0

پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

پاسخ به: پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

باسلام این مترو پدرم را درآورد من از شرکت نیوتک گرفتم بدون مشکل اجرا کرد البته قبلا و الان رفتم نسخه redux رو گرفتم این چنین مشکل می دهد

نرم افزاری هم گفته بودید ریختم ولی نمی دون باهاش چی جوری میشه کار کرد

در ضمن می گویید برم یه ندای وظیفه دیگر بگیرم نسخه کامل و غیر شرکتی ولی فکر کنم همین هم کامل هست

جمعه 20 شهریور 1394  3:12 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول aligoharsamimi

باسلام این مترو پدرم را درآورد من از شرکت نیوتک گرفتم بدون مشکل اجرا کرد البته قبلا و الان رفتم نسخه redux رو گرفتم این چنین مشکل می دهد

نرم افزاری هم گفته بودید ریختم ولی نمی دون باهاش چی جوری میشه کار کرد

در ضمن می گویید برم یه ندای وظیفه دیگر بگیرم نسخه کامل و غیر شرکتی ولی فکر کنم همین هم کامل هست

با سلام مجدد

این ارور ایراد از بازی نیست و لازم نیست شما بازی را مجددا تهیه کنید بلکه ایراد از عدم شناسایی ویندوز هست .

واقعا جای تعجب ذاره که مشکلتون حل نشده چون هر چی کیس برای من آوردند با روش های بالا جواب گرفتم اگر واقعا تمام مراحل زیر را به درستی انجام داده باشید و باز هم مشکلتان حل نشده باشه به نظر من یا باید ویندوزتان را کامل عوض کنید که البته شاید مشکل حل شود شاید هم که نشود و یا اینکه اگر آنتی ویروس آپدیت شده روی سیستمتان ندارید سیستمتان شاید ویروسی شده باشد البته شاید .

پیشنهاد من این هست که سیستمان را پیش یم مغازه دار متخصص ببرید البته ایشون اگر حرفه ای باشند می تونند در کمتر از 5 دقیقه با کپی کردن یک فایل خاصاین مشکل را رفع کنند .

این هم مراخل :

آخرین آپدیت DirectX و Netframework را مجددا نصب کنید

به شاخه system 32 برین فایل d3dx9_39.dll پیدا کنید پاک کنید 

یک بار کل  DirectX را پاک کنید و دوباره نصب کنید 
که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
جمعه 20 شهریور 1394  6:31 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

راستی من این بازی مترو با روشی کاملا راحت بالا آوردم و الان هم توی یه مرحله با این موجودات عجیب و غزیب  درگیر شدم و گیر افتادم

خیلی دست شما درد نکنه

و اما یه سوال

من حالا می خوام بازی ندای وظیفه 6 رو شبکه کنم ولی یه مشکل اون طور که خواندم باید برای شبکه کردنش نیاز به یه فایل iw-23 توی پوشه main هست که باز هم نسخه شرکت نیوتک این فایل رو نداره یعنی حذفش کردند و طرف ما هم دیگر این بازی رو پیداش نمیشه کرد میشود این فایل رو اگر طرف شما هست برای بنده ارسال کنید البته می دونم حرف خنده داری ولی چه کار کنم

پنج شنبه 26 شهریور 1394  6:15 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

راستی من این بازی مترو با روشی کاملا راحت بالا آوردم و الان هم توی یه مرحله با این موجودات عجیب و غزیب  درگیر شدم و گیر افتادم

خیلی دست شما درد نکنه

و اما یه سوال

من حالا می خوام بازی ندای وظیفه 6 رو شبکه کنم ولی یه مشکل اون طور که خواندم باید برای شبکه کردنش نیاز به یه فایل iw-23 توی پوشه main هست که باز هم نسخه شرکت نیوتک این فایل رو نداره یعنی حذفش کردند و طرف ما هم دیگر این بازی رو پیداش نمیشه کرد میشود این فایل رو اگر طرف شما هست برای بنده ارسال کنید البته می دونم حرف خنده داری ولی چه کار کنم

با سلام

خواهش می کنم دوست من خوشحالم که از این بازی خوشتان آمده من هم این بازی را خیلی دوست داشتم سعی کنید هر دو نسخه را بازی کنید آخه داستانش دنباله هم هست .

متاسفانه آرشیو بازی هایم که روی هارد بود به دلیل قطع و وصل شدن برق از بین رفت و الآن بازیندای وظیفه 6 را ندارم پیشنهاد می کنم به گیم نتی ها سری بزنید شاید اون ها یک نسخه از بازی را دشته باشند شرمنده اگر داشتم بازی را براتون پست می کردم متاسفانه بازی های شرکتی همیشه مشکل دار هستند .

با تشکر 

پنج شنبه 26 شهریور 1394  8:42 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام دوست عزیزو گرامی

بنده فایل مورد نظر رو از طریق یکی از دوستان پیدا کردم و الان فقط شبکه کردن بازی مونده

باز  منو به خاطر ناشی کاری هایم توی مترو 2033 که فکرکنم بدجوری شما را اذیت کرد معذرت می خوام

جمعه 27 شهریور 1394  10:22 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام دوست عزیزو گرامی

بنده فایل مورد نظر رو از طریق یکی از دوستان پیدا کردم و الان فقط شبکه کردن بازی مونده

باز  منو به خاطر ناشی کاری هایم توی مترو 2033 که فکرکنم بدجوری شما را اذیت کرد معذرت می خوام

با سلام مجدد 

خدا را شکر که فایل را پیدا کردید .

خیلی خوشجالم که توانسته ام کمکی هر چند کوچک انجام بدهم .

اگر هر سوال دیگری داشتید بنده در خدمتم .

با تشکر

شنبه 28 شهریور 1394  8:04 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

با سلام

من نمی دونستم مترو این قدر باحال هست قبلا فکر می کردم مثل سایر بازی های سطح پایینه ولی خیلی جالب بود حتی دو جای بازی اون قدر شوکه شدم که انگار جن دیدم . . . نمی دونید چه حالی شدم

........... دست شما درد نکنه نسخه این نسخه که بازی می کنم 2033 redux بود یکی هم هست به اسم redux  خالی نکنه این قسمت دوم بازی 2033 هست ولی هست خلیل جذابه ولی من یه مشکل اساسی دارم و اونم این هست که با تسلیحات بازی مشکل دارم

موجودات عجیب و غریب زیاد اما فشنگ و مهمات کم روی هر جنازه کرمخورده هم می رویم فقط دو الی 5 تا فشنگ داره همین  . . . . الان توی اون مرحله هستم که بیرون از مترو می رویم و باید با پرش از روی یه رود بپریم اونور که با کله می ریم توی رودخانه و فک کنم از طریق ساختمتان ها باید اونور برم

شنبه 28 شهریور 1394  7:03 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

با سلام

من نمی دونستم مترو این قدر باحال هست قبلا فکر می کردم مثل سایر بازی های سطح پایینه ولی خیلی جالب بود حتی دو جای بازی اون قدر شوکه شدم که انگار جن دیدم . . . نمی دونید چه حالی شدم

........... دست شما درد نکنه نسخه این نسخه که بازی می کنم 2033 redux بود یکی هم هست به اسم redux  خالی نکنه این قسمت دوم بازی 2033 هست ولی هست خلیل جذابه ولی من یه مشکل اساسی دارم و اونم این هست که با تسلیحات بازی مشکل دارم

موجودات عجیب و غریب زیاد اما فشنگ و مهمات کم روی هر جنازه کرمخورده هم می رویم فقط دو الی 5 تا فشنگ داره همین  . . . . الان توی اون مرحله هستم که بیرون از مترو می رویم و باید با پرش از روی یه رود بپریم اونور که با کله می ریم توی رودخانه و فک کنم از طریق ساختمتان ها باید اونور برم

با سلام

خوشحالم که از این بازی لذت بردید .

من هم این بازی را خیلی دوست داشتم .

بازی مترو شامل دو قسمت هست قسمت اول که چند سال پیش ارائه شد اسمش metro 2033 هست که مدتی پیش نسخه ی کاملش را به اسم metro redux 2033 ارائه دادند و شما هم دارید بازی می کنید قسمت بعدی این بازی به اسم metro last light هست که داستان آن ادامه ی قسمت قبل هست که بعد ها نسخه ی کامل شده ی بازی که شامل همه ی dlc ها بود را به اسم redux ارائه دادند .

توجه داشته باشید نسخه ی redux هم شامل نسخه ی metro 2033 هست و هم metro last light یعنی هر دو نسخه را شامل می شود .

در مورد بازی هم پیدا کردن مهمات یکی از چالش های بازی هست که شما با آن روبرو هستید ، بدون شک استفاده از کد تقلب لذت بازی را از بین می برد پس سعی کنید خودتان بازی را رد کنید فقط این که سعی کنید پولی را که به دست می آورید  برای خرید و آپدیت کردن اسلحه هایتان خرج کنید نه برای خرید مهمات بدون شک هرچه اسلحه ی شما قوی تر باشد میزان مصرف مهمات شما کمتر می شود .

با تشکر از همراهیتان

یک شنبه 29 شهریور 1394  8:40 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

به نکته بس ظریفی اشاره نمودید

اسلحه قوی تر مساوی مهمات کمتر

آقا یه مشکل در شبکه کردن ندای وظیفه 6

ما دو نفر هستیم این بازی رو شبکه کردیم بدون هیچ مشکلی و وارد بازی شدیم اما بعد از چند ثانیه ناگهان بازی صفحه سیاه میشود از هر دوتایمان و هیچ هم رفع نمیشود اینجا بایدچه کار نمود

یک شنبه 29 شهریور 1394  9:47 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

به نکته بس ظریفی اشاره نمودید

اسلحه قوی تر مساوی مهمات کمتر

آقا یه مشکل در شبکه کردن ندای وظیفه 6

ما دو نفر هستیم این بازی رو شبکه کردیم بدون هیچ مشکلی و وارد بازی شدیم اما بعد از چند ثانیه ناگهان بازی صفحه سیاه میشود از هر دوتایمان و هیچ هم رفع نمیشود اینجا بایدچه کار نمود

با سلام مجدد

دقیقا در کجای بازی صفحه سیاه میشه ؟؟؟؟؟ یعنی وسط بازی این اتفاق می افتد یا در منوی اصلی بازی ؟؟؟؟؟ همچنین آیا وقتی به صورت تکنفره هم بازی می کنید این اتفاق می افتد ؟؟؟؟

یک شنبه 29 شهریور 1394  11:47 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

در منوی اصلی بازی این اتفاق می افتد اصلا اجازه نمی ده که وارد play بشیم

راستی یک سوال دیگر داشتم:

این بخش شبکه این بازی چی جوری هست یعنی دو نفر وارد بازی میشه دو نفر با هم می جنگند یا نه دو نفری با یه گرو دیگری که از خود بازی هست می جنگیم

یک شنبه 29 شهریور 1394  1:28 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 amirali123
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

در منوی اصلی بازی این اتفاق می افتد اصلا اجازه نمی ده که وارد play بشیم

راستی یک سوال دیگر داشتم:

این بخش شبکه این بازی چی جوری هست یعنی دو نفر وارد بازی میشه دو نفر با هم می جنگند یا نه دو نفری با یه گرو دیگری که از خود بازی هست می جنگیم

با سلام مجدد

مشکل سیاه شدن صفحه به دلایل مختلفی هست که شامل :

1 ) کرکی که در بازی استفاده می کنید سالم نیست و یا با نسخه شما سازگار نمی باشد .

2) نسخه ی بازی که دارید دستکاری شده و سالم نمی باشد .

3) آپدیت نبودن نرم افزار هایتان 

4) پایین بودن قطعات سیستمتان

این چهار دلیل عمده برای بروز این مشکل است که به نظر من مشکل شما یا مربوط به گزینه ی 1 هست و یا 2 .

در مورد سوال دوم هم شما و دوستتان به صورت حریف هم هستید و باید با هم مبارزه کنید .

با تشکر

یک شنبه 29 شهریور 1394  10:16 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام مجدد 

برای ساخت اکانت آفلاین در محیط بازی قبل از ورود به بازی کلید Home از صفحه کلید را فشار دهید تا پنجره زیر نمایش داده شود.
بر روی گزینه Create new Profile کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
در وسط های متن بر روی لینک Create a local profile کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.
یک نام به دلخواه در کادر مربوطه وارد کرده و سپس بر روی Submit کلیک کنید تا ثبت شود.
و در نهایت بر روی Done کلیک کنید تا عملیات ساخت اکانت به اتمام برسد.
کار تمام است و شما اکنون به اکانت آفلاین خود متصل هستید.
جهت خروج از این محیط مجددا کلید Home را فشار دهید و از بازی لذت ببرید !

با سلام
تو رو خدا نگید که چی گیری کردم ا دست این محبوب دلها ..ها ..با شه داداش ...خخخخ ممنونم
داداش تا اینجا که گفتی درسته فقط اون دکمه Home i   کار نمیکنه قبل از ورود به بازی یه دکمه سمت چپ هست که همون Home  رو نوشته که کنارش live هم هست ولی کار نمیکنه میتونه از ارور ریر باشه .. اصلن چرا این ارور رو نشون داده ؟

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 4 مهر 1394  11:44 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام مجدد 

برای ساخت اکانت آفلاین در محیط بازی قبل از ورود به بازی کلید Home از صفحه کلید را فشار دهید تا پنجره زیر نمایش داده شود.
بر روی گزینه Create new Profile کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
در وسط های متن بر روی لینک Create a local profile کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.
یک نام به دلخواه در کادر مربوطه وارد کرده و سپس بر روی Submit کلیک کنید تا ثبت شود.
و در نهایت بر روی Done کلیک کنید تا عملیات ساخت اکانت به اتمام برسد.
کار تمام است و شما اکنون به اکانت آفلاین خود متصل هستید.
جهت خروج از این محیط مجددا کلید Home را فشار دهید و از بازی لذت ببرید !

با سلام
تو رو خدا نگید که چی گیری کردم ا دست این محبوب دلها ..ها ..با شه داداش ...خخخخ ممنونم
داداش تا اینجا که گفتی درسته فقط اون دکمه Home i   کار نمیکنه قبل از ورود به بازی یه دکمه سمت چپ هست که همون Home  رو نوشته که کنارش live هم هست ولی کار نمیکنه میتونه از ارور ریر باشه .. اصلن چرا این ارور رو نشون داده ؟

با سلام مجدد
خواهش می کنم امیر آقا اتفاقا بسیار هم خوش حال میشوم بتوانم مشکل دوستان را حل کنم اگر هر موقع مشکلی داشتید من در خدمتم .

این آموزش تصویری خدمت شما :

برای ساخت اکانت آفلاین در محیط بازی قبل از ورود به بازی کلید Home از صفحه کلید را فشار دهید تا پنجره زیر نمایش داده شود البته ممکن است خود بازی نشان دهد که دیگر نیازی به زدن دکمه نیست .

بر روی گزینه Create new Profile کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

در وسط های متن بر روی لینک Create a local profile کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

یک نام به دلخواه در کادر مربوطه وارد کرده و سپس بر روی Submit کلیک کنید تا ثبت شود.

و در نهایت بر روی Done کلیک کنید تا عملیات ساخت اکانت به اتمام برسد.

کار تمام است و شما اکنون به اکانت آفلاین خود متصل هستید

.
جهت خروج از این محیط مجددا کلید Home را فشار دهید و از بازی لذت ببرید

با تشکر از همراهیتان

یک شنبه 5 مهر 1394  12:11 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

داداش تا اینجا که گفتی درسته فقط اون دکمه Home i   کار نمیکنه قبل از ورود به بازی یه دکمه سمت چپ هست که همون Home  رو نوشته که کنارش live هم هست ولی کار نمیکنه میتونه از ارور ریر باشه .. اصلن چرا این ارور رو نشون داده ؟

با سلام مجدد ... 

داداش دقت نمیکنی ها ..خخخخ من هی میگم نره تو میگی بدوش....خخخخ 

داداش باز نمیشه باز نمیشه که من اون کار هایی رو که گفتی انجام بدم  از داخل بازی وقتی کلید home  میزنم هیچ چیزی باز نمیشه هیچ اتفاقی نمیافته  چیکار کنم ؟ 

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 5 مهر 1394  4:31 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها