لازم
(0 کالری)
گوشت چرخ شده
500 گرم
(1000 کالری)
پیاز خرد شده بزرگ
1 عدد
(8 کالری)
گوجه فرنگی خرد شده
500 گرم
(520 کالری)
برنج خام
1/2 پیمانه
(337 کالری)
پنیر چدار خرد شده
1 پیمانه
(455 کالری)
روغن
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
رب گوجه فرنگی
2 پیمانه
(450 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه فلفل دلمه ای شکم پر، ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت (175 سانتیگراد) تنظیم کنید.
2
در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت آب بریزید و بگذارید تا آب به جوش آید و کمی نمک اضافه کنید.
3
فلفل ها را از قسمت سر بریده و دانه های آن را خارج کنید.
4
فلفل را در آب جوش به مدت 5 دقیقه قرار دهید و سپس آن را خارج نموده و کنار بگذارید.
5
در یک تابه بزرگ، پیاز را در روغن داغ سرخ کنید.
6
گوشت را اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت سرخ شود، تفت دهید.
7
روغن آن را خارج کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید تا طعم بگیرد.
8
گوجه فرنگی، برنج، 1/2 پیمانه آب اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا آب بجوش آید (به مدت 15 دقیقه، یا تا زمانی که برنج کمی پخته شود.)
9
مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید و پنیر را اضافه نموده و به هم بزنید.
10
مواد را داخل هر یک از فلفل ها بریزید و در ظرف مخصوص فر قرار دهید.
11
در یک تابه متوسط، رب گوجه فرنگی حرارت دهید تا غلیظ شود و آن را بر روی فلفل ها بریزید.
12
روی مواد را با فویل بپوشانید و به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود.
13
فلفل دلمه ای های شکم پر را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب سرو کنید.