0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

ehsankhan123
ehsankhan123
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

ارور storage spacr runnig out

با سلام

من یک گوشی هوآوی مدل g6 دارم که غیر از حافظه داخلی یک رم هشت گیگ هم داره و رم کاملا خالی است و در تنظیمات گوشی default storage location را هم روی sd card  قرار داده ام اما باز هم زمانی که میخام برنامه نصب کنم ارور storage space runnig out می آید . تورو خدا کمکم کنید

چهارشنبه 11 مرداد 1396  7:31 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ria1365 shayesteh2000 ali_kamali
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

نقل قول ehsankhan123

با سلام

من یک گوشی هوآوی مدل g6 دارم که غیر از حافظه داخلی یک رم هشت گیگ هم داره و رم کاملا خالی است و در تنظیمات گوشی default storage location را هم روی sd card  قرار داده ام اما باز هم زمانی که میخام برنامه نصب کنم ارور storage space runnig out می آید . تورو خدا کمکم کنید

سلام شما یک رم با کلاس بالاتر امتحان کنید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

پنج شنبه 12 مرداد 1396  12:19 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ali_kamali
famora
famora
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 80

سلام دوستان وقت همگی بخیر

من ی گوشی مدل جی تی اس ۶۳۱۲سامسونگ دارم ک گوشیم روشن میشه ولی نمیتونم باهاش کار کنم وقتی روشن میشه ی نرم افزار روشن میشه ک کل صفحه رو میگیره و باید با انگشتم رو صفحه به سمت خارج بکشم‌تا از صفحه پاک بکشه ولی متاسفانه نمیشه ...بردم تعمیرات گوشی گفت ک ب تنظینات کارخانه ای بردی گفتم اره دوباره خودش اینوارو کرد ولی  نشد گفت باید گوشیت ی شب بمونه ۳۵ هزارتومنم پول میگیرم تا حافظشو از بیس پاک کنمبدافزار نثب شده..منم ترسیدم عکسایی ک گرفتمو پاک شده باشه تو گوشی باشه ودستش بیوفته ندادم گوشیو ...بنظر شما من چیکار کنم ک گوشیمو درست شه و عکسام دست کسی نیوفته ناگفته نماند ک همه عکسا پاک شده و بحالت تنظیم کارخونه ای دراوردم گوشیو

پنج شنبه 27 مهر 1396  5:42 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali ria1365
ghanezand
ghanezand
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

رمز گزاری حافظه کارت

با سلام.یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.بنده یه گوشی J5 دارم قبلا حافظه کارت رو رمز گزاری کردم متاسفانه قبل از رمزگشایی اقدام به ریست فاکتوری نمودم الان گوشی حافظه کارت رو رمز گشایی نمیکنه میگه که قبلا با یه دستگاه دیگه رمز گزاری شده .اطلاعات داخل حافظه مهم هست برام خواهشمند است به دادم برسید

شنبه 27 آبان 1396  8:37 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali ria1365
ms57bd45
ms57bd45
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1141

با عرض سلام و خسته نباشید

یک آنتی ویروس به نام 169-360.  Security.Antivirus.Boost.4.3.6.7065 از راسخون دانلود کردم و خواستم از طریق بلوتوث به مویایل انتقال دهم ولی انتقال آن تقریبا 5 ساعت طول کشید  و هنگام باز کردن آن در موبایل برای نصب، پیغام خطای تجزیه(هنگام تفسیر بسته خطایی روی داد) ، ظاهر می شود ، لظفا  در صورت امکان دلیل آین دو مورد را بیان کنید  

شنبه 27 آبان 1396  11:26 AM
تشکرات از این پست
ria1365
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

میگن نرم افزارارتباطیه تلگرام صهیونیستیه 

چراازبرنامه ایرانی پرده برداری نمیشه؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 14 دی 1396  11:16 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

سلام

دوست عزیز اولا بهتره از طریق برنامه های وای فای انتقال دهید تا فایل نصبی بظور کامل ارسال بشه

دوما ممکنه برنامه با گوشی جدیدتان سازگار نباشد.

موفق باشید

جمعه 19 بهمن 1397  8:26 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول ms57bd45

با عرض سلام و خسته نباشید

یک آنتی ویروس به نام 169-360.  Security.Antivirus.Boost.4.3.6.7065 از راسخون دانلود کردم و خواستم از طریق بلوتوث به مویایل انتقال دهم ولی انتقال آن تقریبا 5 ساعت طول کشید  و هنگام باز کردن آن در موبایل برای نصب، پیغام خطای تجزیه(هنگام تفسیر بسته خطایی روی داد) ، ظاهر می شود ، لظفا  در صورت امکان دلیل آین دو مورد را بیان کنید  

سلام

دوست عزیز اولا بهتره از طریق برنامه های وای فای انتقال دهید تا فایل نصبی بظور کامل ارسال بشه

دوما ممکنه برنامه با گوشی جدیدتان سازگار نباشد.

موفق باشید

جمعه 19 بهمن 1397  8:27 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول famora

سلام دوستان وقت همگی بخیر

من ی گوشی مدل جی تی اس ۶۳۱۲سامسونگ دارم ک گوشیم روشن میشه ولی نمیتونم باهاش کار کنم وقتی روشن میشه ی نرم افزار روشن میشه ک کل صفحه رو میگیره و باید با انگشتم رو صفحه به سمت خارج بکشم‌تا از صفحه پاک بکشه ولی متاسفانه نمیشه ...بردم تعمیرات گوشی گفت ک ب تنظینات کارخانه ای بردی گفتم اره دوباره خودش اینوارو کرد ولی  نشد گفت باید گوشیت ی شب بمونه ۳۵ هزارتومنم پول میگیرم تا حافظشو از بیس پاک کنمبدافزار نثب شده..منم ترسیدم عکسایی ک گرفتمو پاک شده باشه تو گوشی باشه ودستش بیوفته ندادم گوشیو ...بنظر شما من چیکار کنم ک گوشیمو درست شه و عکسام دست کسی نیوفته ناگفته نماند ک همه عکسا پاک شده و بحالت تنظیم کارخونه ای دراوردم گوشیو

سلام

دوست عزیز فلش کنید دستگاه رو مشکل حل میشه.

موفق باشید

جمعه 19 بهمن 1397  8:28 PM
تشکرات از این پست
hadigh69
hadigh69
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سلام به همگی

کسی تا حالا خودش کار رجیستر کردن گوشی رو انجام داده ؟

من یه ایفون 7 گرفتم برای رجیستر کردن 400 تومن می خوان آیا این دسته ؟!

خودم هر چقد سعی می کنم وارد سایت گمرک بشم هزینه رو نگاه کنم سایتش باز نمیشه اصلا

یک شنبه 26 اسفند 1397  1:04 PM
تشکرات از این پست
reza751120
reza751120
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 498

باسلام ببخشید مدتی هستش هنگامی که گوشیم زنگ می خوره فقط شماره می افته اسامی رو نمی آره درحالی که در گوشیم اسمش ثبت شده.باتشکر

دوشنبه 27 اسفند 1397  1:05 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها