0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

نقل قول mohamadmani

سلام خسته نباشید من دیروز گوشیم رو بردم تا به اندروید 6 آپدیت بشه و دادم بیرون برام آپدیت کردن

حالا میخام بدونم اون رامی که الان روی گوشیم نصب کرده اصلی و رسمی هست یا خیر

و اینکه تو قسمت about device عبارته وضعیت دستگاه رو نوشته باشه رسمی

کافی هست که تشخیص بدیم رام رسمیه یا خیر

با تشکر از شما

سلام

شما مدل گوشیتون رو حداقل اشاره میکردید که بررسی میکردم ببینم نسخه مارشمالو لراش ارایه شده و همون نسخست یا نه

در بخش در مورد دستکاه اگه رام اصلی باشه مشخصه اگه نباشه عبارت کاستوم لرام یا سیانوژن و این عبارت قابل مشاهده است

اگر‌گوشیتون جزو گوشیهای سامسونگ یا سونی و‌جزو مدلهای پرچمدار میباشد اندروید مذکور براشون ارایه شده

برای تشخیصش میتونید به وایفای گوشی به نت وصل شوید و در همون. بخش به بررسی اخرین نسخه نرم افزاری دستگاهتون بپردازید اگر نوشته شده اپ تو دیت یعنی همون نسخه اصلیه 

موفق باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395  12:14 AM
تشکرات از این پست
noorbaranam
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول ehsanrostami

افزایش سرعت شارژ شدن باتری گوشب

سلام

دوست عزیز لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمایید و پست های خود را در تاپیک مربوط ارسال نمایید

تاپیک شما حدف شد

موفق باشید

چهارشنبه 12 خرداد 1395  4:04 PM
تشکرات از این پست
seyedmohammad007
seyedmohammad007
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

اقا می خواستم بدونم من می خوام هواویy6بخرم ولی میگن نمیشه باهاش کد های دستوری مثل(#۷۸۰*یا#۵۵۵*)را باهاش اجرا کرد و باید برای خرید شارژ باید به مرکز خط بریم می خوام ببینم این حرف درسته؟؟

دوشنبه 24 خرداد 1395  2:10 AM
تشکرات از این پست
ria1365
somico
somico
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

با سلام. برای استفاده از نرم افزار ریکاوری تا اطلاعات روی گوشیو برگردونم حتما باید نرم افزارو رو کامپیوتر نصب کنم؟ یا میشه ای نرم افزارو‌ روی گوشی نصب کنم بعد اطلاعات پاک شده رو ریکاوری کنم؟

دوشنبه 24 خرداد 1395  4:32 AM
تشکرات از این پست
ria1365
seyedmohammad007
seyedmohammad007
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سلام ببخشید می خواستم بدونم میگن با گوشی هواویy6نمیشود کد های دستوری مانند(#۷۸۰*یا#۵۵۵*)را اجرا کرد وبرای خرید بسته اینترنتی باید به مرکز خط بریم می خواستم بدونم این حرف درسته؟؟؟

دوشنبه 24 خرداد 1395  3:07 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول seyedmohammad007

اقا می خواستم بدونم من می خوام هواویy6بخرم ولی میگن نمیشه باهاش کد های دستوری مثل(#۷۸۰*یا#۵۵۵*)را باهاش اجرا کرد و باید برای خرید شارژ باید به مرکز خط بریم می خوام ببینم این حرف درسته؟؟

سلام دوست عزیز 

با عرض پوزش از تاخیر در حوابگویی

دوست گرامی همه گوشیها حتی گوشیهای ساده همشون بلا استثنا قابلبیت احرای کدهای used و دستوری را دارند من نمیدونم چ . کسی بشما این مورد رو گفته ولی برای اینکه خیالتون رو‌راحت کنید میتپنین به یکی‌از مراکز سمپل هواوی بزرین و از نزدیک هودتون مورد گفته شدرو تست فرماییدگموفق باشید

سه شنبه 25 خرداد 1395  1:43 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول somico

با سلام. برای استفاده از نرم افزار ریکاوری تا اطلاعات روی گوشیو برگردونم حتما باید نرم افزارو رو کامپیوتر نصب کنم؟ یا میشه ای نرم افزارو‌ روی گوشی نصب کنم بعد اطلاعات پاک شده رو ریکاوری کنم؟

سلام و‌احترام

دوست عزیز برای ریکاوری با درصد بازگشت بیشتر من برنامه هتی کامپیوتری رو پیشنهاد میکنم ولی اگر‌دسترسی به سیستم ندارین میتونین با نصب برنامه ی اندرویدی این کار رو در کوشی هم انجام بدین ولی نکته ای که هست اکثر این برنامه ها دسترسی سسیتمی میخواهند که میشه با روت گوشی این کار رو انجام داد موفق باشید،

سه شنبه 25 خرداد 1395  1:48 AM
تشکرات از این پست
matin12
matin12
کاربر تازه وارد

گوشی

با سلام من یه گوشی galaxsy s3 mini دارم هر صفحه ای که رد میکنی به چپ و راست شمارش صفحش میده چه جوری میشه اینو لغو کرد مثلا میگهpage1

یک شنبه 30 خرداد 1395  9:02 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول matin12

با سلام من یه گوشی galaxsy s3 mini دارم هر صفحه ای که رد میکنی به چپ و راست شمارش صفحش میده چه جوری میشه اینو لغو کرد مثلا میگهpage1

سلام

شما یک لانچر نصی کنید یا اگر یک لانچر نصب شده دارید اون رو پاک کنید بخاطر اونه موفق باشید

یک شنبه 30 خرداد 1395  11:35 PM
تشکرات از این پست
dkdndj
dkdndj
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

نقل قول aazp12724

سلام

من یه گوشی نوکیاn78 دارم ومی خوم با وای فای اون به اینترنت وصل بشم اما این سروری که بهش باید وصل بشم بعد از وصل شدن باید بهش user ,password بدم اما نمیدونم توی گوشی چجوری باید ایندوتا رو وارد کنم
اگه میتونید کمکم کنید 
باتشکر

دوشنبه 14 تیر 1395  6:58 PM
تشکرات از این پست
dkdndj
dkdndj
کاربر تازه وارد

Play Music

سلام من گوشیم HUAWEI. چ

ند وقتیه گوشیمو فلش کردم. بعد از اون دیگه هرچی آهنگ میگیرم داخل پلی موزیکم نمیره چیکار کنم

دوشنبه 14 تیر 1395  7:06 PM
تشکرات از این پست
ria1365
dkdndj
dkdndj
کاربر تازه وارد
سه شنبه 15 تیر 1395  9:45 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول dkdndj

سلام

من یه گوشی نوکیاn78 دارم ومی خوم با وای فای اون به اینترنت وصل بشم اما این سروری که بهش باید وصل بشم بعد از وصل شدن باید بهش user ,password بدم اما نمیدونم توی گوشی چجوری باید ایندوتا رو وارد کنم
اگه میتونید کمکم کنید 
باتشکر

عرض سلام و پوزش بابت تاخیر در جوابگویی به دلیل تعطیلات عید سعید فطر
در مورد سوال اول شما معمولا برای وصل شدن به شبکه اگر مودم فرستنده دارای رمز باشه باید اونم وصل کنید همانطور که خودتون مستحضرید و در گوشی های نوکیا سری سیمبیان شما باید در تنظیمات به بخش اتصال و بعد قسمت Wlan  مراجعه و با سرچ شبکه ها شبکه مورد نظر رو پیدا کرده و یوزر و پسوورد مورد نظر رو در اون وارد و کزینه اتصال رو بزنید تا کانکت بشه

اما در مورد سوال دوم شما

سلام من گوشیم HUAWEI. 

چند وقتیه گوشیمو فلش کردم. بعد از اون دیگه هرچی آهنگ میگیرم داخل پلی موزیکم نمیره چیکار کنم

برای حل این مشکل شما در پلیر مورد نظر مثلا jetaudio یا هر برنامه دیگه میتونید  با استفاده از گزینه اسکن اهنگ هارو بزنین تا بطور دستی اهنگهخا شناسایی و افزوده شوند اگر حل نشد اهنگ ها رو برای امتحان در رم داخلی بریزین بین شناسایی میشوند یا نه اگر حل شد با تغییر رم میتونید مشکلو حل کنید.

موفق باشید

موفق باشید

شنبه 19 تیر 1395  6:35 PM
تشکرات از این پست
erfan1998
erfan1998
کاربر تازه وارد

سلام

در سیستم اندروید دنبال یک پلیر میگشتم که قابلیت علامت گذاری یا نشانه دار کردن بر روی یک فایل صوتی را داشته باشد.

به طور مثال در حین گوش کردن به یک فایل صوتی 1 ساعته اموزشی بتوان در زمانهایی که بحث مهمی گفته میشه انها را علامت گذاری کرد تا بعدها لازم نباشد دوباره همه فایل را گوش دهییم. و بشود مستقیم ان علامتها را فراخوان کرد.

لطفا نام پلیری که این توانمندی را در اندروید داشته باشد بگویید. (مطالب در این خصوص در اینترنت فراوان هست اما نرم افزاری معرفی نشده).

ممنون.

شنبه 19 تیر 1395  10:45 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول erfan1998

سلام

در سیستم اندروید دنبال یک پلیر میگشتم که قابلیت علامت گذاری یا نشانه دار کردن بر روی یک فایل صوتی را داشته باشد.

به طور مثال در حین گوش کردن به یک فایل صوتی 1 ساعته اموزشی بتوان در زمانهایی که بحث مهمی گفته میشه انها را علامت گذاری کرد تا بعدها لازم نباشد دوباره همه فایل را گوش دهییم. و بشود مستقیم ان علامتها را فراخوان کرد.

لطفا نام پلیری که این توانمندی را در اندروید داشته باشد بگویید. (مطالب در این خصوص در اینترنت فراوان هست اما نرم افزاری معرفی نشده).

ممنون.

سلام دوست عزیز این امکان رو بنده تا حالا در برنامه های اندرویدی ندیدم ولی شما برنامه جت اودیو رو نصب کنید شاید بتونین اجرایی کنین نسبت به برنامه های دیگه کاملتره

موفق باشید

جمعه 25 تیر 1395  1:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها