0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

نقل قول hassanbnd

سلام
همون طور که احتمالا به یاد دارید گوشی من xperia mini هستش!@!
به خاطر مشکلات رم گوشی فروش گفتش که باید گوشیت فلش چهار فایله بخوره !
منم اصلا نمیدونستم فلش چهار فایله چیه !!!
خلاصه اون آقا گرفت و گوشی مارو فلش چهار فایله کردش(که البته مشکل گوشی هیچ ربطی به فلش نداشت!) از اون به بعد هم گوشی صد تا مشکل داره ! و اون فلشی که ایشون زده بود 4.0.4 و B 431 بودش.
اولا میخواستم بدونم فلش چهار فایله چیه و من چحوری باید گوشیم رو دوباره فلش اصلی بزنم تا شاید درست بشه !
دوما اینکه اون روشی که گفتید رو انجام دادم و در آخر برنامه ی recoverx میگه که recovery نصب شد و من هر کاری کردم نتوستم باز هم وارد ریکاوری بشم. راستی اون قسمت سوم (3. نصب ریکاوری به صورت فایل نصبی(این برنامه مربوط به گوشیتون رو میتونید با یک سرچ ساده در اینترنت پیدا کنید))رو از اینترنت پیدا نکردم ولی بقیه ی مراحل به خوبی انجام شد ولی گوشیم رو نتونستم به حالت ریکاوری ببرم.

سوما اینکه دوتا فایل فلش دانلود کردم تا فلش بزنم در حالی که قبلا با یکی از اون ها میتونستم گوشیم رو فلش بزنم ولی الآن در هر دو ارور loader.sin میده(در نرم افزار فلش تولز) در حالی که من مطمئنم فایل فلش مشکلی نداره. و اینکه هیچ دیوایسی نداره !(توی قسمت دیوایس ها)
من گوشیم وقتی خاموش و باتریش رو در میارم جدیدا (بعد فلش چهار فایله) تنظیم ساعت و تاریخ و خیلی چیزهای دیگش به هم میخوره.
معذرت میخوام انقدر زیاد سوال پرسیدم
wink

سلام

دوست عزیز فلش 4 فایله همون فایل اصلی و رسمی برای فلش زدن گوشیهای سامسونگه که بصورت رسمی ارایه میشه

فایلهایی که دانلود کردید کاستوم هستند و باید از ریکاوری نصب شه

برای نصب ریکاوری حالا هر ریکاوری که باشه باید گوشی قبلش روت بشه تا بتونید اون فایلهای کاستوم رو از طریق رم نصب کنید و ارتباطی به فلش تولز ندازه کگلا کاستوم رام ها اکثرا از طریقر منو ریکاوری نصب میشه

خدمت شما اموزش نصب ریکاوری  

این برنامه به سادگی منوی ریکاوری مد رو بر روی اکثر گوشیهای XPERIA Sony Ericsson 2011 & 2012 نصب میکند.

برای بوت لودر باز و بسته

قبل از اقدام به نصب به موارد زیر توجه کنید

1-گوشی رو روت کنید قبل ش

2-نصب بودن BusyBox

3-نصب بودن رام رسمی( ICS یا GB)

4-به مسیر زیر رفته و USB Debugging رو فعال کنید
اندروید 2.3: Settings----->Application----->Development 
دروید 4: Settings>Developer Options

5-به مسیر زیر رفته و حالت Mass Storage رو فعال کنید
اندروید 2.3: به مسیر Settings----->Sony Ericsson----->USB Connection Mode
ندروید 4: Settings----->Xperia----->Connectivity----->USB Connection Mode

6-مدت زمان روشن موندن صفحه نمایش رو به 2 دقیقه افزایش بدید

بعد نصب برنامه هم برای دسترسی به ریکاوری موقع روشن شدن گوشی چندین بار پشت سره هم دکمه ولوم پایین را بزنید (نگه ندارید)

طریقه ورود به ریکاوری  و کار با اون:

گوشی رو خاموش کرده و دوباره روشن کنید وقتی آرم سونی برای کرنل استوک و یا آرم کرنل کاستوم نمایان شد به بقل سوکت شارژ نگاه کنید وقتی این چراغ برای یه لحظه به رنگ آبی روشن شد بلافاصله کلید بک یا ولوم پایین رو بزنید تا به ریکاوری وارد بشید.

طریقه انتقال بین منوها در ریکاوری 

از کلید منو یا ولوم صدا برای جا به جایی بین منوها
از دکمه home برای انتخاب کردن
از دکمه back برای برگشت به صفحه قبلی استفاده کنید

در ریکاوری چند گزینه وجود داره که:

1-reboot system now: گوشی رو از حالت ریکاوری خارج میکند و گوشی روشن میشود.

2-apply update from sdcard: زمانی که فقط یه فایل زیپ به اسم update.zip تو گوشیتون هستش یتونید از این گزینه برای نصب (فلش کردن زیپ)استفاده کنید.

3-wipe data/factory reset: انجام وایپ دیتای گوشی و فکتوری ریست (باز گشت به حالت کارخانه).

4-wipe cache partion: کش موجود در گوشی رو پاک میکنه.

5-install zip from sdcar: این گزینه هر فایلی که گفته شده از راه ریکاوری نصب کنید نصب میکنه.

6-backuo and restore: برای گرفتن بک آپ و ریستور کردن.

7-mount and storage: با این گزینه میتونید cache,data,system,sdcard رو فرمت و یا مونت کنید.

8-advanced: گزینه آخر خود دارای چند گزینه هست.

reboot recovery-1:برای خاموش شدن و بازگشتن دوباره به حالت cwm.

wipe dlvk cache-2:دالویک کش موجود رو 0 میکنه.

wipe battery stats-3:برای کالیبره کردن باطری.

report error,key test,show log-4:بهتره با این گزینه کار نداشته باشید.

partion sdcard-5: این گزینه برای پارتیشن بندیه میموری کارت بکار میره.

fix permission-6:بعضی برنامه ها در رام خوب اجرا نمیشن و ارور f.c میدن با انتخاب این گزینه مشکل تا حدودی برطرف میشه.

power off:برای خاموش کردن گوشی.

مراحل رو درست برین براحتی میتونین کالستومتو نصب کنید

موفق باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

جمعه 3 مهر 1394  6:44 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام سید

تو گوشی ویندوز فون نمیتونم نرم افزار نصب کنم

اکانت تو سایت LIVE ساختم ولی بازم از طریق ستور نشد

لطفا کامل راهنمایی کنید!

با تشکر

جمعه 3 مهر 1394  11:07 PM
تشکرات از این پست
ria1365
hassanbnd
hassanbnd
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9

من از کجا بدونم گوشیم GB هستش یا ICS ؟
و اینکه از کجا بدونم رام رسمی رو گوشی من نصب هستش و اینکه فلش چهار فایله و رام اصلی گوشیم رو از کجا میتونم پیدا بکنم؟

شنبه 4 مهر 1394  6:47 AM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام سید

لطفا کامل راهنمایی کنید!

با تشکر

سلام احسان جان الان مشکلش دقیقا چیه ؟ شما باید منطقه زمانیو روی کشور دیگه مثل امریکا قرار بدین ایران رو ارور میده بخاطر تحریم

شنبه 4 مهر 1394  3:35 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول hassanbnd

من از کجا بدونم گوشیم GB هستش یا ICS ؟
و اینکه از کجا بدونم رام رسمی رو گوشی من نصب هستش و اینکه فلش چهار فایله و رام اصلی گوشیم رو از کجا میتونم پیدا بکنم؟

لازم نیست فایل دانلود کنید چون طبق گفته خودتون الان رام اصلیرو براتون فلش زدند برای دسترسی به این فایلها هم میتونید در سایتهای مرجع ویدا کنید یا ساپورت خود سامسونگ مشخصات فایل فلشتونم در بخش درباره گوشی قابل ملاحضست.

شنبه 4 مهر 1394  3:38 PM
تشکرات از این پست
amir_rg
amir_rg
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

با سلام

من چند بازی دیتا دار ریختم

حالا که دیگرد انها را نیاز ندارم و انهار ا پاک کردم فضایی به گوشیم اضافه نمیه و مثل همان زمانی است دیتا وجود داشته

چکار کنم؟

دوشنبه 6 مهر 1394  10:27 PM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول amir_rg

با سلام

من چند بازی دیتا دار ریختم

حالا که دیگرد انها را نیاز ندارم و انهار ا پاک کردم فضایی به گوشیم اضافه نمیه و مثل همان زمانی است دیتا وجود داشته

چکار کنم؟

سلام

شما باید قبل از حذف بازیها باید به تنظینات برنامه ها برین و اول کلیر دیتا کنید و بعد برنامرو حذف کنید چون اونطور که شما حذف میکنید فقط فایل نصبی حذف میشه

البته میتونید برین در حافظه گوشی یا جایی که ریختین که معمولا پوشه های Data  یا Obb  هست از اونجا پاک کنید

موفق باید

سه شنبه 7 مهر 1394  1:06 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول ria1365

نقل قول ehsan007060

سلام سید

لطفا کامل راهنمایی کنید!

با تشکر

سلام احسان جان الان مشکلش دقیقا چیه ؟ شما باید منطقه زمانیو روی کشور دیگه مثل امریکا قرار بدین ایران رو ارور میده بخاطر تحریم

سلام مجدد سید بزرگوار

عید شما هم مبارک پیشاپیش

مشکل اینکه میخام نرم افزار بریزم ولی نمیشه! اکانت ساختم  ادامه کار؟؟

پنج شنبه 9 مهر 1394  11:28 AM
تشکرات از این پست
mahdikhazaei
mahdikhazaei
کاربر تازه وارد

پاسخ به:برای استفاده از کلید منو باید چی کار کنم؟

سلام
یه سوال لطفا خواهشا زود جواب بدین:
بعضی موبایل ها مثل GALAXY J5 در پایین صفحه نمایش  سه کلید BACK و HOME و RECENTS یا همون کلید موارد اخیر دارند و کلید منو ندارن لطفا بگین برای استفاده از کلید منو باید چی کار کنم؟

پنج شنبه 9 مهر 1394  2:37 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول ria1365

نقل قول ehsan007060

سلام سید

لطفا کامل راهنمایی کنید!

با تشکر

سلام مجدد سید بزرگوار

عید شما هم مبارک پیشاپیش

مشکل اینکه میخام نرم افزار بریزم ولی نمیشه! اکانت ساختم  ادامه کار؟؟

عید شما هم مبارک

احسان جان قبل نصب برنامه ها حتما منطقه و زبان گوشیتو رو usa بزار بعد حتما با اکانت مایکروسافتت لاگین کنین و از استور خود گوشی دانلود و نصب کن

در حالت عادی فقط باید از استور گوشی دانلود کنی و نمیشه از جایی دیگه نصب کنی

اگه بتونی ارور گوشی عکس بگیری بفرستی دقیقا میگم چیش اشکال داره

جمعه 10 مهر 1394  5:08 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mahdikhazaei

سلام
یه سوال لطفا خواهشا زود جواب بدین:
بعضی موبایل ها مثل GALAXY J5 در پایین صفحه نمایش  سه کلید BACK و HOME و RECENTS یا همون کلید موارد اخیر دارند و کلید منو ندارن لطفا بگین برای استفاده از کلید منو باید چی کار کنم؟

سلام

دوست عزیز هر برندی مشخصات مخصوص بخود رو داره و گوشی مورد نظر رابط کاربریش بطوریه که نیاز به اون کلید نیست اما در انجام تمظیمات نرم افزاری کاید home کار همونو انجام میده

شما میتوانید با نصب تم یا لانچر گوشیتون رو از اون رابط کاربری تغییر دهید.

جمعه 10 مهر 1394  5:17 PM
تشکرات از این پست
hamed0190
hamed0190
کاربر تازه وارد

به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

سلام دوستان کمک لطفا من گوشی زنفون 2 ایسوس خریدم گوشیم یهو خاموش شد و روشن نمیشه هیچ گونه علائم زنده بودن نداره نه کامپیوتر میشناسدش نه ریست میشه نه با کلید on و ولوم ریست میشه هیچی کسی میتونه کمک کنه راهنمایی کنید .
یک شنبه 12 مهر 1394  12:35 AM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول hamed0190
سلام دوستان کمک لطفا من گوشی زنفون 2 ایسوس خریدم گوشیم یهو خاموش شد و روشن نمیشه هیچ گونه علائم زنده بودن نداره نه کامپیوتر میشناسدش نه ریست میشه نه با کلید on و ولوم ریست میشه هیچی کسی میتونه کمک کنه راهنمایی کنید .

سلام

من چون گوشی شما رو ندیدم و بررسی نکردم نمیتونم دقیق بگم مشکلش چیه

شما یکبار گوشیتون رو باطریشو دربیار بعد یک دقیقه جا بزن ببین روشن میشه یا نه اگه نشد به شارژ بزن ببین با زدن به شارژ گوشی شارژ میشه در حالت خاموش بودن یا نه اگه گوشی شارژ بشه مشکلی نداره و از باطریشه

اگر جواب ندارد با کلید های ترکیبی پاور و ولوم های بالا یا پایین باید لمتحان کنی ببینی کدوم به ریکاوری میبره اگه به ریکاوری رفت یبار وایپ کن هم وایپ دیتا هم وایپ کش  بعد ریستارت کن 

اگر کار نکرد بهترین راهش اینه به گارانتی مراجعه کنید تا بررسی دقیقتر بشه بدون دیدن گوشی و بررسی تخصیش نمیشه نظر قطعی داد.

موفق باشید

یک شنبه 12 مهر 1394  12:54 AM
تشکرات از این پست
afshink
afshink
کاربر تازه وارد

سه سؤال در مورد گوشی (Sony Xperia Acro S) داشتم ؛ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

1- سؤال اولم: شنیده‌ام که این گوشی به دلیل ضد آب بودنش پرس(پلمپ) هستش و قابلیت تعویض باتری نداره( یا خیلی سخت داره). حالا اگر باطری این گوشی مثلا سه الی پنج سال برام کار کنه ؛ برام کافیه و بعد از این مدت اگر هم بر فرض ، باطری گوشیم خراب شد خود گوشی را تعویض میکنم. ولی اگر مثلا قرار باشد باطری این گوشی شش ماه یا یکی دو سال برام کار کنه پس ارزش خرید ندارد. مقدار استفاده روزانه بنده از این گوشی و باطریش متوسط مایل به کم است ؛ یعنی از این گوشی‌باز‌ها نیستم که همش سرشون تو گوشیه ، مثلا اصلا از نرم‌افزارها یا بازی‌هایی مثل تلگرام ، وایبر ، واتس اپ ، کلش استفاده نمی‌کنم(تعجب کردید نه ! ؟) و حداکثر استفاده‌ام به اندازه چند برنامه کاربردی ساده در طول روز است. حالا سؤالم اینه: با این مواردی که عرض کردم این گوشی را بخرم ؟ باطری‌اش به مدت سه الی پنج سال جوابگوی بنده خواهد بود یا نه؟ با تشکر از شما. 2- سؤال دومم: تا آنجا که بنده اطلاع دارم شارژر این گوشی با بقیه گوشی‌ها فرق داره (حالت پایه‌دار است مانند تلفن‌های بی‌سیم و به صورت سیم‌دار و سوکتی یا سوزنی نیست) حالا اگر در طول شبانه‌روز ؛ این گوشی را بدون اینکه شارژش تمام شود( مثلاً نیمه باشد) ، مدام درون این پایه بزارم تا شارژ شود( مانند تلفن‌های بیسیم) ؛ این روش آیا ضرری(برای باتری گوشی) داره؟ البته این سؤال را می‌توان در مورد گوشی‌های دیگر که شارژر سوکتی یا سیمی دارند هم پرسید. اگر ضرر دارد ؛ پس چرا تلفن‌های بیسیم که همیشه درون شارژر خود هستند و دارند شارژ می‌شوند خراب نمی‌شوند؟ 3- سؤال سومم: تا آنجا که اطلاع دارم این گوشی از آندروید 4.0 استفاده می‌کنه ، اگه بخوام سیستم‌عاملش را به آندروید 4.1 4.4 5.0 وو.... ارتقاع بدم مشکلی پیش میاد؟ اصلاً این کار شدنی هست؟ با تشکر از زحمات شما.
دوشنبه 13 مهر 1394  4:25 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول afshink
1- سؤال اولم: شنیده‌ام که این گوشی به دلیل ضد آب بودنش  از زحمات شما

دوست عزیز سلام

در مورد سوال اول درسته باطری گوشی قابل تعویض رو نداره ولی فقط برا کاربر برا شرکت گارانتی کننده مشکلی نداره برای تعویضشم در مدت زمان گارانتی میشه در صورت مشکل براحتی تعویضش کرد الان خیلی از گوشی های جدید به این شکل هستند

در مورد اپدیت گوشی اگر ورژن بالاتر بیاد براش قابلیت اپدیت داه

در مورد ضد اب بودن در صورت رعایتاصول ایمنی در عمق یک متری و حداکثر سی دقیقه توان اینکارو  داره

در مورد شارژ هم در صورتی که شارژ شد بردارین اگرم برندارین بدلیل اینکه بعد از شارژ کامل باطری گوشی  بصورت کامل جریان شارز قطع میشه و ضرری ندا ره

دوشنبه 13 مهر 1394  8:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها