ابراهيمزاده: برد را به مالک راهآهن تقديم ميکنم
ابراهيمزاده: برد را به مالک راهآهن تقديم ميکنم
سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: برد در اين ديدار را به بابک زنجاني مالک باشگاه راه آهن سورينت تقديم ميکنم.
|
|
|
به نقل از سايت باشگاه سورينت (راهآهن)، منصورابراهيمزاده پس از برتري تيمش مقابل داماش گيلان در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي اظهار داشت: ابتدا جا دارد قبل از اينکه بخواهم در مورد بازي امروز صحبت کنم، از مردم خونگرم گيلان که از ديروز تا به اين لحظه به شکلهاي مختلف ما را مورد محبت قرار دادند، تشکر کنم. آنها در ديدار امروز هم ضمن احترام به تيم ما، به خوبي تيم خود را مورد حمايت قرار دادند.
وي با بيان اينکه قبلا هم گفته بودم مسابقات جام حذفي شرايط خاص خود را دارد، ادامه داد: تمام اصول لازم را در ديدار امروز مقابل داماش رعايت کرديم.
سرمربي تيم فوتبال راه آهن سورينت با اشاره به اينکه روز به روز در حال پيشبرد برنامههاي خود و باشگاه هستيم، خاطرنشان کرد: برد در اين ديدار را به بابک زنجاني مالک باشگاه راه آهن سورينت تقديم ميکنم. سياست مالک باشگاه اين است که ضمن سرمايهگذاري در بخشهاي مختلف در بعد تبليغات هم فعاليت کند. براي اين دو بحث بايد جايگاه ما خوب باشد که تغيير جايگاه در ليگ کار دشواري است اما در جام حذفي وقتي به مرحله يک چهارم نهايي راه پيدا ميکنيد شانس حضور شما در فينال و قهرماني در اين جام هم وجود دارد.
ابراهيمزاده گفت: فاصله رقابتهاي ليگ و جام حذفي مناسبت است و نگراني خاصي در اين مورد براي ما وجود ندارد. ما ميتوانيم بايد برنامهريزي مناسبي در اين مورد داشته باشيم.
وي خاطرنشان کرد: براي نيمفصل دوم بازيکنان خاصي مدنظر ما هستند. اکثر بازيکنان تيم ما جوان و يا زير 23 سال هستند. بازيکنان بزرگسال تيم ما کم هستند و در اين بخش 4 جاي خالي داريم. مارکوس و والري الکسانيان دو بازيکن خارجي تيم ما هستند. مارکوس که از ليست تيم خارج شده است و والري هم به دليل مصدوميت شايد ديگر نتواند ما را همراهي کند.
|
|
شنبه 18 آبان 1392 2:26 PM
تشکرات از این پست