0

سپاهانی های راسخ راسخون

mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

سپاهانی های راسخ راسخون

با سلام

اینم از تاپیک سپاهانی های راسخ راسخون که در میون تاپیک های موجود جاش خالی بود، امیدوارم در این تاپیک بتونیم به بحث و اظهار نظر در این مورد بپردازیم.

ما سپاهانیم و حالا حالا ها قهرمان

شنبه 27 مهر 1392  10:24 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog yarabyarabyarab
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

تاریخچه باشگاه

در سال 1332 و به همت زنده ياد محمود حريری اولين سنگ بنای باشگاه با نام شاهين در شهر اصفهان بر زمين نهاده شد.

اين باشگاه که يکی از سرشاخه های اصلی و اوليه باشگاه شاهين تهران در اصفهان بود ، در سال 1346 و با توجه به مسائل و مشکلات به وجود آمده فی مابين باشگاه شاهين و مسئولين وقت سازمان تربيت بدنی و اعلام انحلال آن ، تغيير نام داد تا با نام جديد سپاهان پرچم دار ورزش در ديار نصف جهان باشد.

فعاليتهای فرهنگی ، ورزشی باشگاه تا اواخر سال 1371 ادامه داشت تا اينکه از ابتدای سال 1372 و با توجه به شرايط اقتصادی بوجود آمده و با در نظر گرفتن مصالح باشگاه که در اصل بر حفظ نام سپاهان بود ، امتياز باشگاه به کارخانه سيمان سپاهان واگذار گرديد تا از اين تاريخ باشگاه سپاهان تحت نام و مديريت کارخانه سيمان سپاهان ادامه حيات دهد.

تغيير شرايط اقتصادی کشور و عرضه شدن سهام کارخانه سيمان سپاهان در بورس سهام و عدم تمايل سهامداران جديد اين کارخانه به باشگاه داری سبب گرديد تا پس از يکسری رايزنی و تلاشهای گسترده مسئولين و مقامات ارشد سياسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، صنعتی و ورزشی استان و مساعدتهای در خور تحسين شخص مهندس جهانگيری وزير محترم معادن و فلزات ومهندس اسلاميان مدير عامل مجتمع عظيم فولاد مبارکه ، امتياز باشگاه به فولاد مبارکه واگذار گردد تا فعاليتهای اين باشگاه از تاريخ  1379/5/5 بصورت بسيار گسترده با نام باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان ادامه يابد.

شنبه 27 مهر 1392  10:26 AM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

افتخارات باشگاه فوتبال سپاهان اصفهان

لیگ برتر جام حذفی لیگ قهرمانان آسیا دیگر جام ها
قهرمان لیگ برتر 
(فصل 82-1381
)
قهرمان جام حذفی (فصل 83-1382) نایب قهرمان لیگ قهرمانان آسیا (سال 2007)=حضور در جام باشگاه های جهان قهرمان جام نقش جهان (سال 1374)
قهرمان لیگ برتر 
(فصل 89-1388
)
قهرمان جام حذفی (فصل 85-1384)   قهرمان جام اتحادیه تهران (سال 1382)
قهرمان لیگ برتر 
(فصل 90-1389
)
قهرمان جام حذفی (فصل 86-1385)    
قهرمان لیگ برتر 
(فصل 91-1390
)
قهرمان جام حذفی (فصل 92-1391)    
نایب قهرمان لیگ برتر (فصل 87-1386)      

http://sepahanfc.ir/templates/3/images/Cup.gifدیگر افتخارات:
راهیابی به مسابقات جام باشگاه های جهان بعنوان نخستین تیم ایرانی در تاریخ فوتبال کشور، سال 2007
اهداء جام قهرمانی دائمی مسابقات فوتبال لیگ برتر به لحاظ ثبت رکورد سه دوره قهرمانی در این مسابقات
انتخاب تیم فوتبال سپاهان بعنوان برترین تیم ایران در دهه اول قرن 21 از دید آمار و تاریخ فوتبال جهان - فیفا
ثبت رکورد سه دوره قهرمانی متوالی مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور (فصل 89-88، 90-89 و 91-90)
ثبت رکورد چهار سال کسب جام پیاپی (سه قهرمانی متوالی لیگ برتر و یک قهرمانی جام حذفی)
رتبه 52 برترین باشگاه های فوتبال جهان در رده بندی فیفا، سال 1386
پرافتخارترین باشگاه فوتبال کشور در دهه‌ی هشتاد
باشگاه برتر کشور، سال 1381 (از سوی جامعه ورزش و مطبوعات کشور)
باشگاه برتر کشور، سال 1386 (در هشتمین آئین برترینهای ورزش ایران)
باشگاه نمونه کشور، سال 1379 (از سوی سازمان تربیت بدنی)

شنبه 27 مهر 1392  10:29 AM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

بازی هفته سیزدهم

باز هم صفر صفر

دیدار تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و سایپا البرز با تساوی بدون گل به پایان رسید.

هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال، جام خلیج فارس 
سایپا صفر - فولاد مبارکه سپاهان صفر 
ورزشگاه: انقلاب کرج 
اخطار: مجید ایوبی از سایپا 
سایپا: محمدباقر صادقی، مجید ایوبی، سجاد مشکل پور، ابراهیم صادقی(مجید غلام نژاد)، رضا ناصحی(مقداد قباخ لو)، مهدی جعفرپور، کاوه رضایی(۸۹- مهدی ترابی)، سجاد شهباززاده، بابک حاتمی، ابراهیم شکوری و حامد شیری. 
سرمربی: انگین فیرات 
فولاد مبارکه سپاهان: رحمان احمدی، هادی عقیلی، شجاع خلیل زاده، علی احمدی، علی حمودی، امید ابراهیمی، حسین پاپی، احسان حاج صفی، اروین بولکو، یعقوب کریمی(۶۶- آرش افشین) و رادومیر جالوویچ. 
سرمربی: زلاتکو کرانچار

شنبه 27 مهر 1392  10:33 AM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

پاسخ به:سپاهانی های راسخ راسخون

سروش صحت: سپاهانی ام/بعد از سپاهان تراکتورسازی را هم دوست دارم

سومین سریال سروش صحت، «پژمان» این روزها روی آنتن شبکه سه رفته است. سریالی که در همین هفته اول، توانسته تعداد زیادی از مخاطبان فوتبالی و البته غیرفوتبالی را با خودش همراه کند

سریال به‌ تدریج نقاط قوت و ضعف خودش را آشکار می‌کند. در همین زمینه خبرنگار یکی از روزنامه ها مصاحبه ای را با سروش صحت انجام داده است که متن آن در زیر آمده است.

پژمان جمشیدی، بازیکن سابق پرسپولیس بوده، با توجه به این‌که سه نفر از تیم نویسندگان این سریال پرسپولیسی هستند، بگویید که این یک سریال فوتبالی پرسپولیسی است؟
من پرسپولیسی نیستم. من طرفدار سپاهانم! کار پرسپولیسی نیست.

اما همه می‌گویند که شما پرسپولیسی هستید؟
نه، همه اشتباه می‌کنند. تیم اولی که من دوست دارم سپاهان است و بعد طرفدار تراکتور‌سازی هستم.

به نظر می‌رسد که پژمان جمشیدی در نقش خودش توانسته بازی قابل قبولی ارائه دهد، چقدر شما حرکاتش را کارگردانی کردید؟
پژمان خودش خیلی باهوش و با انگیزه بود و کسی که این ویژگی‌ها را داشته باشد، کار برای او ساده می‌شود.

از ابتدای کار به جایگزینی و این‌که بازیگر دیگری نقش یک فوتبالیست را بازی کند، فکر نکردید؟
نه، از همان روز اولی که طرح جدی شد، به پژمان فکر می‌کردیم. تقریبا همه‌مان در این مورد هم نظر بودیم. هم من، هم‌پیمان، مهراب و همین‌طور تهیه‌کننده اتفاق نظر داشتیم. هرچند که ابتدا یک نگرانی‌های جزئی داشتیم، اما آن‌قدر اعتماد به کار و او زیاد بود که این نگرانی‌های جزئی در مقابل حسی که داشتیم، خیلی کوچک بود و زمانی که اولین سکانس را بازی کرد، خیالمان کاملا راحت شد.

تکیه بیشتر سریال بر بازیگران غیرحرفه‌ای و فوتبالیست‌هاست؟
کار درباره زندگی یک فوتبالیست سابق است. هرچند که فیلمنامه ساختگی است، اما یک بخش‌هایی از آن به خاطرات فوتبالی‌ها بازمی‌گردد، نقش اول سریال یک فوتبالیست است، که یک بازیکن فوتبال نقشش را بازی می‌کند.

در این سریال فقط از صدای «بهنام تشکر» استفاده کرده‌اید، لزومی به حضورش نبود؟
از همان اول قرار بود که این روانشناس دیده نشود و تنها یک صدا حضور داشته باشد. جالب است که از اول کار هم به فکر بهنام تشکر نبودیم. در حال بررسی صداها و آدم‌های مختلف بودیم که یک آن به ذهنم رسید که اصلا چرا از صدای او استفاده نکنیم؟ بدون این‌که نامی از دکتر نیما افشار بیاوریم، یک یادآوری هم به ساختمان پزشکان می‌شود و برای مخاطبان هم خاطره‌انگیز خواهد شد.

فکر نکردید مخاطبانی که کمتر به این ورزش علاقه‌مند هستند، سریال را دنبال نکنند؟
نه خب، «پژمان» صرفا یک کار فوتبالی نیست. یک داستان اجتماعی و خانوداگی هم در دلش دارد که می‌تواند مخاطبان کمتر فوتبالی را هم به خودش جذب کند. ضمن این‌که شخصیت اول ما در قدیم فوتبالیست بوده است.

این سریال برمبنای همکاری تیمی ساخته شده است، شما بر مبنای چه نکته جذاب دیگری این اثر را کارگردانی کردید؟
اولا تیمی که همیشه با هم هستیم، کار کردن را برایمان ساده می‌کند. یعنی من با متن‌های پیمان و مهراب قاسم‌خانی راحت هستم. کار کردن با تهیه‌کننده‌ای به نام محسن چگینی را دوست دارم. تیم پشت صحنه مثل صدابردار آقای نوروزی که هم دوست صمیمی من است و بقیه عواملی که حضور دارند، کار را ساده و راحت کرده که خودش بخش عظیمی است. بخش دیگرش مربوط به داستان می‌شود. طرح قصه یک ایده تازه و جدیدی بود. همان‌طور که گفتم؛ یک عده آدم هستیم که از کار کردن با هم لذت می‌بریم. ایده هم خیلی بکر بود، ضمن این‌که پژمان هم از قبل دوستمان بود. دیگر همه‌چیز مهیا بود برای این‌که یک کار خوب را انجام دهیم.

الان که کار در حال پخش است، با دیدن نقطه ضعف‌هایش فکر نمی‌کنید که ‌ای کاش یک کار دیگر انجام می‌دادید؟
این طبیعی است. همیشه این فکر وجود دارد. هر کاری که انجام دهید، بعد به خودتان می‌گویید که ‌ای کاش این کار را انجام نمی‌دادم. به این عادت کردم دیگر، وقتی ایرادات کار را می‌بینم، درس می‌گیرم برای کارهای بعدی، یاد می‌گیرم در کارهای بعدی از آن‌ها استفاده می‌کنم.

طنازی‌هایی پشت قصه‌های فوتبال وجود دارد که مردم عادی از آن خبر ندارند و صرفا کسانی که خیلی این ورزش را دنبال می‌کنند، نکته‌اش را می‌گیرند. هدفتان مطرح کردن این نکته‌ها بود؟
کسانی که فوتبالی هستند، بیشتر می‌خندند، کسانی که کمتر فوتبالی هستند، نکات دیگری را می‌بینند و خوشحال می‌شوند. ما یک‌سری روابط خانوداگی را ایجاد کردیم که برای قشر کمتر فوتبالی هم جذاب است. حالا آن‌هایی که با فوتبال و تمام زوایایش آشنا هستند بیشتر می‌خندند و گاهی اوقات هم حرص می‌خورند.

تا این لحظه از بازخوردها راضی هستید؟
بله، تا به این جا خوب بوده و راضی هستم. فکر می‌کنم که مخاطبان توانسته‌اند با کار ارتباط برقرار کنند.

چطور در برابر این مقدار اصرار از سوی مخاطبان و علاقه‌مندان مقاومت کردید و «ساختمان پزشکان 2» را نساختید؟
امکان ساخت سری دوم «ساختمان پزشکان» فراهم نبود. اول کار «ساختمان پزشکان» قصد داشتیم که آن را ادامه بدهیم، اما شرایط و امکاناتش برای ما مهیا نبود.

و این‌که کار بعدی در دست ندارید؟
این روزها به همراه ایمان صفایی مشغول نوشتن فیلمنامه‌ای هستیم، قرار است کار نوشته شود و خودم کارگردانی آن را بر عهده بگیرم. یک داستان طنز اجتماعی برای شبکه سه است و پیمان قاسم‌خانی مشاور کار است و مهراب قاسم‌خانی طراحی صحنه را بر عهده می‌گیرد. اما هنوز هیچ بازیگری برای حضور انتخاب نشده است.
Photo: ‎سروش صحت: سپاهانی ام/بعد از سپاهان تراکتورسازی را هم دوست دارم

سومین سریال سروش صحت، «پژمان» این روزها روی آنتن شبکه سه رفته است. سریالی که در همین هفته اول، توانسته تعداد زیادی از مخاطبان فوتبالی و البته غیرفوتبالی را با خودش همراه کند

سریال به‌ تدریج نقاط قوت و ضعف خودش را آشکار می‌کند.  در همین زمینه خبرنگار یکی از روزنامه ها مصاحبه ای را با سروش صحت انجام داده است که متن آن در زیر آمده است.

پژمان جمشیدی، بازیکن سابق پرسپولیس بوده، با توجه به این‌که سه نفر از تیم نویسندگان این سریال پرسپولیسی هستند، بگویید که این یک سریال فوتبالی پرسپولیسی است؟
من پرسپولیسی نیستم. من طرفدار سپاهانم! کار پرسپولیسی نیست.

اما همه می‌گویند که شما پرسپولیسی هستید؟
نه، همه اشتباه می‌کنند. تیم اولی که من دوست دارم سپاهان است و بعد طرفدار تراکتور‌سازی هستم.

به نظر می‌رسد که پژمان جمشیدی در نقش خودش توانسته بازی قابل قبولی ارائه دهد، چقدر شما حرکاتش را کارگردانی کردید؟
پژمان خودش خیلی باهوش و با انگیزه بود و کسی که این ویژگی‌ها را داشته باشد، کار برای او ساده می‌شود.

از ابتدای کار به جایگزینی و این‌که بازیگر دیگری نقش یک فوتبالیست را بازی کند، فکر نکردید؟
نه، از همان روز اولی که طرح جدی شد، به پژمان فکر می‌کردیم. تقریبا همه‌مان در این مورد هم نظر بودیم. هم من، هم‌پیمان، مهراب و همین‌طور تهیه‌کننده اتفاق نظر داشتیم. هرچند که ابتدا یک نگرانی‌های جزئی داشتیم، اما آن‌قدر اعتماد به کار و او زیاد بود که این نگرانی‌های جزئی در مقابل حسی که داشتیم، خیلی کوچک بود و زمانی که اولین سکانس را بازی کرد، خیالمان کاملا راحت شد.

تکیه بیشتر سریال بر بازیگران غیرحرفه‌ای و فوتبالیست‌هاست؟
کار درباره زندگی یک فوتبالیست سابق است. هرچند که فیلمنامه ساختگی است، اما یک بخش‌هایی از آن به خاطرات فوتبالی‌ها بازمی‌گردد، نقش اول سریال یک فوتبالیست است، که یک بازیکن فوتبال نقشش را بازی می‌کند.

در این سریال فقط از صدای «بهنام تشکر» استفاده کرده‌اید، لزومی به حضورش نبود؟
از همان اول قرار بود که این روانشناس دیده نشود و تنها یک صدا حضور داشته باشد. جالب است که از اول کار هم به فکر بهنام تشکر نبودیم. در حال بررسی صداها و آدم‌های مختلف بودیم که یک آن به ذهنم رسید که اصلا چرا از صدای او استفاده نکنیم؟ بدون این‌که نامی از دکتر نیما افشار بیاوریم، یک یادآوری هم به ساختمان پزشکان می‌شود و برای مخاطبان هم خاطره‌انگیز خواهد شد.

فکر نکردید مخاطبانی که کمتر به این ورزش علاقه‌مند هستند، سریال را دنبال نکنند؟
نه خب، «پژمان» صرفا یک کار فوتبالی نیست. یک داستان اجتماعی و خانوداگی هم در دلش دارد که می‌تواند مخاطبان کمتر فوتبالی را هم به خودش جذب کند. ضمن این‌که شخصیت اول ما در قدیم فوتبالیست بوده است.

این سریال برمبنای همکاری تیمی ساخته شده است، شما بر مبنای چه نکته جذاب دیگری این اثر را کارگردانی کردید؟
اولا تیمی که همیشه با هم هستیم، کار کردن را برایمان ساده می‌کند. یعنی من با متن‌های پیمان و مهراب قاسم‌خانی راحت هستم. کار کردن با تهیه‌کننده‌ای به نام محسن چگینی را دوست دارم. تیم پشت صحنه مثل صدابردار آقای نوروزی که هم دوست صمیمی من است و بقیه عواملی که حضور دارند، کار را ساده و راحت کرده که خودش بخش عظیمی است. بخش دیگرش مربوط به داستان می‌شود. طرح قصه یک ایده تازه و جدیدی بود. همان‌طور که گفتم؛ یک عده آدم هستیم که از کار کردن با هم لذت می‌بریم. ایده هم خیلی بکر بود، ضمن این‌که پژمان هم از قبل دوستمان بود. دیگر همه‌چیز مهیا بود برای این‌که یک کار خوب را انجام دهیم.

الان که کار در حال پخش است، با دیدن نقطه ضعف‌هایش فکر نمی‌کنید که ‌ای کاش یک کار دیگر انجام می‌دادید؟
این طبیعی است. همیشه این فکر وجود دارد. هر کاری که انجام دهید، بعد به خودتان می‌گویید که ‌ای کاش این کار را انجام نمی‌دادم. به این عادت کردم دیگر، وقتی ایرادات کار را می‌بینم، درس می‌گیرم برای کارهای بعدی، یاد می‌گیرم در کارهای بعدی از آن‌ها استفاده می‌کنم.

طنازی‌هایی پشت قصه‌های فوتبال وجود دارد که مردم عادی از آن خبر ندارند و صرفا کسانی که خیلی این ورزش را دنبال می‌کنند، نکته‌اش را می‌گیرند. هدفتان مطرح کردن این نکته‌ها بود؟
کسانی که فوتبالی هستند، بیشتر می‌خندند، کسانی که کمتر فوتبالی هستند، نکات دیگری را می‌بینند و خوشحال می‌شوند. ما یک‌سری روابط خانوداگی را ایجاد کردیم که برای قشر کمتر فوتبالی هم جذاب است. حالا آن‌هایی که با فوتبال و تمام زوایایش آشنا هستند بیشتر می‌خندند و گاهی اوقات هم حرص می‌خورند.

تا این لحظه از بازخوردها راضی هستید؟
بله، تا به این جا خوب بوده و راضی هستم. فکر می‌کنم که مخاطبان توانسته‌اند با کار ارتباط برقرار کنند.

چطور در برابر این مقدار اصرار از سوی مخاطبان و علاقه‌مندان مقاومت کردید و «ساختمان پزشکان 2» را نساختید؟
امکان ساخت سری دوم «ساختمان پزشکان» فراهم نبود. اول کار «ساختمان پزشکان» قصد داشتیم که آن را ادامه بدهیم، اما شرایط و امکاناتش برای ما مهیا نبود.

و این‌که کار بعدی در دست ندارید؟
این روزها به همراه ایمان صفایی مشغول نوشتن فیلمنامه‌ای هستیم، قرار است کار نوشته شود و خودم کارگردانی آن را بر عهده بگیرم. یک داستان طنز اجتماعی برای شبکه سه است و پیمان قاسم‌خانی مشاور کار است و مهراب قاسم‌خانی طراحی صحنه را بر عهده می‌گیرد. اما هنوز هیچ بازیگری برای حضور انتخاب نشده است.‎

شنبه 27 مهر 1392  10:36 AM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

پاسخ به:سپاهانی های راسخ راسخون

سازمان ليگ برتر از تغيير زمان ديدار سپاهان اصفهان - صنعت نفت آبادان از سري مسابقات جام حذفي خبر داد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ديدار 2 تيم سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان از سري مسابقات مرحله يک شانزدهم جام حذفي، روز سه شنبه 7 آبان 92 راس ساعت 16 برگزار مي‌شود. پيش از اين قرار بود اين ديدار ساعت 15 برگزار شود.
Photo: ‎سازمان ليگ برتر از تغيير زمان ديدار سپاهان اصفهان - صنعت نفت آبادان از سري مسابقات جام حذفي خبر داد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ديدار 2 تيم سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان از سري مسابقات مرحله يک شانزدهم جام حذفي، روز سه شنبه 7 آبان 92 راس ساعت 16 برگزار مي‌شود. پيش از اين قرار بود اين ديدار ساعت 15 برگزار شود.‎

شنبه 27 مهر 1392  10:38 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

بهترین فرصت برای رسیدن به صدر جدول از دست رفت

بهترین فرصت برای رسیدن به صدر جدول از دست رفت 

باید حقیقت را بازگو کرد متاسفانه امروز شاهد بودیم که عدالت در فوتبال رعایت نشد حق تیم سپاهان چیزی جز باخت نبود . 
جا داره از زحمات رحمان احمدی تشکر ویژه کنم که با واکنش های خودش ناجی دروازه سپاهان شد 
تمامی هافبک های سپاهان امروز بسیار ضعیف عمل کردند.

اما نکته دیگر بدون برنامه بودن اقای کرانچار با شناختی که از این مربی داریم چنین بازیی ناامید کننده ایی از تیم ایشون بعید بود برنامه تاکتیکی امروز را میشه این طوری بیان کرد در درجه اول عدم دریافت گل و دوم زیر توپ زدن در هر نقطه ایی و چشم داشتن به شانس و بخت و اقبال که در فوتبال مدرن روز بی هدف بودن جایی نداره .

تقریبا از بعد بازی تراکتور در این پیج بارها گفتیم ویا در جاهایی که اقای رحیمی یا اقای کرانچار را میدیدم ازشون در مورد جذب یک مهاجم شش دانگ میپرسیدم و هر بار شاهد جواب تکراری از سوی این بزرگواران بودم که چند گزینه هست ما با دقت قصد جذب یک مهاجم را داریم . 
این همه خونسردی تا به کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
نزدیک نیم فصلیم و به راحتی امتیاز ها را از دست دادیم و مطمئنا اخر فصل حسرت مساوی مقابل سایپا را خواهیم خورد همون وطور که فصل پیش از باخت جلوی پیکان در تهران و پرسپولیس و از دست رفتن 6 امتیاز ناراحت بودیم و میگفتیم ای کاش مساوی میشد تا الان قهرمان لیگ هم میشدیم .

اقای کرانچار اگه شما اعتقادی به افشین ندارید قبول حق مسلم هر مربی حرفه ایی دنیاست که بازیکنان مورد علاقه خودش رو در ترکیب بذاره اما اگه قرار باشه جالوویچ هیچ اثری نداشته باشه بهتره بجای بازی دادن به جالوویچ از امید های سپاهان استفاده کنید حداقل ما میدونیم ثمره اش اینه که چند سال بععد یه مهاجم خوب و بومی در ترکیب داریم این طوری قبولش برای هواداران هم راحت تره .

به هر حال شرایط بحرانیست زمانی برای از دست دادن نداریم از قدیم گفتند که ماهی را هر وقت از اب بگیری تازه ست و مطمئنا الان هم دیر نیست ما میتونیم با جذب یک مهاجم با کیفیت و یک هافبک طراح تیم سپاهان را تبدیل به طوفان کنیم . فقط زمان را از دست ندهیم که عاقبتش چیزی جز حسرت فرصت های سوخته نیست

شنبه 27 مهر 1392  10:42 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

واه واه واه

نکته ایی که خیلی روی نروه ، و حداقل تمرکز من رو به هم ریخته نوع تصویر برداری بازی سایپا ، سپاهانه که جای تاسف داره که دیداری از لیگ برتر به این شکل مورد پوشش تلویزیونی قرار بگیره ، واژه ایی بهتر از افتضاح نمیشه برای تصویر برداری این بازی بکار برد ، مثلا بازی توی یکی از شهرهای نزدیک پاییخت ایرانه .

فکر کنم واحد سیار حاضر در ورزشگاه کرج بازی رو با یه دوربین خونگی کانن رفتن و مشغول تصویر گرفتن هستن 

شنبه 27 مهر 1392  10:43 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

خلیل‌زاده: سپاهان همیشگی نبودیم/ می‌خواهیم نیم فصل را با صدرنشینی به پایان برسانیم

http://sepahanfc.ir/uploads/Bazikonan2/Shoja-Khalilzade2.jpgنظرت درباره بازی روز گذشته با سایپا چیست؟

قبول دارم که آن سپاهان همیشگی نبودیم اما اینطور هم نبود که بخواهند بگویند با خوش شانسی برابر سایپا به تساوی دست پیدا کردیم.می توانستیم بهتر از این باشیم اما خب نتوانستیم.

چرا نتوانستید؟ مگر تیم تان با مشکل خاصی مواجه است؟

مشکلی خاصی نداریم. دراین بازی فقط کمی ناهماهنگ بودیم. ملی پوشان تنها دو روز همراه تیم تمرین کردند و طبیعی بود که هماهنگی همیشگی را نداشته باشیم. چند وقت بود همدیگر را ندیده بودیم،سبک بازی یکدیگر را فراموش کرده بودیم. البته این را به شوخی عنوان کردم.

ظاهرا این ناهماهنگی هم بیشتر در خط دفاع تیم و میان مدافعان بوده است؟

خودم اعتراف می کنم که آن بازیکن همیشگی نبودم.ناهماهنگی برای کل تیم بود و نه فقط مدافعان و خط دفاع تیم.از این بابت نباید به سپاهانی ها خرده گرفت.در هر صورت تلاش می کنیم تا در بازی های آتی این نتیجه را جبران کنیم.

نکند سپاهان دوباره اسیر عدم هماهنگی بازیکنانش شود و مثل هفته های گذشته و از بابت این موضوع ضرر کند و امتیاز از دست بدهد؟

قرار نیست که این ناهماهنگی همیشگی باشد.شرایط مان در حال حاضر خیلی با ابتدای فصل تفاوت دارد و دلیل عدم ناهماهنگی مان برابر سایپا را عنوان کردم.پس قرارر نیست که باز هم از این بابت متضرر شویم.                          

فولاد هم در تبریز مساوی کرد و این بهترین فرصت برای سپاهان بود تا با شکست سایپا خودش را به صدر نزدیک کند.

خودمان هم دوست داشتیم که برابر سایپا پیروز میدان شویم اما نشد. دنبال این هستیم تا مسابقات نیم فصل اول را با صدرنشینی به پایان برسانیم و برای رسیدن به این هدف تمام تلاش مان را به کار می گیریم. برای صدرنشینی فرصت زیاد است و نباید از این بابت دغدغه داشته باشیم.

بازی این هفته تان برابر ملوان را چطور پیش بینی می کنی؟

ملوان یک تیم جوان و با انگیزه است و نباید به چشم حریفی دست و پا بسته به این تیم نگاه کنیم.درست است که میزبان هستیم اما نباید خودمان را از پیش برنده بدانیم وبازی با تیم های جوانی مثل ملوان،به مراتب سخت تر از رویارویی با تیم های مدعی است. حسابی باید حواس مان را جمع کنیم.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:18 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

محمد فرامرزی: تیم سايپا را دست كم نگرفتيم

http://sepahanfc.ir/uploads/Motefareghe/Mohammad-Faramarzi2.jpgمحمد فرامرزی، در خصوص دیدار تیمش برابر سایپا اظهارکرد: برای بازی با سایپا با تعداد کمی از بازیکنان مان و بدون بازیکنان ملی پوش تمرینات خوبی را سپری کردیم و برای این دیدار نیز برخی بازیکنان در تهران به ما ملحق شدند، ولی بچه‌ها تلاش زیادی را برای این بازی کردند، ولی متاسفانه نتوانستیم گل بزنیم.

وی ادامه داد: از نتیجه راضی نبودیم، ولی سایپا هم تیم خوبی بود و پا به پای بازیکنان ما دویدند. فقط می‌توانم از بچه‌ها تشکر کنم چرا که بازی خوبی انجام دادند.

فرامرزی در واکنش به این صحبت که به نظر می‌رسید سپاهان، سایپا را دست کم گرفته نیز گفت: اصلا این گونه نیست، این تیم تلفیقی از بازیکنان جوان و با تجربه را داشت و آنچه که قابل ذکر است این است که تمام تیم‌ها در برابر سپاهان انگیزه خاصی دارند و ما می‌دانستیم که دیداری سخت را در برابر سایپا خواهیم داشت.

سرپرست سپاهان در خصوص وقفه ایجاد شده در لیگ برتر نیز افزود: وقفه ایجاد شده در لیگ برتر تیم ما را به دوبخش تقسیم کرد. برخی بازیکنان مان در تیم ملی امید و بزرگسالان بودند و بقیه نیز در اصفهان بودند و در این بین نیز برخی از بازیکنان مصدوم ما شرایطشان بهتر شد و در برابر ملوان نیز امیدواریم با تمهیدات کادرفنی نتیجه‌ای خوب را کسب کنیم.

فرامرزی در خصوص آرش افشین نیز یادآور شد: ما از افشین در تمرینات رضایت داشتیم و فعلا وضعيت اين بازيكن نسبتا خوب است و در برابر سایپا نیز دقایقی که در زمین بود هم خوب کار کرد.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:19 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

ششمین کلین شیت متوالی رحمان/ احمدی ۵۶۱ دقیقه بدون گل خورده

http://sepahanfc.ir/uploads/Bazikonan/Rahman-Ahmadi4.jpgرحمان احمدی در بازی روز گذشته مقابل سایپا رکورد گل نخوردن خود را نیز به ۵۶۱ دقیقه ارتقا داد.
احمدی که تا قبل از دیدار مقابل سایپا به مدت ۴۷۱ دقیقه در تیم سپاهان هیچ گلی دریافت نکرده بود، این رکورد را به ۵۶۱ دقیقه افزایش داد.
وی پس از گلی که در هفته‌ی هفتم در دقیقه ۶۹ و در رشت مقابل تیم داماش گیلان دریافت کرد در ۶ مسابقه بعدی مقابل راه آهن، استقلال خوزستان، پرسپولیس، ذوب آهن، مس کرمان و سایپا گلی دریافت نکرد و سنگر خود را حفظ کرده است.
او پیش از این در فصل ۹۱-۱۳۹۰ در تیم سپاهان رکورد ۶۲۷ دقیقه بدون گل خورده را ثبت کرده بود و در بازی آینده مقابل ملوان می‌تواند رکورد قبلی خود در سپاهان را بشکند.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:19 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی
یک شنبه 28 مهر 1392  10:20 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

افشين: به لحاظ بدني آماده ام اما روحيه ندارم

http://sepahanfc.ir/uploads/Bazikonan2/Arash-Afshin.jpgاين بازيكن جمعه شب در حاشيه ديدار تيم هاي فوتبال سايپاي البرز و سپاهان اصفهان در گفت و گویی گفت: من همان آرش افشين سابقم اما روحيه ندارم كه بايستي آن را تقويت كنم.
وي گفت: ورزش روحيه مي خواهد كه من اكنون ندارم، دوست دارم بيشتر به تيم سپاهان كمك كنم و نيمكت نشيني آزارم مي دهد.
افشين ادامه داد: از انتخاب سپاهان اصفهان ناراحت نيستم، برخي ها مي گويند اگر به تيم استقلال يا تراكتورسازي مي رفتم اكنون وضعيت بهتري داشتم اما مي خواهم اين وضعيت را در سپاهان تغيير دهم.
وي در خصوص دعوت نشدن به تيم ملي فوتبال و حضور نيافتن در جام جهاني گفت: اميدوارم اين گونه نشود، در بازي هاي آينده تلاش مي كنم روحيه خودم را پيدا كنم و با انجام بازي هاي مناسب براي سپاهان دوباره به تيم ملي فوتبال دعوت شده و مسافر جام جهاني شوم.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:21 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

کرانچار: هافبک سایپا بی‌نظیر بود/ سایپا و سپاهان بازی هجومی به نمایش گذاشتند

http://sepahanfc.ir/uploads/Kadre-Fani/Zelatko-Keranchar9.jpgزلاتکو کرانچار سرمربی تیم فوتبال سپاهان عصر جمعه در نشست خبری پس از دیدار تساوی مقابل سایپا در جمع خبرنگاران گفت: به نظر من بازی خیلی خوبی شاهد بودیم هر دو تیم موقعیت های خوبی داشتند. تیم سایپا بازی بهتری را از سپاهان به نمایش گذاشت و اگر رحمان احمدی نبود دروازه تیم ما باز می شد. در این دیدار کیفیت حرف اول را می زد و کاملا هر دو تیم بازی هجومی را به نمایش گذاشتند.

وی ادامه داد: خط هافبک سایپا در این دیدار بی نظیر بود و اجازه ندادند تیم ما برنامه تاکنیکی خود را اجرا کند.

کرانچار درباره علت بازی ضعیف تیم خود گفت: در این ده روز ما ملی پوشانمان را در اختیار نداشتیم و این غیبت در بازی امروز به ضرر ما شد ولی بازی های ملی مهم است و باید به دیگر بازیکنانمان متکی باشیم.

وی در خصوص جذب بازیکن جدید گفت: ما قصد داریم در نیم فصل بازیکنی در خط هافبک جذب کنیم و باید بازیکن با کیفیتی جذب کنیم تا در روزهایی که نوید کیا در تیم نیست تیم ما به مشکل نخورد.

کراچار در پایان درباره نیمکت نشینی آرش افشین اظهار داشت: همه مهاجمان دنیا با مشکل روحی و روانی مواجه می شوند و امیدوارم این مهاجم به روزهای خوب گذشته خود برگردد.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:22 AM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی

حواشی دیدار سایپا و سپاهان

http://sepahanfc.ir/uploads/Motefareghe/8.jpgحواشی دیدار سایپا و سپاهان به شرح زیر است: 
* در دقیقه پنجم بازی رحمان احمدی پس از شیرجه بلندی که روی شوت بازیکنان سایپا از خود نشان داد به تیرک دروازه برخورد کرد هرچند زیاد آسیب دیدگی او جدی نبود. 
* محمد غلامی به دلیل ۳ اخطاره بودن در این بازی محروم بود جالب اینکه گزارشگر این مسابقه از ۳ اخطاره بودن غلامی مطلع نبود. 
* سپاهان در این بازی به دلیل تشابه پیراهن اصلی‌اش با رنگ نارنجی پیراهن سایپا یکدست سفید پوش بود. 
* کیفیت تصویربرداری و پخش زنده این دیدار از شبکه البرز و اصفهان اصلاً مطلوب نبود. 
* در حالی که پیش از این اعلام شده شبکه شما هم این دیدار را به صورت مستقیم پخش می‌کند اما گویا تصاویر این دیدار به مسئولان شبکه شما نرسیده بود و آنها دیدار مس کرمان و فجرسپاسی را پخش کردند. 
* یعقوب کریمی برای اولین بار در ترکیب ثابت سپاهان در لیگ امسال قرار می‌گرفت، او جانشین محمد غلامی محروم شده بود. 
* گزارشگر مسابقه در طول مسابقه تعریف و تمجید‌های زیادی از رحمان احمدی، دروازه بان سپاهان می‌کرد، در زمانی که رحمان احمدی عکس العمل خوبی از خود نشان می‌داد نیز این تعریف و تمجیدها به اوج خود می‌رسید. 
* حرکات فیرات، سرمربی آلمانی سایپا در اعتراض به تصمیمات داور مسابقه در نوع خود جالب توجه بود. 
* در ابتدای نیمه دوم مهدی جعفرپور و علی احمدی برخورد شدیدی با هم داشتند که منجر به مصدومیت آنها شد. 
* آرش افشین که پس از بازی قبلی سپاهان برابر مس کرمان به حالت قهر ورزشگاه را ترک کرده بود در اواسط نیمه دوم به جای یعقوب کریمی زمین آمد. 
* ابراهیم صادقی، کاپیتان سایپا هنگامی که در اواسط نیمه دوم تعویض شد بازوبند خود را به مجید ایوبی داد تا او کاپیتان باشد. 
* وقتی در اواخر نیمه دوم آرش افشین صاحب موقعیت خوبی شد و با بی دقتی و تعلل آن را از دست داد نیمکت سپاهان و کرانچار بسیار عصبانی شدند. 
* کرانچار در این بازی فقط از یک تعویض خود استفاده کرد و در آن سو نیز فیرات از ۲ تعویض خود استفاده کرد که در نوع خود جالب بود. 
* رحمان احمدی با درخشش در این بازی برای ششمین بازی متوالی دروازه خود را بسته نگه داشت تا همچنان بهترین دروازه بان ایرانی از لحاظ کلین شیت در لیگ سیزدهم باشد.

یک شنبه 28 مهر 1392  10:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها