0

پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

پاسخ به: پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

باسلام

ای داد بی داد و ای وای و ای وای

بد بخت تر از من پیدا نمیشود

آقا من رفتم و مطابق کارهایی که گفتید انجام دادم ولیکن تصویر گویای همه چیزاست

اجرا نشد و رفتم سراغ run و cmd و . . . که بازهم تصویر گویای همه چیزه

لینک تصویر

یک شنبه 3 آبان 1394  10:03 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

ای داد بی داد و ای وای و ای وای

بد بخت تر از من پیدا نمیشود

آقا من رفتم و مطابق کارهایی که گفتید انجام دادم ولیکن تصویر گویای همه چیزاست

اجرا نشد و رفتم سراغ run و cmd و . . . که بازهم تصویر گویای همه چیزه

لینک تصویر

با سلام مجدد

این یک مشکل کوچک هست و نیاز به ناراحتی ندارد گاهی بعضی از بازی ها با سیستم سر ناسازگاری دارد و خیلی برای نصب شدن اذیت می کنند البته بازی شما نیز از همان ابتدای انتشار مشکلات زیادی داشت و خیلی ها هم نتوانستند تا همین الآن آن را به خاطر ساختار متفاوتی که داشت بازی کنند .

ارور اصلی برای DirectX هست که ویندوز شما یکی از فایل هی آن را نمیشناسد به همین دلیل این مشکل را به وجود می آورد .

الآن شما چه ویندوزی روی سیستمتان نصب هست ؟؟؟؟

یک بار دیگر برنامه های زیر را دانلود و نصب کنید ببینید مشکل حل میشود :

• Microsoft .NET Framework 4.5
  •  

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 4 آبان 1394  8:51 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام و عرض ادب

ویندوز بنده 8.1 و 64 بیت می باشد و این Microsoft .NET Framework 4.5 بعداز نصب ویندزو نصب کردم و و می ماند دایرکت ایکس که تا حالا چند بار نصب کردم یعنی چه نمی دونم چرا گیر میده

حالا این همه دایرکت ایکس دانلود کردم این رو هم دانلودش می کنم ببینم چی میشه

ببخشید با دایرکت ایکس چه فرقی داارد که برای هر دو لینک گذاشتید

دوشنبه 4 آبان 1394  10:59 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

من این رو دانلود کردم از ترین بیت اما رمزش چیه دایرکت ایکس رو می گویم

دوشنبه 4 آبان 1394  11:17 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام و عرض ادب

ویندوز بنده 8.1 و 64 بیت می باشد و این Microsoft .NET Framework 4.5 بعداز نصب ویندزو نصب کردم و و می ماند دایرکت ایکس که تا حالا چند بار نصب کردم یعنی چه نمی دونم چرا گیر میده

حالا این همه دایرکت ایکس دانلود کردم این رو هم دانلودش می کنم ببینم چی میشه

ببخشید با دایرکت ایکس چه فرقی داارد که برای هر دو لینک گذاشتید

با سلام مجدد

متاسفانه وینوز هایی مثل 8 یا 8.1 روی برخی از درایور ها و نرم افزار ها مشکلاتی را به وجود می آورند احتمالا این مشکل هم برای همین مورد می باشد برخی از سیستم هایی که خودم هم برایشان بازی نصب می کنم و وینوز هایی مثل 8 یا 8.1 دارند گاهی به چنین مشکلاتی بر می خوریم .

در مورد  در اصل همون هست کمی فایل های اضافی داره .

دوشنبه 4 آبان 1394  12:32 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

من این رو دانلود کردم از ترین بیت اما رمزش چیه دایرکت ایکس رو می گویم

با سلام مجدد

مطمئنید ؟؟؟ آخه من همین الآن دانلود کردم پسوردی از من نخواست .

با توجه به این که چند نسخه مختلف را امتحان کردید و باز هم جواب نگرفتید فکر کنم آخرین راه همون تعویض ویندوز باشه و به نظر من مشکل ز ویندوز هست .

اگر هم مایل به این کار نیستید پیش یک متخصص ببرید روش هایی هست که با استفاده از فایل های خاص و همچنین کمی دستکاری درست میشود.

دوشنبه 4 آبان 1394  12:39 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

اصلا بگویید که ویندوز 8.1 اصلا بدرد بازی نمی خورد پدرم درآمد به خدا از دست این بازیه

در ضمن دایرکت ایکس رو از ترین بیت گرفتم و جلوی روی خودم داره میگه رمزم را وارد کن وگرنه عمرا بهم دست پیدا کنی . . . .

و اما یه سوال دیگه این بازی ارتش های فرازمینی را من نصب کردم اما ای داد بی داد ارور می ده یعنی چی. . . .

دانلود تصویر

دوشنبه 4 آبان 1394  2:06 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

اصلا بگویید که ویندوز 8.1 اصلا بدرد بازی نمی خورد پدرم درآمد به خدا از دست این بازیه

در ضمن دایرکت ایکس رو از ترین بیت گرفتم و جلوی روی خودم داره میگه رمزم را وارد کن وگرنه عمرا بهم دست پیدا کنی . . . .

و اما یه سوال دیگه این بازی ارتش های فرازمینی را من نصب کردم اما ای داد بی داد ارور می ده یعنی چی. . . .

دانلود تصویر

با سلام مجدد

نه این که ویندوز 8 مشکل داشته باشد ولی خوب برخی بازی ها و یا نرم افزار های خاص را ایراد میدهد در کل پیشنهاد من فعلا وینوز 7 هست البته برای بازی .

در مورد  دایرکت ایکس هم حرف شما کاملا درسته ببخشید اشتباه از بنده بوده اگر می خواهید خودم یک لینک درست بهتون بدم البته بعیده که مشکل حل بشه بازم معذرت می خواهم راستی شما برنامه Microsoft Visual C++ را هم نصب کردید ؟؟؟.

در مورد بازی ارتش فرازمینی ها هم این ارور مربوط به مشکل ویندوز می باشد .

دوشنبه 4 آبان 1394  6:38 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

ممنون دست شما درد نکنه اصلا قید بازی رو زدم رفت اگر توانستید این رمزش رو پیدا کنید

راستی من یکبار یه جوری هم که خودم هم نفهمیدم ارتش فرازمینی هارو اجرا کردم و باز با دست خودم زدم خرابش کردم و دوباره نصب کردم و این مشکل رو داد البته مشکل از اول بود ولی باز یه جوری اجرا شد

ببخشید نمیشود طور ی این مشکل را حل کرد اصلا حس و حال تعویض ویندوز ندارم

دوشنبه 4 آبان 1394  7:32 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

ممنون دست شما درد نکنه اصلا قید بازی رو زدم رفت اگر توانستید این رمزش رو پیدا کنید

راستی من یکبار یه جوری هم که خودم هم نفهمیدم ارتش فرازمینی هارو اجرا کردم و باز با دست خودم زدم خرابش کردم و دوباره نصب کردم و این مشکل رو داد البته مشکل از اول بود ولی باز یه جوری اجرا شد

ببخشید نمیشود طور ی این مشکل را حل کرد اصلا حس و حال تعویض ویندوز ندارم

با سلام مجدد

شما یک بار بازی را به صورت کامل حذف و مجددا نصب کنید شاید مشکل رفع شد .

هرچی هست برای پوشه و یا برنامه ای به اسم optimus profilenei هست بگردید در پوشه بازی شاید چنین نامی باشه همیچنین از داخل پوشه بازی اقدام کنید شاید بازی اجرا شد این بازی به خاطر موتور ساختش این گونه ارور ها را میدهد .

دوشنبه 4 آبان 1394  8:22 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام دوست عزیز

اینقدر با این بازی دست پا زدم تا این که همینطوری الکی الکی رفتم آنتی ویروسم رو خاموش کردم وبعد بازی رو اجرا کردم دیدم اجرا شد نگو چه قدر خوشحال شدم

اما خود باز ی

نمی دونید چه حالی کردم اولین باز ایرانی بود که این قدر گرافیک خوب داشت،تسلیحات خوب ،اصلا توی طراحی تسلیحات و باز یو اشیا عالی کار کرده بودند اما چند تا بدی داشت

مراحل بازی فقط توی دو محیط خلاصه میشد یکی صحرا و دیگری پالایشگاه که بعضا دو قسمتش کرده بودند یکی پالایشگاه و دیگری قلعه (تازه داشتم از بازی حال میگردم که بازی تموم شد)

صداگذاری خیلی بدی دشت البته صدای شخصیت ها

و این که بازی چندان از نظر داستانی جالب نبود مخصوصا مرحله آخر که نمونه و لنگه اش را می تونستیم توی خیلی از فیلمها و بازی ها ببینیم و بعد که اصلا اینا بر چه اساسی این همه دشمن گذاشتن توی بازی به خدا کلافه می کرد آدم رو

اما در کل تجربه عالی بود بازی خیلی خوبی بود و از خیلی  بازی ها ایرانی سرتر بود واصلا لنگه نداشت  حال کردم

چهارشنبه 13 آبان 1394  8:19 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام دوست عزیز

اینقدر با این بازی دست پا زدم تا این که همینطوری الکی الکی رفتم آنتی ویروسم رو خاموش کردم وبعد بازی رو اجرا کردم دیدم اجرا شد نگو چه قدر خوشحال شدم

اما خود باز ی

نمی دونید چه حالی کردم اولین باز ایرانی بود که این قدر گرافیک خوب داشت،تسلیحات خوب ،اصلا توی طراحی تسلیحات و باز یو اشیا عالی کار کرده بودند اما چند تا بدی داشت

مراحل بازی فقط توی دو محیط خلاصه میشد یکی صحرا و دیگری پالایشگاه که بعضا دو قسمتش کرده بودند یکی پالایشگاه و دیگری قلعه (تازه داشتم از بازی حال میگردم که بازی تموم شد)

صداگذاری خیلی بدی دشت البته صدای شخصیت ها

و این که بازی چندان از نظر داستانی جالب نبود مخصوصا مرحله آخر که نمونه و لنگه اش را می تونستیم توی خیلی از فیلمها و بازی ها ببینیم و بعد که اصلا اینا بر چه اساسی این همه دشمن گذاشتن توی بازی به خدا کلافه می کرد آدم رو

اما در کل تجربه عالی بود بازی خیلی خوبی بود و از خیلی  بازی ها ایرانی سرتر بود واصلا لنگه نداشت  حال کردم

با عرض سلام و ادب

خیلی خوشجالم که توانستید بازی را اجرا کنید تقریبا در بسیاری از بازی ها به خاطر استفاده از کرک باید آنتی ویروس را غیر فعال کرد .

خوشبختانه استقبال از این بازی بسیار خوب و زیاد بوده و از حق هم نگذریم بازی بسیار زیبایی بود که البته اشکالاتی هم داشت که انشالله اگر دوستان بازیساز با همین روند پیش بروند میتوانند این اشکالات را نیز برطرف کنند .

موفق باشید.

پنج شنبه 14 آبان 1394  8:04 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

بعد از تموم کردن بازی ارتش های فرازمینی و بتلفیلد 4 به سرم زد برم بازی هایی که خریدم  و بازیش نکردم رو باز یکنم ته کمد یه بسته بازی رو درآوردم که گرد و خاک زیادی روش نشسته بود اوه بازی ghost recon:future soldier  رو دیدم با خوشحالی تمام رفتم نصب کردم و بعد از نصب رفتم سراغ اجرای بازی و یه صفحه ای باز شده و که یوزرskidrow بود و جای رمزش خالی به جاش 6 تا 1 وارد کردم و رفتم به صفحه ای وارد شدم اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی تصویر زیر

جمعه 15 آبان 1394  9:34 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

بعد از تموم کردن بازی ارتش های فرازمینی و بتلفیلد 4 به سرم زد برم بازی هایی که خریدم  و بازیش نکردم رو باز یکنم ته کمد یه بسته بازی رو درآوردم که گرد و خاک زیادی روش نشسته بود اوه بازی ghost recon:future soldier  رو دیدم با خوشحالی تمام رفتم نصب کردم و بعد از نصب رفتم سراغ اجرای بازی و یه صفحه ای باز شده و که یوزرskidrow بود و جای رمزش خالی به جاش 6 تا 1 وارد کردم و رفتم به صفحه ای وارد شدم اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی تصویر زیر

با عرض سلام و ادب

خدا را شکر که همیشه یک بازی هست که بتوان با وجود قدیمی بودن آن خود را سرگرم کرد .

و اما برای این مشکل اگر بخوهیم به طور تخصصی آن را حل کنیم باید کار های زیر را انجام داد و البته مشکل اصلی همان مشکل کرک است :

1-کرک اسکیدرو رو از لینک زیر دانلود کنید و در مسیر بازی کپی کنید نکته باید آنتی ویروس شما در تمامی مراحل نصب بازی و کرک کاملا غیر فعال باشد.

پسورد : w ww.p30source.com

2-کرک زیر را هم دانلود کنید و در مسیر بازی کپی کنید.

حجم : 12 مگابایت

پسورد : www.errorso.com

3-حالا باید فایل Ubisoft Game Launcher و فایل اجرایی بازی رو در داخل فایر وال به روش زیر بلاک کنید البته اگر فایروال شما غیر فعال هست نیازی به این کار نیست :

به کنترل پنل رفته و به Windows Firewall بروید و گزینه Advanced Settings رو انتخاب کنید.

در منوی سمت چپ به Outbound Rules بروید.

در منوی سمت راست …New Rule را انتخاب کنید.

در صفحه بازشده Program رو انتخاب کنید و Next بزنید.

This Program Path رو انتخاب کنید و روی Browse کلیک کنید و به مسیر بازی رفته وUbisoftGameLauncher.exe رو انتخاب کنید و Next بزنید.

Block Connection رو انتخاب کنیدو Next بزنید.

هر سه گزینه را انتخاب کرده و Next بزنید.

یک اسم تایپ کنید و بر روی Finish Click کنید.

تمامی مراحل بالا را برای فایل اجرایی بازی هم هم انجام دهید.

بعد از این کار اگه بازی اجرا نشد و مشکل یوزر و پسورد لانچر یوبی سافت رو داشت بهتره از فایل  این ubiorbitapi_r2. dl رو تو مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcherکپی کنید . بعد از این که کپی کردین اینترنتو قطع کنین و بازی رو اجرا کنین . مشکلتون حل میشه و نیازی به یوزر و پسورد نداره !

شنبه 16 آبان 1394  9:00 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

بعضی از بازی ها هستند که هیچ وقت قدیمی نمیشوند مثل ندای وظیفه 8 و 6

من رفتم پیشنهادات شما را برای اجرای این بازی انجام بدم ببینم اجرا میشود یا نه