پروتئین ماهی دارای ارزش غذایی بالایی است، ماهی راحت هضم می¬شود، همچنان که غذای خوبی برای بیماران مبتلا به ناراحتی¬های دستگاه گوارشی به شمار می¬رود. ویژگی چربی موجود در ماهی، سرشار بودن آن از اسیدهای چرب غیر اشباع است، این اسیدها مفید بوده و هیچ ضرری ندارند و به قدرتشان در کاهش سطح چربی خون معروفند. که این موجب شده که ماهی برای پیشگیری از تصلب شرائین و به ویژه بیماریهای رگهای بالایی قلب مفید باشد. چربی ماهی راحت¬تر از چربی گوشت هضم می¬شود. خداوند تعالی می¬فرماید: (وَهُوَ الَّذِي سَخَّرَ الْبَحْرَ لِتَأْكُلُواْ مِنْهُ لَحْمًا طَرِيًّا) [النحل: 14] ( و اوست که دریا را مسخر کرد تا شما از آن گوشتی لطیف بخورید.) ماهی دقیقا از لطیف¬ترین انواع گوشت به شمار می¬رود و ویژگی آن ارزش غذایی بالای آن است. سبحان الله، خدایی که این نعمت¬ها را برای ما مسخر فرمود تا به خاطر آن سپاسگزارش باشیم
به قلم: عبد الدائم الكحيل
www.kaheel7.com/fa