0

شعر و اس ام اس محرم

fantastic
fantastic
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 341

شعر و اس ام اس محرم

بر گوش جانم می سرد آوای زنگ قافله
این قافله تا کربلا دیگر ندارد فاصله

منم نواده ی هاجر که پیش چشم ترم
به مذبح آمده این بار هر دو تا پسرم

دو تا کبوتر من قابل ضریح تو نیست
اگر به خاک می افتند هم فدای حرم

السلام علیك یا أباعبدالله
وعلی الارواح التی حلت بفنائك علیكم منی جمیعا
سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار
ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتكم
السلام علی الحسین
وعلى علی بن الحسین
وعلى أولاد الحسین
وعلى أصحاب الحسین

چشمی كه در بهشت تو گریان نمی شود
باید حواله داد به دست جهنمش

هر که غمت را خرید، عشرت عالم فروخت
با خبران غمت بی خبر از عالمند

گشت چو در کربلا، رایت عشقت بلند
خیل ملک در رکوع پیش لوایت خمند

بر من لباس نوكری‌ام را كفن كنید
نوكر بهشت هم برود باز نوكر است

به یاد داغ بانو، دلشکسته
محرم می روم دنبال دسته

دوباره شعرهای محتشم وار
نوشته می شود بر روی دیوار

.:: اللهم عجل لولیک الفرج ::.

جمعه 3 آبان 1392  6:50 PM
تشکرات از این پست
fantastic
fantastic
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 341

پاسخ به:شعر و اس ام اس محرم

اشکم ز هجر روي تو خوناب شد حسين , مويم ز غصه رشته مهتاب شد حسين . هر جا کنار آب نشستم ز داغ تو , از بس که سوختم جگرم آب شد حسين . جانسوز تر ز داغ تو ديگر کسي نديد , خورشيد هم ز داغ تو در تاب شد حسين .

امام صادق (ع) : کسي که ذکر مصييبت ما را بشنود و از چشمش اشک بيايد خداوند او را بر آتش جهنم حرام مي کند .

پیامک برای ماه محرم , پیامک به مناسبت ماه محرم , پیامک ویژه ماه محرم :
گفتمش نقاش را نقشي بکش از زندگي , با قلم نقش حبابي بر لب دريا کشيد . گفتمش تصويري از ليلا و مجنون را بکش , عکس حيدر در کنار حضرت زهرا کشيد . گفتمش بر روي کاغذ عشق را تصوير کن , در بيابان بلا تصويري از سقا کشيد . گفتمش سختي و درد و آه گشته حاصلم , گريه کرد آهي کشيد و زينب کبري کشيد .

محرم آمد و ماه عزا شد , مه جانبازی خون خدا شد . جوانمردان عالم را بگویید , دوباره شور عاشوار به پا شد .

يه جائیه تو دنیا همه براش می میرن , تموم حاجتا رو همه از می گیرن . بین دو نهر آبه یه سرزمین خشکه , شمیم باغ و لاله اش خوشبو ز عطر مُشکه . شبای جمعه زهرا زائر این زمینه , "ســیــنـــه" زن ح"ســیــنـــه" یل ام البنینه .

امام حسين (ع) : عقل به کمال نمي رسد مگر با پيروي از حق .

فرمانده عشاق دل آگاه حسين است , بيراهه مرو ساده ترين راه حسين است . ازمردم گمراه جهان راه مجوييد , نزديک ترين راه به الله حسين است .

نام من سرباز کوی عترت است , دوره آموزشی ام هیئت است . پادگانم چادری شد وصله دار , سر درش عکس علی با ذوالفقار . ارتش حید محل خدمتم , بهر جانبازی پی هر فرصتم . نقش سر دوشی من یا فاطمه ست , قمقمه ام پر ز آب علقمه ست . رنگ پیراهن نه رنگ خاکی است , زینب آن را دوخته پس مشکی است . اسم رمز حمله ام یاس علی , افسر مافوقم عباس علی (ع) .

بر سينه من نوشته بين الحرمين : نصف قلبم با ابالفضل ، نصف ديگر با حسين . . . السلام علي الحسين و علي عباس الحسين

عالم همه محو گل رخسار حسين است , ذرات جهان در عجب از کار حسين است . داني که چرا خانه حق گشته سيه پوش , يعني که خداي تو عزادار حسين است .

امام حسين (ع) : قيام و انقلاب من نه از روي خودخواهي و خوشگذراني و فساد و ظلم است ، بلکه من در پي اصلاح امت جدم و برپايي امر به معروف و نهي از منکر هستم .

هر دم به گوشم مي رسد آواي زنگ قافله , اين قافله تا کربلا ديگر ندارد فاصله . يک زن ميان محملي اندر غم و تاب و تب است , اين زن صدايش آشناست اي واي من اين زينب است .

امام حسين (ع) : ادب آن است که وقتي از منزلت خارج شدي ، هر کس را که ديدي او را از خود بهتر بداني .

سلام بر حسين و بر کلامي که از لب هاي خشکيده اش جاري شد . ماه محرم تسلیت باد .

امام سجاد (ع) : هر مومني که بگريد بر قتل حسين (ع) به نحوي که اشک بر چهره اش جاري شود ، خداوند او را جاودانه در خانه اي از خانه هاي بهشت جا مي دهد .

.:: اللهم عجل لولیک الفرج ::.

جمعه 3 آبان 1392  6:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها