ماهی کبابی با مرکبات، زعفران و نعناع یک غذای بسیار ساده و بسیار لذیذ با خاصیت غذایی بالا
مواد لازم:
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
سير خرد کرده
2 حبه
پیاز خرد شده
1 و 1/2 پیمانه
ماهی قزل آلا یا سفيد
500 گرم
نعناع تازه
2 قاشق غذاخوری
لیمو
1 عدد
پرتقال خوني یا گریپ فروت قرمز
2 عدد
زعفران
1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1
برای تهیه ماهی کباب با مرکبات، ابتدا در یک تابه کوچک بر روی حرارت، پیاز و سیر را در 2 قاشق غذاخوری روغن داغ به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهيد تا زمانی که پیاز نرم شود و بوی سیر در آید.
2
آن را از روي حرارت برداريد و زعفران را به مخلوط اضافه كنيد و با هم مخلوط کنید.
3
درب تابه را بگذاريد تا زعفران دم شود و رنگ بگيرد.
4
در همین حال، پرتقال و لیمو را برش دهيد و آب آنها را بگيريد و مخلوط زعفران را به کاسه آب میوه اضافه كنيد.
5
نعناع، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 4/1 قاشق چایخوری فلفل را نيز اضافه كنيد و هم بزنيد.
6
به آرامی با يك قلمو، هر دو طرف ماهی را با روغن زیتون اضافی، باقی مانده 1/4 قاشق چایخوری نمک و باقی مانده 1/4 قاشق چایخوری فلفل بپوشانيد.
7
فر را روش كنيد و ماهی را در ظرف مخصوص فر به طور مستقیم به مدت 8 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود در فر قرار دهيد. سپس نيمي از سس را بر روي آن بريزيد و به مدت 8 دقيقه ديگر در فر بگذاريد.
8
سپس ماهي را از فر خارج كنيد و سس را بر روي آن بريزيد و ميل كنيد.