یک ساندویج برگر با قارچ های گریل شده لذیذ و پنیر پرولون…
مواد لازم :
ریحان خشک
1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
سرکه بالزامیک
1/4 پیمانه
قارچ حلقه شده
4 عدد
پنیر پرولون رنده شده
یک تکه (28 گرم)
نمک و فلفل
به میزان لازم
پودر سیر
1 قاشق سوپخوری
پونه
1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
1
برای تهیه ماشروم برگر، ابتدا در یک کاسه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پودر سیر، ریحان، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2
در یک تابه، قارج ها را بریزید و مخلوط بالا را به قارچ اضافه کنید. 15 دقیقه منتظر بمانید تا قارج ها مزه دار شوند.
3
گریل را روی درجه متوسط تنظیم کنید.
4
قارچ ها را به مدت 5-8 دقیقه برای هر طرف در گریل قرار دهید تا ترد شوند.
5
متناوبا در حین گریل از مواد بر روی قارچ ها بریزید.
6
برگر (همبرگر مایکروفری یا همبرگر خانگی) را تهیه کنید و در داخل نان ساندویچی قرار دهید.
7 قارچ های گریل شده را بر روی برگر قرار داده و سریعا بر روی آن یک ورقه پنیر بگذارید تا آب شود. (می توانید در کنار آن از کاهو و گوجه نیز استفاده کنید.)