این غذا بیشتر در کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس طبخ می شود.
مواد لازم :
میگوی پوست کنده و پخته
500 گرم
(490 کالری)
زرد چوبه
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
پیاز خلال شده
2 عدد
(10 کالری)
سیر رنده شده
2 حبه
(6 کالری)
گشنیز خرد شده
نصف پیمانه
(23 کالری)
گرد لیمو عمانی
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
آبلیمو
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
نمک و فلفل
به مقدار لازم
(0 کالری)
روغن
به مقدار لازم
(240 کالری)
برنج پخته
3 پیمانه
(780 کالری)
تخم مرغ
3 عدد
(240 کالری)
زعفران آب کرده
به مقدار لازم
(0 کالری)
مجموع کالری
1844
طرز تهیه :
1
برای تهیه ته چین میگو، ابتدا میگو را به مدت 30 دقیقه با 3 پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری زرد چوبه با حرارت ملایم آب پز کنید.
2
پیاز و سیر را همراه با روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شوند.
3
میگوها را آبکشی نموده و پس از صاف کردن، به همراه گشنیز به پیاز داغ اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
4
زردچوبه، گرد لیموعمانی، آب لیمو، فلفل و مقداری نمک به آب میگو اضافه کنید و مرتب هم بزنید و روی حرارت بگذارید تا آب میگو بخار شود؛ سپس حرارت را خاموش کنید.
5
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید وخوب بزنید. سپس ماست و زعفران را اضافه نموده وخوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
6
برنج را به روش آبکش (چلو) آماده کنید و مقداری از آن را در مایع بریزید. روغن را هم اضافه کنید وخوب هم بزنید و سپس آن را داخل تابه مخصوص بریزید.
7
مایه ی میگو را روی برنج بریزید و سپس باقی برنج را روی میگو ریخته و تابه را یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از پختن و آماده شدن، ته چین را در ظرف برگردانید.