0

پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به: پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

نقل قول ali1560

آقا مگه هر کی یه بازی ای رو کرده معنیش اینه که پولششو داده من نسخه ی کپی مپی گرفتم یا از اینترنت با گوگل هکی چیزی دانلوآقا من نمی گم بازی دفاع مقدس نسازند برن باحالشو بسازن اگه میتوننند آخه بازیهاشون اینقدر ضایست آدم ..

یا باید خوب بسازند که نمی تونند پس هیچی

واقعا استاندار شما واسه بازی خوب چیه که به ارتش فرا زمینی میگی خوب و بقیه چرت و پرتا 

مشکل اصلی این جا هست که شما دارید بازی ایرانی را با جدید ترین بازی های روز دنیا مقایسه می کنید . صنعت گیم ایران هنوز تا این درجه کیفیت پیشرفت نکرده است  که این هم به دلایل مختلفی هست که قبلا خدمتتون عرض کردم .

در مورد بازی ارتش فرازمینی ها شما حرف خود بازیساز خارجی هم قبول ندارید ؟؟؟؟ این بازی رتبه بهترین بازی مستقل جهان در سال 2013 کسب کرده که اقعا پیشرفت بسیار عظیمی هست .

در مورد بازی های دیگر هم بستگی به سلیقه شما دارد مثلا یک بازی ماشینی ایرانی دیگر هم هست که یک جایزه بین المللی کسب کرده که متاسفانه اسمش را فراموش کردم .

بازی خوب زیاد هست حتی ایرانی همان گونه که خودتان هم میدانید بازی های ایرانی مخصوصا بازی های آنلاین و بازی های موبایل  بسیار پیشرفت کرده و تقریبا با حریف های خارجی خود دارند رقابت میکنند که این می تواند نوید بخش بازی های بسیار خوب در آینده باشد.

به هر حال هر کسی یک نظری دارد ولی خوب باید نظرش به حق  باشد .

امیدوارم موفق باشید .

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
پنج شنبه 25 تیر 1394  1:29 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام

در رابطه با اون مشکل بلک آپس 2 شما بازیش کردین البته بی دردسر و اینکه من هرچی کرک جدید بود رو ریختم جواب نداد در ضمن میشه در مورد ارتقائ کارت گرافیک توضیح بدید چون توی توضیحات دی وی دی  بازی یه چیزایی هم نوشته بود

پنج شنبه 25 تیر 1394  6:30 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

نقل قول ali1560

آقا مگه هر کی یه بازی ای رو کرده معنیش اینه که پولششو داده من نسخه ی کپی مپی گرفتم یا از اینترنت با گوگل هکی چیزی دانلوآقا من نمی گم بازی دفاع مقدس نسازند برن باحالشو بسازن اگه میتوننند آخه بازیهاشون اینقدر ضایست آدم ..

یا باید خوب بسازند که نمی تونند پس هیچی

واقعا استاندار شما واسه بازی خوب چیه که به ارتش فرا زمینی میگی خوب و بقیه چرت و پرتا 

باسلام

اقا مشکل شما کیفیت نیست ! بله کیفیت نیست شما مشکلتون اینجاست که با بازیهای غربی بزرگ شدی و استانداردت همون بازی های غربی و این جورچیزا هست و دیگه چیزیو قبول نداری یه درخت سیب خوش مزه  همون سال اولش که یه درخت سیب نیست و میوه نمیده طول میکشه تامیوه بده حامی می خواد تا میوه بده اما متاسفانه شما نه صبر ثمر دادنش رو داری و نه حمایت رو پس چیزی برای شما قابل تغییر نیست ولو اینکه ایران بازی در حد ندای وظیفه 12 بزنه که باز هم شما تو صف اول مخالفای بازی های ایرانی هستید مشکل شما اینکه با تولید داخل مشکل داری و انتظار داری تو روز اول در جایگاه اول باشه (بی مرام و بی معرفت) و همین مشکل رو رو سر بازی های تولید داخل میزنی .........

پس تا قیامت هم حرف بزنیم نظر شما محال است که شود عوض

پنج شنبه 25 تیر 1394  6:38 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

در رابطه با اون مشکل بلک آپس 2 شما بازیش کردین البته بی دردسر و اینکه من هرچی کرک جدید بود رو ریختم جواب نداد در ضمن میشه در مورد ارتقائ کارت گرافیک توضیح بدید چون توی توضیحات دی وی دی  بازی یه چیزایی هم نوشته بود

با عرض سلام و ادب مجدد

متاسفانه این نسخه از بازی کمی اجرا کردنش برای بعضی ها دردسر داشت و یا افرادی هم اصلا نتوانستند آن را نصب کنند .

چون روز های اولی که این بازی ارائه شد متاسفانه کرکی داشت که بسیار مشکل ساز بود مخصوصا برای تاریخ و...

اول از همه مطمئن بشوید بازی که تهیه کردید سالم هست یعنی تمامی setup های بازی مشکلی نداشته باشه برای همین من پیشنهاد می کنم یک بار دیگر بازی را از جایی قابل اطمینان تهیه کنید .

بعد اگر از سالم بودن بازی مطمئن هستید  کار های زیر را انجام بدهید و به احتمال زیاد مشکل شما حل می شود فقط دقت داشته باشید تمام کار ها را به دقت انجام دهید .

بسیاری از دوستان که همین مشکل را داشتند یعنی  مشکل پریدن به بیرون و سیاه شدن صفحه ، با آپدیت شماره یک بازی مشکلشان حل شد که من لینک آپدیت شماره 1 و 2 را براتون می گذارم آن را دانلود و آپدیت شماره 1 را نصب کنید احتمالا مشکلتان حل شود همچنین تاریخ سیستمتان را نیز حتما به ۱۴ نوامبر ۲۰۱۲ تغییربدهید و یا به 2008/11/4 ، یکی از این دو تاریخ که اون هم بستگی به نوع کرکی دارد که روی بازی نصب کرده اید  :

download دانلود بازی Call Of Duty Black Ops II برای PC 

اگر باز مشکلتان حل نشد که احتمالش بسیار کم هست یک بار بازی را به طور کامل از سیستمتان پاک کنید سپس به ترتیب مراحل زیر را انجام بدید :

تاریخ کامپیوتر را به ۱۴ نوامبر ۲۰۱۲ تغییربدهید.
ساعت را به +۸.۰۰ تغییر بدهید.
بازی را  نصب کنید.
جدید ترین کرک یعنی.  را دانلود کرده و در محل نصب بازی کپی کنید .

اگر باز مشکل شما حل نشد در ادامه کار های بالا این را نیز انجام بدید :

نرم افزار  کرده  و نصب کنید.پس از نصب نرم افزار یک اکانت در آن ایجاد کرده و سپس درون اکانت لاگین شوید.

بازی را اجرا کنید.
دقت داشته باشید که در هنگام مراحل نصب نرم افزار استیم باید به اینترنت متصل باشید.

این هم کرک 100 درصد سالم بازی :

download دانلود بازی Call Of Duty Black Ops II برای PC دانلود کرک سالم جهت اجرای ۱۰۰% بازی ()

در مورد آپدیت کارت گرافیم هم شما باید با توجه به نوع کارت گرافیک سیستمتان بروید و آپدیت آن را دانلود و سپس نصب کنید اگر هم مجموعه هایی مثل DriverPack Solution  دارید به طور خودکار سیستمتان آپدیت می شود و نیازی به دانلود آپدیت ها ندارید .

البته درسته یخورده نصب این بازی مشکل هست نسبت به بقیه بازی ها ولی به احتمال زیاد شما با نصب آپدیت شماره 1 بازی مشکلتان برطرف میشود تاریخ سیستمتان را نیز به ۴ نوامبر ۲۰۱۲ حتما تغییربدهید چون روی اجرای بازی بسیار تاثیر دارد .

همچنین مثل تمامی بازی ها شما باید تمام نرم افزار های جانبی روی سیستمتان نصب باشد که در این تایپیک تمامی آن ها وجود دارد همچنین در dvd بازی نیز به احتمال زیاد این نرم افزار ها قرار دارد :

راهنمای جامع نصب و اجرای بازی های کامپیوتری 

اگر باز هم مشکلی بود بنده در خدمتم.

جمعه 26 تیر 1394  11:52 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

بسیار عالی توضیح دادید حتما امتحانش می کنم و اما نرم افزار استیم باید آپدیت هم بشود و بعد به سیستم لاگین شوم و در حین اجرای بازی هم به اینترنت متصل باشم که فکر نکنم این طوری باشه

در ضمن من گرافیکم رو از روی DriverPack  نصب کردم و فک نکنم مشکلی داشته باشه

خیلی ممنون تو هفته ای که داره میاد سرم خلوته حتما امتحانش می کنم خیلی ممنون

جمعه 26 تیر 1394  2:29 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

یک سوال ایا می تونید تو مراحل بازی راهنمایی هم کنید آخه من تو یه مرحل از بازی company of heroes 2 گیر کردم بدجوری هم گیر کردم دارم تلفات شدید می دم

جمعه 26 تیر 1394  4:18 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

بسیار عالی توضیح دادید حتما امتحانش می کنم و اما نرم افزار استیم باید آپدیت هم بشود و بعد به سیستم لاگین شوم و در حین اجرای بازی هم به اینترنت متصل باشم که فکر نکنم این طوری باشه

در ضمن من گرافیکم رو از روی DriverPack  نصب کردم و فک نکنم مشکلی داشته باشه

خیلی ممنون تو هفته ای که داره میاد سرم خلوته حتما امتحانش می کنم خیلی ممنون

با سلام مجدد

نیازی نیست که در بازی به اینترنت متصل باشید فقط صرفا برای نصب خود برنامه و ساخت اکانت باید به اینترنت متصل شد البته احتمالا مشکل شما با همون آپدیت بازی حل بشود و نیازی به نصب استیم هم نباشد.

جمعه 26 تیر 1394  8:47 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

یک سوال ایا می تونید تو مراحل بازی راهنمایی هم کنید آخه من تو یه مرحل از بازی company of heroes 2 گیر کردم بدجوری هم گیر کردم دارم تلفات شدید می دم

با سلام مجدد

بله هر سوالی در مورد دنیای بازی داشته باشید من در خدمتم

در مورد این بازی هم با توجه به مشکل شما که دشمنانتان بهتان حمله کردند و در اصل نیروی کافی ندارید پیشنهاد می کنم که با استفاده از ترینر زیر این مرحله را پشت سر بگذارید و سپس ترینر را غیر فعال کنید با استفاده از این ترینر تقریبا می توانید تمامی محدودیت ها نظیر خون سرباز ها ، پول و ... را نامحدود کنید .

لینک دانلود ترینر :

حجم : ۱٫۶۵ مگابایت ( نسخه v3.0.0.13559 )

همچنین می توانید از سیو کامل  بازی هم استفاده کنید :

لینک دانلود سیو کامل بازی :

آموزش استفاده از سیو بازی Company of Heroes 2

اول سیو رو از لینک زیر دریافت کنید و از حالت فشرده با رمزی که هست باز کنید.
سپس به پوشه Save را باز کرده محتویات آن را کپی بگیرید.
سیو را در مسیر Documents\My Games\Company of Heroes کپی کنید.
حال بازی را اجرا و از سیو کامل این بازی لذت ببرید.

جمعه 26 تیر 1394  8:53 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

با سلام

آقا قربون دستت مشکلم تو بازی com.... حل شد بابت توضیحات در مورد بلک آپس 2 هم خیلی ممنون حتما فردا یا پس فردا انجام می دم اگه مشکلی بود با هم مزاحمتون میشم

شنبه 27 تیر 1394  12:31 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

من یه سوال دیگه دارم بازهم خیلی ببخشید که زیادی مزاحم میشم چون کمتر انجمنی پیدا میشه که به کاربر جواب درست حسابی بده

من بازی مترو 2033 رو خریدم البته دو سال پیش روش مشخصتاتش رو برای کارت گرافیک ADT چیه(یادم نمیاد چی بودAMD بود چی بود یادم رفته)کارت کرافیک من هم NVIDIA هستش ایا روی این کارت من  جواب میده ......

شنبه 27 تیر 1394  2:17 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

من یه سوال دیگه دارم بازهم خیلی ببخشید که زیادی مزاحم میشم چون کمتر انجمنی پیدا میشه که به کاربر جواب درست حسابی بده

من بازی مترو 2033 رو خریدم البته دو سال پیش روش مشخصتاتش رو برای کارت گرافیک ADT چیه(یادم نمیاد چی بودAMD بود چی بود یادم رفته)کارت کرافیک من هم NVIDIA هستش ایا روی این کارت من  جواب میده ......

با سلام مجدد

خواهش می کنم ، شما هر چند تا سوال دیگر هم داشته باشید من در خدمتم و باعث خوش حالی من نیز می شود .

بله جواب می دهد این که مثلا یک بازی با کارت گرافیک amd می باشد صرفا برای تبلیغ شرکت amd هست تا مثلا افراد بروند و این کارت را بخرند و در اجرای بازی هیچگونه تاثیری ندارد و با خیال راخت بازی می شود .

با تشکر فراوان از همراهیتان

شنبه 27 تیر 1394  2:37 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام و خداقوت

یه مشکل بزرگی که من با این بازی دارم اینکه بازی کند هستش انگار صحنه آهسته هستش در حالی که من با دیگه بازی های مشابه مشکل این چنینی نداشتم

شنبه 27 تیر 1394  4:05 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام و خداقوت

یه مشکل بزرگی که من با این بازی دارم اینکه بازی کند هستش انگار صحنه آهسته هستش در حالی که من با دیگه بازی های مشابه مشکل این چنینی نداشتم

با سلام

شما به قسمت تنظیمات بازی بروید و گرافیک و رزولوشن را پایین بیاورید احتمالا مشکلتان حل می شود .

بهترین پیشنهاد من که 100 درصد جواب می دهد این است که بروید و نسخه بازسازی شده بازی به نام   Metro Redux که شامل هر دو نسخه  Metro ۲۰۳۳ و Metro: Last Light می باشد را که چند ماه است ارائه شده تهیه کنید که هم آپدیت های کامل بازی را همراه دارد و هم بازی بسیار گرافیک بهتری دارد و هم نسخه ی دیگر بازی را نیز همراه دارد  .

شنبه 27 تیر 1394  8:22 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام

آها خیلی ممنون

حالا من برم ببینم ایم بازی تو شهر ما اومده یا نه کاش که امده باشه (ما از توابع شهر دماوندیم و  این دو تا سی دی فروشی ما از جهان حداقل 2سال عقبند )

شنبه 27 تیر 1394  11:47 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

آها خیلی ممنون

حالا من برم ببینم ایم بازی تو شهر ما اومده یا نه کاش که امده باشه (ما از توابع شهر دماوندیم و  این دو تا سی دی فروشی ما از جهان حداقل 2سال عقبند )

انشالله که بتونید بازی را تهیه کنید  .

اگر هر گونه سوالی دیگری داشتید بنده در خدمتم

با تشکر

یک شنبه 28 تیر 1394  8:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها