0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

Ahr1360
Ahr1360
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

مشکل در انتخاب متن در دیکشنری bluedict

سلام من گوشی galaxy note5 دارم و از دیکشنری bluedict که روی اون نصب کردم استفاده زیادی میکنم. مشکلی که دارم اینه که اننتخاب متن در محیط دیکشنری به خوبی عمل نمیکنه. یعنی اگر بخوام یک قسمتی از متن رو با لمس طولانی و درگ کردن انتخاب و کپی کنم با مشکل مواجه میشم. به این صورت که اهرم مربوط به درگ کردن متن و کادری که گزینه های copy,cut,select all وغیره در اون وجود داره اکثر مواقع ظاهر نمیشه. این مشکل ظاهرا با مقدار پیمایش در صفحه بیشتر میشه . یعنی اگر یک متن کوتاه باشه و نیازی به پیمایش در صفحه نباشه مشکلی برای انتخاب متن و درگ کردن و کپی کردن نیست. اما اگر مقدار کمی به قسمتهای پایینتر متن پیمایش کنم اهرم انتخاب متن دارای اختلال میشه و نمیتونم متن رو انتخاب کنم. اگر یک متن طولانی باشه و بخوام در صفحه پیمایش زیادی کنم اونوقت برای انتخاب قسمتی از متن زمانی که لمس طولانی انجام میدم اصلا اهرمهای انتخاب متن و کادر گزینه های مربوطه ظاهر نمیشه و فقط کلمه ای که روی اون لمس انجام شده انتخاب میشه . بدون اینکه بشه اون رو به قسمتهای بیشتر درگ کرد و عمل کپی رو انجام داد .اول فکر کردم شاید مشکل از دیکشنری باشه اما وقتی همین نسخه از دیکشنری bluedict 7.3.9 رو روی گوشی قبلیم : HTC desire 600 تست کردم هیچ مشکلی وجود نداشت و مشکل مربوط به این گوشیه. این رو هم باید اضافه کنم که این مشکل فقط در محیط این دیکشنری وجود داره و در سایر محیطهای متنی دیگه تا حالا مشکلی برای انتخاب متن وجود نداشته. برای من که بصورت دائم از دیکشنری استفاده میکنم این مساله بسیار آذار دهنده ست. ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن.
سه شنبه 24 فروردین 1395  7:27 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

نقل قول Ahr1360
سلام من گوشی galaxy note5 دارم و از دیکشنری bluedict که روی اون نصب کردم استفاده زیادی میکنم. مشکلی که دارم اینه که اننتخاب متن در محیط دیکشنری به خوبی عمل نمیکنه. یعنی اگر بخوام یک قسمتی از متن رو با لمس طولانی و درگ کردن انتخاب و کپی کنم با مشکل مواجه میشم. به این صورت که اهرم مربوط به درگ کردن متن و کادری که گزینه های copy,cut,select all وغیره در اون وجود داره اکثر مواقع ظاهر نمیشه. این مشکل ظاهرا با مقدار پیمایش در صفحه بیشتر میشه . یعنی اگر یک متن کوتاه باشه و نیازی به پیمایش در صفحه نباشه مشکلی برای انتخاب متن و درگ کردن و کپی کردن نیست. اما اگر مقدار کمی به قسمتهای پایینتر متن پیمایش کنم اهرم انتخاب متن دارای اختلال میشه و نمیتونم متن رو انتخاب کنم. اگر یک متن طولانی باشه و بخوام در صفحه پیمایش زیادی کنم اونوقت برای انتخاب قسمتی از متن زمانی که لمس طولانی انجام میدم اصلا اهرمهای انتخاب متن و کادر گزینه های مربوطه ظاهر نمیشه و فقط کلمه ای که روی اون لمس انجام شده انتخاب میشه . بدون اینکه بشه اون رو به قسمتهای بیشتر درگ کرد و عمل کپی رو انجام داد .اول فکر کردم شاید مشکل از دیکشنری باشه اما وقتی همین نسخه از دیکشنری bluedict 7.3.9 رو روی گوشی قبلیم : HTC desire 600 تست کردم هیچ مشکلی وجود نداشت و مشکل مربوط به این گوشیه. این رو هم باید اضافه کنم که این مشکل فقط در محیط این دیکشنری وجود داره و در سایر محیطهای متنی دیگه تا حالا مشکلی برای انتخاب متن وجود نداشته. برای من که بصورت دائم از دیکشنری استفاده میکنم این مساله بسیار آذار دهنده ست. ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن

دوست عزیز شما ورژنهای جدیدتر وحتی نسخه های قبلیش رو هم امتحان کنید ،. ببینید مشکل دوباره پابرجاست یا نه

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 24 فروردین 1395  3:09 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول Ahr1360
سلام من گوشی galaxy note5 دارم و از دیکشنری bluedict که روی اون نصب کردم استفاده زیادی میکنم. مشکلی که دارم اینه که اننتخاب متن در محیط دیکشنری به خوبی عمل نمیکنه. یعنی اگر بخوام یک قسمتی از متن رو با لمس طولانی و درگ کردن انتخاب و کپی کنم با مشکل مواجه میشم. به این صورت که اهرم مربوط به درگ کردن متن و کادری که گزینه های copy,cut,select all وغیره در اون وجود داره اکثر مواقع ظاهر نمیشه. این مشکل ظاهرا با مقدار پیمایش در صفحه بیشتر میشه . یعنی اگر یک متن کوتاه باشه و نیازی به پیمایش در صفحه نباشه مشکلی برای انتخاب متن و درگ کردن و کپی کردن نیست. اما اگر مقدار کمی به قسمتهای پایینتر متن پیمایش کنم اهرم انتخاب متن دارای اختلال میشه و نمیتونم متن رو انتخاب کنم. اگر یک متن طولانی باشه و بخوام در صفحه پیمایش زیادی کنم اونوقت برای انتخاب قسمتی از متن زمانی که لمس طولانی انجام میدم اصلا اهرمهای انتخاب متن و کادر گزینه های مربوطه ظاهر نمیشه و فقط کلمه ای که روی اون لمس انجام شده انتخاب میشه . بدون اینکه بشه اون رو به قسمتهای بیشتر درگ کرد و عمل کپی رو انجام داد .اول فکر کردم شاید مشکل از دیکشنری باشه اما وقتی همین نسخه از دیکشنری bluedict 7.3.9 رو روی گوشی قبلیم : HTC desire 600 تست کردم هیچ مشکلی وجود نداشت و مشکل مربوط به این گوشیه. این رو هم باید اضافه کنم که این مشکل فقط در محیط این دیکشنری وجود داره و در سایر محیطهای متنی دیگه تا حالا مشکلی برای انتخاب متن وجود نداشته. برای من که بصورت دائم از دیکشنری استفاده میکنم این مساله بسیار آذار دهنده ست. ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن

دوست عزیز شما ورژنهای جدیدتر وحتی نسخه های قبلیش رو هم امتحان کنید ،. ببینید مشکل دوباره پابرجاست یا نه

سه شنبه 24 فروردین 1395  3:09 PM
تشکرات از این پست
mahdi17650
mahdi17650
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

نصب نشدن برنامه هایی که قبلا نصب می شد !!!

سلام من تبلت لنوو a5500 دارم قبلا رو هیچ برنامه یا بازی ای نه نمی گفت یعنی نصبش می کرد حالا دادم رامش رو ارتقا دادم و اپدیت کردم بیشتر برنامه ها نصب نمی شه چکار کنم تا نصب بشه ؟؟؟!!! ممنون

جمعه 27 فروردین 1395  8:33 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi17650

سلام من تبلت لنوو a5500 دارم قبلا رو هیچ برنامه یا بازی ای نه نمی گفت یعنی نصبش می کرد حالا دادم رامش رو ارتقا دادم و اپدیت کردم بیشتر برنامه ها نصب نمی شه چکار کنم تا نصب بشه ؟؟؟!!! ممنون

سلام و عرض ادب

دوست عزیر منظور‌از ارتقای رام یعنی‌چی؟؟

رام یک قطعه سخت افزاریه در برد دستگاهه

البته منظور شما فکنم احتمالا اپدیت نروا فزاری هست لطفا نسخه ای که اخرین اپدیت رو کردبن رو‌بهم‌بگین تا جایی که میدونم این تبلت اخرین ورژنی که قابل ارتقای رسمیه 4.4.2.۰۰۰.۲۹.۱۵۰۴۰۱ میباشد

این اطلاعاتو اشاره کنید.چون نصب ورژن برنامه ها ربطی به این موضوع نخواهد داشت.

و در موقع نصب کجای نصب جلوی نصب گرفته میشه حتما با استفاده از ولوم بالا و پاور یه اسکرین شات ازش بگیرین برام بزارین تا دلیلشو و راهنمای حل مشکلو‌بگم

موفق باشید

شنبه 28 فروردین 1395  12:39 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi17650

سلام و عرض ادب

دوست عزیر منظور‌از ارتقای رام یعنی‌چی؟؟

رام یک قطعه سخت افزاریه در برد دستگاهه

البته منظور شما فکنم احتمالا اپدیت نروا فزاری هست لطفا نسخه ای که اخرین اپدیت رو کردبن رو‌بهم‌بگین تا جایی که میدونم این تبلت اخرین ورژنی که قابل ارتقای رسمیه 4.4.2.۰۰۰.۲۹.۱۵۰۴۰۱ میباشد

این اطلاعاتو اشاره کنید.چون نصب ورژن برنامه ها ربطی به این موضوع نخواهد داشت.

و در موقع نصب کجای نصب جلوی نصب گرفته میشه حتما با استفاده از ولوم بالا و پاور یه اسکرین شات ازش بگیرین برام بزارین تا دلیلشو و راهنمای حل مشکلو‌بگم

موفق باشید

شنبه 28 فروردین 1395  12:41 AM
تشکرات از این پست
mahdi17650
mahdi17650
کاربر تازه وارد

همون اپدیتش کردم اخرین ورژنشم همون ۴.۴.۲ هست . دادم گوشی رو فلش کنه اپدیتش کرده بود . الانم کثلا بازی کلش رویال که قبلا می گرفت نصب نمیشه و بعضی برنامه های دیگر 

نصبشم تا اخرش میره اخر بار هم میگه no install 

بازگشت به کار خانه ، روت ، ان روت هم کرده ام تغییری نکرده 

شنبه 28 فروردین 1395  2:54 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi17650

همون اپدیتش کردم اخرین ورژنشم همون ۴.۴.۲ هست . دادم گوشی رو فلش کنه اپدیتش کرده بود . الانم کثلا بازی کلش رویال که قبلا می گرفت نصب نمیشه و بعضی برنامه های دیگر 

بازگشت به کار خانه ، روت ، ان روت هم کرده ام تغییری نکرده .

در مورد ابن مشکل چندتا راه میگم امتحان کنید شاید مشکل رفع شد

اولین راه حتما نسخه های بروز برنامه را نصب کنید ببینید باز نصب نمیشن چون اگر نسخه قدیمی رو بخاین اینیستال کنید هیچ وقت نصب نمیشه روی نسخه جدیدتر

دومین راه هم شما نصب رو روی کارت حافظه انتخاب کنید از قسمت حافظه میشه اینکارو کرد انتخاب کنید ببینید مشکل هست یا نه اگ ر رو رم بود رو حافظه داخلی متحان کنید

اگر باز پابرجا بود با یک رم دیگر امتحان کنید 

و در اخر برین سایت رسمی لنوو و اپدیت رو دوباره دانلود و از طریق ریختن پوشه فایلهای دانلود در رم فلش کنید یا با برنامه فلش تولز گوشی رو دوباره فلش کنید قاعدتا باید مشکل حل بشه

این موارد رو چک کنید

موفقث باشید

شنبه 28 فروردین 1395  3:24 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi17650

بازگشت به کار خانه ، روت ، ان روت هم کرده ام تغییری نکرده .

در مورد ابن مشکل چندتا راه میگم امتحان کنید شاید مشکل رفع شد

اولین راه حتما نسخه های بروز برنامه را نصب کنید ببینید باز نصب نمیشن چون اگر نسخه قدیمی رو بخاین اینیستال کنید هیچ وقت نصب نمیشه روی نسخه جدیدتر

دومین راه هم شما نصب رو روی کارت حافظه انتخاب کنید از قسمت حافظه میشه اینکارو کرد انتخاب کنید ببینید مشکل هست یا نه اگ ر رو رم بود رو حافظه داخلی متحان کنید

اگر باز پابرجا بود با یک رم دیگر امتحان کنید 

و در اخر برین سایت رسمی لنوو و اپدیت رو دوباره دانلود و از طریق ریختن پوشه فایلهای دانلود در رم فلش کنید یا با برنامه فلش تولز گوشی رو دوباره فلش کنید قاعدتا باید مشکل حل بشه

این موارد رو چک کنید

موفقث باشید

شنبه 28 فروردین 1395  3:27 PM
تشکرات از این پست
RenlyBlack
RenlyBlack
کاربر تازه وارد

سلام. بنده هر گاه گوشی م رو ری استارت یا خاموش و روشن می کنم تعداد زیادی از پیامک های پیشینم برای مخاطبانم ارسال می گردد! مشکل چیست و چگونه آن را رفع کنم؟! با تشکر.
چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395  4:05 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول RenlyBlack
سلام. بنده هر گاه گوشی م رو ری استارت یا خاموش و روشن می کنم تعداد زیادی از پیامک های پیشینم برای مخاطبانم ارسال می گردد! مشکل چیست و چگونه آن را رفع کنم؟! با تشکر.
سلام
و احترام
گوشی شما مدلش چیست و اگر اندروید میباشد مشخصات کامل اونو بگین وگرنه الان فقط ما یه گوشی داذیم که خودبخود ارسال پیام میکنه بدلایل نامعلومی ولی اگر مشخصاتو بگین بهتر میتونیم مشکل واکاوی کنیم

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395  7:00 PM
تشکرات از این پست
renlyblack
renlyblack
کاربر تازه وارد

نقل قول ria1365

نقل قول RenlyBlack
سلام
و احترام
گوشی شما مدلش چیست و اگر اندروید میباشد مشخصات کامل اونو بگین وگرنه الان فقط ما یه گوشی داذیم که خودبخود ارسال پیام میکنه بدلایل نامعلومی ولی اگر مشخصاتو بگین بهتر میتونیم مشکل واکاوی کنیم

با سلام. گوشی بنده Sony Z3 Compact و آندروید آن Kit Kat 4.4.4 می باشد. از زمان خرید(دقیقا یک سال قبل)همه چیزش پیش فرض است و جز این هیچ مشکلی نداشته. با تشکر.
چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395  9:21 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول renlyblack

نقل قول ria1365

نقل قول RenlyBlack
سلام
و احترام

با سلام. گوشی بنده Sony Z3 Compact و آندروید آن Kit Kat 4.4.4 می باشد. از زمان خرید(دقیقا یک سال قبل)همه چیزش پیش فرض است و جز این هیچ مشکلی نداشته. با تشکر.

سلام و احترام پوزش‌بخاطر تاخیر در جوابگویی

شما میتوانید با یکبار ریسیت و‌بازگشت به کارخانه از تنظیمات این مشکل رو رفع کنید

موفق باشید

شنبه 4 اردیبهشت 1395  11:38 PM
تشکرات از این پست
amir15
amir15
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

با سلام و عرض خسته نباشید

یکی از دوستانم به صورت تصادفی یکی از برنامه های گوگل پلی سرویس رو متوفق کرده.اما بعد همۀ برنامه های گوگل پلی سرویس به جز خود گوگل پلی سرویس،از بین رفته بودند و حتی فایل های پوشه بلوتوث فرد هم از بین رفته بود و با بلوتوث هم اصلا نمیتونست کار کنه.

جمعه 10 اردیبهشت 1395  1:10 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول amir15

با سلام و عرض خسته نباشید

یکی از دوستانم به صورت تصادفی یکی از برنامه های گوگل پلی سرویس رو متوفق کرده.اما بعد همۀ برنامه های گوگل پلی سرویس به جز خود گوگل پلی سرویس،از بین رفته بودند و حتی فایل های پوشه بلوتوث فرد هم از بین رفته بود و با بلوتوث هم اصلا نمیتونست کار کنه.

سلام

دوست گرامی برنمه های کامپونت گوگل هرچند برای اجرای برنامه های گوشی و بازیها مهم هستند ولی حذف یکی از اونها بر کارکرد دیگری تاثیر گذار نمیتونه باشه 

علت حذف برنامه های گئوشی دوستتون حذف برنامه ها و شاید غیر فعال کردن اونهاست چون حذف اون برنامه ها بدون روشهای روت بودن غیر قابل حذفه چون جزو برنامه های از پیش نصب و درحالت عادی غیر قابل حذفه علت رو در جای دیگری باید جستجو کنید موفق باشید

جمعه 10 اردیبهشت 1395  4:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها