0

سپاهانی های راسخ راسخون

mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

اردوی آماده سازی سپاهانی ها در جزیره کیش

اردوی آماده سازی سپاهانی ها در جزیره کیش

تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان از روز جمعه اردوی آماده سازی خود را در جزیره کیش برگزار می کند.

طلایی پوشان از روز شنبه تمرينات خود را با حضور اعضاي کادر فني در ورزشگاه جروکان اصفهان آغاز کرد.

طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده قرار است سپاهانی ها جمعه این هفته به اردوي آماده‌سازي برود. طبق این برنامه، طلایی پوشان روز جمعه عازم جزيره کيش مي‌شود و تا قبل از ديدار مقابل فولاد تمرينات خود را در اين شهر دنبال مي‌کند و سپس از کیش به اهواز می رود تا با شاگردان فرکی دیدار کند

فولاد مبارکه سپاهان در هفته نخست دور برگشت رقابت های لیگ برتر باشگاه های ایران روز جمعه 8 آذر به مصاف فولاد خوزستان مي‌رود.

دوشنبه 27 آبان 1392  3:42 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

مهدی امینی: رحمان و بوفون الگوهای فنی ام هستند

مهدی امینی: از رحمان احمدی و شهاب گردان سپاسگزارم/ رحمان و بوفون الگوهای فنی ام هستند/با اعتماد کرانچار و تونچی توانستم مسیر موفقیت را به خوبی طی کنم/ اگر مصاف زود هنگام با نیجریه نبود تا فینال جام جهانی پیش می رفتیم/ می خواهم تا ابد در سپاهان بمانم

هدی امینی دروازه بان تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان  گلر شماره یک تیم ملی نوجوانان ایران در رقابت های جام جهانی امارات به همراه امیر حسین کریمی دو ستاره پرافتخار سپاهان در این تورنمنت معتبر بود
وی یکی از گلرهای تیم فوتبال بزرگسالان فولاد مبارکه سپاهان  است که با توجه پایان حضور در تیم نوجوانان، وظیفه حراست از دروازه تیم جوانان باشگاه را نیز بر عهده دارد. امینی در گفتگو با پایگاه خبری سپاهان از حضور در رقابت های جام جهانی و آرزوهای خود سخن گفت.

بداقبالی در رقابت های جام جهانی

تیم ملی در شرایط بسیار خوبی را در جام جهانی داشت و نتایج قابل قبولی را هم کسب کرد. اما بد شانسی بزرگ ما در مرحله یک هشتم نهایی این رقابت ها مصاف مان با نیجریه قهرمان این دوره از مسابقات بود. من تصور می کنم به غیر از نیجریه با هر تیمی دیگر در این مرحله مبارزه می کردیم پیروز می شدیم و به مراحل بالاتر صعود می کردیم. حتی با نمایش هایی که ایران در این بازی ها ارائه داد می توانست فینالیست این مسابقات هم باشد، اما اوج بداقبالی مان دیدار با نیجریه در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات بود. ما در مقابل نیجریه 4بر1 شکست خوردیم. دیدید که این تیم چگونه در فینال 3برصفر مکزیک را برد و قهرمان این مسابقات شده بود. حتی در مرحله گروهی نیجریه موفق شده بود مکزیک را با نتیجه 6بر صفر شکست دهد. به این خاطر است که می گویم بداقبالی مان دیدار با این تیم بود و گرنه تا مراحل بالاتر و حتی فینال صعود می کردیم.
به هر حال این تورنمنت تجربه  فوق العده  گرانقدری برایم به ارمغان آورد و خوشحالم که به عنوان گلر تیم ملی توانستم پاسخ اعتماد مربیانم را بدهم.
لازم است یک تشکر ویژه از رحمان احمدی داشته باشم که پس از هر کدام از بازی ها به من پیام می داد. تبریک می گفت و نکاتی را به من گوشزد می کرد.

حضور در تیم فوتبال بزرگسالان فولاد مبارکه سپاهان

در حال حاضر با توجه به پایان حضورم در تیم نوجوانان سپاهان در تیم جوانان باشگاه بازی می کنم و یکی از گلرهای تیم فوتبال بزرگسالان باشگاه هم هستم.
حضور در تمرینات تیم فوتبال بزرگسالان زیر نظر مربی بزرگی همچون تونجی و قرار گرفتن در کنار دروازه بانان نامداری همچون رحمان احمدی و شهاب گردان فرصتی فوق العاده است که به رشد و پیشرفت مضاعف من کمک بسیار چندانی کرده است. از آقای کرانچار و تونچی ممنونم که به من اعتماد کردند و خوشحالم که توانسته ام پاسخ این اعتمادها و محبت ها را با درخشش در تیم های باشگاه  و تیم ملی بدهم.

الگوها و آرزوهای فوتبالی

الگوی ایرانیم در فوتبال رحمان احمدی و در فوتبال جهان هم بوفون است. در تیم های باشگاهی در ایران و آسیا عاشق سپاهانم و می خواهم تا ابد و تا آخرین روز فوتبالی ام در این باشگاه بمانم. در رده ملی و باشگاهی جهان هم تیم ملی اسپانیا و بارسلونا را دوست دارم.
آرزویم هم اینست که روزی گلر یک تیم بزرگسالان سپاهان شوم و به طبع آن هم گلر تیم ملی بزرگسالان باشم و البته مثل همه هواداران سپاهانی دوست دارم تا با تیم محبوبم قهرمان اسیا شویم و برای دومین بار به جام باشگاه های جهان صعود کنیم.

در پایان :
باز هم از اعتماد مدیران باشگاه و آقای کرانچار و تونچی سپاسگزارم. از رحمان احمدی بسیار سپاسگزارم که مشوق و  باعث دلگرمی من در تمرینات است و به من روحیه می دهد و همنیطور نکات فنی بسیار خوبی را یادآوری می کند. از شهاب گردان هم تشکر ویژه ای دارم . این دو دروازه بان بزرگ حامی و پشتیبان من هستند و تجربیاتشان توانسته مسیر بهتری را برای پیشرفتم رقم بزند.
از هواداران سپاهانی ممنونم که به نظر من متعصب ترین هواداران دنیا هستند و همیشه هم نسبت به من لطف و محبت داشته اند.
از مربیانم در رده های ملی و باشگاهی به ویژه آقایان جهانگیری، حاج فروش، مهدی پور و اسماعیل زاده سپاسگزاری می کنم و البته از پدر و مادرم که همه جوره مدیون آنها هستم و دست های پرمحبتشان را می بوسم ممنونم. اگر یاری و پشتیبانی های پدر و مادرم نبود امکان نداشت که بتوانم موفقیتی داشته باشم.

دوشنبه 27 آبان 1392  3:43 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

پاسخ به:سپاهانی های راسخ راسخون

باید از شهاب گردان هم به خاطر اینکه بدون هیچ حاشیه ای روی نیمکت سپاهانه تقدیر بشه

دوشنبه 7 بهمن 1392  10:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها