0

بهترین آنتی ویروس قابل نصب برای ویندوز 8.1

world9
world9
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

بهترین آنتی ویروس قابل نصب برای ویندوز 8.1

با توجه به معرفی ویندوز 8.1 به تازگی، آنتی ویروس های محدودی بر روی این ویندوز قابل نصب هست. از میان آنتی ویروس های قابل نصب بر روی این ویندوز چندین مورد را تست کردم.

و  متوجه شدم بهترین آنتی ویروس قابل نصب روی این ویندوز   آنتی ویروس G Data internet security 2014 هست

بنده ا آنتی ویروس G Data InternetSecurity 2014 روی ویندوز 8.1 به مدت حدود 30 روز هست نصب کردم.

1-این آنتی ویروس بهترین گزینه برای ویندوز 8.1 هستش. بسیار روان و قوی هست و کار کردن باهاش لذتبخشه. معمولا جزء 3 انتی ویروس برتر دنیا در رده بندی سایت های معتبر هستش

2-تنها یه مشکل جزئی داره، اونم حجم زیاده آپدیتهاش هست. که نگران اینم نباشید کافیه هر 15 روز یکبار به مقدار 200 مگابایت آپدیت دانلود کنید. حله

3-سعی کنید حتما، آنتی ویروس را اکتیو کنید. کدهای اکتیو در انجمن های سافت 98 فروان هست برای این آنتی ویروس

4- وقتی میخواید فایلی را دانلود کنید ، گزینه Web Protection را غیر فعال کنید، تا سرعت دانلود پایین نیاد، بعد از دانلود، دوباره فعالش کنید.

5- بعد از اکتیو شدن ، آپدیت این آنتی ویروس به سادگی انجام میشه ، حدودا 35 دقیقه برای اینترنت با سرعت 256 کیلوبایت زمان میبره، ولی بعد از آپدیت
کافیه هر 15 روز یکبار، این کار را تکرار کنید. و سیستمی ایمن و پایدار خواهید داشت

6- از محاسن دیگه این انتی ویروس، عدم ظاهر شدن پیغامهای بی مورد مانند:پیغام اپدیت انتی ویروس، در ویندوز هستش که ازار دهنده هست.

چهارشنبه 1 آبان 1392  8:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها