0

پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

پاسخ به: پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

باسلام

یه سوال درباره آپدیت شماره 1 بازی بلک اپس 2

آپدیت حتما باید در مسیر نصب بازی قرار بگیره چرا که خود نصب کننده مسیر دیگری رو پیش فرض داره

پنج شنبه 29 مرداد 1394  5:17 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

یه سوال درباره آپدیت شماره 1 بازی بلک اپس 2

آپدیت حتما باید در مسیر نصب بازی قرار بگیره چرا که خود نصب کننده مسیر دیگری رو پیش فرض داره

با عرض سلام و ادب 

بله باید در مخل نصب بازی کپی بشه . همچنین حتما از سالم بودن کرک بازی نیز اطمینان حاصل کنید .

با تشکر

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
پنج شنبه 29 مرداد 1394  6:50 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

رفتم یکی دیگه تهیه کردم نصب کردم ولیکن بازهم جواب نداد در ضمن اپدیت رو هم که مسیر خود بازی رو قرار می دادم توسط اینستالر ارور می داد و باز هم جوابی نیافتم

پنج شنبه 29 مرداد 1394  7:32 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

رفتم یکی دیگه تهیه کردم نصب کردم ولیکن بازهم جواب نداد در ضمن اپدیت رو هم که مسیر خود بازی رو قرار می دادم توسط اینستالر ارور می داد و باز هم جوابی نیافتم

با سلام مجدد

منظورتون بازی  بلک اپس هست ؟؟؟؟

وقتی بازی را نصب می کنید ارور می دهد ؟؟؟ و یا وقتی آپدیت را نصب می کنید ؟؟؟؟ همچنین نوع اروری که میدهد چیه و چه هنگامی این ارور را می دهد ؟؟؟؟

آپدیت بازی حجمش چه قدره ؟؟؟؟ برای رفع باگ های بازی هست و یا شامل مراحل اضافی هست ؟؟؟؟ مطمئنید کرک بازی سالمه ؟؟؟؟

الآن همون مشکل پریدن بیرون و یا سیاه شدن صفحه را دارید ؟؟؟؟

مراحل زیر را انجام دادید ؟؟؟

سیستمتان را حتما به ۱۴ نوامبر ۲۰۱۲ تغییربدهید و یا به 2008/11/4 

ساعت را به +۸.۰۰ تغییر بدهید.

جدید ترین کرک یعنی. Crack Fix را دانلود کرده و در محل نصب بازی کپی کنید

همچنین آپدیت را نیز در همان جایی که خود ویندوز تشخیص میدهد نصب کنید ضرری ندارد .

جمعه 30 مرداد 1394  11:15 AM
تشکرات از این پست
alisras
alisras
alisras
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 30

دوست عزیز.

من تا حالا تقریبا همه ی سبک های بازی ها رو بازی کردم.فقط بازی های استراتژیکی مثل جنگهای صلیبی رو زیاد خوشم نمیاد.

بنابر این هر نوع بازی از بازی های  اول شخص گرفته(Call Of Duty) تا ماشین بازی(Need For Speed Rivals) و بازی های داستانی بسیار جالب (Resident Evil) و دیگر بازی ها را بازی کرده ام و دوست نیز میدارم.

ممکن است اون بازی که شما عاشقش هستید،خیلی های دیگه ام دوستش داشته باشند.

مثلا من Splinter cell Blacklist رو اگه معرفی کردم.از همه قسمت های بازی راضی ام و ممکنه خیلی ها هم مثل من این بازی رو دوست داشته باشن.

بعضی بازی های رایانه ای هستند که در دنیای بازی سر و صدای زیادی به پا می کنند و من حتی اسم اونا رو هم تا به حال نشنیده ام.

اگه شما از اون بازی ها بازی کردید و خوشتون اومده معرفی کنید.چون میدونید که امروزه خیلی بازی های جدید به بازار میان...

ممنون از شما...        D:

broken heartمن با چمدونم آخر این جاده منتظرت میشم:محسن چاووشیbroken heart

پنج شنبه 5 شهریور 1394  10:08 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول alisras

دوست عزیز.

من تا حالا تقریبا همه ی سبک های بازی ها رو بازی کردم.فقط بازی های استراتژیکی مثل جنگهای صلیبی رو زیاد خوشم نمیاد.

بنابر این هر نوع بازی از بازی های  اول شخص گرفته(Call Of Duty) تا ماشین بازی(Need For Speed Rivals) و بازی های داستانی بسیار جالب (Resident Evil) و دیگر بازی ها را بازی کرده ام و دوست نیز میدارم.

ممکن است اون بازی که شما عاشقش هستید،خیلی های دیگه ام دوستش داشته باشند.

مثلا من Splinter cell Blacklist رو اگه معرفی کردم.از همه قسمت های بازی راضی ام و ممکنه خیلی ها هم مثل من این بازی رو دوست داشته باشن.

بعضی بازی های رایانه ای هستند که در دنیای بازی سر و صدای زیادی به پا می کنند و من حتی اسم اونا رو هم تا به حال نشنیده ام.

اگه شما از اون بازی ها بازی کردید و خوشتون اومده معرفی کنید.چون میدونید که امروزه خیلی بازی های جدید به بازار میان...

ممنون از شما...        D:

با عرض سلام و ادب

لیستی از بازی ها به صتدوق پیامتان ارسال شد .

با تشکر از همراهیتان

پنج شنبه 5 شهریور 1394  12:11 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام و دوباره با یکی از سوالاتم مزاحمتان شدمن

روی کامپیوتر بازیه ندای  وظیفه 8 نصب هست و روی لپ تاپ هم ندای وظیفه 8 ایا میشود مثل گیم نت ها که بازی ندای وظیفه 2 بین چندتا کامپیوتار انجام می دن این بازی رو بین کامپیوتر و لپ تاپ انجام داد(شبکه کردن) یا اینکه باید اینترنتی بازی کرد

بازهم ببخشید من زیاد از این چیزا سردر نمیارم و ببخشید اگه سوالم رو ناقص پرسیدم

جمعه 6 شهریور 1394  11:36 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام و دوباره با یکی از سوالاتم مزاحمتان شدمن

روی کامپیوتر بازیه ندای  وظیفه 8 نصب هست و روی لپ تاپ هم ندای وظیفه 8 ایا میشود مثل گیم نت ها که بازی ندای وظیفه 2 بین چندتا کامپیوتار انجام می دن این بازی رو بین کامپیوتر و لپ تاپ انجام داد(شبکه کردن) یا اینکه باید اینترنتی بازی کرد

بازهم ببخشید من زیاد از این چیزا سردر نمیارم و ببخشید اگه سوالم رو ناقص پرسیدم

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز

بله  این بازی توانایی بازی کردن به صورت شبکه را دارا می باشد فقط باید اول پچ ها و کرک های مخصوص آن را دانلود کنید .

برای این کار مراحل زیر را به ترتیب و با دقت انجام بدید .

براي اين کار ابتدا از درست وصل شدن کابل شبکه يا کابل کراس، اطمينان حاصل نماييد. وارد کنترل پنل شويد و گزينه “Network and Sharing Center” را انتخاب نماييد. سپس مانند تصوير زير از منوي سمت چپ روي گزينه “Change adapter settings” کليک نماييد:

Network 1

پنجره زیر باز می شود. مطابق شکل زير روي گزينه “Local Area Connection” راست کليک کرده و “Properties” را انتخاب نماييد:

Network 2

در پنجره باز شده مطابق شکل زير، بعد از انتخاب کادر آبي رنگ، روي گزينه “Properties”  کليک نماييد:

Network 3

حال نوبت به تنظيم آي پي هاي دو سيستم مي رسد. مطابق شکل در کادر قرمز رنگ، گزينه دوم را انتخاب کنيد. يکي از کامپيوترها در قسمت “IP Address”، آي پي نوشته شده را وارد و کامپيوتر ديگر در همان قسمت، آي پي “192.168.0.2” را وارد نمايد. آي پي قسمت “Subnet mask” به طور خودکار وارد مي شود:

Network 4

حال مي توانيد به راحتي بازي ها را تحت شبکه بازي کنيد.

کارهاي گفته شده را به دقت انجام دهيد، سپس به ادامه مطلب رجوع کنيد. تمامی ماموریت های جدید قسمت “Special Ops” بازی به همراه مد جدیدی به نام “Survival Chaos” را نیز قرار داده ایم.

فرض را بر اين مي گذاريم که شما را را نصب کرده ايد يا اينکه بازي را داريد. ابتدا بايد” Microsoft .NET Framework 4 ” را برروي سيستم خود نصب نماييد.

سپس فايل هاي مربوط به آپديت بازي که در پوشه MW3-Full_Update_1.4.382 وجود دارند(و در آخر این مطلب برای دانلود قرار داده شده است) و سپس محتويات پوشه DLCs.1-3+Teknogods  را که شامل دي ال سي هاي بازي و خود Teknogods مي باشند (و در آخر این مطلب برای دانلود قرار داده شده است) را در پوشه نصب بازي كپي و جايگزين نماييد.

اكنون براي حالت آفلاين دو نفره و شبکه (Coop) مراحل زير را دنبال نماييد:

ميزبان (Host):

فايل TeknoMW3.exe را اجرا کنيد و گزينه Coop را انتخاب نماييد.

حال بسته به اينكه مي خواهيد Host (ميزبان) يا Client (ميهمان) شويد گزينه مورد نظر خود را انتخاب نماييد.

در حالتي كه گزينه Start As Host را انتخاب نماييد به عنوان ميزبان وارد بازي مي شويد و نيازي به وارد کردن آي پي نداريد و آن را خالي بگذاريد.

پس از ورود به بازي از منوي اصلي تصوير سمت راست كه با عبارت (TeknoGods Coop) مشخص شده است را انتخاب نماييد(مانند تصوير زير) و منتشر وصل شدن Client باشيد. سپس پس از نمودار شدن نام كلاينت در گوشه سمت راست بالا مي توانيد مرحله مورد نظر خود را (Change Op ) انتخاب نموده و با كليك برروي Start Op به شروع بازي بپردازيد.

iw5sp_1

مهمان(Client):

چنانچه مي خواهيد به صورت ميهمان وارد بخش دو نفره بازي شويد، همانند مرحله قبل برروي TeknoMW3.exe كليك نماييد تا لانچر اجرا شود، سپس گزينه Coop و بعد از وارد نمودن IP ميزبان خود(آي پي هاي گفته شده در قسمت قبل)، گزينه Start As Client را انتخاب نماييد، سپس از دورن منوي اصلي بازي همانند بالا برروي TeknoGods Coop كليك نماييد و منتظر وصل شدن به ميزبان بمانيد و از بازي لذت ببريد!

بعد از اجرای موفقیت آمیز بازی، و کليک بر روي گزينه “Change Op”، تصوير زير مي آيد که از شما سوال مي کند که کدام Mode را مي خواهيد بازي کنيد:

iw5sp_2

بعد از انتخاب هر کدام از آنها، بازي از شما سوال تصوير زير را مي کند:

iw5sp_3

اگر مي خواهيد مپ هاي مربوط خود بازي را شبکه بازي کنيد، گزينه “On Disk Content” را انتخاب نماييد و اگر قصد داريد مپ هاي قسمت دي ال سي را بازي کنيد، گزينه “DLC Content” را انتخاب نماييد.

مثلا ماموريت هاي قسمت “Missions” بازي و بعد از کليک بر روي “On Disk Content” به صفحه تصوير زير مي رويد:(نکته: حال مي توانيد دو ماموريت “Firewall” و “Fire Mission” را که قبلا نمي توانستيد بازي کنيد، به صورت Coop بازي کنيد)

iw5sp_4

و بعد از زدن گزينه “DLC Content” به صفحه تصوير زير مي رويد که اين قسمت، داراي مراحل جديدي مي باشد که مطمئنا آن ها را بازي نکرده ايد:

iw5sp_5

•  
  • دانلود دی ال سی های بازی به همراه Teknogods
شنبه 7 شهریور 1394  10:34 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

بیاسلام

واقعا یک دنیا ممنون خیلی عالی بود برای ندای وظیفه6 هم اینطوری هست ایا؟

این لپ تاپ در پیتی گرافیک ندای 8 رو جواب نمی ده

شنبه 7 شهریور 1394  6:11 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام مشکل قبلی در مورد ندای وظیفه 8 توی لپ تاپ حل شد(تاپیک قبلی)میشه در مورد کابل کراس بیشتر توضیح بدهید چون تا حالا تجربه در شبکه کردن ندارم

شنبه 7 شهریور 1394  9:05 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام مشکل قبلی در مورد ندای وظیفه 8 توی لپ تاپ حل شد(تاپیک قبلی)میشه در مورد کابل کراس بیشتر توضیح بدهید چون تا حالا تجربه در شبکه کردن ندارم

با سلام مجدد

کابل کراس همون کابل شبکه هست یک طرف کابل را به پورت شبکه در کامپیوتر و طرف دیگر را به لبتاپ :

یک شنبه 8 شهریور 1394  10:00 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

واقعا آدم نمی دونه با چه زبونی تشکر کنه از این همه محتواهای مفید و معتبر و سازنده و انسان ساز که کاربرهای پاکتر از پیغمبران روی سایت راسخون بار می کنند!

یک شنبه 8 شهریور 1394  12:02 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول mhzahraee

واقعا آدم نمی دونه با چه زبونی تشکر کنه از این همه محتواهای مفید و معتبر و سازنده و انسان ساز که کاربرهای پاکتر از پیغمبران روی سایت راسخون بار می کنند!

خواهش می کنم . 

انجام وظیفه هست ، خوشحالم که توانستم کمکی هرچند کوچک به شما بکنم.

با تشکر از همراهیتان

یک شنبه 8 شهریور 1394  7:39 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

نقل قول parseman_110

نقل قول mhzahraee

خواهش می کنم . 

انجام وظیفه هست ، خوشحالم که توانستم کمکی هرچند کوچک به شما بکنم.

با تشکر از همراهیتان

ما که کارمون از کمک کردن گذشته! به خودتون کمک کردید کاربر فداکار! laugh

دوشنبه 9 شهریور 1394  11:22 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام دوست عزیز از راهنمایی درباره شبکه کردن و کابل کراس واقعا از صمیم دل تشکر می کنم اما یه مشکل اساسی

من این بازی رو نصب کردم

و این مشکل رو دارم

پنج شنبه 12 شهریور 1394  5:57 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها