0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

yalniz
yalniz
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 10

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

نقل قول ria1365

نقل قول yalniz

سلام دوستان خسته نباشید مشکل من اینه که گوشیم روت نمیشود

مدل گوشیم استار تو پلاس هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام

در مورد سوال قبلی و فعالسازی زبان فارسی شما اگر طبق راهنمایی قدم به قدم برید مشکلی پیش نمیاد حتما usb drbug  فعال شه اگر نشد گوشیرو یبار فکتوری ریسیت کنید و دوباره امتحان کنید

هنوز روش CF ROOT برای این گوشی نیومده میتونید ابتدا با  برنامه KING ROOT یا Iroot / vroot تست کنید (تا اندروید 5 و روی گوشوشی های سامسونگ تست شده)

و اگر هم ریکاوری کاستوم گوشیتون رو دارین از طریق فایل زیپ اون رو روت کنید که روش اول راحتره

موفق باشید

دوست عزیز ممنون بابت راهنماییتون ولی من از برنامه های KING ROOT یا Iroot / vroot استفده کرده ام ولی هر بار در اخرا خطا میده باید بدم بیرون روت کنند ؟؟؟

AMIN .Turk

یک شنبه 22 شهریور 1394  12:28 AM
تشکرات از این پست
ria1365 khodaeem1 siryahya
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول yalniz

نقل قول ria1365

نقل قول yalniz

سلام دوستان خسته نباشید مشکل من اینه که گوشیم روت نمیشود

مدل گوشیم استار تو پلاس هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام

در مورد سوال قبلی و فعالسازی زبان فارسی شما اگر طبق راهنمایی قدم به قدم برید مشکلی پیش نمیاد حتما usb drbug  فعال شه اگر نشد گوشیرو یبار فکتوری ریسیت کنید و دوباره امتحان کنید

هنوز روش CF ROOT برای این گوشی نیومده میتونید ابتدا با  برنامه KING ROOT یا Iroot / vroot تست کنید (تا اندروید 5 و روی گوشوشی های سامسونگ تست شده)

و اگر هم ریکاوری کاستوم گوشیتون رو دارین از طریق فایل زیپ اون رو روت کنید که روش اول راحتره

موفق باشید

دوست عزیز ممنون بابت راهنماییتون ولی من از برنامه های KING ROOT یا Iroot / vroot استفده کرده ام ولی هر بار در اخرا خطا میده باید بدم بیرون روت کنند ؟؟؟

دوست عزیز بیرون هم با این برنامه ها روت میکنند متاسفانه گوشی شما در حال حاضر قابل روت نیست

موفق باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 22 شهریور 1394  7:31 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزم رسول جوووووووووووووووووووووووون . خوبی عمرم؟ کم پیدا . دیگه دوستوم ندررررری ؟ یه سوال داشتم

گوشی خانمم از دیروز وقتی شماره میگره روی دکمه تماس کلیک میکنه هیچ عکس العملی نشون نمیده . البته قبلش به مودم وصل شد و ظاهرا نسخه ش به روز شده

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 22 شهریور 1394  7:35 PM
تشکرات از این پست
ria1365 siryahya
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1

سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزم رسول جوووووووووووووووووووووووون . خوبی عمرم؟ کم پیدا . دیگه دوستوم ندررررری ؟ یه سوال داشتم

گوشی خانمم از دیروز وقتی شماره میگره روی دکمه تماس کلیک میکنه هیچ عکس العملی نشون نمیده . البته قبلش به مودم وصل شد و ظاهرا نسخه ش به روز شده

**سلام گل گلاب سالار سایت عزیزم داش محسن گلم 

داداش همیشه بهتره بعد اپدیت یا فلش گوشیرو یکبار فکتور ریسیت کنین الانم اپدیت کردین بخاطر اونه

البته یراهم بگم قبلش امتحان کن یه برنامه مخاطبین و تماس نصب کن با اونم امتحان کن بعد ...

خدمت داش محسن عزیز دلم اینم یه برنامه توپ:

دانلود مستقیم

الانم اگه مشکل حل نشده یبار گوشیرو فاکتور ریسیت کن البته قبلش اگه اطلاعاتشو لازم داری مثل مخاطبین یا با گوگل سینک شو یا تو رم یا سیم کارت ذخیره کن بعدا بتونی برگردونی بازی و برنامه ها هم میتونی از خود گوشی و قسمت پشتیبان گیری هرچیو خاستی بکاپ بگیری و بعدا ریستور کنی ...

فدات موفق باشی 

دوشنبه 23 شهریور 1394  2:06 AM
تشکرات از این پست
siryahya khodaeem1
hassanbnd
hassanbnd
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9

سلام من گوشیم اکسپیا مینی هستش و گوشیم protect شده blush یعنی نه میشه توش چیزی ریخت(از طریق وای فای و بلوتوث  ) و نه حتی اون چیز هایی که توش هستش رو نصب کرد!surprise و البته رم دومی که تازه خریدم سالمه و توی گوشی های دیگه کار میکنه ! (یعنی رم اولم کلا مشکل داشت ولی رم دومم سالمه سالمه ولی رم اولم کلا مشکل داره !)
برای رهایی از این مشکل رفتم و یه رمه جدید خریدم و مشکلم حل نشد و بعدش گوشی رو به طور کامل (با استفاده از برنامه ی فلش تولز) فلش کردم(طوری که تمام پیامک ها و مخاطبین و تنظیمات گوشی و ... پاک شد ) و باز هم نشدangry angry
من حتی رم جدیدی که خریدم رو به طور کامل فرمت کردم و گوشی رو هم دوباره به طور کامل فلش کردم ولی باز هم  بعد از چند دقیقه که میگذره گوشی دوباره protect شده و حتی نمیتونم با اون عکس بگیرم و میگه رم شما protect شده و could not save (این برای قسمت عکاسی هستش)blush

میدونم خیلی عجیبه ولی واقعا برای گوشی من یه چنین اتفاقی افتاده !
من برای رهایی از این مشکل چی کار کنم ؟!؟
اگر میتونید خواهشا کمکم کنید.

دوشنبه 23 شهریور 1394  12:37 PM
تشکرات از این پست
ria1365 khodaeem1
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول hassanbnd

سلام من گوشیم اکسپیا مینی هستش و گوشیم protect شده blush یعنی نه میشه توش چیزی ریخت(از طریق وای فای و بلوتوث  ) و نه حتی اون چیز هایی که توش هستش رو نصب کرد!surprise و البته رم دومی که تازه خریدم سالمه و توی گوشی های دیگه کار میکنه ! (یعنی رم اولم کلا مشکل داشت ولی رم دومم سالمه سالمه ولی رم اولم کلا مشکل داره !)
برای رهایی از این مشکل رفتم و یه رمه جدید خریدم و مشکلم حل نشد و بعدش گوشی رو به طور کامل (با استفاده از برنامه ی فلش تولز) فلش کردم(طوری که تمام پیامک ها و مخاطبین و تنظیمات گوشی و ... پاک شد ) و باز هم نشدangry angry
من حتی رم جدیدی که خریدم رو به طور کامل فرمت کردم و گوشی رو هم دوباره به طور کامل فلش کردم ولی باز هم  بعد از چند دقیقه که میگذره گوشی دوباره protect شده و حتی نمیتونم با اون عکس بگیرم و میگه رم شما protect شده و could not save (این برای قسمت عکاسی هستش)blush

میدونم خیلی عجیبه ولی واقعا برای گوشی من یه چنین اتفاقی افتاده !
من برای رهایی از این مشکل چی کار کنم ؟!؟
اگر میتونید خواهشا کمکم کنید.

سلام

کمتر پیش میاد بعد فلش مشکل حل نشه

لطفا یکم صبور باشید تا بررسی کنم و بهتون خبر بدم

باتشکر

دوشنبه 23 شهریور 1394  7:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نقل قول ria1365

نقل قول khodaeem1

**سلام گل گلاب سالار سایت عزیزم داش محسن گلم 

داداش همیشه بهتره بعد اپدیت یا فلش گوشیرو یکبار فکتور ریسیت کنین الانم اپدیت کردین بخاطر اونه

البته یراهم بگم قبلش امتحان کن یه برنامه مخاطبین و تماس نصب کن با اونم امتحان کن بعد ...

خدمت داش محسن عزیز دلم اینم یه برنامه توپ:

دانلود مستقیم

الانم اگه مشکل حل نشده یبار گوشیرو فاکتور ریسیت کن البته قبلش اگه اطلاعاتشو لازم داری مثل مخاطبین یا با گوگل سینک شو یا تو رم یا سیم کارت ذخیره کن بعدا بتونی برگردونی بازی و برنامه ها هم میتونی از خود گوشی و قسمت پشتیبان گیری هرچیو خاستی بکاپ بگیری و بعدا ریستور کنی ...

فدات موفق باشی 

سلام رسول جان شب بخیر عزیزم

نرم افزار رو نصب کردم درست نشد ولی فاکتور ریست کردم درست شد . نرم افزار رو هم دوباره نصب کردم عالی بود. مرسی فدات بوس بوس kiss

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 23 شهریور 1394  7:34 PM
تشکرات از این پست
ria1365 ravabet_rasekhoon
ms57bd45
ms57bd45
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1141

با سلام خدمت شما جوابگوی گرامی امیدوارم موفق باشید

گوشی سامسونگ  دو سیم کارت دارم ، تقریبا 20 روز قبل هنگام آبیاری باغ در شب در آب افتاد و متاسفانه بدلیل تاریکی نتوانستم آن را پیدا کنم وآن موقع باران نم نم هم می بارید  و صبح زود وقتی که پیدا کردم دیدم روشن نمی شود وپیش تعمیر کارموبایل بردم و بعد از جند روز گفت که احتمالا cpu موبایل سوخته است و وقتی گفتم آیا امیدی به باز سازی آن هست گفت که cpu پیدا نمی شود و اگر هم پیدا شود هزینه اش زیاد می شود که ارزش تعمیر کردن ندارد ، می خواستم از شما بپرسم آیا امیدی  به تعمیر آن هست یا خیر واگر cpu سوخته باشد آیا ارزش خریدن cpu را دارد یا خیر و اصولا راهنماییهای شما در این مورد چیست 

بسیار ممنون از جوابگویی شما

دوشنبه 23 شهریور 1394  8:03 PM
تشکرات از این پست
ria1365 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
hassanbnd
hassanbnd
کاربر تازه وارد

ینده یک نکته ای رو هم یادم رفت عرض کنم خدمتتون و اون هم اینه که وقتی گوشی رو فلش میکنم تا جند دقیقه همه چیز سالمه و مشکلی نداره ولی بعدش دوباره همون حالت هایی که عرض کردم پیش میاد !

دوشنبه 23 شهریور 1394  10:17 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول ms57bd45

با سلام خدمت شما جوابگوی گرامی امیدوارم موفق باشید

گوشی سامسونگ  دو سیم کارت دارم ، تقریبا 20 روز قبل هنگام آبیاری باغ در شب در آب افتاد و متاسفانه بدلیل تاریکی نتوانستم آن را پیدا کنم وآن موقع باران نم نم هم می بارید  و صبح زود وقتی که پیدا کردم دیدم روشن نمی شود وپیش تعمیر کارموبایل بردم و بعد از جند روز گفت که احتمالا cpu موبایل سوخته است و وقتی گفتم آیا امیدی به باز سازی آن هست گفت که cpu پیدا نمی شود و اگر هم پیدا شود هزینه اش زیاد می شود که ارزش تعمیر کردن ندارد ، می خواستم از شما بپرسم آیا امیدی  به تعمیر آن هست یا خیر واگر cpu سوخته باشد آیا ارزش خریدن cpu را دارد یا خیر و اصولا راهنماییهای شما در این مورد چیست 

سلام و احترام

دوست عزیز بهتر بود مدل گوشیتون رو میگفتین تات در مورد هزینشم بهتر کمکتون میگفتم

اولا گوشی باید بررسی سخت افزاری بشه جریان کشی بشه و قطعاتش و بردش بررسی بشه اون همکارمون گفتن سی پیوش شاید بسوزه اینطور نیست تا گوشی بررسی نشه مشخص نمیشه شاید اصلا سیپیوش مشکل نداشته باشه مشکل از بردش باشه 

ولی اگر مدت کمی از اب خوردگی گذشته بود امید زیاد بود ولی الان احتمال زیاد اگرم درست بشه به احتمال زیاد در اینده مطمنا مشکل خاموشی خودبخود هنگی و سایر  مشکلات پیش بیاد 

اگر نظر  بنده بعنوان کارشناس این حرفرو میخاین من میگم هزینه تعمیرش رو بدین و گوشی جدید بگیرین.

موفق باشید

دوشنبه 23 شهریور 1394  10:53 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ravabet_rasekhoon
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول hassanbnd

ینده یک نکته ای رو هم یادم رفت عرض کنم خدمتتون و اون هم اینه که وقتی گوشی رو فلش میکنم تا جند دقیقه همه چیز سالمه و مشکلی نداره ولی بعدش دوباره همون حالت هایی که عرض کردم پیش میاد !

سلام

دوست عزیز این راه هارو که میگم امتحان کنید

چون احتمال ویروسی شدن گوشی و رمتون زیاده

*-**اول یبار دیگه گوشی رو فلش کنید و رمتون رو نزارید تا مدتی ببینید باز مشکل پیش میاد یا نه؟

***یه راه دیگه هم بگم که در ایران شاید ارایه نشه ولی در حال حاضر در فروم های خارجی برای تست ویروسی اشتفاده میشه:

شما در حالت SAFE MODE  گوششی رو خاموش کنید و روشن کنید بزارین بیاد بالا 

در این حالت برین بخش برنامه ها و برنامه هایی که ویروس هستند رو کلیر دیتا و بعد حذف کنید و بعد اون رم رو بندازین ببینید برنامه ها نصب میشن و مشکل حل میشخ یا نه.

برای رفتن به سیف مود هم کلید پاور روبزنین نا گزینه ها بیاد و بعد دستتون رو رو گزینه خاموش کردن نگه دارین تا حالت سیف مود نشون بده و اونو بزنین تا خوش بشه و روشن بشه

موفق باشید

دوشنبه 23 شهریور 1394  11:09 PM
تشکرات از این پست
hassanbnd
hassanbnd
کاربر تازه وارد

سلام گوشی من کاملا فلش شده و رمم هم کاملا فرمت شده هستش !
بعد از اینکه فلش کردم ، گوشی رو روشن کردم و بعد از 1 یا 2 ساعت رم گوشی رو انداختم و چند دقیقه تونستم عکس و فیلم بگیرم و بعدش دوباره وقتی عکس میگرفتی میگفتش که memory error و could not save با اینکه من با هیچ کامپیوتر و گوشی ای ارتباطی نداشتم و بلوتوث و وای فای هم خاموش بودش!
راسی گوشی من اکسپریا مینی هستش و آندرویدش هم 4.0.4 و اصلا از اون روشی که شما گفتید روی حالت SAFE MODE نرفت.(برای رفتن با حالت ابمن (SAFE MODE) ابتدا کلید کم کردن صدا رو نگه میداریم و سپس گوشی رو روشن میکنیم و بعدش کلید کم کردن صدا رو همین جوری نگه میداریم تا این که گوشی کامل روشن بشه و بعد رها میکنیم)
در حالت ایمن هم گوشی من جند دقیقه ای مثل همون دفعه های قبل کار کرد و بعدش دوباره همون داستان قبلی به وجود اومد.

از یکی از تعمیرات گوشی شهرمون شنیدم مشکل از سی پی یوش(CPU) هستش که چند دقیقه ی اول کار میکنه ولی بعدش یه چنین مشکلاتی براش پیش میاد.

نظر شما چیه ؟

چهارشنبه 25 شهریور 1394  10:27 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول hassanbnd

سلام گوشی من کاملا فلش شده و رمم هم کاملا فرمت شده هستش !
بعد از اینکه فلش کردم ، گوشی رو روشن کردم و بعد از 1 یا 2 ساعت رم گوشی رو انداختم و چند دقیقه تونستم عکس و فیلم بگیرم و بعدش دوباره وقتی عکس میگرفتی میگفتش که memory error و could not save با اینکه من با هیچ کامپیوتر و گوشی ای ارتباطی نداشتم و بلوتوث و وای فای هم خاموش بودش!
راسی گوشی من اکسپریا مینی هستش و آندرویدش هم 4.0.4 و اصلا از اون روشی که شما گفتید روی حالت SAFE MODE نرفت.(برای رفتن با حالت ابمن (SAFE MODE) ابتدا کلید کم کردن صدا رو نگه میداریم و سپس گوشی رو روشن میکنیم و بعدش کلید کم کردن صدا رو همین جوری نگه میداریم تا این که گوشی کامل روشن بشه و بعد رها میکنیم)
در حالت ایمن هم گوشی من جند دقیقه ای مثل همون دفعه های قبل کار کرد و بعدش دوباره همون داستان قبلی به وجود اومد.

از یکی از تعمیرات گوشی شهرمون شنیدم مشکل از سی پی یوش(CPU) هستش که چند دقیقه ی اول کار میکنه ولی بعدش یه چنین مشکلاتی براش پیش میاد.

نظر شما چیه ؟

سلام

از گفته های شما مشخصه که ایراد  شاید از رم باشه شما میگین وقتی رمو میندازم این مشکل پیش میاد و بدون رم مشکلی نیست شاید سخت افزاری

برای  عیب یابی باید گوشی بطور دقیق بررسی بشه ممکنه ایراد از برد گوشی و حتی سی پی یو باشه بهترین راهش اینه اگر گوشیتون گارانتی داره بدین گارانتی اگرم نداره به مراکز ارین همراه  که گارانتی سونی موبایل ایران مراجعه و رفع عیب کنید در حالت کلی تا گوشی بطور تخصصیتر بررسی و قطعاتش بررسی نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی احتمال مشکل سخت افزاری داره چون اگر ایراد نرم افزاری یا باگ باشه با اپدیت و فلش مشکل حل میشه بس مشکل احتمال زیاد سخت افزاریه 

موفق باشید

چهارشنبه 25 شهریور 1394  8:45 PM
تشکرات از این پست
mfd1391391
mfd1391391
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

مشکل در اندروید 5.0.1 در گوشی گلکسی اس4 9500

سلام

من دیروز گوشیمو (Galaxy S4 GT-I9500) به اندروید 5.0.1 از طریق قسمت بروزرسانی خود گوشی در تنظیمات بروز کردم ولی از وقتی بروزرسانی انجام شد برخی برنامه متوقف میشه ضمنا پیام رسانی هم در زمانی که وارد پیام شخصی میشم یا میخوام پیام ارسال کنم متوقف میشه و بیرون میاد کسی هست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟ لطفااااا

جمعه 27 شهریور 1394  4:08 PM
تشکرات از این پست
yalniz
yalniz
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 10

سلام داداشای گلم خوبین

میخواستم یه برنامه فیلم برداری از صفحه نمایش برای اندروید 4.4وبدون نیاز به روت  برام معرفی کنید

ممنون میشم زودتر جواب بدید عجله دارم . (مرسی)

AMIN .Turk

جمعه 27 شهریور 1394  10:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها