0

هفته هشتم:----o-( ذوالکفــــــل " اخلاص در عمل ")-o---

hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

هفته هشتم:----o-( ذوالکفــــــل " اخلاص در عمل ")-o---

بسمه تعالی

عهدنامه باخویش

حضرت زهرا سلام الله علیها :

مَن اَصعَدَ اِلَی اللهِ خالِصَ عِبادَتِه اَهبَطَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ اِلَیهِ اَفضَلَ مَصلَحَتِه؛
 کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.

ما رهروان ره حق که با خدا و امام زمان (عج) خویش عهد بسته ایم هر روز بهتر از روز قبل باشیم در دهه ولایت و امامت با خود عهد می‌بندیم که برای رضای حق و شادی دل شکسته مولایمان امام زمان (عج) با توکل به خدا و توسل به چهارده معصوم همه کارهای زندگی خود را فقط برای رضای خدا انجام دهیم و

در کلیه امور زندگی خود اخلاص داشته باشیم.

و بدینوسیله پیمانی مجدد با مولایمان حضرت ولی عصر(عج) می بندیم که راه ظهور را هموارتر سازیم.

این هفته ثواب و اجر این کار را هدیه می کنیم به ساحت مقدس امام زمان (عج) برای سلامتی مسئولین سایت راسخون و مدیر تالار گفتگوی آزاد و برای راسخونی گرامی  TANHA313  که موضوع این هفته را پیشنهاد دادند دعا می‌کنیم.

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

پنج شنبه 2 آبان 1392  10:08 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mina_k_h farshon TANHA313 yarabyarabyarab hodaataee tahmores ghkharazi shokraneh omiddeymi1368 danialkarimi1994 YaSiN313 amirhmz khodaeem1
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:----o-( ذوالکفــــــل " اخلاص در عمل ")-o---

آن چيزي كه حجم عمل را زياد مي كند، ولو حجم ماديش كم است، آن «لله» بودن و اخلاص است، يك عمل ممكن است به حسب حجم ماديش بسيار كم باشد، لكن به حسب معنا از همه اعمال، يا از اكثر اعمال حجم معنويش زيادتر باشد. «لااله الاالله» يك عبارت چند كلمه اي است، لكن عظمتش از تمام اذكار، يا اكثر اذكار، زيادتر و حجم معنويش از همه بيشتر است. افعال وقتي كه «اخلاص» همراهش باشد (حجم معنوي پيدا مي كند). «اخلاص» به منزله روح عمل است. همان طوري كه انسان به اين حجم مادي انسان نيست، اين حجم مادي را ساير حيوانات و بسياري از حيوانات، هم اين حجم را بيشتر از انسان دارند. آن كه اسباب امتياز انسان است از ساير حيوانات آن جهت معنويت انسان است. آن جهت روح انسان است، روح مهذب، روحي كه تربيت شده باشد به تربيت هاي الهي، آن ارزش انسان را زياد مي كند، و حجم معنوي را بالا مي برد. كوشش كنيد كه آن حجم زياد شود.

از علی آموز اخلاص عمل
شیر حق را دان منزه از دغل

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

شنبه 4 آبان 1392  10:58 AM
تشکرات از این پست
farshon TANHA313 yarabyarabyarab ravabet_rasekhoon hoseinh1990 tahmores ghkharazi omiddeymi1368 YaSiN313 amirhmz
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

اگر براى ما روشن شود که هیچ‏کس به غیر از خدا منشأ اثرى نیست و بفهمیم که رزق، عطا، منع، غنا، فقر، مرض، سلامتى، ذلت، عزت، زندگى، مردن و. همه در دست خداوند است و هر آنچه در جهان هست مقهور امر حاکم بى‏شریک مى‏باشد، دیگر دل به دیگران نمى‏بندیم و خودنمایى در مقابل دیگران برایمان لذتى نخواهد داش

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 4 آبان 1392  11:22 AM
تشکرات از این پست
TANHA313 yarabyarabyarab ravabet_rasekhoon hoseinh1990 tahmores ghkharazi omiddeymi1368 YaSiN313 amirhmz
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 190

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نکته ای رو میگم ابتدا روی سخنم با خودمه [ خب به گوش بقیه هم میخوره ]

خب یه نمونه عملی رو بخایم عنوان کنیم، میتونه نحوه فعالیت ما در انجمنهای این سایت باشه.

مثلاً شرکت در طرحها و مباحث  و پست زدن و ... برای جمع کردن امتیاز و اعتبار و .... جالب نیست [ اخلاصمونو زیر سوال می بره ]

باید در نظر داشته باشیم که این موارد فقط یه محرک فیزیکی کوچک میتونن باشن و محرک اصلی و انگیزه ما از ارائه مطالب، خدا بوده و باشه و خواهد بود [ یعنی به این نحو عمل کنیم ]

البته امکانات سایت و روند تعامل و برخورد مسئولین و مدیران و .... بی تأثیر نیست ولی همون طور که گفته شد این موارد، فقط عوامل جانبی و البته مهم هستند. منتها عامل اصلی  می بایست خدا باشه. یکی از نکات تکنیکی که در این سایت، لحاظ شده و واقعاً دست بانی اون درد نکنه اینه که کاربران نمیتونن امتیازات همدیگه رو ببینن، همین طور میزان تشکر از یک کاربر به صورت عدد، درج نمیشه که باعث میشه کاربران، خلوص بیشتری برای فعالیت داشته باشن و پستهاشون مفیدتر باشه. متأسفانه این روند در سایتهای دیگر به نحوی ست که سر این موارد، بدجوری چشم رو هم چشمی وجود داره و مضحک هم هست

حتی سر یک مورد، مسئولین یکی از سایتها [ از ارشد تا معاون و مدیر ]، به یکی از پستهای بنده، کلّی اعتبار دادند، بعداً که بهشون برخورد که تو نظرسنجی سایت، شرکت نکردم، رفتند اعتبارهاشونو پس گرفتند   البته قبلش بنده هم گفته بودم که اون پست حذف بشه به این خاطر که هم شرایط حادی که در محیط حقیقی باهاش مواجه بودم توش نوشته شده بود و هم ادمین سایت، تو ارسال بعدی، اسم بنده رو آورده بود و خلاصه آبرو ریزی بود! ....... بگذریم

[ حالا خوبه من از مدیر ارشد اون سایت، تو اون پست دفاع کرده بودم، این جوری شد!! ]

إن شالله که برای رضای خدا بوده! [ هم اعتبار دادنشون، هم پس گرفتنشون ]  ....... باز هم بگذریم.......

به هر حال، این چیزها اصلاً مهم نیستند و این ابزارهای فنی، فقط جهت ارج نهادن به زمان و وقت صرف شده و ارائه مطالبی ست که کاربران زحمت میکشن. لذا نباید مبنای فعالیت ما قرار بگیرن. البته تو این سایت، بنده رو بیشتر این نکات تکنیکی که توسط مسئولین رعایت شده گرفته و همین طور سبک ارائه نظرسنجی ها و مسابقات و طرحها. خلاصه، خیلی لذت بردم.

امیدوارم موفق باشن

حالا یک نکته جالب:

یه بنده خدایی که مسئول ارشد همون سایت بود، عنوان می کرد که اگر برخورد من [ مسئول سایت] بَده، باز هم شما می بایست به فعالیتهاتون ادامه بدید در غیر صورت، مشخصه که تو کارِتون اخلاص ندارید و فقط برای دیده شدن و سوت و کف زدن یه عده، اینجا فعالیت میکردید، نه برای خدا.

به نظر شما آیا دیدگاه ایشون صحیحه؟؟؟ 

ممنون میشم توضیح بدید.

شاید نکته ای رو عنوان کنید که برای من و دیگران مفید باشه

شنبه 4 آبان 1392  11:41 AM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab ravabet_rasekhoon hoseinh1990 tahmores ghkharazi omiddeymi1368 YaSiN313 amirhmz
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

سپاس خدائى را كه اول است بى آنكه پيش از او اولى باشد، و آخر است بى آنكه پس از او آخرى باشد خدائى كه ديده‏ هاى بينندگان از ديدنش فرو مانده و انديشه‏ هاى توصيف كنندگان از وصفش عاجز شده ‏اند.

خدایا پناهم باش و کمکم کن هر آنچه انجام میدهم برای رضای خودت باشد

اتفاق افتاده واسه خودم کاری رو انجام دادم تو یه حس و حالی جدا از بقیه احوالم که در لحظه انجامش فقط یاد خدا بودم

هیچوقت شیرینی اون عمل فراموشم نمیشه

واقعا کاری که برای رضای خدا باشه هر چقدر هم که کوچیک باشه

برای آدم خیلی بزرگه و لذت بخش

اللهم عجل لولیک فرج

شنبه 4 آبان 1392  3:09 PM
تشکرات از این پست
TANHA313 tahmores omiddeymi1368 yarabyarabyarab YaSiN313 amirhmz
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول TANHA313

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نکته ای رو میگم ابتدا روی سخنم با خودمه [ خب به گوش بقیه هم میخوره ]

خب یه نمونه عملی رو بخایم عنوان کنیم، میتونه نحوه فعالیت ما در انجمنهای این سایت باشه.

مثلاً شرکت در طرحها و مباحث  و پست زدن و ... برای جمع کردن امتیاز و اعتبار و .... جالب نیست [ اخلاصمونو زیر سوال می بره ]

باید در نظر داشته باشیم که این موارد فقط یه محرک فیزیکی کوچک میتونن باشن و محرک اصلی و انگیزه ما از ارائه مطالب، خدا بوده و باشه و خواهد بود [ یعنی به این نحو عمل کنیم ]

البته امکانات سایت و روند تعامل و برخورد مسئولین و مدیران و .... بی تأثیر نیست ولی همون طور که گفته شد این موارد، فقط عوامل جانبی و البته مهم هستند. منتها عامل اصلی  می بایست خدا باشه. یکی از نکات تکنیکی که در این سایت، لحاظ شده و واقعاً دست بانی اون درد نکنه اینه که کاربران نمیتونن امتیازات همدیگه رو ببینن، همین طور میزان تشکر از یک کاربر به صورت عدد، درج نمیشه که باعث میشه کاربران، خلوص بیشتری برای فعالیت داشته باشن و پستهاشون مفیدتر باشه. متأسفانه این روند در سایتهای دیگر به نحوی ست که سر این موارد، بدجوری چشم رو هم چشمی وجود داره و مضحک هم هست

حتی سر یک مورد، مسئولین یکی از سایتها [ از ارشد تا معاون و مدیر ]، به یکی از پستهای بنده، کلّی اعتبار دادند، بعداً که بهشون برخورد که تو نظرسنجی سایت، شرکت نکردم، رفتند اعتبارهاشونو پس گرفتند   البته قبلش بنده هم گفته بودم که اون پست حذف بشه به این خاطر که هم شرایط حادی که در محیط حقیقی باهاش مواجه بودم توش نوشته شده بود و هم ادمین سایت، تو ارسال بعدی، اسم بنده رو آورده بود و خلاصه آبرو ریزی بود! ....... بگذریم

[ حالا خوبه من از مدیر ارشد اون سایت، تو اون پست دفاع کرده بودم، این جوری شد!! ]

إن شالله که برای رضای خدا بوده! [ هم اعتبار دادنشون، هم پس گرفتنشون ]  ....... باز هم بگذریم.......

به هر حال، این چیزها اصلاً مهم نیستند و این ابزارهای فنی، فقط جهت ارج نهادن به زمان و وقت صرف شده و ارائه مطالبی ست که کاربران زحمت میکشن. لذا نباید مبنای فعالیت ما قرار بگیرن. البته تو این سایت، بنده رو بیشتر این نکات تکنیکی که توسط مسئولین رعایت شده گرفته و همین طور سبک ارائه نظرسنجی ها و مسابقات و طرحها. خلاصه، خیلی لذت بردم.

امیدوارم موفق باشن

حالا یک نکته جالب:

یه بنده خدایی که مسئول ارشد همون سایت بود، عنوان می کرد که اگر برخورد من [ مسئول سایت] بَده، باز هم شما می بایست به فعالیتهاتون ادامه بدید در غیر صورت، مشخصه که تو کارِتون اخلاص ندارید و فقط برای دیده شدن و سوت و کف زدن یه عده، اینجا فعالیت میکردید، نه برای خدا.

به نظر شما آیا دیدگاه ایشون صحیحه؟؟؟ 

ممنون میشم توضیح بدید.

شاید نکته ای رو عنوان کنید که برای من و دیگران مفید باشه

سلام

ممنون بخاطر اینکه خاطرات و داستان هایی که دارید رو بیان می کنید تا دوستان استفاده کنند از تجربیات شما

در مورد صبحت ها و سوال شما نظر شخصی من این هستش که ما همیشه باید نیتمون رضای خدا باشه

ولی اگه جایی با ادم بد برخورد میشه مثلا همون مثالی که خودتون زدید و مدیر سایت گفته اگه من بد برخورد کردم شما به کارتون ادامه بدید باید این نکته رو هم در نظر داشت که این مورد شاید به تضعیف شخصیت فرد منجر بشه و بجای اینکه بیاد یه کار خوبی رو برای رضای خدا انجام بده کم کم دلسرد بشه و همون کارهای خوبی که قبلا انجام میداده رو هم فراموش کنه

به نظر شخصی من هر فردی باید ظرفیت وجودی خودش رو بسنجه بعد کاری رو شروع کنه و نباید به صرف اینکه این کار چون برای رضای خدا هستش به هر نحوی شده انجام بشه و همیشه سه حق رو در کنار هم رعایت کنه ( حق الله - حق الناس - حق النفس)

شخصیت انسان به صورتی هست که با تشویق شدن بهتر و با رضایت بیشتری اونکار رو انجام میده این خصلتی هستش که خدا تو وجود ادمی قرار داده تا جایی که من میدونم

مثلا وقتی مدیر سایت به ما بی احترامی کرد در مثالی که زدید یه نفر روحیه خیلی حساسی شاید داشته باشه و اگه بخواد به کارش ادامه بده صدمه میبینه و به نظر من باید اینجا به حق النفس اهمیت بیشتری بده

امیدارم تونسته باشم منظور خودم رو واضح بگم

شنبه 4 آبان 1392  3:20 PM
تشکرات از این پست
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی

نقل قول hoseinh1990

سپاس خدائى را كه اول است بى آنكه پيش از او اولى باشد، و آخر است بى آنكه پس از او آخرى باشد خدائى كه ديده‏ هاى بينندگان از ديدنش فرو مانده و انديشه‏ هاى توصيف كنندگان از وصفش عاجز شده ‏اند.

خدایا پناهم باش و کمکم کن هر آنچه انجام میدهم برای رضای خودت باشد

اتفاق افتاده واسه خودم کاری رو انجام دادم تو یه حس و حالی جدا از بقیه احوالم که در لحظه انجامش فقط یاد خدا بودم

هیچوقت شیرینی اون عمل فراموشم نمیشه

واقعا کاری که برای رضای خدا باشه هر چقدر هم که کوچیک باشه

برای آدم خیلی بزرگه و لذت بخش

اللهم عجل لولیک فرج

بسم الله الرحمن الرحیم

به شیوه جنگ نرم حرف میزنید ====> غیر مستقیم

ممنون بابت نکته ای که گفتید

ما همیشه فکر میکنیم کار کردن برای خدا، توأم با سختی و مشقته در صورتی که اگر کاری هر چند کوچک برای خداوند بوده باشه، زیر سوال بردن اون کار توسط دیگران،  میشه اجر انجام همون کار پر از مشقت وسختی.

در مورد مسئله دیگری که گفتید [حق النفس]، همین طوره و چه بسا که افرادی که صادقانه دارن فعالیت میکنن  به این وسیله از اون فرد، دور بشن و یا روحیه لازم جهت ادامه فعالیتشونو از دست بدن

باز هم متشکرم

شنبه 4 آبان 1392  3:26 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 tahmores omiddeymi1368 yarabyarabyarab YaSiN313 amirhmz
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از کاربران اون سایت، توبیخ شده بود و برای یه مدت از حضور در سایت محرومش کرده بودند

اونم گذاشت رفت یه سایت دیگه و فعالیتهاشو اونجا ادامه داد

ولی بعد از اتمام مدت محرومیت، با توجه به اینکه کاربر فعالی بود و مخصوصاً در تیم ترجمه سایت، کار ترجمه رو خیلی خوب و پیگیرانه انجام میداد، مسئولین سایت، ازش دعوت به ادامه همکاری کردند ولی اون نپذیرفت

به نظر شما میشه گفت: این کاربر، خلوص نداشته؟؟؟ [با توجه به اینکه کاری کرده بود که منجر به توبیخ شدنش شد و بعد از اون هم حاضر به ادامه فعالیتش نشد]

البته سوال بنده باز هم با توجه به دیدگاه مدیر ارشد اون سایت بود که فرمودند: ایشون خالص نبوده! [ گیر دادم ها! ]

شنبه 4 آبان 1392  3:59 PM
تشکرات از این پست
tahmores omiddeymi1368 yarabyarabyarab YaSiN313 amirhmz
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول TANHA313

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از کاربران اون سایت، توبیخ شده بود و برای یه مدت از حضور در سایت محرومش کرده بودند

اونم گذاشت رفت یه سایت دیگه و فعالیتهاشو اونجا ادامه داد

ولی بعد از اتمام مدت محرومیت، با توجه به اینکه کاربر فعالی بود و مخصوصاً در تیم ترجمه سایت، کار ترجمه رو خیلی خوب و پیگیرانه انجام میداد، مسئولین سایت، ازش دعوت به ادامه همکاری کردند ولی اون نپذیرفت

به نظر شما میشه گفت: این کاربر، خلوص نداشته؟؟؟ [با توجه به اینکه کاری کرده بود که منجر به توبیخ شدنش شد و بعد از اون هم حاضر به ادامه فعالیتش نشد]

البته سوال بنده باز هم با توجه به دیدگاه مدیر ارشد اون سایت بود که فرمودند: ایشون خالص نبوده! [ گیر دادم ها! ]

در این مورد من و شما و بقیه نمیتونن قضاوت کنن

هیچ کس نمیتونه بگه کی کارهاشو با خلوص نیت انجام میده

کی بدون اخلاص

که متاسفانه این نکته رعایت نمیشه بعضی اوقات و با قضاوت زود هنگام شخصیت یه فرد رو خیلی راحت خراب میکنیم

در مورد اینکه این شخص اخلاص داشته یا نه فقط خودشون میدونن و خدای خودشون

من و شما از شرایط روحی و فکری و ... ایشون خبر نداریم و نداشتیم شاید ایشون دیگه مثل قبل وقت کافی برای حضور در سایت رو نداشتن

شاید مشکل خانوادگی داشتن و  شاید های دیگه.

و بخاطر اون مشکلات شاید نتونستن باز در سایت حضور داشته باشن و ما نمیتونیم زود قضاوت کنیم که ایشون اخلاص نداشتن واسه همین دیگه پیشنهاد مسئولین اون سایت رو قبول نکردن

شنبه 4 آبان 1392  4:14 PM
تشکرات از این پست
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی

بسم الله الرحمن الرحیم

باز هم متشکرم بابت پاسخگویی شما ، سایر کاربران چنانچه نظری دارن ما رو بهره مند کنن. مشابه این موارد، میتونه تو زندگی حقیقیمون هم رخ بده و صرفاً مربوط به محیط های مجازی نیست. اون وقت استفاده از نقطه نظرات اینجا در اون لحظه، میتونه راهگشا باشه

نکته اینه که کاربر مذکور در حال حاضر در حال انجام فعالیتهاشون در سایت دومی و در زمینه تخصص خودشون [ کار ترجمه] هستن

و خودشون عنوان میکنن به خاطر اینکه ایشون به ناحق توبیخ شدن، حاضر نیستن مجددا با سایت اولی همکاری کنن و این مسئله به بگو مگو هم کشیده

با توجه به موارد فوق، آیا باز هم میتونیم بگیم: ایشون خالص نیستند؟؟؟

شنبه 4 آبان 1392  4:25 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 tahmores omiddeymi1368 yarabyarabyarab YaSiN313 amirhmz
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی

نقل قول TANHA313

بسم الله الرحمن الرحیم

باز هم متشکرم بابت پاسخگویی شما ، سایر کاربران چنانچه نظری دارن ما رو بهره مند کنن. مشابه این موارد، میتونه تو زندگی حقیقیمون هم رخ بده و صرفاً مربوط به محیط های مجازی نیست. اون وقت استفاده از نقطه نظرات اینجا در اون لحظه، میتونه راهگشا باشه

نکته اینه که کاربر مذکور در حال حاضر در حال انجام فعالیتهاشون در سایت دومی و در زمینه تخصص خودشون [ کار ترجمه] هستن

و خودشون عنوان میکنن به خاطر اینکه ایشون به ناحق توبیخ شدن، حاضر نیستن مجددا با سایت اولی همکاری کنن و این مسئله به بگو مگو هم کشیده

باز هم من خودم رو در جایگاهی نمیبینم که در این مورد قضاوت کنم

اخلاص عمل به نظر من اینه که کاری رو که انجام میدیم برای رضای خدا باشه و این دلیل نمیشه که من موظف باشم هر کاری که خوب باشه و بقیه از من میخوان رو انجام بدم

در مورد این دوست عزیز نیز احتمالات زیاد هستش و حتی این مسئله ای که شما گفتید هم به نظر من دلیل نمیشه برای اینکه بگیم ایشون اخلاص عمل نداشتن و ندارن

smiley

بسم الله الرحمن الرحیم

متشکرم بابت حضور مستمر در مبحث این هفته، 30000 امتیاز بهتون تعلق میگیره

چجوری تو پست بنده جواب میدید؟؟؟

حالا چجوری تشکر بزنم؟؟؟؟!!!

شنبه 4 آبان 1392  4:42 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 tahmores omiddeymi1368 yarabyarabyarab YaSiN313
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول TANHA313

بسم الله الرحمن الرحیم

باز هم من خودم رو در جایگاهی نمیبینم که در این مورد قضاوت کنم

اخلاص عمل به نظر من اینه که کاری رو که انجام میدیم برای رضای خدا باشه و این دلیل نمیشه که من موظف باشم هر کاری که خوب باشه و بقیه از من میخوان رو انجام بدم

در مورد این دوست عزیز نیز احتمالات زیاد هستش و حتی این مسئله ای که شما گفتید هم به نظر من دلیل نمیشه برای اینکه بگیم ایشون اخلاص عمل نداشتن و ندارن

smiley

شنبه 4 آبان 1392  4:45 PM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

اخلاص عمل اونوقتي كه به ما بگن امتيازتو بده به مدير سايت كه نياز داره! ما هم بدون كوچكترين چشم داشتي قبول كنيم.

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

شنبه 4 آبان 1392  4:50 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 TANHA313 omiddeymi1368 yarabyarabyarab YaSiN313 amirhmz
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی

نقل قول ahmadfarm

اخلاص عمل اونوقتي كه به ما بگن امتيازتو بده به مدير سايت كه نياز داره! ما هم بدون كوچكترين چشم داشتي قبول كنيم.

سلام اخوی!

نیاز داره؟!؟!؟!؟!؟!؟ 

منظورتو نفهمیدم.

خب، من یک مبحث راهبردی هم اضافه میکنم به بحث برای اینکه چطور در اعمالمون اخلاص داشته باشیم یا ابعادشو گسترده کنیم [ارسال بعدی]

شنبه 4 آبان 1392  4:59 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 tahmores omiddeymi1368 yarabyarabyarab YaSiN313
hodaataee
hodaataee
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 96

سلام

فقط میخواستم به امثال خودم یادآوری کنم که شیطان قسم خورده:

قَالَ رَبِّ بِمَا أَغْوَيْتَنِي لَأُزَيِّنَنَّ لَهُمْ فِي الأَرْضِ وَلَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ إِلَّا عِبَادَكَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصِينَ ))[الحجر:40]

و این اهمیت مخلص شدن رو میرسونه

البته خدا باید درراه این خالص شدن مرحمت کنه و خودمون هم خیلی تلاش کنیم

واز این راه گریزی نیست طرف دیگه اغوای شیطان است....

شنبه 4 آبان 1392  5:11 PM
تشکرات از این پست
TANHA313 hoseinh1990 tahmores omiddeymi1368 yarabyarabyarab YaSiN313 amirhmz
دسترسی سریع به انجمن ها