0

5 ماده غذایی که باروری زنان را افزایش می‌دهد

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

5 ماده غذایی که باروری زنان را افزایش می‌دهد

5 ماده غذایی که باروری زنان را افزایش می‌دهد

 

زمانی که شما تمایل به باردار شدن دارید ضروری نیست که حتماً ماده غذایی خاصی را حذف کنید. در عوض غذاهایی هستند که مصرف آن‌ها بدن شما را در شرایط حساس و تحریک‌پذیر برای بارداری نگه می‌دارد.

 

 

در حالی که زمانی مردم تأثیر رژیم بر باروری را خرافه و جادوگری می‌دانستند، امروزه محققان دریافته‌اند که مطالعات زیادی این واقعیت را تأیید کرده‌ که مصرف برخی غذاهای خاص، شانس بچه‌دار شدن و بارداری را افزایش می‌دهد. دانستن این که این غذاها کدام‌ها هستند و نیز اینکه چگونه می‌توان آن‌ها را به رژیم غذایی وارد کرد می‌تواند به شما کمک کند که به راحتی از موهبت مادر شدن بهره‌مند شوید. زمانی که شما تمایل به باردار شدن دارید ضروری نیست که حتماً ماده غذایی خاصی را حذف کنید. در عوض غذاهایی هستند که مصرف آن‌ها بدن شما را در شرایط حساس و تحریک‌پذیر برای بارداری نگه می‌دارد.

 

1. غلات کامل

نباید مصرف کربوهیدرات‌ها و غذاهای نشاسته‌ای را کاملا کنار بگذارید بلکه لازم است عاقلانه انتخاب کنید. کربوهیدرات‌های پیچیده مانند نان‌های غلات کامل، برنج قهوه‌ای، آرد ذرت کامل، و نیز جو دو سر، به شدت کربوهیدرات های تصفیه‌شده (مانند نان سفید، برنج سفید، و آرد سفید و تصفیه‌شده) بر سطح قند خون و انسولین تأثیر نمی‌گذارند و هر ماده غذایی که برای عملکرد انسولین و تنظیم قند خون مناسب باشد، برای باروری نیز خوب است. پس جایگزینی غلات کامل به جای قندهای ساده و مواد نشاسته‌ای بدون فیبر نظیر نان سفید، بیسکویت و شیرینی می‌تواند تأثیر مهمی در افزایش باروری داشته باشد.

 
2. پروتئین گیاهی
پروتئین‌های با منبع گیاهی نظیر لوبیاها، نخودفرنگی، و بادام‌زمینی بر خلاف پروتئین گوشت قرمز و ماکیان با افزایش حساسیت به باروری در ارتباط هستند. لوبیا و حبوبات همچنین میزان بالایی آهن دارند؛ ماده‌ای که یک کمک‌کننده به باروری در نظر گرفته می‌شود. البته منظور این نیست که برای افزایش باروری گیاه‌خوار شوید بلکه محدود کردن میزان مصرف گوشت قرمز برای این منظور از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.
 
 3. محصولات لبنی پرچرب
شاید از شنیدن این حقیقت که شیر کامل و پرچرب، ماست پرچرب محلی و حتی بستنی از مواد غذایی‌ای هستند که باروری را افزایش می‌دهند تعجب کنید. اما مطالعه‌ای که توسط دانشگاه هاروارد انجام شده نشان داده که زنانی که از این مواد غذایی استفاده می‌کنند (در مقایسه با زنانی که لبنیات کم چرب مصرف می کرند) کمتر دچار مشکلات تخمک‌گذاری و ناباروری می‌شوند. به علاوه آنکه لبنیات حاوی کلسیم هستند و کلسیم از مهم‌ترین مواد مغذی در باروری است. البته محققین مصرف افراطی این مواد غذایی را هرگز توصیه نکرده‌اند و مصرف یک واحد از این مواد غذایی را در افزایش قدرت باروری موثر دانسته‌اند.
 
 
4. میوه و سبزی‌های تازه
مزیت‌های مصرف میوه و سبزی در افزایش قدرت باروری آن قدر زیاد است که نمی‌دانیم از کجا شروع کنیم! اصلاً توجه کرده‌اید که امروزه ناباروری چقدر شایع شده است؟ و از طرفی توجه دارید که مصرف میوه و سبزی در میان دختران نوجوان چقدر کاهش یافته است؟! میوه‌ها و سبزی‌ها، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که سلامتی عمومی و مخصوصاً سلامت تولیدمثلی و تخمک‌گذاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد. علاوه بر تمام مزایای سبزی‌ها و میوه‌ها، مرکبات و مخصوصاً پرتقال، توت‌فرنگی و سبزیجات برگ سبز، میزان بالایی فولات دارند. همان طور که می دانید فولات ماده مغذی بسیار مهمی است که علاوه بر اهمیت افزایش باروری، کمبود آن در 28 روز اول بارداری نقایص جبران‌ناپذیری در جنین برجای خواهد گذاشت. یعنی زمانی که حتی مادر هنوز از بارداری خود مطلع نیست.
 
5. حقایق اصلی در افزایش باروری: چربی‌های امگا 3، PUFA ها و MUFA ها
به چربی‌های اشباع و نیز چربی‌های ترانس خیلی محکم "نه" بگویید و چربی‌های غیراشباع و گیاهی را در رژیم غذایی جایگزین آن‌ها کنید. در این میان روغن‌های امگا 3 بهترین دوست شما در افزایش باروری‌اند. این چربی‌ها التهاب را کاهش داده و حساسیت به انسولین را بالا می‌برند. می‌دانید کجا می‌توان آن‌ها را پیدا کرد؟ مغزها، روغن کانولا، کلزا، زیتون، ماهی ساردین، میگو و البته تخم کتان از جمله منابع غذایی این چربی‌های مفید هستند.
 
شما می‌توانید این غذاها را به روش‌های مختلفی با هم ترکیب کنید و وعده‌های غذایی مناسبی داشته باشید که حساسیت فیزیولوژیک بدن به باروری را افزایش می‌دهند. مثلاً حریره بادام را به وعده‌ی صبحانه خود اضافه کنید یا همراه ناهار و وعده‌های اصلی مرکبات مصرف کنید. برنج قهوه‌ای بخورید و مثلاً غذاهای همراه نان را به جای نان باگت با نان سبوس‌دار بخورید. غذایی از ذرت و پنیر درست کنید و یا خوراک حبوبات و ماست را امتحان کنید. این تجربه‌های جدید همگی می‌توانند عامل کمکی در افزایش باروری در شما باشند.
 
 
منبع : بیتوته 
پنج شنبه 25 مهر 1392  1:15 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon mina_k_h borkhar
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 8348
محل سکونت : تهران

پاسخ به:5 ماده غذایی که باروری زنان را افزایش می‌دهد

پروتئین گیاهی خیلی جاها کمک کنندست

وبلاگ شیعه 12 امامی

 

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

 

سه شنبه 30 مهر 1392  1:58 AM
تشکرات از این پست
onehamed
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:5 ماده غذایی که باروری زنان را افزایش می‌دهد

چه جالب

   

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

                                     

           برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

 
 
سه شنبه 30 مهر 1392  5:40 PM
تشکرات از این پست
onehamed
kiyanamini
kiyanamini
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 13

پاسخ به:5 ماده غذایی که باروری زنان را افزایش می‌دهد

3 خوراکی برای سه ماه اول بارداری

 سه ماهه اول بارداری زمانی است که رشد و تغییرات، سریع اتفاق می‌افتد و ضروری است تا مواد مغذی مورد نیاز برای این تحولات تأمین شود. این درست هنگامی است که اغلب زنان اشتهایی به خوردن غذا ندارند و یا دچار تهوع‌های متعدد می‌شوند.

 

 

فولات، پادشاه مواد مغذی است که باید در این سه ماه مصرف شود. اکثر غذاهای آورده شده در این مطلب حاوی فولات و سایر مواد مغذی لازم برای رشد و تکامل جنین در سه ماه اول بارداری می‌باشند. به یاد داشته باشید که برخورداری از یک رژیم متنوع و مغذی همیشه بهترین انتخاب برای مادران است.

 

تحقیقات پیرامون تغذیه در دوران بارداری حاکی از آن است که مصرف غذاهای دارای نمایه گلیسمی پایینی برای دوران بارداری بهتر است که از جمله می‌توان به مصرف سبزیجات، مغزها و توت اشاره کرد، ولی موادی که نمایه گلیسمی بالایی دارند مانند شکر، نان سفید و پوره سیب‌زمینی خیلی سریع تبدیل به قند می‌شوند و برای بدن به خصوص در این دوران مناسب نمی‌باشند.

 

مطالعات نشان داده‌اند که رژیم‌های با نمایه گلیسمی پایین در دوران بارداری احتمال دیابت حاملگی را کاهش می‌دهند. این بدان معنی نیست که دوران بارداری ایجاد محدودیت غذایی می‌نماید، بلکه تاکید بر درست انتخاب کردن مواد غذایی می‌باشد. برای مثال مغزها، میوه‌ها، سبزیجات و غلات پرفیبر را جایگزین غذاهای فرآوری شده، بیسکویت و شیرینی‌جات کنید تا سلامت شما و فرزندتان تضمین شود.

 

1- بادام

بادام منبع غنی از فولات است که یکی از مهم‌ترین مواد مغذی برای این دوران می‌باشد، البته قرص‌های مکمل اسیدفولیک برای پیشگیری از بروز نواقص نوزادی نیز توصیه می‌شود. خوردن مواد مغذی مانند بادام سطح فولات مادر و نوزاد را بالا می‌برد که برای یک بارداری سالم مورد نیاز است. 20 تا 25 عدد بادام حاوی 10 میکروگرم فولات است و در صورت دوقلو بودن جنین بهتر است مصرف بادام را به 2 برابر افزایش دهید.

 

تحقیقی در انگلیس نشان داد که خوردن روزانه 20 تا 25 عدد بادام احساس سیری و رضایت به شما می‌دهد و نیز وزنتان را تنظیم می‌کند. پس خوردن بادام‌های مغذی علاوه بر کمک به رشد خوب جنین، باعث می‌شود از انتخاب آن رضایت کامل داشته باشید.

 

 

بادام، مغزی مدافع

بادام غنی از آنتی اکسیدان است که ترکیبات طبیعی آن با رادیکال‌های آزاد بدن شما و جنین همراهتان مبارزه می‌کنند. تحقیقی در کانادا نشان داد که پوست بادام حاوی آنتی اکسیدان فراوانی است. محققان سطوح بالایی از چهار نوع مختلف فلاونول را یافتند که تأثیرات آنتی اکسیدانی مثبتی در بدن دارند و به عنوان خط دفاعی اولیه بدن در برابر رادیکال‌های آزاد عمل می‌کنند.

 

نگهداری بادام

* بادام یکی از در دسترس ترین مواد غذایی است که می‌توان همیشه مشتی از آن را در کیف نگاه داشت تا به هنگام گرسنگی یا ضعف در این دوران از آن به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کرد.

 

* در خرید بادام دقت کنید تا بادام مانده نگیرید. بادام خام خوشمزه است، ولی اگر قصد خرید بادام بو داده و نمکی را دارید از تازه بودن آن مطمئن شوید، اما تا حد امکان بادام خام را خریداری نمایید.

 

* حواستان باشد بادامی که با مخلوطی از شکر، عسل و یا مواد نگه‌دارنده آغشته شده است (بادام سوخته) را تهیه ننمایید، زیرا دیگر برای رشد جنین همراهتان مناسب نیست.

 

* سعی کنید تا بادام را درسته میل کرده و آن را پوست گرفته مصرف نکنید، چرا که پوست بادام حاوی مواد مغذی برای رشد جنین می‌باشد.

 

* بادام را در جای خشک و خنک نگهداری نمایید و بدانید که بادام با پوست را برای مدت بیشتری می‌توان نگهداری کرد.

 

* بادام با پوست را می‌توان در کیسه‌ای دربسته درون یخچال یا فریزر قرار داد تا برای مدت بیشتری تازه بماند.

 

شنبه 9 فروردین 1393  12:29 AM
تشکرات از این پست
onehamed
دسترسی سریع به انجمن ها