سيد جلال حسيني در مورد ديدار فرداي تيمهاي پرسپوليس و سپاهان از هفته شانزدهم ليگ برتر اظهار داشت: روز گذشته به خوبي استراحت کردم و طبق دستور کادر فني سپاهان با سيد مهدي رحمتي و احسان حاجصفي در آکادمي فوتبال ريکاوري کرديم و از لحاظ بدني به آمادگي خوبي رسيديم. امروز هم قرار است با سفر سپاهان به تهران به اعضاي تيم ملحق شويم و تمريناتمان براي آمادگي بازي فردا را در کنار ساير بازيکنان ادامه دهيم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا در بازي فردا در ترکيب سپاهان قرار دارد؛ گفت: اين موضوع به مربيان تيم مربوط ميشود. اگر در ترکيب باشم با تمام وجود بازي ميکنم و اگر هم نباشم براي موفقيت سپاهان دعا ميکنم.
حسيني در مورد نتيجه بازي مقابل پرسپوليس تأکيد کرد: تا به حال براي هيچ تيمي کري نخواندهام و از اين عادتها ندارم. پرسپوليس يکي از بهترين تيمهاي ايران است، اما مطمئناً فقط براي پيروزي در بازي فردا گام به زمين ميگذاريم.
وي ادامه داد: علي دايي هميشه روحيه برد را به بازيکنانش تزريق ميکند که اين موضوع از عوامل موفقيت پرسپوليس محسوب ميشود.
حسيني در مورد اختلافات اوايل فصل با امير قلعهنويي گفت: هيچ زمان با هيچ کس مشکلي نداشتهام و اينکه من در چه پستي بازي کنم را مربي تشخيص ميدهد. اين بازيکن نيست که در اين مورد تصميم ميگيرد. مربي هر تصميمي بگيرد، انجام ميدهم.
مدافع تيم اميد در مورد گلزنياش براي اين تيم در بازيهاي آسيايي 2010 گوانگجو اظهار داشت: بيشتر در زماني که ضربات ايستگاهي نواخته ميشد رو به جلو حرکت کرده و براي تيم اميد گلزني ميکردم و اين مورد ربطي به هجومي بودنم نداشت.
وي درباره اينکه انتقادات زيادي مبني بر حضور وي و سيد مهدي رحمتي در ترکيب تيم اميد ميشود؛ يادآور شد: از اين مسائل زياد به وجود ميآيد. اين مورد که يک تيم گل ميخورد و تنها 2 نفر مقصر ميشوند، خيلي جالب نيست و درست نيست که در اين مورد حرفي زده شود.
حسيني با اشاره به اين که در تيم 11 نفر حضور دارند و نبايد تنها روي 2 بازيکن بزرگنمايي کرد؛ گفت: بزرگسالان بايد چه کاري انجام ميدادند که ما انجام نداديم. يک دست صدا ندارد. ما هم تمام تلاشمان را کرديم و زماني که از تيم 11 نفره فقط 2 نفر را ميبينند، مشکل جاي ديگر است.
وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينکه دورنماي تيم اميد با غلامحسين پيرواني را چگونه ميبيند؛ گفت: اگر پيرواني بماند و به او فرصت بدهند، ميتواند به اهداف بزرگي برسد. وي يکي از بهترين مربيان است که از کادر خوبي نيز بهره ميبرد.
حسيني با بيان اينکه اگر از پيرواني حمايت شود، صد در صد با او به المپيک ميرويم، ادامه داد: پيرواني مربي است که چندين بازيکن خوب به فوتبال معرفي کرده و تيمش با بدترين شرايط هميشه مدعي بوده است.