کوکوی اسفناج
این دستور غذا کمی متفاوت و البته لذیذ است. حتما امتحان کنید.
مواد لازم :
1
برای تهیه كوكوي اسفناج، ابتدا فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2
در یک تابه متوسط، کره را روی حرارت متوسط آب كنيد.
3
سیر و پیاز را در کره سرخ كنيد تا به آرامی سرخ شود (حدود 7 دقیقه).
4
مواد را خوب هم زده و اسفناج، قارچ، پنیر فتا و نیمی از پنیر چدار را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه كنيد.
5
با قاشق، مخلوط را در ظرف مخصوص فر بريزيد و خوب صاف كنيد تا در تمام ظرف به صورت يكدست پخش شود.
6
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ و شیر را خوب هم بزنيد و كمي نمک و فلفل اضافه كنيد.
7
مخلوط را به مواد درون ظرف فر اضافه نماييد تا تخم مرغ ها به طور کامل با مخلوط اسفناج ترکیب شوند.
8
كوكوي اسفناج را در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهيد و سپس باقی مانده پنیر چدار را بر روي سطح مواد بپاشيد و دوباره به مدت 35 تا 40 دقیقه ديگر، يا تا زمانی که مواد خوب پخته شوند، در فر قرار دهيد.
9
کوکوی اسفناج را از فر خارج نمایید. آن ها را برش داده و سرو كنيد.