0

پاستای میگو و فلفل قرمز

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پاستای میگو و فلفل قرمز

پاستای میگو و فلفل قرمز

 

یک پاستای لذیذ با ارزش غذایی بالا …

مواد لازم :

میگو متوسط پوست كنده شده
1 كيلو
(990 کالری)
 
کره
1/4 پیمانه
(407 کالری)
 
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
 
پیاز خرد شده
1/3 پیمانه
(3 کالری)
 
سيرخرد شده
2 عدد
(5 کالری)
 
پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
فلفل دلمه اي قرمزخرد شده
2 عدد
(40 کالری)
 
سركه سفید
1/2 پیمانه
(15 کالری)
 
خامه معمولی
1/2 پیمانه
(350 کالری)
 
ریحان تازه
1/4 پیمانه
(10 کالری)
 
پنیر پارمسان خرد شده
2 پيمانه
(930 کالری)
 
پاستا
1 بسته (400 گرم)
(1460 کالری)
 
مجموع کالری
4450
 
طرز تهیه :
 
 
1

برای تهیه پاستای میگو و فلفل قرمز، ابتدا پاستا را درون قابلمه آب و نمك بريزيد و روي حرارت قرار داده تا به جوش آيد و پاستا كمي نرم شود و سپس آن را آبكشي نماييد.

2

میگوها را بشویید و روي حوله کاغذی بگذاريد تا آب آن گرفته شود.

3

در یک تابه، کره را روي حرارت قرار دهيد تا آب شود و پیاز و سیر را اضافه كنيد. به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنيد تا پياز و سیر کمی سرخ شوند.

4

میگو و پودر فلفل قرمز و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه نماييد و به مدت 2 دقیقه هم بزنید و سپس سركه را اضافه كنيد.

5

وقتي به جوش آمد، حرارت را کم کنید، تا زمانی که میگو از خامی در آید.

6

خامه را اضافه كنيد و هم بزنید و کمی حرارت را زیاد کنید تا دوباره به جوش آيد و سپس دوباره حرارت را کم کنید.

7

به آرامی به مدت 1 دقیقه هم بزنيد و ریحان را اضافه كنيد.

8

پاستای پخته شده را در یک ظرف بریزید و مخلوط میگو و پنیر را به آن اضافه نموده و ميل كنيد.

پنج شنبه 2 آبان 1392  11:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها