0

پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

با سلام خدمت همه ی شما دوستان و همراهان راسخونی

همه ی دوستان می توانند در این پست سوالاتشان را  در مورد بازی های رایانه ای وهمچنین در رابطه با خرید بازی ها مطرح کنند تا بنده و بتوانم اطلاعاتی در  اختیارتان بگذارم.

از همه ی دوستان خواهش می کنم بنده را در این رابطه یاری فرمایند.

با تشکر فراوان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 22 مهر 1392  9:51 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi tachberdee
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

پاسخ به: پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی

ضمن سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر گرامی و دوست عزیز

لطفاً از بهترین بازی های اتومبیل رانی خیابانی چند مورد را معرفی نمایید.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 25 دی 1392  10:42 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

ضمن سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر گرامی و دوست عزیز

لطفاً از بهترین بازی های اتومبیل رانی خیابانی چند مورد را معرفی نمایید.

با تشکّر.

با عرض سلام و ادب خدمت دوست عزیز

منظورتون برای کدام کنسول است ؟؟؟

به هر حال این بازی ها را به شما معرفی می کنم

1) تمان نسخه های بازی Need for Speed

2) تمام نسخه های بازی Crash Time یا به فارسی می شود : هشدار برای کبرا 11 

3) همچنین بازی مهیج و زیبای بهشت سرعت Burnout Paradise The Ultimate Box

4) بازی WRC 4-FIA World Rally  البته این بازی مسابقه ی رالی هست

5) بازی Fast And Furious: Showdown

البته این بازی ها برای اکثر پلتفرم ها منتشر شده است.

امیدوارم توانسته باشم کمکی به شما بکنم

با تشکر فراوان از حضورتان

چهارشنبه 25 دی 1392  11:54 AM
تشکرات از این پست
aLiFaNoOdI
aLiFaNoOdI
aLiFaNoOdI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

باسلام و تشکّر.

بیشتر بنده از رایانه استفاده می کنم.

هم چنین لطفاً بازی هایی را برای سن حدود 10 سال در بین تمامی ژانرها معرفی نمایید. (واسه خودم نمی خواماwink)

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 25 دی 1392  11:56 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aLiFaNoOdI

باسلام و تشکّر.

بیشتر بنده از رایانه استفاده می کنم.

هم چنین لطفاً بازی هایی را برای سن حدود 10 سال در بین تمامی ژانرها معرفی نمایید. (واسه خودم نمی خواماwink)

با تشکّر.

با سلام مجدد

بازی های در این رده سنی خیلی فراوان هستند. البته بنده چند بازی زیبا را به شما معرفی می کنم ، همچنین در صورتی که بازی مورد نظر دارید که نمی دانید برای کدام رده سنی مناسب است لطفا اعلام فرمایید.

1) Narnia Prince Caspian- افسانه نارنیا، شاهزاده کاسپین

2) Shrek : Forever After - شرک برای همیشه

3) بازی Cities XL

4) مجموعه کامل  بازی Farm

5) بازی Ice Age 1 2 3 4

6) بازی Kung fu strike warrior

7) Brave: The Video Game

8)بازی PRO CYCLING MANAGER 

9) Rayman Legends

10) Sonic and All Stars Racing Transformed

11) LEGO Lord of the Rings

12 ) بازی The Adventures Of Tintin The Secret

و ....

باز هه از حضور شما تشکر می کنم .

بازی های دیگر نیز به مرور زمان قرار می گیرد

چهارشنبه 25 دی 1392  2:13 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

ببخشيد ايا نسخه 2بازي plants vs zombies آمده؟ براي كامپيوتر؟ لطفا راهنمايي بفرماييد....

با تشكر

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

یک شنبه 5 بهمن 1393  10:53 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول ahmadfarm

ببخشيد ايا نسخه 2بازي plants vs zombies آمده؟ براي كامپيوتر؟ لطفا راهنمايي بفرماييد....

با تشكر

با عرض سلام و ادب

متاسفانه نسخه دوم بازی Plants vs Zombies برای pc منتشر نشده است .

اما می توانید از طریق بعضی از نرم افزار های مبدل این بازی را بر روی pc تجربه کنید البته بستگی به بازی و همچنین مشخصات ویندوز شما دارد مثلا بازی های دیتا دار قابل اجرا نیستند .

لیتک دانلود این بازی از طریق نرم افزار  BlueStacks همراه با آموزش نصب هم اکنون قرار داده شد می توانید آن را دانلود و امتحانش کنید . 

امیدوارم بتوانید بازی را انجام دهید :

Plants vs Zombies 2 برای کامپیوتر + آموزش نصب 

با سپاس فراوان از همراهیتان

یک شنبه 5 بهمن 1393  12:55 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول ahmadfarm

ببخشيد بهم ياد ميديد بعدش چجوري تبديل كنم؟

با عرض سلام و ادب مجدد

ابتدا شما هم  نرم افزار BlueStacks را دانلود کرده و هم بازی را بعد از آن برنامه را اجرا می کنید بعد قسمت Downloadind runtime data را بگذارید تا آخر تکمیل شود سپس بازی را که دانلود کرده اید و به صورت یک فال با پسوند apk هست را با استفاده از نرم افزار باز می کنید و سپس بازی اجرا می شود .

BlueStacks SplitInstaller nabdl.com   Plants vs Zombies 2 برای کامپیوتر + آموزش نصب

اگر باز متوجه نشدید بگویید تا بیشتر توظیح بدهم .

با تشکر فراوان از همراهیتان

پنج شنبه 16 بهمن 1393  12:38 PM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام

ببخشید که پست رو تو اون تاپیک قبلی گذاشتم و اما نگفتید که بازی ارتش فرازمینی ها کی پخش  میشه قبلا گفتن تیرماه اما تیرهم داره تموم میشه  ما که مردیم ز انتظار

چهارشنبه 24 تیر 1394  1:25 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
ali1560
ali1560
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 458

شما فکر کردید فقط خودت می دونی بازی های خارجی تو خارج بالای حداقل 50 دلاره بله تو ایران کپی هست و بازی اصل ایرانی مثلا 10هزار و خارجی مثلا 5هزار.

من بازیه ایرانی همون یکی رو بازی نکردم دوما بعدشم ایران هیچی نیست تو بازی سازی/بازیسازاش نمی دونند کیفیت یعنی چی فقط به قکر کسب درآمد

اند

راستی بله همه ی ما می دونیم موضوع بازیهای اونا سیاستی هست/callofduty تو اولاش جنگ جهانی بود نسخه های بعدی آلمان وروسیه  فرانسه و داخلی آمریکا و ۀفریقا و ....

battle field هم که با گرافیک عالیش با چه موضوع عای باحالی نسخه ی چهارش تو چین هارد لاینش دزد و پلیسو 3 شم که از همه بهتر همین چند ماه پیش تمومش کردم توایران اونم به به با چه گرافیکی!

بازی های ایرانی که گفتم 90% جنگ تحمیلی موضوش و بعضی ها هم هسته ای تک و توکی داعش و گروه ک ها و غیره/.///////.......... در ضمن اینجا ایرانه انگلیش و ... نیست من برم بازی خارجی 60 هزر بگیرم و بعد یه مدت بازی ایرانی روی بیارم با 10 هزار تومن/

افتضاح من موندم اگه ایران با عراق 8سال نمی جنگید اینا بازیهاشونو با جه موضوعی می ساختند خخخخخ(البته دست رزمنده ها درد نکنه)(حتما شاهنامه)که هست ام

نگفیتن  یه بازی عالیه ایرانی اسم ببرین دیگه همونی که میگی جایزه گرفته فقط کدوم جشنواره اونم ذکر کن خخخ

راستی من یه بازیه ایرانی ندیدم میگم ضایعست=1-*شبگرد-مبارزه در لیج عدن-دوران افتخار-گرشاسبو.....(همه ضایع)

آخه کدوم پیشرفت باور نکردنی............خودتو گول نزن/

آخه اونا بازی با تکنیک دایرکس 11 میسازن ایران نمی دونه دایرکس چیه...

شما فکر کنم از همونایی هستین که به نوشابه زرد میگین نارنجینا 

قبلا که تازه بازی بتلفیلد 3 با اون عظمتش ساخته شده بود و ایران ناراحت بود یه جایی دیدم ایران داره بازی می سازه بر ضد اون به اسم حمله به تل آویو ا

عکساشم دیدم از خودم خجالت کشیدم اونا با چه کیفیتی ساختند ایران با چه کیفیتی (شبیه ...)

چی شد بگو نظتو میشنوم

چهارشنبه 24 تیر 1394  2:49 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

نقل قول ali1560

شما فکر کردید فقط خودت می دونی بازی های خارجی تو خارج بالای حداقل 50 دلاره بله تو ایران کپی هست و بازی اصل ایرانی مثلا 10هزار و خارجی مثلا 5هزار.

من بازیه ایرانی همون یکی رو بازی نکردم دوما بعدشم ایران هیچی نیست تو بازی سازی/بازیسازاش نمی دونند کیفیت یعنی چی فقط به قکر کسب درآمد

اند

راستی بله همه ی ما می دونیم موضوع بازیهای اونا سیاستی هست/callofduty تو اولاش جنگ جهانی بود نسخه های بعدی آلمان وروسیه  فرانسه و داخلی آمریکا و ۀفریقا و ....

battle field هم که با گرافیک عالیش با چه موضوع عای باحالی نسخه ی چهارش تو چین هارد لاینش دزد و پلیسو 3 شم که از همه بهتر همین چند ماه پیش تمومش کردم توایران اونم به به با چه گرافیکی!

بازی های ایرانی که گفتم 90% جنگ تحمیلی موضوش و بعضی ها هم هسته ای تک و توکی داعش و گروه ک ها و غیره/.///////.......... در ضمن اینجا ایرانه انگلیش و ... نیست من برم بازی خارجی 60 هزر بگیرم و بعد یه مدت بازی ایرانی روی بیارم با 10 هزار تومن/

افتضاح من موندم اگه ایران با عراق 8سال نمی جنگید اینا بازیهاشونو با جه موضوعی می ساختند خخخخخ(البته دست رزمنده ها درد نکنه)(حتما شاهنامه)که هست ام

نگفیتن  یه بازی عالیه ایرانی اسم ببرین دیگه همونی که میگی جایزه گرفته فقط کدوم جشنواره اونم ذکر کن خخخ

راستی من یه بازیه ایرانی ندیدم میگم ضایعست=1-*شبگرد-مبارزه در لیج عدن-دوران افتخار-گرشاسبو.....(همه ضایع)

قبلا که تازه بازی بتلفیلد 3 با اون عظمتش ساخته شده بود و ایران ناراحت بود یه جایی دیدم ایران داره بازی می سازه بر ضد اون به اسم حمله به تل آویو ا

عکساشم دیدم از خودم خجالت کشیدم اونا با چه کیفیتی ساختند ایران با چه کیفیتی (شبیه ...)

چی شد بگو نظتو میشنوم

-------------------------------

باسلام اخوی چه قدر تند میری کسی که دنبالت نکرده.

اولا سابقه بازی سازی تو غرب و ژاپن و همون بزرگای بازی سازی چند ساله و اونا چندتا رشته مرتبط با بازیسازی تو دانشگاهاشون داره و اصلا چندتا آموزشگاه بازیسازی  ؟ سابقه بازی سازی تو ایران چند ساله ودانشگاه و آموزشگاه کجا (همه نوپا)؟

دوما تا قبل از ندای وظیفه 4 بیشتر بازی های در سبک ندای وظیفه همش جنگ جهانی بودن ، ایران هم همین طور باید یه بازی بیاد که سبک رو تغییر بده که ارتش فرازمینی ها فعلا زمزمه ای نشون داده

سوما بازی سازی تو ایران مدیریت نداره و اگه مدیریت جامعی بشه اونوقت شاهد پیشرفت میشیم

چهارما ایران تو تحریمه ، همین تحریم روی صنعت بازی سازی تاثیر خودش رو گذاشته

پنجما بیشتر شرکت های بازیسازی تو ایران فاقد تجربه هستند و بیشترشون در حد دو سه تا بازی بیشتر نزدند بیرون ،

ششما همون بازیهایی که تو گفتی ببین که ایا تیم سازندگاش متشکل از چند کشور نیست

با این وجود انتظار نداشته باش ایران بازی در حد ندای وظیفه و این جور چیزا بزنه و اما این هم دلیلی بر برداشتن تقصیر ار بازیساز ها نیست

بازی سازهای ما جلوی پاشون رو نگاه می کنن نه 100 متر جلوتر ولی بعضی از بازیساز های ما واقعا پیشرفت عالی داشتن و اینکه بازیساز ما ریسکی برای تجربه بهتر تو یه زمینه دیگر رو نمی کنن مگر دو سه تا شرکت

و اینکه دولت حمایت خاص و درست حسابی از بازیساز نداره در حالی که در غرب دولت پایه های این جور شرکت هارو چیده و بعد پیشرفت رو در اختیار خودشون قرار داده اینجا پایه شرکت رو بدون حمایت می زنن و تا اخر دولت کاری بهشون نداره

اگه چهار تا شرکت درست و حسابی بازیسازی ما یه جا جمع بشن و درست سابی کار کنن شاهد کاری در خور ستایش خواهیم بود

در شمن صنعت گیم ایران در حال پیشرفت است و کم کم واژه تقلید در حال کناره گیری است......

و اینکه ارتش فرازمینی ها :

کسب مقام چهارم در رای گیری حضور 10 بازی برتر مستقل جهان در نمایشگاه E32013 و نمایش قدرت صنعت بازی سازی ایران در بزرگترین نمایشگاه بازی در دنیا، شرکت در نمایشگاه (GamesCom) گیمز کام آلمان، کسب جواز Greenlight (گرین لایت) از بزرگترین شبکه پخش بازیهای جهان (Steam) اشاره کرد و عنوان بهترین بازی مستقل جهان در سال 2013 از بین 13 هزار بازی مستقل

در ضمن اگه قانون کپی رایت تو ایران بود جناب عالی و بنده و دیگران آرزشون بود که اینارو بازی کنن ........

چهارشنبه 24 تیر 1394  4:01 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

ببخشید که پست رو تو اون تاپیک قبلی گذاشتم و اما نگفتید که بازی ارتش فرازمینی ها کی پخش  میشه قبلا گفتن تیرماه اما تیرهم داره تموم میشه  ما که مردیم ز انتظار

با سلام و عرض ادب

هنوز به طور قطع معلوم نیست ولی طبق آخرین اخبار در جشن رونمایی از بازی تاریخ را اواخر تیر ماه اعلام کرده اند .

با تشکر فراوان از همراهیتان 

چهارشنبه 24 تیر 1394  8:06 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول ali1560

اند

چی شد بگو نظتو میشنوم

اول از همه خواهش می کنم ادبتان را حفظ کنید این جا ما داریم در مورد سلیقه ها نظر میدهیم و نه این که جنگ و دعوا بکنیم این گونه لحن صحبت کردن از کاربران راسخون بسیار بعید هستش و همان گونه که من برای شما احترام بسیار زیادی قائل هستم ، انتظار هم دارم شما نیز با احترام با بنده صحبت بکنید تا به یک نتیجه برسیم  .

در مورد سابقه گیمری من البته هیچ گونه ادعایی ندارم ولی خوب چون حرفش شده لازمه بگم که بنده 13 سال در زمینه گیم فعالیت میکنم و تقریبا تمام کنسول های منتشر شده را اکنون دارم نظیر xbox 30 و xbox one و ps3 و ps4 و psp و wii u و .... پس اطلاعاتم در رابطه با بازی بد نیست از آن جایی که من خودم فروشنده کنسول ها و بازی های مختلف نیز هستم اطلاعاتم در این زمینه نیز تا حدودی کامل هستش .

اول از همه باز مگر کسی شما را مجبور کرده که بروید بازی ایرانی بخرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا شما که نظرتون این گونه هست ، چرا به اصطلاح پول خودتون را هدر میدهید و میروید بازی ایرانی میخرید شما بروید و با بازی های خارجی خودتون را سرگرم کنید .

و همچنین در مورد بازی هم ارتش فرازمینی ها که من نقل قول یکی از دوستان را برایتان می گذارم : کسب مقام چهارم در رای گیری حضور 10 بازی برتر مستقل جهان در نمایشگاه E32013 و نمایش قدرت صنعت بازی سازی ایران در بزرگترین نمایشگاه بازی در دنیا، شرکت در نمایشگاه (GamesCom) گیمز کام آلمان، کسب جواز Greenlight (گرین لایت) از بزرگترین شبکه پخش بازیهای جهان (Steam) اشاره کرد و عنوان بهترین بازی مستقل جهان در سال 2013 از بین 13 هزار بازی مستقل

همچنین ای را هم بگوم که سیاست تالار بازی  در راسخون حمایت از تولید ایرانی هست شما که  انقدر علاقه به بازی خارجی دارید بروید در سایت های خارجی فعالیت کنید چرا می آیید در راسخون ؟؟؟؟؟؟

من هر چه قدر هم بخواهم در مورد صنعت گیم ایران صحبت کنم باز شما راضی نمی شوید و حرف خودتان را می زنید .

پس به نظر من بهترین راه همان است که اصلا بروید از بازی های خارجی حمایت کنید تا افرادی امثال شما این چنین دیدگاهی دارند باید هم صنعت گیم ایران با مشکل روبرو بشه هر آدمی در هر جای جهان هم باشه اول از کالای خودش دفاع میکنه . اونوقت شما حتی دفاق مقدس ما را هم زیر سوال می برید و مسخره می کنید که امیدوارم شهدا شما را حلال کنند چون اگر آن ها نبودند شما اینجا راحت نشنسته بودید و در رابطه با آن ها این چنین به ناحق صحبت میکردید به نظر من اگر میلیارد ها بازی در رابظه با دفاق مقدس بسازند باز هم خیلی خیلی کم است .

پس بروید و با بازی ها و سایت های خارجی خوش باشید .

چهارشنبه 24 تیر 1394  8:34 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

نقل قول ali1560 

باسلام اخوی چه قدر تند میری کسی که دنبالت نکرده.

اولا سابقه بازی سازی تو غرب و ژاپن و همون بزرگای بازی سازی چند ساله و اونا چندتا رشته مرتبط با بازیسازی تو دانشگاهاشون داره و اصلا چندتا آموزشگاه بازیسازی  ؟ سابقه بازی سازی تو ایران چند ساله ودانشگاه و آموزشگاه کجا (همه نوپا)؟

دوما تا قبل از ندای وظیفه 4 بیشتر بازی های در سبک ندای وظیفه همش جنگ جهانی بودن ، ایران هم همین طور باید یه بازی بیاد که سبک رو تغییر بده که ارتش فرازمینی ها فعلا زمزمه ای نشون داده

سوما بازی سازی تو ایران مدیریت نداره و اگه مدیریت جامعی بشه اونوقت شاهد پیشرفت میشیم

چهارما ایران تو تحریمه ، همین تحریم روی صنعت بازی سازی تاثیر خودش رو گذاشته

پنجما بیشتر شرکت های بازیسازی تو ایران فاقد تجربه هستند و بیشترشون در حد دو سه تا بازی بیشتر نزدند بیرون ،

ششما همون بازیهایی که تو گفتی ببین که ایا تیم سازندگاش متشکل از چند کشور نیست

با این وجود انتظار نداشته باش ایران بازی در حد ندای وظیفه و این جور چیزا بزنه و اما این هم دلیلی بر برداشتن تقصیر ار بازیساز ها نیست

بازی سازهای ما جلوی پاشون رو نگاه می کنن نه 100 متر جلوتر ولی بعضی از بازیساز های ما واقعا پیشرفت عالی داشتن و اینکه بازیساز ما ریسکی برای تجربه بهتر تو یه زمینه دیگر رو نمی کنن مگر دو سه تا شرکت

و اینکه دولت حمایت خاص و درست حسابی از بازیساز نداره در حالی که در غرب دولت پایه های این جور شرکت هارو چیده و بعد پیشرفت رو در اختیار خودشون قرار داده اینجا پایه شرکت رو بدون حمایت می زنن و تا اخر دولت کاری بهشون نداره

اگه چهار تا شرکت درست و حسابی بازیسازی ما یه جا جمع بشن و درست سابی کار کنن شاهد کاری در خور ستایش خواهیم بود

در شمن صنعت گیم ایران در حال پیشرفت است و کم کم واژه تقلید در حال کناره گیری است......

و اینکه ارتش فرازمینی ها :

کسب مقام چهارم در رای گیری حضور 10 بازی برتر مستقل جهان در نمایشگاه E32013 و نمایش قدرت صنعت بازی سازی ایران در بزرگترین نمایشگاه بازی در دنیا، شرکت در نمایشگاه (GamesCom) گیمز کام آلمان، کسب جواز Greenlight (گرین لایت) از بزرگترین شبکه پخش بازیهای جهان (Steam) اشاره کرد و عنوان بهترین بازی مستقل جهان در سال 2013 از بین 13 هزار بازی مستقل

در ضمن اگه قانون کپی رایت تو ایران بود جناب عالی و بنده و دیگران آرزشون بود که اینارو بازی کنن ........

با عرض سلام و ادب

از شما به خاطر همراهیتان در تالار خودتان صمیمانه سپاسگذارم .

ممنون که وقتتان را گذاشتید و جواب این دوستمان را دادید .

مشکل اصلی اینجاست که ایشان نمی خواهد قبول بکنند و من هم همین حرف های شما را قبلا بهشان گفت ولی این فرد صرفا می خواهد حرف خودش را بزند و من و شما هر کاری را هم بکنیم راضی نمی شود من نمی دانم چنین شخصی که به اصطلاح خجالت میکشه بگه ایرانی هست پس چرا میاد در سایت ایرانی فعالیت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باز هم از شما ممنونم

منتظر فعالیت بیششتر شما در تالار خودتان یعنی تالار بازی هستیم.

چهارشنبه 24 تیر 1394  8:39 PM
تشکرات از این پست
ali1560
ali1560
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 458

آقا مگه هر کی یه بازی ای رو کرده معنیش اینه که پولششو داده من نسخه ی کپی مپی گرفتم یا از اینترنت با گوگل هکی چیزی دانلوآقا من نمی گم بازی دفاع مقدس نسازند برن باحالشو بسازن اگه میتوننند آخه بازیهاشون اینقدر ضایست آدم ..

یا باید خوب بسازند که نمی تونند پس هیچی

واقعا استاندار شما واسه بازی خوب چیه که به ارتش فرا زمینی میگی خوب و بقیه چرت و پرتا 

پنج شنبه 25 تیر 1394  11:44 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها