در دومین روز جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران فیلمهای «بازگشت» به کارگردانی سهیلا گلستانی و «شیرین خانوم» ساخته نقی موسیوند پخش شد.
سهیلا گلستانی در گفته گو با خبرنگار سینماپرس گفت: بخشی ازهزینه «بازگشت» را انجمن سینمای دفاع مقدس تامین کرده بود و بقیه آن را خودم تهیه کردم.فیلم خیلی پر هزینه ای بود و باز هم جای خوشبختی دارد که انجمن سینمای دفاع مقدس بخشی از هزینه ها را تامین کرد.
گلستانی ادامه داد: هیچ کدام از عوامل فیلم دستمزد نگرفتند و تمام هزینه ها صرف ساختن دکور و فیلمبرداری فیلم شد.
گلستانی گفت: «بازگشت» جوایز زیادی دریافت کرده است؛ رویش،وارش،پروین اعتصامی و چند جشنواره دیگر که الان به خاطر ندارم.
گلستانی در پایان گفت: من قصد شکایت ندارم به هر حال من بخشی از هزینه ها را از انجمن سینمای دفاع مقدس گرفتم اما فیلم خیلی پر هزینه بود.اگر ما فیلم های با کیفیت می خواهیم باید هزینه زیادی برای تولید داشته باشیم.
پس از پخش فیلم «شیرین خانوم» نقی موسیوند کارگردان این فیلم در گفت و گو با خبر نگار سینما پرس گفت: طرح فیلم را به صدا سیمای استان همدان دادم و بعد از تایید طرح موفق به تولید فیلم شدم.
موسیوند ادامه داد:همیشه برای من زنانی که در جنگ حضور داشتند بزرگ و قابل احترام بودند و به نظر من زیاد به آنها پرداخته نشده است به همین خاطر تصمیم گرفتم درباره یک پرستار فیلم بسازم.
موسیوند در پایان گفت:حدود 70 درصد از چیزی که می خواستم را توانستم به دست بیاورمچرا که به دلیل استاندارد های صدا و سیما محدودیت هایی داشتیم.
«شیرین خانوم» داستان یک مادر را روایت می کند که در جنگ ایران و عراق پرستار است و چند سال بعد از جنگ بر اثر اثرات مواد شیمیایی به شهادت می رسد.