0

غیر پایتختی ها

mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

ويسي:درجام‌حذفي بسيارمحکم بازي مي‌کنيم

ويسي:درجام‌حذفي بسيارمحکم بازي مي‌کنيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال خوزستان پيش از ديدار تيمش در جام حذفي برابر الوند همدان گفت: مي‌خواهيم بازيمان را ببريم و به فکر صعود به مرحله بعد هستيم.

عبدالله ويسي اظهار کرد: بازي در جام حذفي از اين نظر که فقط يک بازي انجام مي‌دهي و بايد هم برنده شوي، کاملا با مسابقات ليگ برتر متفاوت است. اميدوارم با کسب يک پيروزي خوب در اين بازي، خستگي سفر به همدان از تن بازيکنان‌مان خارج شود و براي ديدار آينده‌مان در ليگ برتر برابر تراکتور آماده شويم.

به گزارش ايسنا،سرمربي تيم فوتبال استقلال خوزستان درباره تيم الوند همدان هم عنوان کرد: اين تيم دو بازي متوالي در اهواز برابر تيم‌هاي ملي حفاري و استقلال اهواز به ترتيب در جام حذفي و ليگ دسته يک برگزار کرده است که خودم و آناليزورهاي تيم اين بازي‌ها را ارزيابي کرده‌ايم. تيم‌هاي ليگ يکي انگيزه بسياري برابر تيم‌هاي ليگ برتري دارند و ما هم بسيار محکم در اين ديدار بازي خواهيم کرد. با بازيکنان ليگ يک بسيار کار کرده‌ و انگيزه آنها را مي‌دانم.

ويسي در پاسخ به اين سوال که هدف‌تان در جام حذفي قهرماني و يا انجام بازي هاي تدارکاتي است؟ گفت: ما اکنون وقت انجام بازي‌هاي تدارکاتي را نداريم و نمي‌خواهيم اگر بازنده شديم بگوييم به حرمت فدراسيون شرکت کرديم و اگر هم پيروز شديم بگوييم بازي تدارکاتي خوبي انجام داديم. ما بسيار محکم و قوي بازي مي‌کنيم و اهدافي هم داريم که بايد پله به پله به آنها برسيم. مي‌خواهيم بازي‌مان را ببريم و اکنون نيز به فکر بالا آمدن از اين مرحله هستيم. تيم‌مان بسيار آماده و از شرايط بسيار خوبي هم برخوردار است.

سرمربي تيم فوتبال استقلال خوزستان در ادامه درباره صعود چند پله‌اي تيمش در جدول ليگ برتر عنوان کرد: هدف ما اين بود که خودمان را از پايين جدول جدا کنيم. بازيکنانم نيز براي رسيدن به اين مهم زحمت کشيدند و تلاش کردند و اين اتفاق هم افتاد. تيم ما به سه امتياز ديگر هم نياز مبرم دارد تا بتواند خود را بالاي جدول حفظ کند. اميدوارم بتوانيم سه امتياز بازي آينده‌مان برابر تراکتورسازي را به دست آوريم تا وضعيت مان در جدول مشخص شود و با آرامش بهتري کارمان را ادامه دهيم.

وي همچنين با بيان اين که در پست‌هاي دفاع، هافبک و حمله در نيم‌فصل نياز به جذب بازيکن داريم، خاطرنشان کرد: در اين پست‌ها با سه بازيکن ليگ برتري صحبت‌هايي داشته‌ و 70 تا 80 درصد نيز به نتيجه رسيده‌ايم.

چهارشنبه 1 آبان 1392  9:59 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

هم به حذفي فکر مي‌کنيم هم به پرسپوليس

هم به حذفي فکر مي‌کنيم هم به پرسپوليس

مربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: تنها شناختي که از تيممان داريم اين است که از شهر همدان است و نامش تالار وحدت است.

کريم قنبري در نشست خبري پيش از بازي با تالار وحدت همدان در جام حذفي گفت: جام حذفي شرايط خاص خودش را دارد.برخي تيم ها از حضور در اين جام انصراف داده‌اند اما با اين شرايط باشگاه راه‌آهن تشخيص داد که با تمام قوا در اين مسابقات شرکت کنيم. هيچ شناختي هم از حريف نداريم و فقط مي‌دانيم که از شهر همدان مي‌آيد و نامش تالار وحدت است.

به گزارش فارس،وي در مورد مصدومان تيمش گفت: والري‌الکسانيان تنها مصدوم تيم ما است که در بازي‌هاي مقدماتي جام جهاني در تمرينات تيم ارمنستان مصدوم شده است. او براي بازي با ايتاليا به تيم ملي ارمنستان دعوت شده است مسابقه‌اي که در مقدماتي جام جهاني برگزار شد.

قنبري ادامه داد: سعي مي‌کنيم در مسابقه فردا از نفراتي استفاده کنيم که کمتر از آنها استفاده کرديم. البته منظورم آن نيست که فقط از ذخيره‌ها استفاده مي کنيم که اصلا بازي نکرده‌اند اما ما با توجه به بازي که در ليگ داريم و 4 روز ديگر مقابل پرسپوليس بازي مي‌کنيم نفراتمان را تقسيم مي‌کنيم.

مربي راه آهن در مورد اينکه بازي با پرسپوليس را فداي بازي فردا مي‌کنيد يا خير گفت: ما سعي مي‌کنيم هر دو بازي را داشته باشيم، هم به جام حذفي فکر مي‌کنيم و هم به بازي با پرسپوليس. جام حذفي جام اتفاقات است اگر چه حريف ما از ليگ دو، سه مي‌آيد اما با توجه به وضعيتمان به جام حذفي خيلي اهميت مي‌دهيم و برايش اهميت ويژه‌اي قائل هستيم.

وي در مورد اينکه مربي تالار وحدت گفته است ما سازنده‌ترين تيم فوتبال غرب کشور هستيم گفت: ما حريف را دست کم نمي‌گيريم کادر فني و بازيکنان ما تجاربي دارند زيرا در جام حذفي اتفاقات زيادي رخ مي‌دهد. شاهين بوشهر استقلال را حذف کرد، يک سال ما در سپاهان مقابل تيم ناشناخته بيمه حذف شديم آن هم در حالي که سپاهان در اوج بود. بنابراين با تمام توان در مسابقه فردا شرکت مي‌کنيم.

وي در مورد وضعيت پيروز قرباني گفت: پيروز قرباني از روز گذشته به تمرينات ما اضافه شده است و بعد از بازي با استقلال خوزستان همراه ما است.

چهارشنبه 1 آبان 1392  10:00 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

گاهي اوقات بازيکنان مس کم‌کاري مي‌کنند

گاهي اوقات بازيکنان مس کم‌کاري مي‌کنند

مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: گاهي اوقات برخي از بازيکنان با کم‌کاري باعث از دست رفتن نتيجه مي‌شوند.

اکبر ايرانمنش در خصوص وضعيت تيمش در ليگ برتر گفت: از لحاظ فني و روحي‌رواني واقعاً شرايط خوبي داريم اما بعضي مواقع بر اثر کم‌کاري بعضي از بازيکنان باعث مي‌شود در بازي‌هايي که فقط سراسر حمله است و موقعيت‌هاي زيادي هم به دست مي‌آوريم متأسفانه آنها از دست مي‌دهيم يا گل مي‌زنيم بعد از چند دقيقه گل را دريافت مي‌کنيم و علت اين همان کم‌کاري بعضي از بازيکنان تيم است که تلاش خودشان را مضاعف نمي‌کنند و همين باعث مي‌شود که همه زحمات تيم به هدر برود. 

به گزارش فارس،وي افزود: بازيکنان قول داده بودند که در سه بازي آخرشان مقابل تيم‌هاي صباي قم، استقلال و داماش هر سه بازي را با برد به پايان برسانند که البته بازي با صبا با تساوي به پايان رسيد اما قول دادند در دو بازي آينده با برد از زمين بازي خارج شوند اما من اميدوارم که در دو بازي آينده با هماهنگي بچه‌ها به قولي که به باشگاه داده‌اند عمل نمايند تا از انتهاي جدول رهايي يابيم.

مديرعامل مس در خصوص اينکه آيا از عملکرد کادر فني تيمتان رضايت داريد، گفت: وضعيت تيم مس با کادر فني جديد از همه نظر رو به رشد بوده و به سمت نزول نرفته‌ايم و هر بازي نسبت به بازي قبل بهتر بوده‌ايم، و روند نزولي نداشته‌ايم فردا هم که با استقلال بازي داريم اميدوارم بازيکنان تيم و کادر فني همه توانشان را بگذارند تا با موفقيت از زمين خارج شويم.

ايرانمنش در خصوص بازي فرداي مس و استقلال هم افزود: ما نه به اين بازي بلکه تمام بازي‌هايي که وارد ميدان مي‌شويم براي سه امتياز بازي مي‌کنيم. البته شرايط کمي خاص است و اينکه تا اينجا بردي به دست نياورده‌ايم روي بازيکنان کمي فشار وارد کرده است. ميزان اين فشارها گاهي آنقدر زياد است که گاهي دروازه خالي را هم به بيرون مي‌زنند.

مديرعامل مس در خصوص اينکه مس در پايان فصل سقوط مي‌کند و يا در ليگ ماندگار مي‌شود هم ادامه داد: ما براي سقوط کردن وارد ليگ نشديم انشالله که سقوط نمي‌کنيم در نيم‌فصل تغييراتي در تيم ايجاد مي‌کنيم و چند بازيکن را به تيممان اضافه خواهيم کرد.

وي ادامه داد: البته شايعات در خصوص اضافه شدن بازيکنان به تيم هميشه وجود داشته اما در خصوص آرش برهاني بايد بگويم که او بايد دينش را به مردم شهرش ادا کند. او بايد همانند علي سامره که اواخر فوتبالش به فوتبال کرمان بازگشت به تيم شهرش خدمت کند تا به شهر و استان خودش اداي دين کند. چون کرمان شهر خودش است و قرار پس از پايان فوتبال دوباره در آن زندگي کند.

مديرعامل مس در خصوص اينکه گفته مي‌شود آه مجتبي تقوي و بيژن طاهري مربيان سابق تيم مس پشت سر اين تيم قرار دارد، افزود: هيچ برخورد جسماني و فيزيکي با آقاي طاهري نشده اما اينکه ايشان دلخور هستند ممکن است کسي از اطرافيان به ايشان توهين کرده باشد اما با بررسي‌هايي که من کردم به اين نتيجه رسيدم که برخورد فيزيکي در ميان نبوده و احتمالاً برخورد لفظي با ايشان صورت گرفته و من با ايشان تماس خواهم گرفت تا از آنها دلجويي کنم.

ايرانمنش در خصوص موضوع جدايي محمود ياوري از اين تيم و پيوستن او به فجر سپاسي هم به فارس گفت:‌ ايشان حرف‌هايي زده است که من نمي‌خواهم جوابشان را بدهم حتي قبل از بازي صحبت‌هاي رسانه‌اي کرده بودند که مديرعامل در کار من دخالت کرده است که من آن را قوياً تکذيب مي‌کنم. در بازي تيم ما با نفت در هتل المپيک من با بازيکنان تيم که براي احوال‌پرسي سراغ من آمده بودند صحبت مي‌کردم و آنها را ترغيب کردم به اينکه در بازي با تمام قوا بازي کنند اما ياوري گفته که من در کار فني او دخالت کرده‌ام. شايد ايشان توقع داشته که من با بازيکنانم هم صحبت نکنم اما من بيشتر از اين وارد اين موضوع نمي‌شود و نمي‌گويم که او چه صحبت‌هايي انجام داد که از جمع ما جدا شد.

دوشنبه 6 آبان 1392  2:52 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

قنبرزاده: مکاني از نفت جدا نمي‌شود

قنبرزاده: مکاني از نفت جدا نمي‌شود

مديرعامل باشگاه نفت تهران گفت: مکاني از بازيکنان خوب تيم ما است و بعيد مي‌دانم از جمع ما جدا شود.

منصور قنبرزاده در خصوص مصاحبه سوشا مکاني و اينکه او از شرايطش در نفت تهران ناراضي است و آيا قصد جدايي از اين باشگاه را دارد يا خير،در گفت وگو با خبرنگار فارس گفت: من مصاحبه مکاني را نديدم ولي در آخرين سفري که تيم به تبريز داشت او مشکلي نداشت و در تمريناتم خوب کار مي‌کنم.

وي افزود: او با باشگاه نفت تهران قرارداد دارد و بعيد مي‌دانم دروازه‌بان خوب و ملي‌پوشي مثل سوشا مکاني را از دست بدهيم.

مديرعامل نفت تهران در خصوص اينکه آيا غلامرضا رضايي از پرسپوليس و ديگر بازيکناني که اين روزها حول و حوش نام نفت تهران مي‌چرخند، گفت: تا اين لحظه که با شما صحبت مي‌کنم چيزي به ما گفته نشده است همه چيز به نظر کادر فني بستگي دارد و گل‌محمدي و ديگر اعضاي کادر فني فعلا در بحث ارزيابي هستند.

وي تاکيد کرد: ممکن است حتي بازيکناني در دستور اوليه کادر فني حضور داشته باشند اما تا اين لحظه باشگاه با هيچ بازيکني مذاکره نکرده است چون ما همه مسائل اخلاقي و حرفه‌اي را رعايت مي‌کنيم. اگر قرار باشد در بين نيم‌فصل بازيکني را جذب کنيم و آن بازيکن با باشگاهي ديگر قرارداد داشته باشد مثل فصل گذشته عمل خواهيم کد. فصل پيش حسيني و منوچهري را طي مذاکره با استقلال گرفتيم و ايمان موسوي را به آنها داديم البته همه اينها توسط نامه‌نگاري رسمي انجام شد.

مديرعامل باشگاه نفت تهران در ادامه گفت‌وگو با فارس، تصريح کرد: امروز با مديران عامل باشگاه‌ها جلسه داشتم و حتي مذاکراتي را انجام داديم که اگر قرار بر نقل و انتقال بازيکني شد مديران به صورت مستقيم با يکديگر صحبت کنند و مطمئن باشيد اگر قرار باشد ما بازيکني را بگيريم با نظر کادر فني و مديران عامل دو باشگاه صورت خواهد گرفت.

قنبرزاده در پايان ضمن ابراز رضايت از يحيي گل‌محمدي نيز گفت: او از سرمايه‌هاي فوتبال است و جزء مربيان جوان فوتبال محسوب مي‌شود قطعا اگر فضاي بهتري براي او به وجود بيايد امکان پيشرفت بيشتري خواهد داشت.

دوشنبه 6 آبان 1392  2:53 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

قانون کسر امتياز از تيم‌ها حذف شد

قانون کسر امتياز از تيم‌ها حذف شد

با تصويب آيين‌نامه جديد کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، ديگر امتيازي از تيم‌ها به خاطر تخلف تماشاگرانشان کسر نخواهد شد.

جلسه مجمع عمومي فدراسيون فوتبال صبح امروز تشکيل شد و موضوعاتي همچون بودجه و گزارش عملکرد فدراسيون مورد بررسي قرار گرفت.

به گزارش ايسنا،يکي از مباحث مطرح شده در جلسه امروز، آيين‌نامه جديد کميته انضباطي بود که اعضا به آن راي دادند و اين آيين‌نامه مورد تصويب قرار گرفت.

يکي از مواردي که در آيين‌نامه جديد ديده نمي‌شود، کسر امتياز از تيم‌ها به خاطر تخلف تماشاگرانش است. به اين ترتيب ديگر به بهانه تخلف تماشاگران يک تيم هيچ امتيازي از آن کسر نخواهد شد. البته براي جلوگيري از بروز ناهماهنگي‌ها اين آيين‌نامه از فصل آينده اجرا خواهد شد.

دوشنبه 6 آبان 1392  2:53 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

شرايط جام‌حذفي با ليگ متفاوت است

شرايط جام‌حذفي با ليگ متفاوت است

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: شرايط مسابقات در جام حذفي با ليگ برتر متفاوت است و هيچ تضميني براي صعود ما به دوره بعد وجود ندارد.

يحيي گل محمدي در کنفرانس خبري قبل از ديدار با پارسه تهران در جام حذفي اظهار داشت: پارسه انگيزه بالايي دارد براي صعود به دوره بعد، آنها از انگيزه بالايي برخودار هستند، ما در گذشته مقابل اين تيم يک بازي دوستانه انجام داديم و مقابل اين تيم شکست خورديم، اميدوارم فردا يک بازي خوب داشته باشيم و بتوانيم از اين مرحله عبور کنيم.

به گزارش فارس،وي در پاسخ به اين سوال که آيا از تيم پارسه شناخت داريد، گفت: فيلم بازي‌هاي پارسه را ديده‌ايم و آن را آناليز کرديم و شناخت خوبي از اين تيم به دست آورديم. ما تغييرات زيادي نسبت به بازي قبلي خودمان در ليگ خواهيم داشت، 80 تا 90 درصد تيم تغيير خواهند کرد و يکي دو بازيکن مصدوم هم داريم که هنوز شرايط بازي ندارند.

وي افزود: البته تغييرات تيم ما ارتباطي به بازي کردن در جام حذفي ندارد، تمام بچه‌هاي ما در يک سطح هستند و اين از محسنات تيم ما است و هيچ فرقي نمي‌کند که کدام بازيکن بازي کند.

گل محمدي در پايان درباره اين که تيم نفت در نيم فصل غلامرضا رضايي را به خدمت خواهد گرفت، يا نه گفت: من اين خبر را از شما مي‌شنوم و تا به حال به اين موضوع هم فکر هم نکرده‌ايم.

دوشنبه 6 آبان 1392  2:54 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

امامي‌فر: به دنبال شکست نفت هستيم

امامي‌فر: به دنبال شکست نفت هستيم

سرمربي تيم پارسه با اشاره به انگيزه بالاي بازيکنانش گفت: به دنبال شکست دادن نفت در جام حذفي هستيم.

عليرضا امامي‌فر در نشست خبري پيش از ديدار تيمش مقابل نفت تهران در مرحله يک شانزدهم نهايي رقابت‌هاي جام حذفي اظهار داشت: خوشحالم پس از يک سال کنار شما حضور دارم. هم من و هم بچه‌هاي تيم دوست داريم هر چه سريع‌تر خودمان را به ليگ برتر برسانيم.

وي با اشاره به ديدار مقابل نفت تهران ادامه داد: اگر نگاه کلي به 2 تيم داشته باشيم مي‌بينيم که اهداف، نوع فوتبال و سرمربي نفت مشخص است و به وضوح ديده مي‌شود که از ساختار خوبي بهره‌مند است، بنابرين بازي راحتي مقابل نفت نداريم.

سرمربي پارسه اضافه کرد: تيم پارسه در راه رسيدن به اهداف کوتاه و بلندمدت خود موفق بوده است. در اهداف کوتاه مدت و جام حذفي نتايج خوبي را کسب کرديم.در بازي با نفت نيز دنبال کسب تجربه بيشتر هستيم و با بازي منطقي به شکست اين تيم هم فکر مي‌کنيم. 

امامي‌فر افزود: در ليگ دسته اول خوب ظاهر شده‌ايم و هدف باشگاه اين است که به ليگ برتر صعود کنيم. تيم پارسه متشکل از بازيکنان باتجربه و جوان است و اميدوارم فردا بازي خوبي را از هر 2 تيم شاهد باشيم. 

وي تصريح کرد: نوع فوتبال ما با توجه به اينکه با يک تيم ليگ برتري بازي داريم فرق خواهد کرد و در اين مدت براساس افکار تيم نفت، تمرينات خود را انجام داديم. در اين مدت شور و انگيزه را در چهره بچه‌ها مي‌ديدم.

سرمربي پارسه در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه تيمش چقدر توانايي شکست نفت را دارد، گفت: همه ما اذعان داريم که در فوتبال هيچ چيزي مشخص نيست. در جام حذفي تيم‌هاي سايپا و استقلال خوزستان حذف شده‌اند. در 12 سال فوتبال حرفه‌اي ما هنوز از فوتبال احساسي و انگيزه بيشتر صحبت مي‌شود تا فوتبال تاکتيکي. اميدوارم در ادامه حرفه‌اي‌تر شويم. ما نسل جوان مربيان که به اين عرصه وارد شده‌ايم به دنبال يافته‌هاي جديد زير سايه علم هستيم تا حرکت کوچکي در فوتبال انجام دهيم. 

امامي‌فر در خصوص مصدومان تيمش براي اين ديدار عنوان کرد: مصدومي نداريم و همه بازيکنان در شرايط خوبي قرار دارند. احمد مومن‌زاده، علي ميرشفيعي و داوود سيدعباسي بازيکنان جوان و تجربه ما هستند که انگيزه زيادي دارند. ميانگين تيمي ما 24، 25 سال است.

امامي فر در اين خصوص که تيمش چگونه به اين مرحله رسيده است، تصريح کرد: ما ابتدا تيم سوسنگرد را 2 بر صفر برديم و سپس شهرداري جويبار را که محمود فکري سرمربي آن است را در ضربات پنالتي شکست داديم و به نفت رسيديم.

دوشنبه 6 آبان 1392  2:54 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

صعود فولاد به مرحله يک هشتم جام‌حذفي

صعود فولاد به مرحله يک هشتم جام‌حذفي

با توجه به اينکه فولاد يزد از حضور در جام حذفي منصرف شده است به احتمال فراوان فولاد خوزستان صعودي بي‌دردسر به مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي خواهد داشت.

فولاد خوزستان روز سه‌شنبه در مرحله يک شانزدهم نهايي جام حذفي ميزبان فولاد يزد است.

در تماسي که مسئولان باشگاه فولاد يزد با فولاد خوزستان داشتند اعلام کردند از حضور در اين مسابقه منصرف شدند به همين خاطر احتمال دارد از جام حذفي انصراف دهند.

در همين ارتباط حسين ابن قاسم گفت: مسئولان فولاد يزد براي اقامت تيمشان هتلي پيدا نکرده بودند آنها با ما تماس گرفتند و اين موضوع را اعلام کردند پس از آن هماهنگي‌هاي لازم را صورت داديم تا مکاني براي اين تيم مشخص شود اما ساعاتي بعد مهدي دينورزاده با حسين فرکي تماس گرفت و اعلام کرد آنها از حضور در جام حذفي منصرف شدند و به دليل مشکلاتي که به وجود آمده در اين مسابقات شرکت نمي‌کنند که اين مسئله را به سازمان ليگ نيز اعلام کردند. البته تا وقتي اين مسئله از سوي سازمان ليگ اعلام نشود نمي‌توانيم به صورت قطعي اين بازي را لغو شده بدانيم اما از شواهد پيداست که اين مسابقه برگزار نمي‌شود.

به گزارش فارس، در صورت اعلام انصراف فولاد يزد از جام حذفي شاگردان حسين فرکي در مرحله يک هشتم نهايي به مصاف فولاد نوين مي روند.

دوشنبه 6 آبان 1392  2:55 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

تمرينات تراکتورسازي 2 روز تعطيل شد

تمرينات تراکتورسازي 2 روز تعطيل شد

پس از پيروزي تيم فوتبال تراکتورسازي مقابل استقلال خوزستان تمرينات اين تيم براي 2 روز تعطيل شد.

تراکتورسازي در هفته پانزدهم ليگ برتر موفق شد استقلال خوزستان را با نتيجه 4 بر يک شکست دهد.

به گزارش فارس، با توجه به اين پيروزي براي ريکاوري و استراحت با تصميم مجيد جلالي تمرينات تراکتورسازي به مدت 2 روز تعطيل شد.

برخي بازيکنان تراکتورسازي ديروز به شهرهاي خود رفتند تا با خانواده‌هايشان ديدار کنند.

تمرين تراکتورسازي چهارشنبه صبح در زمين اختصاصي اين تيم برگزار مي شود.

تراکتورسازي در ديدار بعدي خود روز جمعه 17 آبان به مصاف استقلال تهران مي‌رود.

تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

انصاري‌فرد: هدفم آقاي گلي است

انصاري‌فرد: هدفم آقاي گلي است

مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: تک‌تک گلهايم را به هواداران دلسوز و خوب تراکتورسازي تقديم مي‌کنم.

کريم انصاري‌فرد پس از زدن سه گل به استقلال خوزستان و دادن يک پاس گل در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار داشت:‌خدا را شکر در شرايطي که به سه امتياز بازي نياز داشتيم مقابل تيم خوبي خوزستاني به نتيجه لازم رسيديم.

وي افزود: تک‌تک گلهايم را به هواداران خونگرم تراکتورسازي و آنهايي که پشت سر تيم خود هستند تقديم مي‌کنم و اميدوارم به ما کمک کند تا انشالله در انتهاي فصل به خواسته خودمان برسيم.

انصاري‌فرد ادامه داد: هدف من آقاي گلي است اما از همه چيز مهمتر برايم برد تراکتور و سربلندي اين تيم است. هر وقت بتوانم براي تيم محبوبم گل مي‌زنم و اگر هم نشد پاس گل مي‌دهم. ما کار سختي داريم اما اين بازي تمام شد و از امروز به بازي بعدي فکر مي‌کنيم اميدوارم اين برد لحظاتي از اوقات هواداران خوب و خونگرم ما را شاد کرده باشد. البته زحمات تک تک بازيکنان را نبايد ناديده گرفت چون همه ما براي اين برد زحمت کشيديم.

تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

عنايتي:شايدهزينه کل تيم صبا2ميلياردهم نشود

عنايتي:شايدهزينه کل تيم صبا2ميلياردهم نشود

رضا عنايتي گفت: مديران باشگاه صباي قم هر چه سريع‌تر به فکر پرداخت پول بازيکنان باشند.

رضا عنايتي، مهاجم تيم فوتبال صباي قم در خصوص وضعيت آمادگي‌اش پس از مصدوميت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: خدا را شکر وضعيتم بهتر از قبل شده و اين روزها صبح و عصر مشغول فيزيوتراپي هستم تا از شنبه تمريناتم را همراه با تيم آغاز کنم.

وي ادامه داد: اميدوارم بتوانم براي بازي با سايپا در آخرين هفته ليگ برتر در نيم فصل به صبا کمک کنم.

مهاجم کهنه‌کار صبا در خصوص اينکه چرا تيمش در 4 بازي متوالي در آخرين لحظات گل مي‌خورد، تاکيد کرد: ما تيم خوبي داريم اما گل خوردن در لحظات پاياني بازي باعث شده تا استرس بين بازيکنان بالا برود. بايد با اين موضوع کنار آمد تا در ادامه راه امتيازات بيشتري از دست ندهيم.

عنايتي افزود: اين گل خوردن‌ها نبايد در دقايق پاياني ديگر ادامه داشته باشد. فکر مي‌کنم عدم تمرکز و کم تجربگي بازيکنان گريبانگير تيم شده و به همين دليل در لحظات آخر بازي از دست‌مان خارج مي‌شود. بايد بيشتر کار کنيم تا اين نقيصه رفع گردد.

مهاجم صباي قم در خصوص پرداخت مطالبات بازيکنان اين تيم توسط باشگاه افزود: همه ما تا الان فقط 20 درصد از قراردادمان را دريافت کرده‌ايم، آن هم در حالي که با توجه به نزديک شدن به نيم فصل حداقل بايد تا الان 50 درصد از مبلغ قراردادمان را از باشگاه مي‌گرفتيم. البته مديران صبا قول دو سه هفته آينده را به بازيکنان داده‌اند. باور کنيد کل هزينه تيم ما شايد دو ميليارد تومان هم نشود و به نظرم مديران صبا بايد هر چه سريع‌تر پرداختي بازيکنان را بپردازند.

سه شنبه 7 آبان 1392  1:10 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

زيني‌زاده: منتظر واکنش کميته انضباطي هستيم

زيني‌زاده: منتظر واکنش کميته انضباطي هستيم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: تشکيل کميته 6 نفره مي‌تواند سبب کاهش ابهامات در مورد بودجه فدراسيون شود.

حميد زيني‌زاده اظهار داشت: کليات بودجه تنظيم شده فدراسيون فوتبال آنقدرها هم نامفهوم نبود اما بحث کلي اعضاي مجمع اين بود که چرا اين گزارش در اختيار آنها قرار نگرفته است. به همين دليل قرار شد کميته 6 نفره‌اي تشکيل شود که فعاليت آن مي‌تواند سبب برطرف شدن ابهامات شود.

به گزارش تسنيم ، وي افزود: اشکالاتي وجود داشت که بايد رفع شود و قرار است ظرف يک ماه ايرادات و ابهامات موجود در گزارش بودجه بررسي شده و نتيجه به صورت فوق‌العاده در اختيار مجمع قرار گيرد.

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در مورد حاشيه‌هاي جلسه مجمع نيز تاکيد کرد: بحث حاشيه نبود. اينکه در مجمع اظهارنظرهاي مختلف مطرح شود، بسيار خوب است. در فدراسيون فوتبال اقدامات خوبي انجام شده و روند روبه‌رشدي دارد اما از سوي ديگر ايراداتي هم هست که ما بايد به عنوان اعضاي مجمع آن را تذکر دهيم.

زيني‌زاده درباره اعتراض تراکتورسازي به حکم کميته انضباطي نيز به تسنيم گفت: قرار است کميته استيناف امروز حکم دهد و ما اميدواريم که حق تيم تراکتورسازي بازگردد.

وي افزود: اگر حکم کسر يک امتياز که به گفته بيشتر کارشناسان برخلاف قوانين فيفا است، در استيناف تاييد شود آن وقت باز هم از طريق مراجع قانوني موضوع را پيگيري خواهيم کرد.

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در اين مورد پيشنهاد جابه‌جايي يک امتياز کسر شده با برگزاري يک ديدار بدون تماشاگر نيز خاطرنشان کرد: اين هم به ضرر فوتبال ما خواهد بود. 15 درصد از کل امتيازات کنفدراسيون فوتبال آسيا به فوتبال ما را امتياز تماشاگران تشکيل مي‌دهد و نبايد خودمان را از اين امتياز محروم کنيم.

زيني‌زاده يادآور شد: راي کميته انضباطي آثارش را اين هفته در بازي با استقلال خوزستان نشان داد که برخي تماشاگران اهوازي عليه تيم ما شعار دادند و اکنون بايد ديد کميته انضباطي در اين زمينه چه واکنشي نشان مي‌دهد.

وي در مورد اينکه خواهان اخراج پريرا از فوتبال ايران شده بود، تصريح کرد: ما در مورد رفتار او اعتراض داريم اما به هر صورت ما تصميم‌گيرنده نيستيم و تصميم برعهده کميته انضباطي است.

سه شنبه 7 آبان 1392  1:12 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

حدادي‌فر را با 20 بازيکن هم معاوضه نمي‌کنيم

حدادي‌فر را با 20 بازيکن هم معاوضه نمي‌کنيم

مديرعامل باشگاه ذوب آهن گفت: قاسم حدادي فر يکي از افتخارات باشگاه ذوب‌آهن است و حاضر نيستيم او را با 20 بازيکن نيز معاوضه کنيم.

به نقل از سايت باشگاه ذوب آهن، سعيد آذري در خصوص شايعاتي که اين روزها و در آستانه آغاز فصل نقل و انتقالات در خصوص معاوضه قاسم حدادي‌فر با يکي از تيم‌هاي ليگ برتري مطرح شده است گفت: حدادي فر يکي از با ارزش‌ترين بازيکنان تيم فوتبال ذوب آهن است و در تمامي موفقيت‌هاي يک دهه اخير فوتبال ذوب آهن در عرصه‌هاي ملي و بين المللي نقش بسزايي داشته و بدون ترديد اين بازيکن در خانه خود خواهد ماند و اجازه انتقال وي را نخواهيم داد.

مديرعامل باشگاه ذوب آهن افزود: قاسم حدادي فر از خانواده بزرگ کارخانه ذوب آهن محسوب مي‌شود و اين افتخار را باشگاه ذوب آهن دارد که از اين بازيکن با اخلاق و ملي پوش در ادامه راه رو به رشد خود استفاده بهينه نمايد.

وي در پايان ضمن تاکيد مجدد بر حفظ اين بازيکن ارزشمند در تيم ذوب آهن خاطر نشان کرد: شرايط ذوب آهن مطمئنا به زودي تغيير خواهد کرد و ما براي تداوم موفقيت هاي خود به حضور موثر قاسم حدادي فر نياز داريم.

سه شنبه 7 آبان 1392  1:13 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

ليست مازاد داماش هفته آينده اعلام مي‌شود

ليست مازاد داماش هفته آينده اعلام مي‌شود

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: پس از بازي هفته آينده برابر راه آهن درباره خروجي‌هاي احتمالي و بازيکنان مدنظرمان تصميم‌گيري مي‌کنيم.

افشين ناظمي با اشاره به تساوي داماش در مقابل مس کرمان در هفته پانزدهم ليگ برتر، اظهار کرد: تلاش خود را براي نگهداري تمامي بازيکنان تيم در نيم فصل انجام مي‌دهيم و اگر بازيکني خودش بخواهد از تيم جا شود، به باشگاه مربوط است.

به گزارش تسنيم ، وي با اشاره به اينکه، تاکنون هيچ تصميمي براي نيم فصل نگرفته‌ايم، افزود: به باشگاه هيچ برنامه‌اي را اعلام نکرده‌ايم، چون تمام فکر خود را بر روي اتمام بازي‌ها قرار داده بوديم و منتظريم پس از جام حذفي براي نيمه دوم ليگ‌برتر برنامه‌ريزي کنيم.

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان با بيان اينکه در مقابل مس کرمان خوب بازي کرديم، گفت: هر دو تيم براي پيروزي تلاش مي‌کردند ولي در پايان نتيجه بازي مساوي شد، همه ديدند که دو تيم براي برد در اين بازي به ميدان آمده بودند و در مجموع مسابقه خوب و جانداري از آب در آمد، به‌ويژه در نيمه دوم بازي بهتري را هم از دو تيم ديديم.

ناظمي با تأکيد بر اينکه داماش روي زمين بازي مي‌کند و به خاطر شرايط و کيفيت زمين کرمان مجبور شديم روي هوا بازي کنيم، تصريح کرد: ما بازي مستقيم انجام داديم و در نيمه دوم بهتر از نيمه نخست کار کرديم و آنچه مي‌خواستيم بازيکنان داماش انجام دادند و قصد داشتيم به کناره‌ها برويم تا بتوانيم از آنجا به عمق تيم مس کرمان حمله کنيم.

وي با مقايسه زمين چمن مصنوعي رشت و چمن ورزشگاه باهنر کرمان، اظهار کرد: بازيکنان داماش در بعضي از زمين‌ها به دليل هموار نبودن نمي‌توانند به خوبي بازي کنند، چون بازي تيم ما روي زمين است و زمين ورزشگاه عضدي صاف است.

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان، افزود: در مورد زمين چمن ورزشگاه کرمان هم بايد بگويم که خوب بود اما در بعضي جاها مشکلاتي را براي بازيکنان ايجاد مي کرد.

ناظمي با بيان اينکه در مجموع از بازيکنان خود راضي هستم، گفت: بازي در شهر کرمان به دليل ارتفاع بالا نسبت به سطح دريا براي تيم‌هاي شمالي سخت بوده و از نظر تنفسي با مشکل روبه‌رو مي‌شوند.

دوشنبه 13 آبان 1392  11:04 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

کميته و دپارتمان داوري فيلم بازي را ببينند

کميته و دپارتمان داوري فيلم بازي را ببينند

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: از رئيس دپارتمان داوري و کميته داوران خواهش مي‌کنم يک‌بار فيلم اين بازي را ببينند و بدانند که چه داوراني را براي قضاوت در ليگ به کار مي‌گيرند.

پرويز مظلومي در کنفرانس پس از بازي با داماش گيلان اظهار کرد: داوري بازي را خراب کرد، براي مثال مهاجم حريف سه تا از دندا‌ن‌هاي دروازه بان ما را شکسته و داور حتي کارت زرد را هم به وي نشان نداد.

به گزارش تسنيم،وي افزود: اين در حالي است که در آن سوي ميدان ادينهو مهاجم ما روي يک ضد حمله، از کمند مدافعين حريف فرار کرده و موقعيت تک به تک براي خودش خلق کرد و مدافع حريف خيلي راحت او را سرنگون کرد و داور باز هم اين صحنه را با اعلام خطاي ساده، ناديده گرفت.

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان تصريح کرد: مديريت باشگاه بايد به کميته داوران و دپارتمان نامه بنويسد و از آنها بخواهد که فيلم اين بازي را حتما ببينند تا تيم‌هاي ديگر در باز‌ي‌هايشان دچار مشکل داوري نشوند.

مظلومي خاطرنشان کرد: اگر از آن دست مربياني بوديم که بر سر داور در بازي داد مي‌زديم، ديگر دچار اين مشکلات نبوديم، اما متاسفانه چون قصد بي‌احترامي نداريم، سرمان را مي‌برند.

دوشنبه 13 آبان 1392  11:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها