پاسخ به:جوک های زیبا و خنده دار
شازده کوچولو از سیاره ی خودش با روباه تماس گرفت و گفت: راستی چرا روی سیاره ی شما انسان ها اینقدر حریص اند و طمع کار جواب داد: از بی ادبان... هیچی دیگه فهمید اشتباهی خونه لقمان رو گرفته قطع کرد... اصن یه و ض ع ی ت ی که نگووووو
هر دفعه که سوار مترو میشم . . . . . . . . . . . . . . . . میفهمم که چرا وقتی بچه بودیم صندلی بازی میکردیم ! :|
5دقیقه تیتراژآغازی 4دقیقه یادآوری 10دقیقه نامینو.تن تاک.مدرسان شریف.پرسیل و.... 5دقیقه تیتراژپایانی انصافاحساب کنیدفکرنمیکنم بیشتراز10دقیقه خودسریال آوای باران باشه مسولین کجایید؟جان مادرتون رسیدگی کنید
یادش بخیر... اوایل سرکار رفتنم توی یه شرکت وقتی هنوز راحت نبودم و خیلی تارف و این حرفا بود ، یه روز می خواستم برگردم خونه پاشدم خدافظی کنم گفتم ، خوب با اجازتون من تشریفمو میبرم!!! حالا مدیر عامل: چی من : هیچی :) مدیر: گفتی تشریف می بری؟ من: بله;) مدیر: صاحب تشریف ف باشی و زد زیر خنده..یادش بخیررررررررر * فقط این برام درس شد ، لحظه های آخر آرومتر حرف بزنم!!!!!
گفتگوی کارشناس زندگی زناشویی و یک مخاطب زن در برنامه شوخی کردم سری دوم : کارشناس : جان ؟ مخاطب زن : سلام آقای دکتر . من و همسرم خیلی زندگی خوبی داریم ، من شوهرم رو خیلی دوست دارم ، خیلی شوهر ماهیه ! کارشناس : شما رو مسافرت می بره . مخاطب زن : بله آقای دکتر کارشناس : براتون کادو می گیره مرتب ؟ مخاطب زن : بله آقای دکتر کارشناس : بهتون احترام می ذاره ؟ مخاطب زن : بله اقای دکتر کارشناس : قربونتون میره ؟ مخاطب زن : بله آقای دکتر کارشناس : ازش طلاق بگیرید ! مخاطب زن : اوا ، چرا آقای دکتر ؟ کارشناس ( با لبخند مرموز ) : خب ما مردا حتما یه ریگی به کفشمون هست که اینقدر راحت باج میدیم دیگه !
امروز سر جلسه امتحان بودیم, یکی از دانشجوهای سه چار ترم مشروط شده استادو صدا کرده خیلی شیک ومجلسی میگه :استاد این سوال ۲۲ چی میشه جوابش؟؟؟ از هر کس میپرسم بلد نیس... استاد o-O!! ینی کل حضار منفجر شدند ازخنده... ما با اینا شدیم ۷۵ میلیونا...
من ب این حرف ک میگه بچه حلال زاده ب داییش میره اعتقاد نداشتم تا اینکه سریال ستایش شروع شد. با این دیگه نرفته اینو copy.paste کردن :|
آقا دوستم واسه مدرسه سرويس داره،موقع امتحانا قرار بود تو ي کاغذ بنويسه که چه روزايي امتحان داره که آقاهه بره دنبالش،بعد اين دوست باهوش من چه امتحاني هم داريم نوشته بود..!! خب آخه خنگ سرويست اسم درسارو واسه چي بايد بخواد؟؟ زندگي در کنار اين موجودات بسيار سخت است..
تا حالا فک میکردم ترن هوایی خیلی ترس داره تا اینکه وحشت رو وقتی درک کردم که نشستم تو ماشین یه خانم... فقط شانسی که اوردم ماشینش ایربگ داشت والا الان پوستر شده بودم عقب خاور....
غـمـگـیـنـم ... مـانـنـد پـسـری کـه سـیـبـیـلاش یـکـی در مـیـون درمـیـاد !!! ^_^
مواد لازم جهت باکلاس بودن: . . . . مواد لازم نمیخاد، استقلالی باشی کافیه...
یکی از دردناک ترین اتفاقاتی که تو خرداد ماه میافته شیرین شدن گوجه سبزاست :|
+ کیا مثل من سرگرمیشون این ماهی کوچولوها بود که مینداختیم تو آب بزرگ میشد یعنی آخر سرگرمی بود .....+
معلم= با حسن جمله بساز دانش اموز=من با احمد رفتم سینما معلم=اینکه حسن نداشت دانش اموز=اخه حسن نیومد
یه بار دو تا چینی به هم میخورن...میشکن