0

غیر پایتختی ها

mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

پاسخ به:غیر پایتختی ها

آل‌نعمه:تماشاگران دوگل قشنگ وبازي زيبايي ديدند

بازيکن تيم فوتبال نفت تهران گفت: تماشاگران دو گل زيبا و يک بازي زيبا را تماشا کردند.

احمد آل‌نعمه پس از مساوي يک بر يک مقابل استقلال در جمع خبرنگاران گفت: با تمام احترامي که براي استقلالي‌ها قائل هستم ما بهتر از آنها بازي کرديم و موقعيت گلزني هم داشتيم، اگر در دادن پاس‌هاي و ضربات آخر دقت مي‌کرديم مي‌توانستيم پيروز شويم با اين حال تماشاگراني که به ورزشگاه آمدند دو گل قشنگ از دو بازيکن خوب فوتبال ديدند و همچنين بازي خوبي را تماشا کردند.

وي در مورد اينکه بهتر نبود اين بازي در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شد زير نفت تماشاگري نداشت، گفت: تيم‌هاي تهراني بايد از شرايط ميزباني خود استفاده کنند و در تمام کشورهاي دنيا هم ليگ همين است، ما هم حقمان بود که در ورزشگاه تختي بازي کنيم، اگر هم زمين شرايط خوبي نداشت براي هر دو تيم وضعيت اين طور بود.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:12 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

گل‌محمدي: گرفتن يک امتياز هم براي ما خوب بود

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: گرفتن يک امتياز هم براي ما خوب بود و استقلال هم شرايط زياد خوبي نداشت.

به گزارش خبرگزاري فارس يحيي گل محمدي پس از تساوي امروز مقابل استقلال در نشست خبري گفت: به نظر من نيمه اول هر دو تيم بازي خوبي را به نمايش نگذاشتند و محتاط وارد زمين شدند حتي موقعيت‌هاي زيادي روي دروازه‌ها ايجاد نشد و کلا به نظرم با وجود اينکه ما گل خورديم تيم ما بود که خوب بازي را اداره کرد.

وي افزود: در نيمه دوم بازي اکثر دقايق نيز دست تيم نفت بود و حتي مي‌توانستيم برنده بازي باشيم، موقعيت‌هاي بسيار خوبي داشتيم حتي قبل از رسيدن استقلال به گل برتري اما توپ وارد چارچوب نشد.

گل محمدي ادامه داد: گرفتن يک امتياز هم براي ما خوب بود چون استقلال هم شرايط زياد خوبي نداشت ما اگر باهوش و تمرکز بوديم مطمئن باشيد مي‌توانستيم سه امتياز بازي را بگيريم البته يک امتياز هم ما را به بالاي جدول آورد و به آينده اميدوارتر شديم.

وي در پاسخ سؤالي که قلعه‌نويي گفته بازي کيفيت لازم را نداشت، خاطرنشان کرد: با توجه به در اختيار نداشتن چند مصدوم به نظرم به خاطر همين آقاي قلعه‌نويي گفته بازي کيفيت لازم را نداشت.

سرمربي نفت تهران در پاسخ به اين سؤال که آيا مشکل استقلال از جناح چپ بود، گفت: ما امروز خوب بازي کرديم نقاط ضعف استقلال را مي‌شناختيم استقلال در نيمه دوم به ما فضا نمي‌داد تا از عمق‌شان حرکت کنيم بيشتر بازيکنانشان در 18 قدم بودند ما مجبور بوديم با انجام کارهاي ترکيبي به سمت دروازه استقلال حمله بکنيم که خيلي خوب هم به گل رسيديم البته در برخي اوقات نتوانستيم به هدف‌مان برسيم ولي شوت‌زني به ما کمک کرد و به گل رسيديم.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:12 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

سوشا مکاني: مشکلي با رحمتي ندارم

دروازه‌بان ذخيره تيم نفت تهران گفت که اختلاف و مشکلي با مهدي رحمتي ندارد.

سوشا مکاني در پايان ديدار نفت تهران و استقلال گفت: از گلي که خورديم ناراحت شدم چرا که نبايد به اين سادگي گل بخوريم اما موضوع خوشحال کننده براي من گل مساوي بود که به زيبايي به ثمر رسيد.

وي افزود: وريا غفوري که گل مساوي را براي تيم ما به ثمر رساند حقش حضور در تيم ملي است و من مي‌بينم که زحمت زيادي مي‌کشد.

دروازه‌بان تيم نفت با اشاره به اينکه اتفاقات و حاشيه‌هاي اخير که براي او در نفت پيش آمده بود عنوان کرد: وقتي در خانواده‌اي اتفاقي مي‌افتد هر کسي نبايد درباره آن اتفاق اظهارنظر کند. تيم بزرگتر دارد و فقط بزرگتر است که مي‌تواند درباه اين اتفاقات صحبت کند. من هم به هيچ‌کس اجازه نمي‌دهم از بيرون خانواده بخواهد درباره من صحبت کند.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:13 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

شکايت باشگاه پيکان از سرمربي پاس همدان

باشگاه پيکان از سرمربي تيم فوتبال پاس همدان به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرد.

مجتبي خورشيدي بعد از شکست سه بر دو پاس مقابل پيکان در ليگ دسته اول در گفت‌وگو با دوربين شبکه ورزش و همچنين روزنامه خبر ورزشي مدعي شد که اگر در اين بازي پيکان نتيجه نمي‌گرفت مسئولان اين باشگاه فرهاد کاظمي را برکنار و رحمان رضايي را سرمربي تيم مي‌کردند. به همين دليل هم داور به نفع پيکان سوت زد و ما مي‌دانستيم که چنين اتفاقي قرار است بيفتد.

باشگاه پيکان به دليل همين اظهارات سرمربي پاس با ارائه مستندات خود به کميته انضباطي از مجتبي خورشيدي شکايت کرده است.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:13 AM
تشکرات از این پست
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام:

کاربر گرامی : از حضور شما در تالار ورزش خرسندیم . فعالیت شمارا هم ارج نهاده و بسیار مشتاقیم که با درنظر گرفتن نکاتزیر فعالیت های خود را وفق دهید . متشکرم.

نکته :

1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .

2)  کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .

3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .

4) در صورت ادامه روند کپی پیست بدون رعایت قوانین انجمن ورزش ، تمامی پست های کپی پیستی شما پاک خواهد شد و به مسئول محترم انجمن ها هم گزارش می گردد. لطفا از تکرار کپی پیست کردن اجتناب کنید و به پست های تالیفی یا جواب دادن به پست های خود و دیگران روی بیاورید.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 29 مهر 1392  7:36 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

شکايت رسمي تراکتورسازي از داوري شائبه‌آميز

باشگاه تراکتورسازي شکايت رسمي خود را طي دو نامه‌ي جداگانه پيرامون مسائل به وجود آمده در بازي با فولاد خوزستان به فدراسيون فوتبال ارائه کرد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي باشگاه تراکتورسازي، در نامه‌ي نخست خطاب به رياست فدراسيون فوتبال آمده است: تيم داوري در بازي تيم هاي تراکتورسازي و فولاد خوزستان با تصميمات تأثيرگذار بر نتيجه و روند بازي، طوري رفتار کردند که نظر اغلب کارشناسان بر اين است که مسائل مورد نظر خالي از شائبه نبوده است.

در اين نامه با اشاره به اينکه اشتباهات داوري عليه تراکتورسازي سريالي شده است، از بازي مقابل پرسپوليس در هفته‌ي اول و فولاد در هفته‌ي سيزدهم به عنوان نمونه‌ي اين اشتباه‌هاي تاثيرگذار ياد شده است.

باشگاه تراکتورسازي از ناديده گرفتن خطاي پنالتي در دقيقه‌ي 10 بر روي سعيد دقيقي، اعلام به "ناحق" پنالتي به نفع فولاد و حرکت "غيرورزشي، نامتعارف و توهين آميز" مهاجم شماره 29 اين تيم که باعث تحريک تماشاگران شد، به عنوان موارد اصلي شکايت از تيم داوري عنوان کرده است.

همچنين اين باشگاه طي نامه‌اي ديگر با اشاره به اتفاق‌هاي بازي تراکتورسازي و فولاد خوزستان، اين اتفاقات به ويژه حرکت بازيکن شماره 29 را حساب شده براي تحريک و عصباني کردن تماشاگران دانسته و يادآوري کرده است: حرکت اين بازيکن توهين به يک ملت بوده است.

باشگاه تراکتورسازي تبريز خواستار محروميت يک ساله تورج حق وردي از قضاوت در ليگ برتر و اخراج بازيکن فولاد از ليگ شده است.

سه شنبه 30 مهر 1392  10:46 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

نقل قول mfathi

شکايت رسمي تراکتورسازي از داوري شائبه‌آميز

باشگاه تراکتورسازي شکايت رسمي خود را طي دو نامه‌ي جداگانه پيرامون مسائل به وجود آمده در بازي با فولاد خوزستان به فدراسيون فوتبال ارائه کرد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي باشگاه تراکتورسازي، در نامه‌ي نخست خطاب به رياست فدراسيون فوتبال آمده است: تيم داوري در بازي تيم هاي تراکتورسازي و فولاد خوزستان با تصميمات تأثيرگذار بر نتيجه و روند بازي، طوري رفتار کردند که نظر اغلب کارشناسان بر اين است که مسائل مورد نظر خالي از شائبه نبوده است.

در اين نامه با اشاره به اينکه اشتباهات داوري عليه تراکتورسازي سريالي شده است، از بازي مقابل پرسپوليس در هفته‌ي اول و فولاد در هفته‌ي سيزدهم به عنوان نمونه‌ي اين اشتباه‌هاي تاثيرگذار ياد شده است.

باشگاه تراکتورسازي از ناديده گرفتن خطاي پنالتي در دقيقه‌ي 10 بر روي سعيد دقيقي، اعلام به "ناحق" پنالتي به نفع فولاد و حرکت "غيرورزشي، نامتعارف و توهين آميز" مهاجم شماره 29 اين تيم که باعث تحريک تماشاگران شد، به عنوان موارد اصلي شکايت از تيم داوري عنوان کرده است.

همچنين اين باشگاه طي نامه‌اي ديگر با اشاره به اتفاق‌هاي بازي تراکتورسازي و فولاد خوزستان، اين اتفاقات به ويژه حرکت بازيکن شماره 29 را حساب شده براي تحريک و عصباني کردن تماشاگران دانسته و يادآوري کرده است: حرکت اين بازيکن توهين به يک ملت بوده است.

باشگاه تراکتورسازي تبريز خواستار محروميت يک ساله تورج حق وردي از قضاوت در ليگ برتر و اخراج بازيکن فولاد از ليگ شده است.

به نظرم کلا داوری ها ضعیف هستش مخصوصا به لیگ های دیگر که نگاه میکنیم، اما در کل نسبت به کل لیگ به اصطلاح حرفه ای مون بد نیست :)

اعتراض های تیم های شهرستانی به داوری هیچ موقع جواب نداده و بر عکس اون اعتراض های سرخابی های پایتخت همیشه بزرگ شده و در بعضی موارد هم به محرومیت داوران مورد اعتراض منجر شده است.

سه شنبه 30 مهر 1392  10:52 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

مبلغ قرارداد 5 بازيکن داماش منتشر شد

مبلغ قرارداد پنج بازيکن داماش از سوي مديرعامل اين باشگاه منتشر شد.

امير عابديني مبلغ قرارداد پنج بازيکن داماش را در اين فصل فاش کرد، مبالغ اين بازيکنان به شرح زير است:‌

محمدرضا مهدوي 550 ميليون تومان

افشين چاووشي 250 ميليون تومان

روح‌الله سيف‌اللهي 80 ميليون تومان

محمد مختاري 480 ميليون تومان

و مجيد خدابنده‌لو 20 ميليون تومان

به گزارش فارس، مديرعامل داماش با اشاره به رقم اين قراردادها عنوان کرد: محمد مختاري که يک مدافع پرتلاش داماش است و خدابنده‌لو و سيف‌اللهي که نسبت به بقيه دستمزدهاي کمتري گرفته‌اند بسيار مثمر ثمرتر از ديگر بازيکنان براي ما بازي کرده‌اند. من مي‌خواهم مردم فوتبالدوست و خونگرم گيلان بدانند که برخي بازيکنان که عملکرد مناسب‌تر و بهتري در تيم دارند چقدر دستمزد گرفته‌اند و برخي ديگر چقدر قرارداد دارند و مدام از اينکه پولي نگرفته‌اند در رسانه‌ها صحبت مي‌کنند.

سه شنبه 30 مهر 1392  10:54 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

خداییش این مبالغ رو با بعضی از مبالغی که به فلان بازیکن ها داده میشه که از دو میلیارد شروع میشه و تا شش میلیارد هم میرسه مقایسه کنید.

سه شنبه 30 مهر 1392  10:57 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

رحماني: حرفهاي کي‌روش در نود به من انگيزه داد

رحماني: حرفهاي کي‌روش در نود به من انگيزه داد

کاپيتان فولاد در بازي با تراکتور هم نشان داد بازيکن ارزشمندي است و شايسته حضور در تيم ملي است.بختيار رحماني که پس از ليست جديد تيم ملي کمي از دعوت نشدنش به تيم ملي ناراحت بود حالا به خصوص پس از حرفهاي کارلوس کي روش و حمايتش در برنامه نود از او خوشحال و با انگيزه براي موفقيت تيمش تلاش مي کند.

مصاحبه خبرنگار سايت گل را با کاپيتان فولاد خوزستان بخوانيد.

چرا الان رسيدي اهواز در تبريز گردش مي کرديد؟

متاسفانه وقتي به مديريت مي گويم پرواز چارتر بگيريد مي خندند اين در حالي است که تيمي که مي خواهد قهرمان شود اين کار ها را بايد انجام دهد.

مگر چارتر کردن يک پرواز چقدر هزينه دارد.اما بايد بگويم که ايران اير واقعاً پروازهايش مسخره است و ديگر شورش را در آورده است.

واقعا متاسفم براي مديريت ايران اير که نظارتي ندارد و اينطور باعث ناراحتي مردم مي شود.

از بازي با تراکتور بگو؟

بازي خوبي بود تا قبل از گلي که خورديم خيلي خوب بوديم و بعد از ان هم تلاش بيشتري کرديم تا بتوانيم عقب افتاد ن خودمان را خيلي سريع جبران کنيم.

رمز موفقيت ما فقط اين است که براي بردن تلاش مي کنيم و همگي با اتحاد براي بردن مي جنگيم.

در کل روز خوبي بود و خوشحاليم که توانستيم از تراکتوري ها در خانه خودشان و در حضور تماشاگران زيادش به يک امتياز برسيم.

به عنوان کاپيتان فولاد نظرت در مورد حرکت پريرا چيست؟

مگر پارسال نکونام همين حرکت را انجام نداد.اين واقعاً خنده دار است.شيمبا خانومش باردار است و در همه جاي دنيا اين کار را انجام مي دهند.من نمي دانم چرا فقط تبريزي ها ناراحت مي شوند شايد يک فکر ديگر مي کنند.

شيمبا گفت در برزيل هرکس اين کار را انجام مي دهد بعدش توپ را به سمت هواداران شوت مي کند تا يک نفر آن توپ را بردارد.

نمي دانم چرا اينقدر شلوغش کردند.

نظرت در مورد حرفهاي زيني زاده مدير عامل تراکتور در مورد حرکت شيمبا و جريمه اش چيست؟

خنده دار است،مگر ايشان رييس کميته انضباطي است که مي گويد شيمبا بايد محروم شود.مثل اينکه گفته اند مي خواهند خداحافظي کند ومن هم مي گويم بهتر که خداحافظي کند و برود.

البته در مورد راي کميته انضباطي هم من فکر مي کنم باشگاه بايد نظرش را بگويد.

آيا قهرمان نيم فصل مي شويد؟

2تا بازي داريم که فکر مي کنم با کسب 4امتياز هم بتوانيم قهرمان نيم فصل بشويم اما تمام سعي ما اين است که هر دو بازي را که يکي هم با استقلال است حتماً ببريم.

بازي با استقلال را چطور مي بيني؟

من عاشق بازي با استقلال هستم اميدوارم خدا کمک کند روز خوبي باشد و بتوانيم برنده ديدار باشيم.

کي روش هم که در برنامه نود از تو حمايت کرد حالا نظرت در مورد تيم ملي چيست؟

ممنونم از کي روش با صحبتهايي که کرد خيلي به من انگيزه داد.تمريناتم را سخت تر کرده ام تا بتوانم به جايگاه خوبي برسم.

ايشان اولين مربي بوده اند که من را به تيم ملي دعوت کرده اند و من هم هيچ وقت انتقادي از ايشان نداشته ام.اميدوارم بتوانم به تيم ملي برسم و اميدوارم که از فولاد هم چند بازيکن که شايسته هستند به تيم ملي دعوت شود.

سه شنبه 30 مهر 1392  10:59 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

چندتا از بازی های امسالش رو دیدم، بازیکن خوبیه اما حیف که مثل بعضی از بازیکن ها پارتی نداره تا فیکس تیم ملی بشه :)

سه شنبه 30 مهر 1392  11:01 AM
تشکرات از این پست
Doctor114
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام و عرض ارادت خدمت کاربر جدید تالار mfathi عزیز

دوست گرامی به پاس فعالیت های شما ، زیر تالار تیم های شهرستانی افتتاح شد . می توانید فعالیت خود را در آن جا ادامه دهید.با اجازه ی شما این تاپیک به آن جا منتقل می گردد.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 1 آبان 1392  8:28 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

محسن حسيني: موفقيت تراکتور برايم مهم است

محسن حسيني: موفقيت تراکتور برايم مهم است

سيد محسن حسيني مدافع بلند قامت و گلزن تراکتور که يکي از قديمي ترين بازيکنان اين تيم هم به شمار مي رود از نيمکت نشيني در اين تيم ناراضي است اما با اين حال برايش موفقيت تراکتور مهمتر است.

در همين رابطه حسيني به سايت گل گفت: مردم که در گوشه و کنار شهر، من را مي‌بينند مي گويند تو که بازيکن خوبي هستي و هم در خط حمله و هم خط دفاع چرا نبايد بازي کني؟

اما من که نمي‌خواهم تيمم وارد حاشيه شود فقط سکوت مي کنم و در حال حاضر بزرگترين تفريح من اين است که وقتي به خانه مي آيم با پسرم اميرعلي بازي مي کنم و برايش الستون و ولستون مي خوانم.

حسيني در ادامه گفت: مردم مرا مي شناسند و اين براي من کافي است. سخت تمرين مي کنم تا شايد بتوانم حتي در زمان اندک به تيمم کمک کنم.

چه بسا که در اين دو بازي هم که آمده ام در پست غير تخصصي ام بازي کرده ام و به گفته خود کادر فني رضايت بخش بوده است.

حسيني در پايان گفت:اميدوارم با توجه به مديريت خوبي که داريم و حضور يک مربي با تجربه مثل آقاي جلالي بتوانيم اين تيم را به خواسته واقعي هواداران يعني قهرماني برسانيم.

چهارشنبه 1 آبان 1392  9:56 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

باشگاه ذوب‌آهن:هيچ مذاکره‌اي باگردان نداشتيم

باشگاه ذوب‌آهن:هيچ مذاکره‌اي باگردان نداشتيم

مدير رسانه‌اي باشگاه ذوب‌آهن اصفهان هرگونه مذاکره با دروازه‌بان تيم فوتبال سپاهان را تکذيب کرد.

کامران شيرزادي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: برخي رسانه‌ها از توافق نهايي باشگاه ذوب آهن با شهاب گردان خبر دادند که اين خبر به هيچ عنوان صحت ندارد و باشگاه ذوب آهن يک باشگاه قانونمند است که اگر بخواهد با بازيکني که با باشگاه ديگر قرارداد دارد مذاکره کند اين مسئله را به طور رسمي با باشگاه انجام مي‌دهد و هرگز با مدير برنامه يا خود بازيکني که قرارداد دارد مذاکره نمي‌کند.

وي ادامه داد: در مورد جذب آرش افشين و يعقوب کريمي هم همين رويه را انجام داديم و با باشگاه سپاهان به طور رسمي نامه‌نگاري کرديم.

چهارشنبه 1 آبان 1392  9:57 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

زيني‌زاده: موارد مدنظرمان را به عليپور گفتم

زيني‌زاده: موارد مدنظرمان را به عليپور گفتم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز در اعتراض به حکم کميته انضباطي امروز به محل سازمان ليگ رفت.

حميد زيني‌زاده که امروز در اعتراض به حکم کميته انضباطي به سازمان ليگ رفته بود در اين باره به خبرنگار ورزشي خبرگزاري تسنيم، گفت: حکمي که کميته انضباطي صادر کرده، غير قانوني است و نبايد پيش از اينکه حرف‌هاي ما را بشنوند، ابلاغ کنند و بايد اعتراض ما را مي‌شنيدند و بعد حکم را اعلام مي‌کردند.

به گزارش تسنيم،وي ادامه داد: به سازمان ليگ رفتم تا اعتراضم را با مسئولان سازمان ليگ و آقاي عليپور در ميان بگذارم. يکسري موارد داريم که آنها را به اطلاع آقاي عليپور رساندم.

زيني‌زاده همچنين تاکيد کرد که به کميته استيناف شکايت خواهند کرد.

چهارشنبه 1 آبان 1392  9:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها