0

غیر پایتختی ها

mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

آذري: بوناچيچ به بن‌بست رسيده است

آذري: بوناچيچ به بن‌بست رسيده است

مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان گفت: ديگر تعهد خاصي به لوکا بوناچيچ نداريم.

سعيد آذري با اشاره به اينکه امروز با لوکا بوناچيچ سرمربي مستعفي ذوب‌آهن جلسه خواهد داشت، تصريح کرد: از زمان حضورم در باشگاه، حمايت از کادر فني و بازيکنان را جزو دستورهاي سيستماتيک کار خود داشتم.

به گزارش تسنيم ، وي ادامه داد: با توجه به همين حمايت‌ها و عملکردمان که براي خود بوناچيچ هم روشن است در اين لحظه که صحبت مي‌کنم باشگاه ديگر تعهد خاصي به بوناچيچ ندارد چرا که ما تمامي تلاش‌هاي خود را در حمايت از کادر فني انجام داده‌ايم و اين سرمربي تيم است که تصميم ديگري گرفته است.

مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن خاطرنشان کرد: احساس من اين است که بوناچيچ بعد از تحمل فشار وحشتناک در بازي مقابل داماش در رشت تصميم گرفت دست باشگاه را باز بگذارد.

آذري تاکيد کرد: وقتي در 2 هفته سرمربي تيم دو بار استعفا مي‌کند يعني به بن‌بست تصميم‌گيري رسيده و به همين دليل من هم فکر مي‌کنم که حمايت بيشتر حماقت است.

وي در پايان گفت: با اين حال تصميم احساسي نخواهيم گرفت و منتظر جلسه امروز با بوناچيچ خواهم بود تا بعد از آن شرايط مشخص شود.

دوشنبه 13 آبان 1392  11:07 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

زنجاني: ابراهيم‌زاده تا پايان فصل مي‌ماند

زنجاني: ابراهيم‌زاده تا پايان فصل مي‌ماند

مالک باشگاه سورينت گفت: تا آخر با مديران و کادر فني همراهي خواهيم کرد تا پيروز شوند.

به گزارش سايت سورينت، بابک زنجاني حمايت قاطع از منصور ابراهيم زاده سرمربي اين تيم تا پايان فصل را در صفحه اجتماعي خود اعلام کرد.

وي در خصوص شکست تيم سورينت در نيم فصل اول عنوان کرد: شکست در نيم فصل باعث نمي‌شود که ما خود را کنار بکشيم و تا آخر با مديران و کادر فني همراهي خواهيم کرد تا پيروز شوند.

زنجاني در مورد شايعات جدايي ابراهيم‌ز‌اده از باشگاه در پايان نيم فصل اول نيز افزود: ابراهيم‌زاده تا پايان فصل با سورينت راه‌آهن خواهد ماند.

تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

آذري: نمي‌خواهم مثل برخي ابلهانه تصميم بگيرم

آذري: نمي‌خواهم مثل برخي ابلهانه تصميم بگيرم

مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان گفت: لوکا بوناچيچ اگر قصد استعفا دارد بايد در باشگاه اين کار را بکند نه اينکه در نشست خبري استعفا بدهد.

سعيد آذري در مورد استعفاي لوکا بوناچيچ پس از شکست 3 بر 2 برابر راه‌آهن گفت: لوکا بوناچيچ در نشست خبري سرمربي ذوب‌آهن نشده که در نشست خبري استعفا مي‌دهد. او اگر قصد استعفا دارد فردا بايد به باشگاه بيايد و استعفاي خودش را به باشگاه بدهد. بعد از آن من به همراه اعضاي هيئت مديره يک تصميم عاقلانه مي‌گيريم. نمي‌خواهم مثل برخي مديران گذشته ابلهانه تصميم بگيرم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: آنهايي که خود را الهه پاکي خود مي‌دانستند با تصميم‌هاي غيرمنطقي خود ذوب‌آهن را به اين روز انداختند و آن را تا آستانه سقوط پيش بردند. من نمي‌خواهم آن تصميم‌ها را بگيرم. بايد به همراه هيئت‌مديره تصميمي عاقلانه بگيريم، من تجربه چنين شرايطي را در گذشته ذوب‌آهن هم داشته‌ام زمان جرجوويچ همين شرايط بود و عاقلانه تصميم گرفتيم.

وي در مورد شايعه سرمربي‌گري منصور ابراهيم‌زاده گفت: تا اين لحظه که با شما صحبت مي‌کنم با هيچ گزينه‌اي مذاکره نکرده‌ام و هيچ تصميمي هم براي سرمربيگري نگرفته‌ايم. با هيئت‌مديره جلسه خواهم گذاشت و تصميمي عاقلانه و منطقي مي‌گيريم اما تا اين لحظه با هيچ مربي‌اي مذاکره نکرده‌ايم.

تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

خطيبي: از فولاد 6 امتياز گرفتيم

خطيبي: از فولاد 6 امتياز گرفتيم

سرمربي گسترش فولاد گفت: مساوي برابر فولاد خوزستان به منزله کسب 6 امتياز از اين تيم است.

رسول خطيبي پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل فولاد گفت: دفاع ما امروز عالي کار کرد و توانستيم به خوبي مهاجمان فولاد را مهار کنيم.

به گزارش فارس،سرمربي گسترش فولاد گفت: مساوي برابر فولاد خوزستان به منزله کسب 6 امتياز از اين تيم است. يک امتياز براي مسابقه بود و 5 امتياز هم براي روحيه تيم.

وي ادامه داد: در ليست تيممان 6 جاي خالي داريم و 3 بازيکن هم مازاد هستند که بنابراين بايد در نيم‌فصل 8 بازيکن بگيريم.

خطيبي گفت: پرسپوليس، فولاد و تراکتور را بهترين‌هاي نيم‌فصل اول ديدم و شک نکنيد که يکي از آنها قهرمان ليگ خواهد شد، ما هم در پايان در بين 10 تيم اول خواهيم بود. با اين حال مطمئنم در نيم‌فصل دوم سايپا يقه همه تيم‌ها را خواهد گرفت.

دوشنبه 13 آبان 1392  11:09 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

بيانيه باشگاه تراکتورسازي پس از بازي استقلال

بيانيه باشگاه تراکتورسازي پس از بازي استقلال

باشگاه تراکتورسازي تبريز بيانيه اي را درباره بازي روز جمعه مقابل استقلال صادر کرد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي تراکتورسازي،در اين بيانيه آمده است:حماسه اي که روز جمعه در يادگار امام تبريز به وقوع پيوست برگ زرين ديگري بر ديباچه هواداراي فوتبال افزود ، هواداران شايسته و فهيم تراکتور بار ديگر خوش درخشيدند و تحسين همه حتي کارشناسان و مسئولين فوتبال را بر انگيختند ، زبان و کلام از اداي سپاس و منويات قلبي قاصر است هرچه از بزرگ منشي و حرفه اي گري هواداران گفته شود نمي تواند اداي دين نمايد .

بر اساس اين گزارش،صرفنظر از فوتبال زيبا و چشم نواز تراکتورسازي و نتيجه اي که حاصل شد هواداران شايسته تراکتور برنده اصلي مسابقه شدند .

برخي شيطنت هاي قبل از مسابقه نتوانست آرامش هواداران را بهم بزند و روي اعصاب آنها راه رود چون هوادران بر صراط فهم و شعور و حرفه اي گري مستقيم هستند .

حماسه ديروز تراکتوريها علاوه بر اينکه در داخل کشور بي سابقه بود حتي مايه اعتبار کشور در عرصه هاي بين المللي نيز گرديده ، چون AFC بازيها را رصد مي کند و عيار تيم ها و کشورها را مي سنجد .

شعارهاي ياحسين و يا ابوالفضل هواداران بزرگترين گردهمايي عزاداران حسيني را نيز رقم زد ، ديروز فقط فوتبال و تراکتور نبود بلکه ورزشگاه رنگ حسيني داشت و همه چيز تحت الشعاع ياحسين و يا ابوالفضل بود . هرچند تراکتور شايسته بود اما نتوانست بر صدر جدول تکيه بزند اما تماشاگرانش بر صدر جداول ديانت و اخلاق و ادب تکيه زدند ، حق اينها بيش از اين است .

شنبه 18 آبان 1392  2:25 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

پاسخ به:غیر پایتختی ها

بوناچيچ: برد دلچسبي بود

سرمربي فوتبال ذوب آهن گفت: شرايط تيم در ادامه راه بستگي به تصميم‌‌هاي يک ماه آينده باشگاه دارد و باشگاه قول داده است که تيم را در اين يک ماه تقويت کند.

لوکا بوناچيچ در نشست خبري پس از پايان ديدار تيم‌هاي ذوب آهن و نفت در جام حذفي که با پيروزي يک بر صفر ذوب آهن خاتمه يافت گفت: در جلسه قبل من از شما خبرنگاران حلاليت طلبيدم و رفتم ولي دوباره در خدمت شما هستم و البته خوشحالم شما را دوباره مي‌بينم، پيروزي در بازي امروز به سختي به دست آمد و بايد به همه هواداران و کادر فني ذوب‌آهن تبريک بگويم البته با توجه به نتايج ضعيفي که ما در ليگ گرفته بوديم اين پيروزي دلچسب بود.

به گزارش فارس، وي افزود: امروز يک جنگ تمام عيار مقابل نفت تهران داشتيم تيم نفت خيلي قدرتي و خوب بازي کرد و خوشبختانه در اين ديدار با بداقبالي مواجه نشديم و توانستيم با يک گل به مرحله بعدي صعود کنيم البته از طريق جام حذفي رسيدن به جايگاه‌‌هاي بالاتر راحت‌تر است و خوشحالم که ماه محرم براي ما خوش يمن شروع شد.

سرمربي ذوب آهن در پاسخ به اين سؤال که چند روز پيش استفاده داديم و دوباره برگشتيد و علت اين کار چه بود، اظهار داشت: اينکه چرا برگشتم به اين علت بود که با ذوب آهن قرارداد داشتم و بايد تا پايان فصل در اين تيم بمانم شايد در آن شرايط که استعفا دادم از نظر اخلاقي مي‌خواستم اين احساس را به هيئت مديره و مديرعامل تيم منتقل کنم که دست آنها باز است و مي‌خواستم که استعفاي من را بپذيرند اما با انجام دو جلسه که با هيئت مديره ذوب آهن داشتيم به اين نتيجه رسيدند که بايد راه را ادامه دهم البته جو تيم به خصوص پس از پيروزي مقابل نفت بهتر خواهد شد طبيعي است که يک‌سري بازيکنان که بازي با آنها نرسيد ناراحت باشند و اين امري است که هميشه وجود دارد البته شرايط تيم در ادامه راه بستگي به تصميم‌‌هاي يک ماه آينده باشگاه دارد و باشگاه قول داده است که تيم را در اين يک ماه تقويت کند و من با توجه به قول‌هايي که داده شده اين حق را براي خود قائل شدم که برگردم و با ذوب آهن ادامه دهم.

بوناچيچ در اين خصوص که در جام حذفي فرهاد کاظمي سرمربي فصل قبل تيم تمام تمرکز خود را روي ليگ گذاشته بود و تمرکز شما روي کدام ليگ است، گفت: جام حذفي جامي است که در آن به راحتي مي‌توان با تمرکز خيلي راحت‌تر از ليگ کسب سهميه آسيايي کرد و بايد ما از اين روش راحت بهره ببريم.

سرمربي ذوب آهن در پاسخ به اين سؤال که شما متخصص جام حذفي هستيد، گفت: همانگونه که شما گفتيد من در جام حذفي تمرکز و تخصص لازم را دارم البته باز هم تکرار مي‌کنم ادامه حرکت مثبت تيم ذوب آهن در جام حذفي بستگي به تصميمات آتي باشگاه دارد و اينکه بازيکنان مورد نظر من جذب شوند.

وي در پاسخ به اينکه در چه پستي بازيکن مي‌خواهيد گفت: من 4 و 5 بازيکن بخصوص در پست دفاع وسط، گلر و مهاجم نوک در نظر دارم که اميد دارم اين بازيکنان توسط باشگاه جذب شوند.

بوناچيچ همچنين در مورد مصدوميت تبريزي بازيکن ذوب آهن گفت: متاسفانه تبريزي از ناحيه مچ پا آسيب ديده و اين نگراني را براي ما به دنبال دارد که نتوانيم از او استفاده کنيم اميدوارم مشکلش زودتر برطرف شود.

بوناچيچ در پايان در پاسخ به اين سؤال که گفته مي‌شود آذري مديرعامل باشگاه موافق استعفاي شما بود و سعد محمدي مديرعامل کارخانه ذوب آهن با استعفا مخالف بود و او بود که شما را نگه داشت نيز گفت: البته در آن دو جلسه همه اعضاي هيئت مديره غير از مديرعامل کارخانه بودند در اين مورد خبري ندارم اما طبيعي است که برخي اعضا موافق رفتن من باشند ولي مهم اين است که در هيئت مديره رأي به ماندن من داده شده است.

شنبه 18 آبان 1392  2:26 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

ابراهيم‌زاده: برد را به مالک‌ راه‌آهن تقديم مي‌کنم

ابراهيم‌زاده: برد را به مالک‌ راه‌آهن تقديم مي‌کنم

سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: برد در اين ديدار را به بابک زنجاني مالک باشگاه راه آهن سورينت تقديم مي‌کنم.

به نقل از سايت باشگاه سورينت (راه‌آهن)، منصورابراهيم‌زاده پس از برتري تيمش مقابل داماش گيلان در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي اظهار داشت: ابتدا جا دارد قبل از اينکه بخواهم در مورد بازي امروز صحبت کنم، از مردم خونگرم گيلان که از ديروز تا به اين لحظه به شکل‌هاي مختلف ما را مورد محبت قرار دادند، تشکر کنم. آنها در ديدار امروز هم ضمن احترام به تيم ما، به خوبي تيم خود را مورد حمايت قرار دادند.

وي با بيان اينکه قبلا هم گفته بودم مسابقات جام حذفي شرايط خاص خود را دارد، ادامه داد: تمام اصول لازم را در ديدار امروز مقابل داماش رعايت کرديم.

سرمربي تيم فوتبال راه آهن سورينت با اشاره به اينکه روز به روز در حال پيشبرد برنامه‌هاي خود و باشگاه هستيم، خاطرنشان کرد: برد در اين ديدار را به بابک زنجاني مالک باشگاه راه آهن سورينت تقديم مي‌کنم. سياست مالک باشگاه اين است که ضمن سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي مختلف در بعد تبليغات هم فعاليت کند. براي اين دو بحث بايد جايگاه ما خوب باشد که تغيير جايگاه در ليگ کار دشواري است اما در جام حذفي وقتي به مرحله يک چهارم نهايي راه پيدا مي‌کنيد شانس حضور شما در فينال و قهرماني در اين جام هم وجود دارد.

ابراهيم‌زاده گفت: فاصله رقابت‌هاي ليگ و جام حذفي مناسبت است و نگراني خاصي در اين مورد براي ما وجود ندارد. ما مي‌توانيم بايد برنامه‌ريزي مناسبي در اين مورد داشته باشيم.

وي خاطرنشان کرد: براي نيم‌فصل دوم بازيکنان خاصي مدنظر ما هستند. اکثر بازيکنان تيم ما جوان و يا زير 23 سال هستند. بازيکنان بزرگسال تيم ما کم هستند و در اين بخش 4 جاي خالي داريم. مارکوس و والري الکسانيان دو بازيکن خارجي تيم ما هستند. مارکوس که از ليست تيم خارج شده است و والري هم به دليل مصدوميت شايد ديگر نتواند ما را همراهي کند.

شنبه 18 آبان 1392  2:26 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

گل‌محمدي: جام حذفي را جدي نگرفتيم

گل‌محمدي: جام حذفي را جدي نگرفتيم

سرمربي تيم نفت تهران مي‌گويد با توجه به نيمکت ضعيف تيمش، از ابتدا روي جام حذفي حساب جدي باز نکرده است.

يحيي گل‌محمدي پس از شکست مقابل ذوب‌آهن و حذف از جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: بازي سنگيني بود تيم حريف بر ما سريع چيره شد و توانست در طول بازي فشار سنگيني بر روي ما بياورد.

به نقل از ايسنا، وي با بيان اينکه از بازيکنانم انتظار داشتم برآورده نشد، گفت: تيم ما به دليل بازي‌هاي سنگين مخصوصا بازي مقابل سپاهان، بسيار خسته بود و نتوانست جلوي ذوب‌آهن قد علم کند. تيم ذوب‌آهن به دليل اتفاقاتي که در اين تيم رخ داده بود، با انگيزه بسيار زيادي مقابل ما قرار گرفت و توانست ما را مغلوب کند.

گل‌محمدي قضاوت داور را بد دانست و گفت: روي صحنه گل فکر مي‌کنم داور مسابقه کاملا اشتباه کرد و نتوانست روز خوبي را در داوري داشته باشد. بهتر است داور فيلم بازي را دوباره نگاه کند. هرچه تيم ما بر روي ذوب‌آهن فشار مي‌آورد، داور با سوت‌هاي بي‌مورد اين فشار را از روي تيم ذوب‌آهن برمي‌داشت.

وي به شادابي تيم خود اشاره کرد و گفت: من از تجربه جام حذفي سال گذشته درس گرفتم و اگر تيمم بر روي نيمکت بازيکنان خوبي ندارد، بايد يکي از جام‌ها را از دست بدهم. پس امسال نتيجه گرفتم با توجه به جايگاه تيمم در ليگ برتر، جام حذفي را جدي نگيرم و براي سهميه آسيايي بجنگم.

شنبه 18 آبان 1392  2:27 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

هيچ سالي تراکتور اين همه مصدوم نداشته

ابراهيمي:

هيچ سالي تراکتور اين همه مصدوم نداشته

محمد ابراهيمي اظهار داشت:اگر تيم بتواند خودش را تقويت کند مي توانيم باز هم عملکرد خوبي داشته باشيم و به نتايج دلخواهمان برسيم.

تراکتور يک نيم فصل موفقيت آميز را پشت سر گذاشت و يکي از بازيکناني که در اين زمينه مثبت عمل کرد محمد ابراهيمي يا همان اف 14 تبريزي هاست.

در همين زمينه ابراهيمي در مورد عملکردش و شرايط تراکتور مي گويد:نيم فصل خوبي بود،البته براي بازيکنان نه چرا که ما خيلي مصدوم داديم و اين ناراحت کننده بود.هيچ سالي تراکتور اينقدر مصدوم نداده بود و اين براي ما آزار دهنده بود.

از شرايط خودم راضي بودم اگرچه سرمربي تيم بايد نظر بدهد اما در مجموع در 7،8پست بازي کردم و آچار فرانسه تراکتور بودم و فکر کنم خوب عمل کردم،اميدوارم که کادر فني هم راضي بوده باشند.

وي در ادامه مي گويد:در نيم فصل دوم امتيازات سخت به دست مي آيد و اگر تيم بتواند خودش را تقويت کند مي توانيم باز هم عملکرد خوبي داشته باشيم و به نتايج دلخواهمان برسيم.

ما توانايي قهرماني را داريم و اگرچه اين موضوع خيلي سخت است اما تراکتور اين پتانسيل را دارد و با تلاش و همدلي مي توانيم به موفقيت برسيم.

ابراهيمي در پايان مي گويد:آقاي جلالي اثرات خيلي مثبتي داشته اند و مي توان گفت بهترين عملکرد را در بين مربيان اين چند سال تراکتور داشته اند که اگر دقت کنيد آمارهايي هم که در جاهاي مختلف مي بينيم گوياي اين موضوع هست.

اميدوارم امسال بتوانيم به هدف اصلي خودمان که همان قهرماني است برسيم.

دوشنبه 27 آبان 1392  3:37 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

مظلومي:هنوز نتوانستيم بازيکني راجذب کنيم

مظلومي:هنوز نتوانستيم بازيکني راجذب کنيم

پرويز مظلومي مي گويد ما کار سختي داريم، 4بازيکن از دست داديم اما هنوز نتوانستيم بازيکني جايگزين آنها کنيم.

مس هنوز نتوانسته در بازار نقل و انتقالات عمکرد مثبتي داشته باشد در همين رابطه با سرمربي اين تيم پرويز مظلومي که کار سختي را پيش رو دارد صحبت کرديم،مظلومي که از محبوبيت بالايي نزد هواداران مسي برخوردار است اما انصافاً دستش خالي است و هنوز باشگاه نتوانسته در اين زمينه سرمربي تيمش را ياري کند.

مظلومي به سايت گل مي گويد:تمرينات را شروع کرده ايم البته خارجي ها هنوز نيامده اند و غيبت داشته اند که اين کار گروهي مارا سخت کرده و مطمئن باشيد برخورد شديدي با فايت و ادينهو مي کنيم چرا که اين رفتار براي بازيکناني که حرفه اي پول مي گيرند خوب نيست و ديرکرد انها باعث ضربه زدن به تيم مي شود.

سرمربي سابق استقلال در ادامه مي گويد:ما هنوز نتوانستيم بازيکن جديدي به خدمت بگيريم و جالب اينجاست که باشگاهي که بازيکنش را مازاد اعلام کرده و آزاد کرده است وقتي مي خواهيم جذبش کنيم سريعاً شروع به سنگ اندازي مي کنند و اين کار مارا سخت مي کند.

مظلومي در پايان مي گويد:ما کار سختي داريم 4بازيکن از دست داديم اما هنوز نتوانستيم بازيکني جايگزين آنها کنيم اميدوارم در اين زمينه شانس بياوريم و بتوانيم با جذب بازيکناني که دوست داريم تيممان را اماده نيم فصل دوم کنيم و با حمايت هواداران و لطف خدا اين تيم را به سرمنزل مقصود برسانيم.

دوشنبه 27 آبان 1392  3:38 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

گل‌محمدي در نفت ماندگار شد

گل‌محمدي در نفت ماندگار شد

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران که ديروز از سمتش استعفا کرده بود پس از جلسه با مديرعامل باشگاه تصميم به ماندن در اين تيم گرفت.

به گزارش ايسنا، پس از آنکه يحيي گل‌محمدي ديروز به خاطر برخي مشکلات از سمتش در نفت استعفا کرده بود امروز با حضور در باشگاه و ديدار با منصور قنبرزاده در تيم نفت تهران ماندگار شد.

قرار است گل‌محمدي در تمرين امروز شرکت کند.

دوشنبه 27 آبان 1392  3:38 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

اکرامي به گسترش فولاد پيوست

اکرامي به گسترش فولاد پيوست

بازيکن اسبق تراکتورسازي، با عقد قرارداد رسمي به جمع ياران رسول خطيبي پيوست.

مصطفي  اکرامي، مدافع چپ فصل گذشته تيم فوتبال تراکتورسازي و نيم فصل اول ذوب آهن اصفهان، با امضاي قرارداد رسمي به تيم فوتبال گسترش فولاد پيوست تا آبي پوشان تبريزي را در نيم فصل دوم ليگ برتر، همراهي کند.

به گزارش آناج، گفتني است اکرامي، پيش از اين و در شروع فصل جاري نيز در آستانه پيوستن به گسترش فولاد تبريز قرار داشت که در نهايت راهي ذوب آهن اصفهان شد.

دوشنبه 27 آبان 1392  3:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها