کوکی سنتی سوئدی که بخصوص برای کریسمس تهیه می شود … بسیار ترد و خوشمزه!!!
مواد لازم :
شیره
2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
1 عدد
شکر
2/3 پیمانه
کره نرم شده
9 قاشق غذاخوری
دارچین و رنجبیل
از هر کدام 1 قاشق چایخوری
نمک
1/4 قاشق چایخوری
آرد الک شده
1 و 1/2 پیمانه
طرز تهیه :
1
برای تهیه کوکی سوئدی،ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.
2
با استفاده از یک همزن برقی، در یک کاسه، کره و شکر را با هم مخلوط نمایید تا کِرِم مانند شود.
3
تخم مرغ و شیره را اضافه نموده و خوب هم بزنید.
4
در یک کاسه دیگر، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و آن را به مخلوط کره اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر مانند شود.
5
خمیر آماده شده را بر روی سطح صافی پهن کنید و قالب دلخواه خود را بزنید.
6
سپسدر سینی فر، کاغذ های نچسب مخصوص شیرینی پزی را پهن نموده و کوکی ها را بر روی آن بچینید.
7
به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانی که کوکی ها تیره شوند.
8
کوکی ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید. (می توانید کوکی سوئدی را به مدت 5 روز در محفظه بسته نگهداری کنید.)