نقل قول amirali123
نقل قول parseman_110
نقل قول amirali123
با سلام مجدد
ببخشید داداش دیگه تکرار نمیشه
الآن شما چه ویندوزی روی سیستمتان نصب هست ؟؟؟؟
اون ارور هم مربوط به همین نساخت اکانت هست .
عجیبه این مشکل کار نکردن دکمه home فقط روی ویندوز 8 هست آیا شما ویندوز 8 یا ویستا روی سیستمتان نصبه ؟؟؟؟
نه داداش شوخی کردم ها فدایی داری ... قربانت .... فنون رزمی که استاد خدایی به من یاد داده رو دشمنات اجرا کنم ببینی ... ستاره محبوب دلهایی بچینی با رنگ الواورا...خخخ بوس ...و ناراحتی ....
متاسفانه اره داداش ویندوزم 8 هست ... باید ویندوز رو عوض کنم ؟
با سلام مجدد
نیازی به عوض کردن ویندوز نیست ولی باید طبق دستور زیر این مشکل را حل کنید :
لطفا تمام مراحل را به ترتیب و دقیق انجام دهید !!!
۱٫ ابتدا GFWL و تمام برنامه های مربوط به آن ، از جمله :
Microsoft Games For Windows Live Redistributable
و
Microsoft Games For Windows Market Place
را از داخل کنترل پنل کامل پاک کنید .
۲ . بعد کامپیوتر خود را یک بار ریستارت کنید .
۳ . سپس به لینک زیر برید و gfwlivesetup.exe که ۶۷۸ کیلوبایت هست را دانلود کنید و آن را بر روی صفحه ی دسکتاپ خود ذخیره کنید :
۴ . بر روی برنامه ی gfwlivesetup.exe که دانلود کردید کلیک راست کنید و گزینه ی Properties رو انتخاب کنید و سپس به سر برگ Compatibility برید و تیک گزینه ی
Run This Program In Compatibility Mode For را بزنید و سپس منوی کشویی که در زیر گزینه ی پر رنگ می شود را به Windows 7 تغییر بدید و سپس تیک گزینه ی
Run This Program As And Administrator را هم بزنید و پنجره را OK کنید و ببندید .
۵ . سپس برنامه gfwlivesetup.exe را اجرا کنید و بگذارید تا به صورت آنلاین فایل های خود را دانلود کند ( حدود ۳۰ مگابایت ) و به همان صورت آنلاین هم نصب شود .
۶ . بعد از آنکه نصب شد و در پنجره ی سیاه رنگ Market Place نوشت Install Success گزینه ی Launch در قسمت پایین صفحه را انتخاب کنید و بگذارید تا پنجره ی آن باز شود و سپس آن را ببندید و سیستم خود را رستارت کنید .
بعد از اینکه سیستم بالا آمد بازی مورد نظر خودتون را که به GFWL احتیاج دارد را اجرا کنید و کلید Home روی صفحه کلید خود را فشار دهید ، مشاهده می کنید که پنجره ی GFWL باز می شود .
– با استفاده از این روش نسخه GFWL که مخصوص ویندوز ۸ با توجه به سیستم عامل شما است از اینترنت به صورت اتوماتیک دانلود و نصب می شود ، این نسخه که بر روی سیستم شما نصب می شود در اینترنت به صورت آفلاین موجود نیست که شما آنرا دانلود و نصب کنید .
– در صورتی که وقتی روی gfwlivesetup.exe کلیک می کنید و هنگام دانلود فایل ها پیام An Error Occurred While Attempting To Connect To Internet مواجه می شوید ، تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک User Account جدید بسازند و آن را روی حالت Administrator قرار دهند و سپس ویندوز را با اکانت جدیدی که ساخته اند بوت کنید و از آنجا اقدام به دانلود و نصب gfwlivesetup.exe کنند تا مشکل حل شود .