نقل قول ali1560
شما فکر کردید فقط خودت می دونی بازی های خارجی تو خارج بالای حداقل 50 دلاره بله تو ایران کپی هست و بازی اصل ایرانی مثلا 10هزار و خارجی مثلا 5هزار.
من بازیه ایرانی همون یکی رو بازی نکردم دوما بعدشم ایران هیچی نیست تو بازی سازی/بازیسازاش نمی دونند کیفیت یعنی چی فقط به قکر کسب درآمد
اند
راستی بله همه ی ما می دونیم موضوع بازیهای اونا سیاستی هست/callofduty تو اولاش جنگ جهانی بود نسخه های بعدی آلمان وروسیه فرانسه و داخلی آمریکا و ۀفریقا و ....
battle field هم که با گرافیک عالیش با چه موضوع عای باحالی نسخه ی چهارش تو چین هارد لاینش دزد و پلیسو 3 شم که از همه بهتر همین چند ماه پیش تمومش کردم توایران اونم به به با چه گرافیکی!
بازی های ایرانی که گفتم 90% جنگ تحمیلی موضوش و بعضی ها هم هسته ای تک و توکی داعش و گروه ک ها و غیره/.///////.......... در ضمن اینجا ایرانه انگلیش و ... نیست من برم بازی خارجی 60 هزر بگیرم و بعد یه مدت بازی ایرانی روی بیارم با 10 هزار تومن/
افتضاح من موندم اگه ایران با عراق 8سال نمی جنگید اینا بازیهاشونو با جه موضوعی می ساختند خخخخخ(البته دست رزمنده ها درد نکنه)(حتما شاهنامه)که هست ام
نگفیتن یه بازی عالیه ایرانی اسم ببرین دیگه همونی که میگی جایزه گرفته فقط کدوم جشنواره اونم ذکر کن خخخ
راستی من یه بازیه ایرانی ندیدم میگم ضایعست=1-*شبگرد-مبارزه در لیج عدن-دوران افتخار-گرشاسبو.....(همه ضایع)
آخه کدوم پیشرفت باور نکردنی............خودتو گول نزن/
آخه اونا بازی با تکنیک دایرکس 11 میسازن ایران نمی دونه دایرکس چیه...
شما فکر کنم از همونایی هستین که به نوشابه زرد میگین نارنجینا
قبلا که تازه بازی بتلفیلد 3 با اون عظمتش ساخته شده بود و ایران ناراحت بود یه جایی دیدم ایران داره بازی می سازه بر ضد اون به اسم حمله به تل آویو ا
عکساشم دیدم از خودم خجالت کشیدم اونا با چه کیفیتی ساختند ایران با چه کیفیتی (شبیه ...)
چی شد بگو نظتو میشنوم
-------------------------------
باسلام اخوی چه قدر تند میری کسی که دنبالت نکرده.
اولا سابقه بازی سازی تو غرب و ژاپن و همون بزرگای بازی سازی چند ساله و اونا چندتا رشته مرتبط با بازیسازی تو دانشگاهاشون داره و اصلا چندتا آموزشگاه بازیسازی ؟ سابقه بازی سازی تو ایران چند ساله ودانشگاه و آموزشگاه کجا (همه نوپا)؟
دوما تا قبل از ندای وظیفه 4 بیشتر بازی های در سبک ندای وظیفه همش جنگ جهانی بودن ، ایران هم همین طور باید یه بازی بیاد که سبک رو تغییر بده که ارتش فرازمینی ها فعلا زمزمه ای نشون داده
سوما بازی سازی تو ایران مدیریت نداره و اگه مدیریت جامعی بشه اونوقت شاهد پیشرفت میشیم
چهارما ایران تو تحریمه ، همین تحریم روی صنعت بازی سازی تاثیر خودش رو گذاشته
پنجما بیشتر شرکت های بازیسازی تو ایران فاقد تجربه هستند و بیشترشون در حد دو سه تا بازی بیشتر نزدند بیرون ،
ششما همون بازیهایی که تو گفتی ببین که ایا تیم سازندگاش متشکل از چند کشور نیست
با این وجود انتظار نداشته باش ایران بازی در حد ندای وظیفه و این جور چیزا بزنه و اما این هم دلیلی بر برداشتن تقصیر ار بازیساز ها نیست
بازی سازهای ما جلوی پاشون رو نگاه می کنن نه 100 متر جلوتر ولی بعضی از بازیساز های ما واقعا پیشرفت عالی داشتن و اینکه بازیساز ما ریسکی برای تجربه بهتر تو یه زمینه دیگر رو نمی کنن مگر دو سه تا شرکت
و اینکه دولت حمایت خاص و درست حسابی از بازیساز نداره در حالی که در غرب دولت پایه های این جور شرکت هارو چیده و بعد پیشرفت رو در اختیار خودشون قرار داده اینجا پایه شرکت رو بدون حمایت می زنن و تا اخر دولت کاری بهشون نداره
اگه چهار تا شرکت درست و حسابی بازیسازی ما یه جا جمع بشن و درست سابی کار کنن شاهد کاری در خور ستایش خواهیم بود
در شمن صنعت گیم ایران در حال پیشرفت است و کم کم واژه تقلید در حال کناره گیری است......
و اینکه ارتش فرازمینی ها :
کسب مقام چهارم در رای گیری حضور 10 بازی برتر مستقل جهان در نمایشگاه E32013 و نمایش قدرت صنعت بازی سازی ایران در بزرگترین نمایشگاه بازی در دنیا، شرکت در نمایشگاه (GamesCom) گیمز کام آلمان، کسب جواز Greenlight (گرین لایت) از بزرگترین شبکه پخش بازیهای جهان (Steam) اشاره کرد و عنوان بهترین بازی مستقل جهان در سال 2013 از بین 13 هزار بازی مستقل
در ضمن اگه قانون کپی رایت تو ایران بود جناب عالی و بنده و دیگران آرزشون بود که اینارو بازی کنن ........