نقل قول TANHA313
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نکته ای رو میگم ابتدا روی سخنم با خودمه [ خب به گوش بقیه هم میخوره ]
خب یه نمونه عملی رو بخایم عنوان کنیم، میتونه نحوه فعالیت ما در انجمنهای این سایت باشه.
مثلاً شرکت در طرحها و مباحث و پست زدن و ... برای جمع کردن امتیاز و اعتبار و .... جالب نیست [ اخلاصمونو زیر سوال می بره ]
باید در نظر داشته باشیم که این موارد فقط یه محرک فیزیکی کوچک میتونن باشن و محرک اصلی و انگیزه ما از ارائه مطالب، خدا بوده و باشه و خواهد بود [ یعنی به این نحو عمل کنیم ]
البته امکانات سایت و روند تعامل و برخورد مسئولین و مدیران و .... بی تأثیر نیست ولی همون طور که گفته شد این موارد، فقط عوامل جانبی و البته مهم هستند. منتها عامل اصلی می بایست خدا باشه. یکی از نکات تکنیکی که در این سایت، لحاظ شده و واقعاً دست بانی اون درد نکنه اینه که کاربران نمیتونن امتیازات همدیگه رو ببینن، همین طور میزان تشکر از یک کاربر به صورت عدد، درج نمیشه که باعث میشه کاربران، خلوص بیشتری برای فعالیت داشته باشن و پستهاشون مفیدتر باشه. متأسفانه این روند در سایتهای دیگر به نحوی ست که سر این موارد، بدجوری چشم رو هم چشمی وجود داره و مضحک هم هست
حتی سر یک مورد، مسئولین یکی از سایتها [ از ارشد تا معاون و مدیر ]، به یکی از پستهای بنده، کلّی اعتبار دادند، بعداً که بهشون برخورد که تو نظرسنجی سایت، شرکت نکردم، رفتند اعتبارهاشونو پس گرفتند البته قبلش بنده هم گفته بودم که اون پست حذف بشه به این خاطر که هم شرایط حادی که در محیط حقیقی باهاش مواجه بودم توش نوشته شده بود و هم ادمین سایت، تو ارسال بعدی، اسم بنده رو آورده بود و خلاصه آبرو ریزی بود! ....... بگذریم
[ حالا خوبه من از مدیر ارشد اون سایت، تو اون پست دفاع کرده بودم، این جوری شد!! ]
إن شالله که برای رضای خدا بوده! [ هم اعتبار دادنشون، هم پس گرفتنشون ] ....... باز هم بگذریم.......
به هر حال، این چیزها اصلاً مهم نیستند و این ابزارهای فنی، فقط جهت ارج نهادن به زمان و وقت صرف شده و ارائه مطالبی ست که کاربران زحمت میکشن. لذا نباید مبنای فعالیت ما قرار بگیرن. البته تو این سایت، بنده رو بیشتر این نکات تکنیکی که توسط مسئولین رعایت شده گرفته و همین طور سبک ارائه نظرسنجی ها و مسابقات و طرحها. خلاصه، خیلی لذت بردم.
امیدوارم موفق باشن
حالا یک نکته جالب:
یه بنده خدایی که مسئول ارشد همون سایت بود، عنوان می کرد که اگر برخورد من [ مسئول سایت] بَده، باز هم شما می بایست به فعالیتهاتون ادامه بدید در غیر صورت، مشخصه که تو کارِتون اخلاص ندارید و فقط برای دیده شدن و سوت و کف زدن یه عده، اینجا فعالیت میکردید، نه برای خدا.
به نظر شما آیا دیدگاه ایشون صحیحه؟؟؟
ممنون میشم توضیح بدید.
شاید نکته ای رو عنوان کنید که برای من و دیگران مفید باشه
سلام
ممنون بخاطر اینکه خاطرات و داستان هایی که دارید رو بیان می کنید تا دوستان استفاده کنند از تجربیات شما
در مورد صبحت ها و سوال شما نظر شخصی من این هستش که ما همیشه باید نیتمون رضای خدا باشه
ولی اگه جایی با ادم بد برخورد میشه مثلا همون مثالی که خودتون زدید و مدیر سایت گفته اگه من بد برخورد کردم شما به کارتون ادامه بدید باید این نکته رو هم در نظر داشت که این مورد شاید به تضعیف شخصیت فرد منجر بشه و بجای اینکه بیاد یه کار خوبی رو برای رضای خدا انجام بده کم کم دلسرد بشه و همون کارهای خوبی که قبلا انجام میداده رو هم فراموش کنه
به نظر شخصی من هر فردی باید ظرفیت وجودی خودش رو بسنجه بعد کاری رو شروع کنه و نباید به صرف اینکه این کار چون برای رضای خدا هستش به هر نحوی شده انجام بشه و همیشه سه حق رو در کنار هم رعایت کنه ( حق الله - حق الناس - حق النفس)
شخصیت انسان به صورتی هست که با تشویق شدن بهتر و با رضایت بیشتری اونکار رو انجام میده این خصلتی هستش که خدا تو وجود ادمی قرار داده تا جایی که من میدونم
مثلا وقتی مدیر سایت به ما بی احترامی کرد در مثالی که زدید یه نفر روحیه خیلی حساسی شاید داشته باشه و اگه بخواد به کارش ادامه بده صدمه میبینه و به نظر من باید اینجا به حق النفس اهمیت بیشتری بده
امیدارم تونسته باشم منظور خودم رو واضح بگم