نان مخصوص و بسیار نازک ترکی… از این نان در تهیه انواع ساندویچ های ترکی مانند شاورما یا کباب ترکی و همچنین در تهیه باقلوای استانبولی استفاده می شود.
مواد لازم :
آرد گندم الک شده
1 و 2/3 پیمانه
(566 کالری)
نمک
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
آب ولرم
2/3 پیمانه
(0 کالری)
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
(450 کالری)
روغن زیتون (برای سرخ کردن)
به میزان لازم
(300 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه نان یوفکا، ابتدا در یک کاسه متوسط ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
2
روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آن را ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. (اگز حالت چسبندگی داشت کمی آرد اضافه کنید.)
3
روی خمیر را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 4 ساعت و یا در یخچال به مدت یک شب خمیر بماند.
4
خمیررا به 6 قطعه مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ درآورید. توپ های خمیر را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 15 دقیقه بماند.
5
بر روی یک سطح صاف آرد بپاشید. هر رول توپ را به صورت بسیار نازک با وردنه پهن کنید.
6
یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. در تابه روغن زیتون بریزید و اجازه دهید داغ شود. خمیر نازک را در روغن به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید. با استفاده از یک کاردک مخصوص برای طرف دیگر این کار را تکرار کنید.
7
با استفاده از کاردک، نان را از روغن خارج کنید و بر روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.