0

غیر پایتختی ها

mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

غیر پایتختی ها

با سلام

در این تاپیک من سعی میکنم اخباری از تیم های لیگ برتر به غیر از تیم های پایتخت (استقلال و پرسپولیس)  بگذارم، دلیل کارمم روشنه، به اندازه کافی به اون دو تیم پرداخته میشه :)

شنبه 27 مهر 1392  11:00 AM
تشکرات از این پست
Sarhang
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

پاسخ به:غیر پایتختی ها

عابديني از مديرعاملي داماش استعفا کرد

مدير عامل باشگاه داماش از سمت خود استعفا کرد.

امير عابديني استعفاي خود را از مدير عاملي باشگاه داماش گيلان تقديم هيئت مديره اين باشگاه کرد. 

بنا بر گزارش فارس، ظاهرا استعفاي عابديني به دليل مشکلات مالي باشگاه و عدم حمايت مسئولان از باشگاه داماش گيلان صورت گرفته است.

شنبه 27 مهر 1392  11:04 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

عابديني: داماش مثل تيم محلي بود

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: داور بايد علي دايي را اخراج مي‌کرد.

امير عابديني در مورد ديدار روز گذشته با پرسپوليس اظهار داشت: پرسپوليس خيلي خوب بازي کرد و روز خوب فوتبالي پرسپوليس و روز بد ما بود، ما فوتبالي به پرسپوليس باختيم زيرا آنها بهتر از ما بودند اما احساس مي‌کنم نيمکت پرسپوليس ظرفيت لازم را ندارد، برخوردهايي روي نيمکت پرسپوليس شاهديم که در تاريخ اين باشگاه سابقه نداشته است و باعث وهن شده است. تماشاگران کم‌کم از پرسپوليس جدا مي‌شوند. 

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: هر جاي دنيا بازي روز گذشته برگزار مي‌شد دو نفر از پرسپوليس اخراج مي‌شدند که به دليل عدم مديريت فدراسيون و ترس و وحشت اين سيستم از برخي آدمها مثل دايي و رويانيان ظاهرا اين اتفاق نيفتاد.پرسپوليس فوتبالي ما را برد اما روز بد حاشيه و نيمکت پرسپوليس بود. اگر علي دايي يک بار ديگر فيلم بازي را ببيند متوجه رفتارش خواهد شد.

عابديني تصريح کرد: من نه به عنوان مدير عامل داماش بلکه به عنوان عضو هيئت رئيسه سازمان ليگ و مجمع فدراسيون فوتبال مي‌گويم. داور چهارم لياقت و قاطيت نداشت، او بعد از رفتار دايي بايد اين مسئله را به داور گزارش مي‌کرد تا علي دايي را اخراج مي‌کرد. من تصورم مي‌کنم نوع رفتارهايي که ديروز در ورزشگاه انجام شد، نوع رفتاري بود که بين پرسپوليس با يک تيم اسرائيلي انجام مي‌شد، انگار ما از اسرائيل آمده بوديم. آقاي دايي برد براي شما اينقدر ارزشمند است که هر رفتاري را انجام مي‌دهيد؟ خيلي سعي کردم به دايي چيزي نگويم اما اکنون تصور مي‌کنم اگر به دايي چيزي نگويم در حقش دشمني کردم. آقاي دايي مگر داور چهارم چه جرمي مرتکب شده بود که به او پرخاش کرديد؟ 

عابديني تاکيد کرد: هادي دزفولي يکي از بهترين و با شرفترين داوران است. او خودش فوتباليست و داور قديمي بوده که شان آدم ها حفظ نشد. من هنوز هم مي‌گويم داماش بد بازي کرد و باخت ما مثل يک تيم محلي بازي کرديم. فقط يک نفر از هافبک هاي ما هافبک بود. خوب بازي نکرديم و باختيم. دليل اين مسائل هم مشخص است، پول و امکانات نداريم يک اردوي مناسب نمي‌توانيم برويم، حتي لباس مناسب هم نمي‌توانيم بخريم، من چندروز پيش استعفايم را به هيئت مديره دادم و استعفايم ربطي به هيئت مديره ندارد.هيئت مديره هم يک ماه فرصت دارد تا جانشيني براي من پيدا کند. از اين جامعه فوتبال بريده‌ام. نمي‌خواهم ديگر شاهد افتضاحات برخي از آقايان در فوتبال باشم.

شنبه 27 مهر 1392  11:05 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

کريميان: تراکتوري‌ها بايد حاشيه‌سازان را له کنند

هافبک تراکتور ديروز قطعاً برايش روز ديگري بود کسي که به دنبال گفتن حرفهايي بود که فقط مي توانست آن را با زدن يک گل به همه بگويد.

مهدي کريميان هافبک خوش اخلاق که يک بار مرگ را دريبل کرده است در مصاحبه با سايت گل حرفهاي جالبي مي زند. 

مي توانستيد برنده باشيد اما در خانه مساوي کرديد از نتيجه راضي بودي؟ 

ما به دنبال سه امتياز بوديم. تا شروع بازي همه شاهد بودند که با چه انرژي و انسجامي به اين بازي منتظر هستيم، نيمه اول بازي دست ما بود و با انجام يک بازي منطقي توانستيم به گل برسيم. پنالتي به ناحق از لحاظ روحي روي ما تأثير زيادي گذاشت و اين اشتباه داوري تمرکز ما را به هم ريخت.. در نيمه دوم روي يک غافلگيري گل خورديم. هم قسم شده بوديم اين بازي را پيروز شويم تا به صدر جدول برويم. شرمنده هواداران شديم، هواداراني که حتي بيش از نود دقيقه تيم را تشويق کردند و در پايان با اين که نتيجه دلخواه آنها را کسب نکرديم شعار عيبي يوخ سر دادند و ما را تشويق کردند. هيچ کجاي دنيا چنين هواداراني را پيدا نمي کنيد.اميدواريم در ادامه مسابقات بتوانيم با بازي هاي خوب و تماشاگر پسند جواب خوبي هاي آنها را بدهيم. 

بعد از گل با تمام وجو شادي کردي و بغضت به نوعي ترکيد؟ 

خيلي ها به دنبال حاشيه ساختن براي تراکتور بودند.کساني که با مهدي کريميان،محمد ابراهيمي و يا بقيه بازيکنان و کادر فني مشکلي نداشتند بلکه تنها مشکل اين افراد بزرگ بودن نام تراکتور است. اشاخصي هستند که پيشرفت تراکتورسازي را نمي توانند ببينند و فقط قصد تخريب تيم را دارند. اين افراد با منتشر کردن مطالب دروغ قصد داشتند تمرکز تيم و بازيکنان را بهم بزنند. 

آنهايي که به دروغ براي من حاشيه ساختند در حالي که من در کما بودم خيلي پست بودند.هواداران واقعي تراکتورسازي بايد حاشيه سازان را بشناسند و آنها را له کنند.روي سخن من با افرادي است که قصد حاشيه سازي و تخريب تراکتورسازي و من را دارند، امروز توسط يکي از دوستان صميمي پيراهني را آماده کرده بودم که اگر گل زدم آن را نشان دهم. 

جلوي اين پيراهن عکس هواداري بود که به تازگي فوت کرده است و نوشته وحيد عزيز روحمت شاد حک شده بود و پشت آن عبارت الله يالانچيه لعنت السين(لعنت خدا بر دروغگويان) نوشته شده بود. فکر نمي کردم گل بزنم چون پست هافبک چندان نمي تواند گل زني کند، ولي اين خواست خدا بود بعد از دو ماه سکوت و صبر با زدن گل جواب کساني را بدهم که در اين مدت حواشي و شايعاتي را ساخته اند. بعد از به هوش آمدن از کما و دادن زندگي دوباره از طرف خدا، دوست داشتم حمايت شوم ولي بعضي ها سوء استفاده کردند و اين موضوع را براي تخريب من انتخاب کردند. 

در اين مدت هيچ مصاحبه اي انجام ندادم چون دوست نداشتم کوچکترين مشکلي براي تيم تراکتورسازي بوجود بيايد. ولي آن افراد بدانند از طريق مراجع قضايي و توسط وکيلم پيگي موضوعات هستم. کساني بودند که مي گفتند چند نفر از بازيکنان تهديد کرده اند که بازي فولاد را نخواهيم برد، ولي با کمک خدا امروز رسوايشان کرديم. هواداران تراکتورسازي بدانند تمام بازيکنان تلاش مي کنند تا تيم به مقام قهرماني برسد و اين مقام بدون کمک و حمايت هواداران امکان پذير نيست. 

روزي که از کما بيرون آمدم در مصاحبه اي گفتم دوست دارم به عشق هواداراني که شب و روز در کنارم بودند تا آخر عمر فوتبالي ام در تراکتورسازي و تبريز باشم، ولي يک عده هستند که سنگ اندازي مي کنند و اگر زماني متوجه اين موضوع شوم که من را نمي خواهند يک لحظه هم نمي مانم ولي همانطور که گفتم دوست دارم در تراکتورسازي و تبريز باشم چون قلبم با اين دو است. طرفداران تراکتورسازي بدانند کريميان براي هر تيمي فوتبال بازي کند جانش را مي دهد و کوچکترين کم کاري انجام نمي دهد. در 15 سال از عمر فوتبالي ام هيچ مشکلي با بازيکن، کادر فني، مديريت باشگاه، خبرنگار و هواداران نداشتم و نخواهم داشت. 

هواداران تراکتورسازي ديگر شناخته شده اند، هواداراني فوتبال دوست، با فرهنگ، با غيرت و با تعصب. همانطور که شاهد بوديد استقبال خوبي از اين بازي شده بود، شرمنده هواداران شديم ولي به آنها قول مي دهيم که در ادامه بازي ها جبران خواهيم کرد. از طرفدارانمان مي خواهم دلسرد نشوند و مثل امروز حمايت کنند. قرعه خيلي خوبي افتاده است چرا که پنج بازي پشت سر هم در تبريز است و اگر در اين بازي ها استاديوم را پر کنند و ما نيز بتوانيم سه امتياز را کسب کنيم به احتمال فراوان قهرمان ليگ مي شويم. 

نظرت در مورد شادي بعد از گل پريرا چيست؟ 

در هيچ کجاي دنيا اين توهين ها بخشيده نمي شود، کاري که اين بازيکن انجام داد به نظر من بيش از يک کارت زرد جريمه داشت و بايد اخراج مي شد. چرا که توهين و حرکات زشت اين بازيکن در مقابل هواداران فهيم تراکتورسازي بود. 

از چند تيم هم پيشنهاد داشتي و اين مدت هم صحبت استقلال بود واقعيت چيست؟ 

تا به امروز بازار گرمي نکرده ام و چنين قصدي را هم ندارم. ولي بعد از بوجود آمدن اتفاقات اخير پيشنهاد هايي را از تيم هاي بالاي جدول داشتم که به شخص خودم زنگ زده اند و پيشنهاد داده اند، ولي هواداران بدانند تا وقتي مجبورم نکنند دوست دارم با پيراهن تراکتورسازي بازي کنم. 

دوست دارم تيم تراکتورسازي از طرف مردم خوب آذربايجان حمايت شود. اين تيم پتانسيل قهرماني دارد، اگر باز هم در کنار اين تيم نباشند اشخاصي هستند که قصد تخريب اين تيم را دارند.

شنبه 27 مهر 1392  11:05 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

اميدوارم حسن‌زاده بي‌احترامي‌ها را ديده باشد

مدير رسانه‌اي داماش گفت: ‌اميدوارم آقاي حسن‌زاده تمام اتفاقاتي که در ديدار مقابل پرسپوليس افتاد را ديده باشد.

محمد سراواني پس از ديدار مقابل پرسپوليس و اتفاقاتي که در اين ديدار رخ داد اظهار داشت: اميدوارم آقاي حسن‌زاده تمام اتفاق‌هايي که در اين بازي افتاد از جمله حمله هواداران پرسپوليس، بي‌احترامي‌هايي که به ما صورت گرفت و تمام مسائل را ديده باشد.

وي ادامه داد: ‌امروز واقعا به هواداران گيلاني بي‌احترامي شد. اميدوارم در اين مورد بهترين تصميم گرفته شود و شاهد برخورد جدي با اين موضوع باشيم.

شنبه 27 مهر 1392  11:06 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

جلالي: بازي با فولاد 6 امتيازي بود

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: بازي ما با فولاد يک مسابقه 6 امتيازي بود و داور در اين جدال پنالتي ما را اعلام نکرد.

مجيد جلالي پس از تساوي 2 بر 2 تيمش برابر فولاد خوزستان در نشست خبري حاضر شد و در مورد اين بازي اظهار داشت: پس از اينکه گل دوم را به ثمر رسانديم کم تجربه ظاهر شديم و رفتار خوبي نداشتيم. مي‌توانستيم به راحتي از گل خود دفاع کنيم و حتي گل‌هاي بيشتري را به ثمر برسانيم. آنقدر خوب بوديم که بتوانيم حريف را با اختلاف گل شکست دهيم، اما کم تجربه ظاهر شديم و بازي مساوي شد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: تماشاگران تبريز خيلي با فرهنگ هستند. اگر اتفاقي که در اين مسابقه افتاد، يعني داور پنالتي اعلام کرد و بازيکني توپ را به گل تبديل کرد و آن شادي گل پس از گل خاص را انجام داد در شهرستان ديگري رخ مي‌داد تماشاگران چه برخوردي مي‌کردند؟

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز خاطرنشان کرد: در هفته نخست توپي را که در هوا بود داور پنالتي اعلام کرد و من فقط سکوت کردم، اما اين اتفاقات ادامه پيدا کرد و من حالا عذاب وجدان دارم که چرا در هفته نخست سکوت کردم.

جلالي افزود: اشتباهات داوري بخشي از مسابقات ورزشي است، اما به عقيده من داور بايد به خاطر اشتباهاتش جريمه شود. چرا وقتي بازي اول مي‌بازيم و اعتراض نمي‌کنيم حالا بايد اين اتفاقات رخ دهد؟ در بازي امروز سعيد دقيقي به خطا در محوطه جريمه متوقف شد، اما دارو پنالتي اعلام نکرد. وقتي اعتراض نکنيم هيچکس از حق ما دفاع نمي‌کند.

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: وظيفه ما است که به داوري اعتراض نکنيم، اما وقتي داور پنالتي ما را اعلام نمي‌کند بايد محروم شود تا به اشتباه کردن عادت نکند. مقابل سايپا داور يک پنالتي براي حريف اعلام کرد که ما صحنه آن پنالتي را در هفته گذشته بارها به بازيکنانم نشان دادم تا با شگرد سايپايي‌ها براي پنالتي گرفتن آشنا شوند. فکر مي‌کنم داوران هم بايد فيلم بازي‌ها را ببينند تا با شگرد بازيکنان تيم‌هاي مختلف آشنا شوند.

جلالي ادامه داد:من قبول دارم که داور اشتباه مي‌کند، اما اعتقاد دارم به خاطر اشتباهش بايد جريمه شود. من امروز واقعاً احساس پاک هواداران را تبريز را لمس کردم. به عقيده من در بازي‌هاي تراکتورسازي ورزشگاه بايد پر شود.

وي گفت: بعد از گل دوم خيلي کم تجربه ظاهر شديم و بازي مساوي شد، اما بازهم از تماشاگران تبريزي تشکر مي‌کنم که در انتهاي بازي حتي کادر فني حريف را هم تشويق کردند.

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي عنوان کرد: نمي‌دانم چه بايد بگويم. اميدوارم مسئولان باشگاه شرايط داوري را بررسي کنند، چون واقعاً در بازي امروز داور اشتباه کرد. اين بازي يک مسابقه 6 امتيازي بود و يک بازي معمولي نبود که داور بتواند به راحتي اشتباه کند.

وي افزود: بين دو نيمه با بازيکنانم صحبت کرده و آنها را آرام کردم. همه ديدند باوجود اينکه داور چند اشتباه داشت در نيمه دوم بازيکنانم اصلاً به داوري اعتراض نکردند.

شنبه 27 مهر 1392  11:07 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

فرکي:يک امتياز در تبريز حکم 3 امتياز را دارد

سرمربي تيم فولاد خوزستان گفت:‌ بازي در تبريز بسيار سخت است و کسب يک امتياز حکم 3 امتياز را دارد.

حسين فرکي در نشست خبري پس از تساوي 2 بر 2 مقابل تراکتورسازي گفت: صحبت‌ها و مسائل حاشيه‌اي قبل از بازي بيان شد هدف ما نبود و نمي‌خواستيم با ايجاد چنين فضايي اين اتفاق بيفتد که مسابقه اسير حواشي شود. با توجه به فضاي تبريز مي‌دانستيم بازي ساده‌اي نداريم مردم و هواداران تراکتورسازي براي حمايت از تيم خود به ورزشگاه مي‌آيند در اين شرايط مي‌خواستيم بازنده نباشيم و اميد به کسب 3 امتياز داشتيم چه بسا اگر دروازه‌بان آن اشتباه را نمي‌کرد به پيروزي مي‌رسيديم روي هر دو دروازه موقعيت‌هاي زيادي به وجود آمد و اين نشان از کيفيت خوب مسابقه دارد. از کسب اين يک امتياز رضايت داريم و اين تساوي در خانه تراکتورسازي حکم 3 امتياز دارد.

به گزارش فارس، وي در مورد جو ورزشگاه تبريز خاطرنشان کرد: جو بسيار عالي بود ديروز هم گفتم تماشاگر قشنگي فوتبال است و از حضور هواداران لذت مي‌برم اين سرمايه‌اي است که در تبريز وجود دارد و از هواداران که با حضور خود به بازي قشنگي دادند تشکر مي‌کنم اما يک عذرخواهي به آنها بدهکارم و اميدوارم اين را از من بپذيرند حرکتي که در بازي اتفاق افتاد براي ما يک معني دارد و ممکن است در خارج از کشور معني آن بد نباشد.

وي تاکيد کرد: بازيکن خارجي ما جو تبريز، اهواز، قم يا تهران را نمي‌شناسد وقتي از او توضيح خواستيم که اين حرکت چه بود؟ او اعلام کرد که به دليل اينکه همسرش باردار است توپ را در زير لباس خود قرار داده و نمي‌دانست اين حرکت در فرهنگ ما بسيار زشت است. سال گذشته بازيکن برزيلي ديگر ما مقابل پيکان نيز همين شادي را انجام داد اما آن روز نمي‌دانستيم معني اين حرکت چيست با اطمينان اعلام مي‌کنم بازيکن ما قصد بي‌احترامي نداشته ما به مسائل فرهنگي توجه زيادي داريم و اجازه توهين به مردم يک شهر را نمي‌دهيم. باز هم از مردم تبريز عذرخواهي مي‌کنم.

فرکي در مورد داوري ديدار مقابل تراکتورسازي اظهار داشت: در مورد داوري قضاوت نمي‌کنم به من گفته‌اند پنالتي درست بوده اما اگر غير از اين باشد من نمي‌توانم کاري را انجام دهم.

فرکي در پاسخ به اين سوال که سال قبل سنگي با خود به کنفرانس مطبوعاتي آورده بود، اظهار داشت: آن حرکت روي بي‌تجربگي خودم بود من با هر حرکتي از اين نوع مخالف هستم من منظور خاصي نسبت به هواداران نداشتم و مي‌خواستم به اين شکل اعتراضم را نسبت به چنين حرکت‌هايي نشان دهم شايد عاقبت آن حرکت من اين بود که فصل بعد سنگ به سرم برخورد کرد. باز هم مي‌‌گويم اگر اتفاقي امروز افتاد عذرخواهي مي‌کنم.

سرمربي فولاد خوزستان در پاسخ به اين سوال که آيا نمي‌توانستند از حرکت بازيکن خود جلوگيري کنند، خاطرنشان کرد: وقتي يک اتفاق نيفتاده نمي‌توانيم جلويش را بگيريم ما مسائل فرهنگي و اخلاقي را به بازيکنان گوشزد مي کنيم اما گاهي اتفاقاتي مي‌افتد که قابل پيش‌بيني نيست اين مسئله ممکن بود در هر ورزشگاه ديگري رخ دهد. شک نکنيد در کار خود چارچوب و مقررات مشخصي داريم مطمئن هستم که اين بازيکن با فرهنگ ما آشنا نبوده است و به همين خاطر چنين عملي از او سر زد.

فرکي در مورد اينکه بازيکنانش اتلاف وقت مي‌کردند، اظهار داشت: ما دنبال اين مسائل نيستيم بلکه فوتبال زيبا مي‌خواهيم. اين مسابقه يک بازي عادي بود و اعتراضي نسبت به نتيجه نداشتيم. فصل قبل در بازي با تراکتورسازي اگر مي‌برديم دوم مي شديم اما آن وقت هم چنين کاري نکرديم ما دنبال فوتبال زيبا هستيم. نبايد قصاص قبل از جنايت کنيم. اين اتفاق ممکن است براي بازيکن تراکتورسازي هم بيفتد که در جريان بازي دچار آسيب‌ديدگي شود. تراکتور تيم بسيار خوبي است و واقعا شايسته قهرماني هستند اين اطمينان را به شما مي دهم که ما بدآموزي براي جوانان تيم نمي‌کنيم و اصلا دنبال اين مسائل نيستيم.

سرمربي فولاد خوزستان در مورد اينکه تيمش همانطور که خوب گل مي‌زند گل‌هاي زيادي مي‌خورد، گفت: حاضريم 50 گل بخوريم اما 51 گل بزنيم و قهرمان شويم. نقطه مقابل دفاع ما خط حمله ماست البته اگر بخواهم موشکافي کنم تعداد گل‌هاي دريافت کرده ما بسيار عادي است اعتقاد دارم تيمي که گل مي‌‌خورد از جلوي زمين مي‌‌خورد همانطور که ديديد روي گل دوم بازيکن ما گوشه نقطه کرنر زمين تراکتورسازي توپ را از دست داد و همان توپ با اشتباه دروازه‌بان تيم وارد دروازه شد. در تمرينات تلاش مي‌کنيم که اين مسئله نيز برطرف شود.

وي در ادامه خاطرنشان کرد: بايد به حضورمان در صدر جدول نگاه کنيم در اوج بازي‌هاي خود هزار هوادار نيز به ورزشگاه نمي‌آيند اما تراکتورسازي هر زمان که اراده مي‌کند 50 هزار هوادار دارد که اين کار را براي حريف مخصوصا تيم‌هاي جواني مثل ما که به دلايل مختلف يک ملي‌پوش هم ندارند مشکل مي‌کند.

فرکي در سوالي مبني بر کيفيت ليگ خاطرنشان کرد: فکر مي‌کنم بار فني ليگ امسال نسبت به چند سال گذشته بالاتر بوده و اين مسئله هم به خاطر 16 تيمي شدن ليگ قابل پيش‌بيني بود چرا که مي‌بينيم ليگ دسته اول باکيفيت‌تر شده است.

سرمربي فولاد خوزستان در پاسخ به سوالي در مورد اينکه يک روز محمد مايلي‌کهن به خاطر اتفاقات داخل ورزشگاه گريه کرد، اظهار داشت: اين اتفاق براي اين بود که محمد مايلي‌کهن از جنس فوتبال است. او اگر گريه مي‌کند دوست ندارد در ورزشگاه هيچ کسي مورد توهين قرار بگيرد. او فرق مي‌کند با کسي که دنبال کاسبي از فوتبال است.

فرکي در مورد اينکه چرا مي‌گويد حرکت مهاجم برزيلي‌اش عادي بوده است، گفت: من نگفتم اين حرکت عادي است و به خاطر آن عذرخواهي هم کردم. گفتم چون او فرهنگ ما را نمي‌شناخت چنين اقدامي انجام داد اجازه بدهيد حرف‌مان به سمت بحث و جدل پيش نرود نمي‌خواهم به گذشته بازگردم اما آيا حرکات کرار جاسم در تراکتورسازي مورد پسند بود؟ روزي او حرکتي انجام داد و باعث شد 10 هزار صندلي در ورزشگاه شکسته شود. پس اگر کرار آن روز حرکت خاصي نکرده است بازيکن ما نيز امروز حرکت خاصي نکرده است.

وي در پاسخ به سوالي در مورد فساد در فوتبال و اينکه آيا اين مسئله در داوري‌ها تاثيرگذار بوده است، گفت: اگر فسادي باشد بايد ريشه‌کن شود. چون من تا به حال با اين مسائل روبرو نشدم نمي‌توانم ايمانم را بدهم و چنين حرفي بزنم اگر فسادي است بايد با مستندات با آن برخورد شود.

شنبه 27 مهر 1392  11:08 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

مظلومي: انگار پشت سر مس کرمان آه است

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: نمي‌دانم انگار پشت سر مس آه است که بدشانسي مي‌آوريم و فرصت‌هاي گلزني را از دست مي‌دهيم.

پرويز مظلومي پس از شکست دو بر يک مقابل فجر سپاسي در جمع خبرنگاران گفت: اين برد را به ياوري تبريک مي‌گويم اما در نيمه دوم تيم برتر ميدان بوديم و حتي توپ به دست دروازه‌بان ما هم نرسيد با اين حال دو گل خورديم و باختيم. نمي‌دانم مسئله روحي و رواني است که بازيکني مثل ادينهو موقعيت تک به تک را از دست مي‌دهد. ظاهرا فشار رواني روي تيم است.

به گزارش فارس، وي افزود: من اصلا از بازي بازيکنانم راضي نيستم ما خوب تمرين کرديم و اردوي خوبي هم داشتيم در اين بازي هم موقعيت‌سازي کرديم اما گل نزديم که اين مسئله به خلاقيت،‌ اعتماد به نفس و تمرکز بازيکنان مربوط مي‌شود.

سرمربي مس ادامه داد: ما بدشانس بوديم درست مثل بازي با گسترش فولاد که در عين شايستگي باختيم در اين دو بازي مساوي حداقل نتيجه‌اي بود که شايسته آن بوديم بايد تا نيم فصل تيم را نگه داريم و پس از آن تقويتش کنيم و سه چهار بازيکن به تيم اضافه شوند. وقتي بازيکني به بزرگي ادينهو موقعيت از دست مي‌دهد يا فرزاد حسين‌خاني موقعيت گلزني‌اش از دست مي‌رود نشاندهنده آن است که تمرکز لازم نداريم بايد روي اين مسئله کار کنيم. نمي‌دانم چرا بدشانسي دست از سر تيم برنمي‌دارد. آه پشت سر تيم است و نمي‌دانم مشکل کجاست ما بارها در تمرين روي گلزني کار کرده‌ايم. اما در لحظه‌آي که بايد گل بزنيم اين کار را نمي‌کنيم.

مظلومي تصريح کرد: در نيمه دوم کاملا برتر از حريف بوديم توپ حتي به دست دروازه‌بانمان هم نرسيد. شايد با جذب يک گلزن مشکل را حل کنيم يا بايد پول زيادي در نيم فصل خرج کنيم و 500 ميليون بدهيم و بازيکن بگيريم يا اينکه با باشگاه‌هاي ديگر تبادل بازيکن کنيم.

تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

ياوري: فجر در نيم‌فصل بازيکن مي‌گيرد

سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: ما پيروز شديم اما مساوي با مس کرمان هم مي‌توانست نتيجه‌اي عادلانه باشد.

محمود ياوري پس از پيروزي دو بر يک مقابل مس کرمان در نشست خبري اظهار داشت: بازي حساسيت داشت و بازيکنان ما در نيمه اول بازي بهتري را به نمايش گذاشتند. اما در نيمه دوم اين تيم مس بود که خوب بازي کرد و يکي از بهترين بازي‌هايش را به نمايش گذاشت.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: مي‌دانستيم مس احساسي بازي مي‌کند و در نيمه اول ما خوب بازي کرديم و از موقعيت‌هايمان استفاده کرديم. در نيمه دوم فشار به تيم مس زياد بود و به نظرم اگر گل دوم را مي‌خورديم نتيجه عادلانه بود و مساوي هم مي‌توانست نتيجه عادلانه باشد.

وي در مورد علت جدايي‌اش از مس کرمان گفت: در نشست خبري ديشب حرف‌هايم را زدم ديگر تکرار آن لزوم ندارد (ياوري شب گذشته گفت به دليل اينکه در کار فني‌ام دخالت مي‌کردند از تيم مس جدا شدم).

سرمربي تيم فجرسپاسي با اشاره به نيم فصل دوم گفت: در نيم فصل دوم مي‌توانيم دو بازيکن بگيريم و دو بازيکن زير 22 سال هم در اختيار باشگاه قرار مي‌دهيم تا فهرست تيم خالي شود تا تيم را تقويت کنيم.

تشکرات از این پست
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام:

کاربر گرامی : از حضور شما در تالار ورزش خرسندیم . فعالیت شمارا هم ارج نهاده و بسیار مشتاقیم که با درنظر گرفتن نکاتزیر فعالیت های خود را وفق دهید . متشکرم.

نکته :

1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .

2)  کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .

3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .

4) در صورت ادامه روند کپی پیست بدون رعایت قوانین انجمن ورزش ، تمامی پست های کپی پیستی شما پاک خواهد شد و به مسئول محترم انجمن ها هم گزارش می گردد. لطفا از تکرار کپی پیست کردن اجتناب کنید و به پست های تالیفی یا جواب دادن به پست های خود و دیگران روی بیاورید.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

یک شنبه 28 مهر 1392  10:01 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

گودرزي: اشتباهات گذشته را تکرار نخواهيم کرد

مديرعامل طلايي‌پوشان آبادان در خصوص مباحث مطرح شده پس از نتايج اخير اين تيم گفت: مجموعه مديريتي موسسه تمام قد از کادر فني و بازيکنان تيم صنعت نفت حمايت مي‌کند.

ناصر گودرزي در گفت و گو با تارنماي رسمي موسسه مطالبي را در خصوص نتايج اخير تيم صنعت نفت و مسائل حاشيه‌اي مطرح شده بيان داشت.

برخي از سوالات و انتقادات هواداران را که از طريق سامانه پيامکي و سايت موسسه منعکس شده است در اين گفت و گو مطرح مي‌کنيم.

واکنش شما نسبت به نتايج تيم، اعتراض و نارضايتي هواداران چيست؟

با تقدير و تشکر از هواداران خوب تيم مردمي صنعت نفت جا دارد که قبل از هر چيزي از اين مردم خوب و شريف صميمانه عذرخواهي مي‌کنم. عذرخواهي نه به دليل مساوي و باخت‌هاي متوالي تيم بلکه به دليل عدم موفقيت در وظيفه اصلي خود نسبت به هواداران...

ممکن است بيشتر توضيح بدهيد؟

همه کساني که در دايره فوتبال قرار مي‌گيرند از بازيکن، مربي، و کارشناس گرفته تا هواداران پير و جوان به خوبي مي‌دانند که برد و باخت جزيي از فوتبال است. بنا بر اين در يک مسابقه هميشه يک طرف بازنده وجود دارد که متاسفانه فعلاً قرعه به نام ما خورده است. و اما وظيفه اصلي ما در قبال مردم ايجاد نشاط و شادکردن دل مردم است که در انجام اين مهم متاسفانه موفق نبوديم و از اين بابت از آنها پوزش مي‌طلبيم.

به عنوان مديرعامل موسسه دليل عدم موفقيت را در چه مي‌بينيد؟

چهار عامل تبديل کننده يک تيم معمولي و متوسط به يک تيم مقتدر عبارتند از: 1- کادر قوي و با تجربه 2- بازيکنان مناسب و شايسته 3- برنامه‌هاي پشتيبان مديريتي 4- امکانات تمريني و ... با نگاهي به اعضاي کادر فني تيم مي‌توانيد بيش از يک قرن تجربه و سابقه مربيگري و بازيکني را در مجموعه کادر فني مشاهده کنيد.

بازيکنان تيم هم نسبت به ساير تيم‌هاي ليگ يک با تجربه‌تر و از نظر کيفي بهتر هستند. امکانات ورزشي شامل زمين‌هاي تمرين، سالن، و ... هم که به حمدالله از بسياري از تيم‌هاي ليگ برتر هم بهتر است. و از جهت حمايت و برنامه‌ريزي هم تيم ما اولين تيمي بود که بسته شد و به اردوي بدنسازي رفت.

با همه اين توضيحات چرا تيم صنعت نفت در حال حاضر در صدر جدول حضور ندارد؟

سوال خوبي است. ما در تمامي مسابقاتي که برگزار کرده‌ايم هم از نظر موقعيت گل و هم مالکيت توپ از تيم حريف سرتر بوده‌ايم ولي متاسفانه گل نزده‌ايم.

پس مشکل تيم را در نبود گلزن مي‌بينيد؟

مشکل در گلزني است و نه گلزن. براي به ثمر رساندن يک گل بيش از اين که به يک گلزن نياز داشته باشيد به يک تيم نياز داريد که تشنه گل زدن باشد.

آيا تيم صنعت نفت تشنه گلزني نيست؟

اتفاقاً خيلي تشنه است و همين تشنگي باعث ايجاد استرس و عدم تمرکز مي‌شود.

مي‌خواهيد بگوييد فشار روحي و رواني مانع نتيجه‌گيري مي‌شود؟

کاملاً درست است. مشکل تيم ما ضعف بازيکن و مربي نيست. ضعف بدني و يا ضعف تکنيکي و تاکتيکي نيست. بازيکنان تيم مشکل روحي و رواني دارند و البته بايد اذعان کرد که در اجراي دستورات تاکتيکي کادر فني هم موفق عمل نکرده‌اند.

علت را در چه مي‌بينيد؟

روشن است، هيچ کدام از 11 بازيکن اين تيم سال گذشته در کنار هم بازي نکرده‌اند و اين اولين تجربه آنها مي‌باشد. براي انسجام تاکتيکي، تيم و کادر فني به زمان بيشتري نياز دارند.

براي حل مشکل روحي و رواني تيم چه کاري انجام داده‌ايد؟

براي حل اين مشکل باشگاه يا روانشناس تيم نمي‌تواند به تنهايي راه حل پيدا کند. بازيکنان تحت فشار شديد انتظارات مردم هستند. در بازي روز گذشته تيم تراکتورسازي و تيم فولاد خوزستان، 35 هزار هوادار تراکتورسازي پس از دريافت گل مساوي يک صدا فرياد مي‌کشيدند «عيبي يوخ» يعني اشکالي ندارد.

مي‌خواهيد هواداران را عامل اصلي باخت‌ها و ناکامي‌هاي تيم معرفي کنيد؟

منظور من اين است که هواداران با حضور پر رنگ خود و حمايت 90 دقيقه‌اي از اين تيم حتي در بدترين شرايط مي‌توانند روحيه از دست رفته را به تيم بازگردانند.

فکر مي‌کنيد با اين حمايت‌ها، مشکلات تيم حل مي‌شود؟

حداقل از بعد روحي و رواني پاسخ مثبت است. مطمئن باشيد با حمايت هواداران و حضور 10 هزار نفري در ورزشگاه و با تشويق 90 دقيقه‌اي فارغ از نتيجه، تيم متحول مي‌شود.

آيا قبول داريد مشکلات تيم صنعت نفت فقط روحي و رواني نيست؟ مشخص است که اين تيم در برخي نقاط نياز به ترميم دارد، براي اين منظور چه برنامه‌اي داريد؟

براي ترميم و بازسازي نفرات بايد تا نيم فصل منتظر بمانيم و قول مي‌دهم که شايسته‌ترين بازيکناني که تمايل دارند به تيم صنعت نفت بپيوندند و مورد تاييد کادر فني باشند را به تيم اضافه خواهيم کرد.

در مورد کادر فني آيا تغييراتي در پيش است؟

به جاي پاسخ به اين سوال از شما سوال مي‌کنم سال گذشته که احساسي عمل شد و چهار سرمربي و 10 مربي عوض شدند نتيجه چه شد؟ به ما اجازه بدهيد اشتباهات سال گذشته را دوباره مرتکب نشويم. چرا نبايد براي يک بار هم که شده از گزينه ثبات استفاده کنيم؟

تا کي و به چه قيمتي؟

مگر خود هواداران پس از سقوط تيم اعلام نکردند که حتي اگر چند سال طول بکشد و تيم در ليگ يک باقي بماند ولي ساختار باشگاه درست شود، از ما حمايت خواهند کرد؟

پس از قاسم‌پور و کادر فني حمايت خواهيد کرد؟

مطمئن باشيد مجموعه مديريتي موسسه ضمن ارزشگذاري به خواست هواداران، تمام قد پشت سر قاسم‌پور، کادر فني، و بازيکنان ايستاده است و با حمايت مردم خوب و شريف آبادان و با ياري جستن از لطف خداوند منان شاهد روزهاي خوب و آشتي مجدد مردم با سکوهاي ورزشگاه پير تختي آبادان خواهيم بود.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:09 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

واکنش مکاني به انتقادات

دروازه‌بان ذخيره نفت تهران مي‌گويد من اجازه دخالت به هيچ احدي را نمي‌دهم و تنها کارشناسان مي‌توانند در مورد مسائل فني من اظهارنظر کنند.

سوشا مکاني دروازه‌بان تيم نفت تهران پس از کسب تساوي يک بر يک اين تيم برابر استقلال در جمع خبرنگاران درباره شائبه دلخوري خود از يحيي گل‌محمدي گفت: در يک خانواده اگر اتفاقي بيفتد، هرکسي نبايد خارج از خانواده درباره آن اظهارنظر کند. تيم بزرگتر دارد و اوست که تصميم نهايي را مي‌گيرد. من قبول نمي‌کنم کسي از بيرون تيم در رابطه با من و يا تيم نفت اظهارنظر کند.

به نقل از ايسنا، دروازه‌بان نفت تهران ادامه داد: جوري شده است که متاسفانه درباره زندگي شخصي من نيز اظهارنظر مي‌کنند، اما من اجازه اين کار را به هيچ احدي نمي‌دهم و تنها کارشناسان مي‌توانند نظر فني در مورد من بدهند و هرکسي غير از کارشناس دروازه‌باني اظهارنظر کند که به درد من و آينده من بخورد، آن را قبول مي‌کنم، در غيراينصورت از اين گوش مي‌گيريم و از گوش ديگر خارج مي‌کنم.

وي درباره عدم دعوت خود به تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازيکني که بازي نکند ناراحت مي‌شود. مخصوصا اينکه در حد تيم ملي باشد. بازيکن به غير از بازي براي حضور در ميدان ابزار ديگري براي خودنمايي ندارد. من فقط تمريناتم را با جديت دنبال مي‌کنم و شخصا تمام تلاشم را دو برابر مي‌کنم تا جايگاه خود را در تيم ملي به دست بياورم.

مکاني در مورد برخورد سرد خود با سيدمهدي رحمتي نيز گفت: برخوردي با يکديگر نداشتيم. سعادت نصيبم نشد که ايشان را ببينم. رحمتي مثل برادر من است. از صميم قلب دوستش دارم و اميدوارم هرکسي که حقش است به تيم ملي دعوت شود و به حق خود نيز در تيم ملي برسد.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:09 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

چمن تختي عالي است، فقط رنگ باخته

مدير مجموعه ورزشي تختي مدعي شد کيفيت زمين چمن ورزشگاه تختي هيچ‌گونه مشکلي ندارد و تنها به دليل گرمايش شديد تابستان رنگ آن رفته است.

حسين کلانتري‌زاده درباره اعتراضات نسبت به کيفيت بد زمين چمن ورزشگاه تختي تهران با بيان اينکه چمن اين ورزشگاه هيچ‌گونه مشکلي ندارد و تنها رنگ آن رفته است، گفت: سطح چمن کاملا خوب و هموار است و تنها به دليل گرماي شديد تابستان، رنگ آن رفته است و تا هفته بعد نيز رنگ آن درست مي‌شود. 2 هزار متر چمن را تعويض کرده‌ايم و مطمئنا در آينده کيفيت آن بهتر از اين خواهد شد.

به نقل از ايسنا، مدير مجموعه ورزشي تختي درباره خاموشي ناگهاني اسکوربورد از دقيقه 25 بازي گفت: سازمان ليگ دستور داده است به دليل نشان دادن صحنه‌هاي حساس و تشويش تماشاگران، استفاده از اسکوربورد ممنوع است و تنها بايد زمان بازي و نتيجه را نشان دهد.

وي استفاده از اين اسکوربورد را موقت دانست و گفت: اين اسکوربورد را از شرکت توسعه و تشخيص اجاره کرده‌ايم و براي هر بازي بابت آن مبلغ 10 ميليون تومان پول مي‌دهيم. اسکوربورد ورزشگاه تختي خريداري شده،‌اما به علت کمبود زمان نتوانستيم آن را براي اين بازي نصب کنيم و از هفته آينده اسکوربورد اصلي نصب خواهد شد. به دليل بازديد کارشناسان AFC اين اسکوربورد را به طور موقت در ورزشگاه تختي نصب کرديم.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:11 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

زيني‌زاده نمي‌تواند براي کناره‌گيري تصميم بگيرد

رئيس کميته داوران گفت: هيئت مديره مديرعامل را انتخاب مي‌کند و مديرعامل به تنهايي نمي‌تواند براي کناره‌گيري تصميم بگيرد.

فريدون اصفهانيان در پايان ديدار استقلال مقابل نفت تهران گفت: صحبت‌هايي که در مورد مسائل داوري مطرح مي‌شود بايد داراي پشتوانه و سند باشد.

وي در مورد اينکه مربي تراکتورسازي اعلام کرده از ليگ کناره‌گيري مي‌کند، خاطر نشان کرد: به هر حال کسي که به عنوان مديرعامل انتخاب شده است نشان مي‌دهد هيئت مديره‌‌اي وجود داشته است. به هر حال در اين موضوعات تصميم هيئت مديره مؤثر است و نمي‌توان چنين کاري انجام داد.

اصفهانيان در پاسخ به اين سؤال که گفته مي‌شود برخي از داوران بازيکن به آکادمي‌هاي فوتبال معرفي مي‌کنند، خاطر نشان کرد: در اين ارتباط کسي چيزي به ما گزارش نداده و موردي نشنيده‌ام.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:11 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

نويدکيا: حق ما مقابل استقلال برد بود

هافبک تيم فوتبال نفت تهران گفت: حق ما مقابل استقلال کسب هر 3 امتياز بازي بود.

رسول نويد‌کيا پس از مساوي يک بر يک مقابل استقلال در جمع خبرنگاران گفت: اگرچه در دقايق آخر بازي مساوي شد و تساوي هم خوب است اما حق ما پيروزي بود و بايد 3 امتياز بازي را مي‌گرفتيم. نفت چراغ خاموش به سمت بالاي جدول حرکت مي‌کند.

وي در مورد گلي که ووريا غفوري زد، گفت: غفوري يکي از بهترين مدافعان راست ايران است و حقش است که به تيم ملي هم دعوت شود. او اگر بهترين نباشد جزو 3 مدافع برتر ايران است.

نويدکيا در مورد اينکه مدتي در تيم نفت در ترکيب تيم اصلي قرار نداشت، گفت: نظر سرمربي تيم است و هر وقت به من فرصت بدهد با تمام وجود براي نفت بازي مي‌کنم.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها