توصیه های لازم درخصوص مدت نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
*
ردیف
|
نام مواد غذایی
|
مدت نگهداری در یخچال
|
مدت نگهداری در فریزر
|
1
|
شیر تازه
|
5 تا 7 روز
|
-
|
2
|
شیر بسته بندی باز شده
|
2 تا 3 روز
|
-
|
3
|
خامه
|
10 روز
|
-
|
4
|
ماست
|
7 روز
|
-
|
5
|
پنیر
|
6-12 هفته
|
6 تا 12 ماه
|
6
|
کره
|
2 هفته
|
9 ماه
|
7
|
بستنی
|
-
|
2 ماه
|
8
|
تخم مرغ تازه با پوست
|
3 هفته
|
-
|
9
|
تخم مرغ آب پز سفت
|
1 هفته
|
-
|
10
|
گوشت گوساله
|
3 تا 5 روز
|
6 تا 12 ماه
|
11
|
مرغ یا بوقلمون تکه شده
|
1 تا 2 روز
|
9 تا 12 ماه
|
12
|
مرغ یا بوقلمون درسته
|
1 تا 2 روز
|
1 هفته
|
13
|
گوشت اردک یا غاز
|
1 تا 2 روز
|
6 ماه
|
14
|
دل و جگر مرغ
|
1 تا 2 روز
|
3 - 4 ماه
|
15
|
گوشت پخته شده
|
1 - 2 روز
|
3-4 ماه
|
16
|
گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده
|
3-5 روز
|
6 تا 9 ماه
|
17
|
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان)
|
1تا2 روز
|
3-4 ماه
|
18
|
گوشت ماهی کم چرب
|
1تا2 روز
|
4-6 ماه
|
19
|
گوشت پرچرب (ماهی آزاد)
|
1تا2 روز
|
2-3 ماه
|
20
|
فیله ماهی
|
-
|
18 ماه
|
21
|
سوسیس
|
1 تا 2 روز
|
3 تا4 ماه
|
22
|
سیب
|
1ماه
|
8-12 ماه
|
23
|
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو
|
3-5 روز
|
8-12 ماه
|
24
|
گیلاس
|
2-3 روز
|
8-12 ماه
|
25
|
پرتقال، لیموها ، گریپ فروت
|
2 هفته
|
4-6 ماه
|
26
|
کیوی
|
3تا 5 روز
|
4-6 ماه
|
27
|
انبه
|
-
|
8-12 ماه
|
28
|
خربزه، هندوانه ، طالبی
|
1 هفته
|
8-12 ماه
|
29
|
آناناس
|
2-3 روز
|
4-6 ماه
|
30
|
چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل
|
3-5 روز
|
8-12 ماه
|
31
|
گل کلم
|
1 هفته
|
8-12 ماه
|
32
|
جعفری
|
2-3 روز
|
5 ماه
|
33
|
ذرت
|
-
|
8-12 ماه
|
34
|
پیازچه
|
3-5 روز
|
-
|
35
|
کرفس
|
1 هفته
|
8-12 ماه
|
36
|
اسفناج ، خردل
|
3-5 روز
|
8-12 ماه
|
37
|
کاهو
|
1 هفته
|
-
|
38
|
قارچ ها و بامیه
|
1-2 روز
|
8-12 ماه
|
39
|
ترب و تربچه
|
2 هفته
|
-
|
40
|
نان
|
2روز
|
6-12 ماه
|
41
|
کیک صبحانه، کلوچه
|
1روز
|
2-4 ماه
|
42
|
خمیر پخته نشده
|
2-3 روز
|
6 ماه
|
43
|
کیک اسفنجی
|
1روز
|
4-6 ماه
|
44
|
شیرینی دانمارکی
|
2روز
|
3ماه
|
45
|
پیراشکی
|
1روز
|
6 ماه
|
46
|
شیرینی پای میوه
|
1-2 روز
|
1سال
|