0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

Maede2028
Maede2028
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

سوال

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم چجوری میشه آیکون یه برنامه رو در گوشی sony Xperia در منو هیدن کرد؟
چهارشنبه 14 بهمن 1394  9:41 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

نقل قول Maede2028
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم چجوری میشه آیکون یه برنامه رو در گوشی sony Xperia در منو هیدن کرد؟

سلام 
شما میتونید با برنامه هایی که برا این منظور هست  میتونید استفاده کنید
میتونید با روت گوشی  و با استفاده از برنامه هایی مثل link to sd  برنامه هاتونوو مخفی کنید ولی در حالت عادی میتونید برنامه ای رو که گفتم نصب کنید و با اون برنامه برنامه هاتونو فریز کنید
موفق باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 14 بهمن 1394  11:50 PM
تشکرات از این پست
mehdikiyani2012
mehdikiyani2012
کاربر تازه وارد

ریکاوری

سلام

گوشی بنده گرند 2 هست....بنده نمیتوانم وارد محیط ریکاوری بشم و هنگامی هم که دکمه ولوم آپ را فشار میدهم وارد قسمت دانلودینگ میشم.

ممنون میشم راهنمایی کنید

شنبه 17 بهمن 1394  5:17 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mehdikiyani2012

سلام

گوشی بنده گرند 2 هست....بنده نمیتوانم وارد محیط ریکاوری بشم و هنگامی هم که دکمه ولوم آپ را فشار میدهم وارد قسمت دانلودینگ میشم.

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

همزمان کلید ولوم بالا و هوم رو بگیر و سپس دکمه پاور رو بگیر تا بحالت ریکاوری بره

شنبه 17 بهمن 1394  7:26 PM
تشکرات از این پست
khalajicr7
khalajicr7
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

نقل قول AliFanoodi

به نام خدا

دوستان عزیز راسخونی و علاقمندان به دنیای تلفن همراه و تبلت:

در این تاپیک به تمامی سوالات شما در مورد انواع گوشیها ومشکلات سخت افزار و نرم افزاری گوشی ها  پاسخ داده می شود.

بعد از ارسال پست تا پاسخگویی به سوال خود لطفا صبور باشید و در صورتی که میخواهید سریعتر به جواب برسید یک پیام حاوی مشکلتون رو هم به صندوق پیام به ادرس Ria1365 نیز ارسال فرمایید .

نکته: برای دسترسی راحت تر شما به پاسخ سؤالاتتان، یک نسخه از پاسخ یه صندوق پیام شما ارسال می شود. در صورتی که صندوق پیامتان را فعّال نیست، پیشنهاد می شود که آن را فعّال نمایید.

تــــذکـــــــــــر :

هیچ گونه مسئولتی در قبال  کارکرد نا صحیح نرم افزارها  و راهنمایی های  گفته شده در تبلت و گوشی شما  ندارد و صرفا پاسخ های کارشناسان این تالار بر اساس تجربیات و تخصص و فقط در حد راهنمایی به شما عزیزان میباشد.

سلام

من یک تبلت دیمو دارم که اون رو روت کرده بودم ولی وقتی خواستم تبلت رو از روت در بیاورو با برنامهiroot تبلت خاموش شد و هروقت میخام روشن بکنم فقت آرم دیمورا می آورد و دیگر روشن نمی شود کمکم کنیدblush

سه شنبه 20 بهمن 1394  3:26 PM
تشکرات از این پست
khalajicr7
khalajicr7
کاربر تازه وارد

با سلام

من یک تبلت دیمو 700 اس دارم که اون رو روت کرده بودم . وقتی خاستم اون رو از روت در بیارم با برنامهiroot. تبلت خاموش شد و هروقت که روشنش میکنم فقط آرم دیمو رو که اولش می آود رو میاره و دیگر روشن نمیشود و همونجور می ماند  .و وقتی هم که میزنم به شارژ دوباره همون رو می آورد لطفا کمکم کنید

جواب رو به ایمیلم بفرستید

سه شنبه 20 بهمن 1394  3:31 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول khalajicr7

با سلام

من یک تبلت دیمو 700 اس دارم که اون رو روت کرده بودم . وقتی خاستم اون رو از روت در بیارم با برنامهiroot. تبلت خاموش شد و هروقت که روشنش میکنم فقط آرم دیمو رو که اولش می آود رو میاره و دیگر روشن نمیشود و همونجور می ماند  .و وقتی هم که میزنم به شارژ دوباره همون رو می آورد لطفا کمکم کنید

جواب رو به ایمیلم بفرستید

سلام و احترام

شما در حالت خاموش ابتدا کلید ولوم بالا و پاور رو بگیرد تا به  منوی ریکاوری بیاد و در اونجا میتونید یکبار wIPE DATA  کنید احتمالا مشکل حل بشه ولی اگر نشد یا موفق به این کار نشدید باید بدین گوشیر و تبلتتونو بر اتون فلش کنن 

احتمالا سافت بریک شده و رو ارم میمونه با فلش مشکل حل میشه اگر تبلتتون گارانتی داره بهترین راه ارسال به گارانتیه فقط اگر فرستادین نگین روت کردین چون روت باعث ابطال گارانتی میشه فقط بگین روشن کردم رو ارم میمونه و بالا نمیاد ولی اگر نداره بدین بیرون براتون فلش کنن یا اگر خودتون میتونید برین سایت شرکت دینمو غایل فلششو بگیرین و خودتون اقدام به فلش کنید

اگر بازم کمکی خاستین حتما بگین بیشتر راهنمایی کنم

موفق باشید.

سه شنبه 20 بهمن 1394  9:50 PM
تشکرات از این پست
mx6851
mx6851
کاربر تازه وارد

انتقال شماره تلفن های ذخیره شده در اکسل به گوشی

سلام

وقتتون بخیر

بنده بیش از چند هزار شماره تلفن در اکسل دارم و  می خوام به یکباره این شماره تلفن ها رو به گوشیم انتقال بدم. من یا فرمت csv ذخیره کردم و سپس  با نرم افزار csv to vcard تبدیل به فرمت vcf شده اما مشکل اینجاست که نام و شماره تلفن رو بهم می چسبونه.لطفا راهنماییم کنید.واقعا گیر کردم

شنبه 24 بهمن 1394  11:34 AM
تشکرات از این پست
ria1365
blackdevil499
blackdevil499
کاربر تازه وارد

سلام ببخشید من یدونه رام رسمی گوشی xperia x8 دان کردم میخوام بدونم چون این رو از یک سایت غیر رسمی و ایرانی گرفتم فایل مخربی چیزی توش هست؟نیست؟از کجا بفهمم؟

شنبه 24 بهمن 1394  7:36 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mx6851

سلام

وقتتون بخیر

بنده بیش از چند هزار شماره تلفن در اکسل دارم و  می خوام به یکباره این شماره تلفن ها رو به گوشیم انتقال بدم. من یا فرمت csv ذخیره کردم و سپس  با نرم افزار csv to vcard تبدیل به فرمت vcf شده اما مشکل اینجاست که نام و شماره تلفن رو بهم می چسبونه.لطفا راهنماییم کنید.واقعا گیر کردم

سلام و احترام

در مورد انتقال به گوشی برنامه های مختلفی هست یکیشض برنامه کخصوص خود گوشی هاست همون pc suite  گوشی خودتون

ولی درمو رد  بهم چسبندگی حروف بنده اطلاع خاصی در این مورد ندارم دوست عزیز

موفق باشید

شنبه 24 بهمن 1394  11:34 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول blackdevil499

سلام ببخشید من یدونه رام رسمی گوشی xperia x8 دان کردم میخوام بدونم چون این رو از یک سایت غیر رسمی و ایرانی گرفتم فایل مخربی چیزی توش هست؟نیست؟از کجا بفهمم؟

سلام

اگر فایل مربوط به گوشی خودتون هست و فایل رسمی گوشیتون هست خیر مشکلی نیست 

در ضمن اینم اضافه کنم سایت های موبایل ایران همششون فایل ها رو خودشون که تولید نکردند از سایت های مرجع دانلود کرده و بعد خودشون اپ میکنند

بنده خودم برای دانلود رام گوشیها اول سایت های ایرانیرو بررسی میکنم . اگه نباشه سراغ سایتهای مرجعی مثل Xda  میرم

در مورد کاستوم رام ولی قضیه فرق میکنه ممکنه با زدنش گوشیتون در عملکرد نرم افزاری و سخت افزاری بازم میگم ممنه با دستگاهتون سازگار نباشه و مشکلاتی بوجود بیاره ولی رام های مخصوص و رسمی مشکلی ندارند با خیال راحت فلش کنید اگر رامش رسمی و ورزن اخر ارایه شده هست

موفق باشید

شنبه 24 بهمن 1394  11:38 PM
تشکرات از این پست
blackdevil499
blackdevil499
کاربر تازه وارد

نقل قول ria1365

نقل قول blackdevil499

سلام

در ضمن اینم اضافه کنم سایت های موبایل ایران همششون فایل ها رو خودشون که تولید نکردند از سایت های مرجع دانلود کرده و بعد خودشون اپ میکنند

بنده خودم برای دانلود رام گوشیها اول سایت های ایرانیرو بررسی میکنم . اگه نباشه سراغ سایتهای مرجعی مثل Xda  میرم

در مورد کاستوم رام ولی قضیه فرق میکنه ممکنه با زدنش گوشیتون در عملکرد نرم افزاری و سخت افزاری بازم میگم ممنه با دستگاهتون سازگار نباشه و مشکلاتی بوجود بیاره ولی رام های مخصوص و رسمی مشکلی ندارند با خیال راحت فلش کنید اگر رامش رسمی و ورزن اخر ارایه شده هست

موفق باشید

رام رسمی هست ولی از سایت رسمی نیست (سایت سونی اریکسون) یا سونی 

دوشنبه 26 بهمن 1394  5:04 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول blackdevil499
نقل قول ria1365

نقل قول blackdevil499

سلام

موفق باشید

رام رسمی هست ولی از سایت رسمی نیست (سایت سونی اریکسون) یا سونی 

سلام

اگه رسمی هست ایرادی نداره

موفق‌باشید

دوشنبه 26 بهمن 1394  8:14 PM
تشکرات از این پست
Neda522522
Neda522522
کاربر تازه وارد

Gps

سلام.خسته نباشید..جی پی اسم خودبخود خاموش شده بود بعد متوجه نشدم میشه بگید چرا واسم خیلی مهمه

پنج شنبه 29 بهمن 1394  4:18 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول Neda522522

سلام.خسته نباشید..جی پی اسم خودبخود خاموش شده بود بعد متوجه نشدم میشه بگید چرا واسم خیلی مهمه

سلام 

ممکنه بخاطر اینکه باطریتون ضعیف بوده و شارژش کم برا اون و صرفه جویی در مصرف خودش خامودش کرده باشه

ممکنه دستتون خورده باشه

زیاد مهم نیست این مشکل 

موفق باشید

پنج شنبه 29 بهمن 1394  1:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها