0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

nato01
nato01
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

سلام من ی گوشی هواوی y530 دارم.۳روز پیش گوشیم رو ریست کردم ,الان ۳روزه میخوام از منوی تنظیمات ,افزودن حساب ,حساب جیمیلم رو وارد کنم این پیغام رو میده:اتصال قابل اعتماد ب سرور امکان پذیر نمیباشد .اینم بگم من چند روز پیش با کینگ روت گوشیمو روت کردم بعد ریست کردم.الانم انروت کردم.ممنون میشم برا حل مشکلم راهنماییم کنید
سه شنبه 4 اسفند 1394  2:10 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول nato01
سلام من ی گوشی هواوی y530 دارم.۳روز پیش گوشیم رو ریست کردم ,الان ۳روزه میخوام از منوی تنظیمات ,افزودن حساب ,حساب جیمیلم رو وارد کنم این پیغام رو میده:اتصال قابل اعتماد ب سرور امکان پذیر نمیباشد .اینم بگم من چند روز پیش با کینگ روت گوشیمو روت کردم بعد ریست کردم.الانم انروت کردم.ممنون میشم برا حل مشکلم راهنماییم کنید

سلام

دوست عزیز شما میتونید برنامه های مختلفی رو برای استفاده از حسابهای ایمیلتان استفاده نمایید

از گوگل استور یا بازار میتونید این برنامه ها رو دانلود کید در اخر این نکترو اضافه کنم روت گوشی ربطی به این مورد ندارد

البته شما میتونید گوگل پلی و برنامه جیمیل رواپدیت کنید تا مشکل حل شود

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 4 اسفند 1394  7:22 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
nato01
nato01
کاربر تازه وارد

با سلام.دوست عزیز من الان ن ب گوگل پلاس,ن خدمات گوگل پلی,و نه ب....... دسترسی ندارم,ینی باید ب حساب جیمیل وصل باشن ک نیستن.همه برنامه هایی هم ک گفتید ب روز رسانی شد ولی باز نشد.
چهارشنبه 5 اسفند 1394  2:26 PM
تشکرات از این پست
ria1365 shayesteh2000
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول nato01
با سلام.دوست عزیز من الان ن ب گوگل پلاس,ن خدمات گوگل پلی,و نه ب....... دسترسی ندارم,ینی باید ب حساب جیمیل وصل باشن ک نیستن.همه برنامه هایی هم ک گفتید ب روز رسانی شد ولی باز نشد.

سلام
دوست عزیز شما از نت برنامه های مختلفیرو میتونی دانلود استفاده کنی برای حل مشکل ایمیلهات
یکی از برنامه های قوی و پرنصب برنامه ‏«Email Providers»  هست دانلود و استفاده نمایید.

چهارشنبه 5 اسفند 1394  7:15 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
yekta13s
yekta13s
کاربر تازه وارد

سلام

یه سوال مهم دارم. ممنون میشم سریع جواب بدین. گوشی من نوکیا C5-03 هست. ولی یه مدتیه صفحه لمسیش دچار مشکل شده.  یعنی خود به خود چند روز خوبه بعد دچار مشکل میشه. و نمیشه باهاش تایپ کرد یا استفاده عادی کرد. میشه بگین مشکل از چیه؟ و راه حلش چیه؟

سه شنبه 11 اسفند 1394  1:34 AM
تشکرات از این پست
ria1365 shayesteh2000
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول yekta13s
یه سوال مهم دارم. ممنون میشم سریع جواب بدین. گوشی من نوکیا C5-03 هست. ولی یه مدتیه صفحه لمسیش دچار مشکل شده.  یعنی خود به خود چند روز خوبه بعد دچار مشکل میشه. و نمیشه باهاش تایپ کرد یا استفاده عادی کرد. میشه بگین مشکل از چیه؟ و راه حلش چیه؟

سلام اگه گوشیتون ضربه خورده باشه ممکنه سوکتش از جاش حرکت کرده باشه که میشه دوباره تنظیمش کرد اگه ضربه نخورده تاچ صفحه یا خود LCD ممکنه نیمسوز شده باشه

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
سه شنبه 11 اسفند 1394  8:45 AM
تشکرات از این پست
ria1365 shayesteh2000
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول yekta13s

سلام

سلام و احترام

دوست عزیز کاش در مورد مشکلش واضح توضیح میدادید مشکلش چیه؟

یعنی تاچش ضربرو قبول نمیکنه یا یک جاییرو فشار میدین جای دیگه رو انتخاب میکنه 

در صورتیکه مورد دوم باشه احتمال داره با تنظیم صفحه درست بشه و بشه درستش کرد 

مورد دومی که میشه در بارش نظر داد اشکال سخت افزاری از خود تاچ باشه یا فلت تاج دچار مشکل شده باشه و‌با تعویض تاچ درست بشه تاچ این گوشی هم در حدود ۲۰ تا۴۰ تومن متغییر قیمتشه

برای نظر قطعی شما مشکل دقیقشو بگین تا دقیقتر راهنمایی کنیم

یا اگر میتونید به خدمات تخصصی گوشیهای نوکیا مراجعه کنید تا گوشیتونو بررسی کنن

موفق باشید

سه شنبه 11 اسفند 1394  3:57 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
yekta13s
yekta13s
کاربر تازه وارد

خیلی ممنون از راهنمایی

واقعیت اینه که هم ضربه رو قبول نمیکنه و هم گاهی یه دکمه رو فشار میدم چیز دیگه رو تایپ میکنه.

بعد گاهی خود بخ خود درست میشه. یه روز خوبه مشکلی نداره یه روز کلا نمیشه باهاش کار کرد. میشه آدم مطمئنی معرفی کنین که بهش نشون بدم یا تعمیرگاه تخصصی نوکیا رو بفرمایین که کجای تهرانه؟

چهارشنبه 12 اسفند 1394  10:28 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول yekta13s

خیلی ممنون از راهنمایی

واقعیت اینه که هم ضربه رو قبول نمیکنه و هم گاهی یه دکمه رو فشار میدم چیز دیگه رو تایپ میکنه.

بعد گاهی خود بخ خود درست میشه. یه روز خوبه مشکلی نداره یه روز کلا نمیشه باهاش کار کرد. میشه آدم مطمئنی معرفی کنین که بهش نشون بدم یا تعمیرگاه تخصصی نوکیا رو بفرمایین که کجای تهرانه؟

سلام 

خواهش میکنم دوست عزیز

ادرس های زیر مرکز رسمی خدمات نوکیا هستند بسته به ادرس خودتون به نزدیکتربن مرکز مراجعه فرمایید: تا گوشیتون بررسی نرم افزاری و سخت افزاری بشه برای حل مشکلش

موفق باشید

مرکز خدمات نوکیا تهران سیدخندان- خیابان میرمطهری- پلاک 86- 88 021-88523901
خدمات اتصالات تهران تهران خیابان شهید دکتر بهشتی. تقاطع خیابان ولیعصر. شماره 490 021-88709090
خدمات ایراتل تهران تهران وزرا, کوچه سوم, پلاک 10 021-88555555
ونک نوکیا تهران ضلع شمال شرقی میدان ونک, ابتدای خیابان ولیعصر, جنب بازار ونک, شماره 17و18 021-88783912
خدمات اتصالات تهران (2) تهران ميرداماد, ميدان مادر, خيابان شاه نظري, ساختمان پويا, طبقه اول 021-22227281 -22227206
ایرانیان همراه سرویس تهران سعادت آباد- نبش خیابان 33- پلاک 2

پنج شنبه 13 اسفند 1394  2:19 PM
تشکرات از این پست
sadeghsadeghsadegh
sadeghsadeghsadegh
کاربر تازه وارد

سلام من یه گوشی سامسونگ گلکسی گرند دارم زمانی که با سیمکارت زنگ می زنیم هیچ کدام از طرفین صدایی نمی شنوند اما با نرم افزاری مثل imo مشکلی ندا ره و صدا ردو بدل میشه در ضمن هیچ هدفونی رو هم شناسایی نمی کند لطفا کمکم کنید
جمعه 20 فروردین 1395  11:02 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول sadeghsadeghsadegh
سلام من یه گوشی سامسونگ گلکسی گرند دارم زمانی که با سیمکارت زنگ می زنیم هیچ کدام از طرفین صدایی نمی شنوند اما با نرم افزاری مثل imo مشکلی ندا ره و صدا ردو بدل میشه در ضمن هیچ هدفونی رو هم شناسایی نمی کند لطفا کمکم کنید

سلام
احتمالا ایراد از  سیم کارت باشه با یه سیم کارت دیگه هم امتحان فرمایید اگر مشکل پابرجابود میتونید گوشیتون رو یسیت کنید اگر حل نشد به گارانتی مراجعه نمایید

یک شنبه 22 فروردین 1395  6:21 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

سلام
احتمالا ایراد از  سیم کارت باشه با یه سیم کارت دیگه هم امتحان فرمایید اگر مشکل پابرجابود میتونید گوشیتون رو یسیت کنید اگر حل نشد به گارانتی مراجعه نمایید

یک شنبه 22 فروردین 1395  6:22 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

سلام

یک شنبه 22 فروردین 1395  6:22 PM
تشکرات از این پست
Ahr1360
Ahr1360
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

مشکل در انتخاب متن در دیکشنری bluedict

سلام من گوشی galaxy note5 دارم و از دیکشنری bluedict که روی اون نصب کردم استفاده زیادی میکنم. مشکلی که دارم اینه که اننتخاب متن در محیط دیکشنری به خوبی عمل نمیکنه. یعنی اگر بخوام یک قسمتی از متن رو با لمس طولانی و درگ کردن انتخاب و کپی کنم با مشکل مواجه میشم. به این صورت که اهرم مربوط به درگ کردن متن و کادری که گزینه های copy,cut,select all وغیره در اون وجود داره اکثر مواقع ظاهر نمیشه. این مشکل ظاهرا با مقدار پیمایش در صفحه بیشتر میشه . یعنی اگر یک متن کوتاه باشه و نیازی به پیمایش در صفحه نباشه مشکلی برای انتخاب متن و درگ کردن و کپی کردن نیست. اما اگر مقدار کمی به قسمتهای پایینتر متن پیمایش کنم اهرم انتخاب متن دارای اختلال میشه و نمیتونم متن رو انتخاب کنم. اگر یک متن طولانی باشه و بخوام در صفحه پیمایش زیادی کنم اونوقت برای انتخاب قسمتی از متن زمانی که لمس طولانی انجام میدم اصلا اهرمهای انتخاب متن و کادر گزینه های مربوطه ظاهر نمیشه و فقط کلمه ای که روی اون لمس انجام شده انتخاب میشه . بدون اینکه بشه اون رو به قسمتهای بیشتر درگ کرد و عمل کپی رو انجام داد .اول فکر کردم شاید مشکل از دیکشنری باشه اما وقتی همین نسخه از دیکشنری bluedict 7.3.9 رو روی گوشی قبلیم : HTC desire 600 تست کردم هیچ مشکلی وجود نداشت و مشکل مربوط به این گوشیه. این رو هم باید اضافه کنم که این مشکل فقط در محیط این دیکشنری وجود داره و در سایر محیطهای متنی دیگه تا حالا مشکلی برای انتخاب متن وجود نداشته. برای من که بصورت دائم از دیکشنری استفاده میکنم این مساله بسیار آذار دهنده ست. ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن.
سه شنبه 24 فروردین 1395  7:20 AM
تشکرات از این پست
Ahr1360
Ahr1360
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

مشکل در انتخاب متن در دیکشنری bluedict

سلام من گوشی galaxy note5 دارم و از دیکشنری bluedict که روی اون نصب کردم استفاده زیادی میکنم. مشکلی که دارم اینه که اننتخاب متن در محیط دیکشنری به خوبی عمل نمیکنه. یعنی اگر بخوام یک قسمتی از متن رو با لمس طولانی و درگ کردن انتخاب و کپی کنم با مشکل مواجه میشم. به این صورت که اهرم مربوط به درگ کردن متن و کادری که گزینه های copy,cut,select all وغیره در اون وجود داره اکثر مواقع ظاهر نمیشه. این مشکل ظاهرا با مقدار پیمایش در صفحه بیشتر میشه . یعنی اگر یک متن کوتاه باشه و نیازی به پیمایش در صفحه نباشه مشکلی برای انتخاب متن و درگ کردن و کپی کردن نیست. اما اگر مقدار کمی به قسمتهای پایینتر متن پیمایش کنم اهرم انتخاب متن دارای اختلال میشه و نمیتونم متن رو انتخاب کنم. اگر یک متن طولانی باشه و بخوام در صفحه پیمایش زیادی کنم اونوقت برای انتخاب قسمتی از متن زمانی که لمس طولانی انجام میدم اصلا اهرمهای انتخاب متن و کادر گزینه های مربوطه ظاهر نمیشه و فقط کلمه ای که روی اون لمس انجام شده انتخاب میشه . بدون اینکه بشه اون رو به قسمتهای بیشتر درگ کرد و عمل کپی رو انجام داد .اول فکر کردم شاید مشکل از دیکشنری باشه اما وقتی همین نسخه از دیکشنری bluedict 7.3.9 رو روی گوشی قبلیم : HTC desire 600 تست کردم هیچ مشکلی وجود نداشت و مشکل مربوط به این گوشیه. این رو هم باید اضافه کنم که این مشکل فقط در محیط این دیکشنری وجود داره و در سایر محیطهای متنی دیگه تا حالا مشکلی برای انتخاب متن وجود نداشته. برای من که بصورت دائم از دیکشنری استفاده میکنم این مساله بسیار آذار دهنده ست. ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن.
سه شنبه 24 فروردین 1395  7:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها