نقل قول hassanbnd
سلام
همون طور که احتمالا به یاد دارید گوشی من xperia mini هستش!@!
به خاطر مشکلات رم گوشی فروش گفتش که باید گوشیت فلش چهار فایله بخوره !
منم اصلا نمیدونستم فلش چهار فایله چیه !!!
خلاصه اون آقا گرفت و گوشی مارو فلش چهار فایله کردش(که البته مشکل گوشی هیچ ربطی به فلش نداشت!) از اون به بعد هم گوشی صد تا مشکل داره ! و اون فلشی که ایشون زده بود 4.0.4 و B 431 بودش.
اولا میخواستم بدونم فلش چهار فایله چیه و من چحوری باید گوشیم رو دوباره فلش اصلی بزنم تا شاید درست بشه !
دوما اینکه اون روشی که گفتید رو انجام دادم و در آخر برنامه ی recoverx میگه که recovery نصب شد و من هر کاری کردم نتوستم باز هم وارد ریکاوری بشم. راستی اون قسمت سوم (3. نصب ریکاوری به صورت فایل نصبی(این برنامه مربوط به گوشیتون رو میتونید با یک سرچ ساده در اینترنت پیدا کنید))رو از اینترنت پیدا نکردم ولی بقیه ی مراحل به خوبی انجام شد ولی گوشیم رو نتونستم به حالت ریکاوری ببرم.
سوما اینکه دوتا فایل فلش دانلود کردم تا فلش بزنم در حالی که قبلا با یکی از اون ها میتونستم گوشیم رو فلش بزنم ولی الآن در هر دو ارور loader.sin میده(در نرم افزار فلش تولز) در حالی که من مطمئنم فایل فلش مشکلی نداره. و اینکه هیچ دیوایسی نداره !(توی قسمت دیوایس ها)
من گوشیم وقتی خاموش و باتریش رو در میارم جدیدا (بعد فلش چهار فایله) تنظیم ساعت و تاریخ و خیلی چیزهای دیگش به هم میخوره.
معذرت میخوام انقدر زیاد سوال پرسیدم
سلام
دوست عزیز فلش 4 فایله همون فایل اصلی و رسمی برای فلش زدن گوشیهای سامسونگه که بصورت رسمی ارایه میشه
فایلهایی که دانلود کردید کاستوم هستند و باید از ریکاوری نصب شه
برای نصب ریکاوری حالا هر ریکاوری که باشه باید گوشی قبلش روت بشه تا بتونید اون فایلهای کاستوم رو از طریق رم نصب کنید و ارتباطی به فلش تولز ندازه کگلا کاستوم رام ها اکثرا از طریقر منو ریکاوری نصب میشه
خدمت شما اموزش نصب ریکاوری
این برنامه به سادگی منوی ریکاوری مد رو بر روی اکثر گوشیهای XPERIA Sony Ericsson 2011 & 2012 نصب میکند.
برای بوت لودر باز و بسته
قبل از اقدام به نصب به موارد زیر توجه کنید
1-گوشی رو روت کنید قبل ش
2-نصب بودن BusyBox
3-نصب بودن رام رسمی( ICS یا GB)
4-به مسیر زیر رفته و USB Debugging رو فعال کنید
اندروید 2.3: Settings----->Application----->Development
دروید 4: Settings>Developer Options
5-به مسیر زیر رفته و حالت Mass Storage رو فعال کنید
اندروید 2.3: به مسیر Settings----->Sony Ericsson----->USB Connection Mode
ندروید 4: Settings----->Xperia----->Connectivity----->USB Connection Mode
6-مدت زمان روشن موندن صفحه نمایش رو به 2 دقیقه افزایش بدید
بعد نصب برنامه هم برای دسترسی به ریکاوری موقع روشن شدن گوشی چندین بار پشت سره هم دکمه ولوم پایین را بزنید (نگه ندارید)
طریقه ورود به ریکاوری و کار با اون:
گوشی رو خاموش کرده و دوباره روشن کنید وقتی آرم سونی برای کرنل استوک و یا آرم کرنل کاستوم نمایان شد به بقل سوکت شارژ نگاه کنید وقتی این چراغ برای یه لحظه به رنگ آبی روشن شد بلافاصله کلید بک یا ولوم پایین رو بزنید تا به ریکاوری وارد بشید.
طریقه انتقال بین منوها در ریکاوری
از کلید منو یا ولوم صدا برای جا به جایی بین منوها
از دکمه home برای انتخاب کردن
از دکمه back برای برگشت به صفحه قبلی استفاده کنید
در ریکاوری چند گزینه وجود داره که:
1-reboot system now: گوشی رو از حالت ریکاوری خارج میکند و گوشی روشن میشود.
2-apply update from sdcard: زمانی که فقط یه فایل زیپ به اسم update.zip تو گوشیتون هستش یتونید از این گزینه برای نصب (فلش کردن زیپ)استفاده کنید.
3-wipe data/factory reset: انجام وایپ دیتای گوشی و فکتوری ریست (باز گشت به حالت کارخانه).
4-wipe cache partion: کش موجود در گوشی رو پاک میکنه.
5-install zip from sdcar: این گزینه هر فایلی که گفته شده از راه ریکاوری نصب کنید نصب میکنه.
6-backuo and restore: برای گرفتن بک آپ و ریستور کردن.
7-mount and storage: با این گزینه میتونید cache,data,system,sdcard رو فرمت و یا مونت کنید.
8-advanced: گزینه آخر خود دارای چند گزینه هست.
reboot recovery-1:برای خاموش شدن و بازگشتن دوباره به حالت cwm.
wipe dlvk cache-2:دالویک کش موجود رو 0 میکنه.
wipe battery stats-3:برای کالیبره کردن باطری.
report error,key test,show log-4:بهتره با این گزینه کار نداشته باشید.
partion sdcard-5: این گزینه برای پارتیشن بندیه میموری کارت بکار میره.
fix permission-6:بعضی برنامه ها در رام خوب اجرا نمیشن و ارور f.c میدن با انتخاب این گزینه مشکل تا حدودی برطرف میشه.
power off:برای خاموش کردن گوشی.
مراحل رو درست برین براحتی میتونین کالستومتو نصب کنید
موفق باشید