نقل قول yalniz
سلام خدمت دوستان خسته نباشید
من میخواستم گوشییم رو منو فارسی کنم به همین دلیل از برنامه MoreLocale2 استفاده کردم ووقتی خواستم
روزبان فارسی بزارم این پیامو به من داد میشه راهنمایی کنید بگید چی میگه وچه کارایی
سلام و احترام
ورود شما رو به جمع کاربران و همراهان سایت راسخون و تالار تلفن همراه و تبلت تبریک عرض میکنم
شما بهتر بود اول گوشیتون رو میگفتین چیه بعد تا بتونم راهنمایی بهتری بکنم
این برنامه هم که میخاین باهاش منو رو فارسی کنید کامل نیست و فقط در حدچند کلمه اونم ناقص فارسی میکنه
اما در مورد اشکال و تصاویر و پیامی که میده این یعنی اندروید شما بالای 4.2 هست و برای اینکه فارسی کنید نیاز به روت گوشی دارید که من روششو براتون میزارم براحتی انجامش دهید
راه حلش »:
۱-فایل adb_fastboot رو از انتهای همین پست دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و پوشه adb_fastbootداخلش هست رو مستقیم به داخل درایو c بریزید
۲-نرم افزار morelocal 2.2.2 رو از انتهای همین پست دانلود کنید و رو گوشی نصب کنید اگه زبان persian یا farsi داره که هیچ اگه نداره خودتون دستی اضافه کنید
دقت کنید که تو این مرحله اگه بخواید زبان مورد نظرتون(همون فارسی) رو انتخاب کنید ارور میده
۳-گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید (تیک usb debuging فعال باشه)
۴-داخل پوشه adb که ریخیتد تو درایو c برید و کلید shift رو نگه دارید و راست کلیک کنید و گزینه open command widow here رو بزنید میبینید که پنجره cmd باز میشه
۵- تایپ کنید:
adb shell
سپس کلید اینتر رو بزنید
۶-تایپ کنید:
pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION
بازم کلید اینتر رو بزنید
تمام!
حالا میتونید از داخل برنامه زبان فارسی که مد نظرتون هست رو انتخاب کنید
دریافت با لینک مستقیمدانلود: نسخه 2.3.0
موفق باشید