نقل قول aligoharsamimi
باسلام
بعد از تموم کردن بازی ارتش های فرازمینی و بتلفیلد 4 به سرم زد برم بازی هایی که خریدم و بازیش نکردم رو باز یکنم ته کمد یه بسته بازی رو درآوردم که گرد و خاک زیادی روش نشسته بود اوه بازی ghost recon:future soldier رو دیدم با خوشحالی تمام رفتم نصب کردم و بعد از نصب رفتم سراغ اجرای بازی و یه صفحه ای باز شده و که یوزرskidrow بود و جای رمزش خالی به جاش 6 تا 1 وارد کردم و رفتم به صفحه ای وارد شدم اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی تصویر زیر
با عرض سلام و ادب
خدا را شکر که همیشه یک بازی هست که بتوان با وجود قدیمی بودن آن خود را سرگرم کرد .
و اما برای این مشکل اگر بخوهیم به طور تخصصی آن را حل کنیم باید کار های زیر را انجام داد و البته مشکل اصلی همان مشکل کرک است :
1-کرک اسکیدرو رو از لینک زیر دانلود کنید و در مسیر بازی کپی کنید نکته باید آنتی ویروس شما در تمامی مراحل نصب بازی و کرک کاملا غیر فعال باشد.
پسورد : w ww.p30source.com
2-کرک زیر را هم دانلود کنید و در مسیر بازی کپی کنید.
حجم : 12 مگابایت
پسورد : www.errorso.com
3-حالا باید فایل Ubisoft Game Launcher و فایل اجرایی بازی رو در داخل فایر وال به روش زیر بلاک کنید البته اگر فایروال شما غیر فعال هست نیازی به این کار نیست :
به کنترل پنل رفته و به Windows Firewall بروید و گزینه Advanced Settings رو انتخاب کنید.
در منوی سمت چپ به Outbound Rules بروید.
در منوی سمت راست …New Rule را انتخاب کنید.
در صفحه بازشده Program رو انتخاب کنید و Next بزنید.
This Program Path رو انتخاب کنید و روی Browse کلیک کنید و به مسیر بازی رفته وUbisoftGameLauncher.exe رو انتخاب کنید و Next بزنید.
Block Connection رو انتخاب کنیدو Next بزنید.
هر سه گزینه را انتخاب کرده و Next بزنید.
یک اسم تایپ کنید و بر روی Finish Click کنید.
تمامی مراحل بالا را برای فایل اجرایی بازی هم هم انجام دهید.
بعد از این کار اگه بازی اجرا نشد و مشکل یوزر و پسورد لانچر یوبی سافت رو داشت بهتره از فایل این ubiorbitapi_r2. dl رو تو مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcherکپی کنید . بعد از این که کپی کردین اینترنتو قطع کنین و بازی رو اجرا کنین . مشکلتون حل میشه و نیازی به یوزر و پسورد نداره !