0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

نقل قول hassanbnd

سلام من هر برنامه یا فایلی رو که میریزم توی گوشی درجا یا بعد از چند ثانیه پاک میکنه و هیچ فایلی رو هم نمیتونم از توی گوشی پاک کنم !!!
وقتی هم میخوام گوشیم رو با استفاده از برنامه ی فلش تولز ، فلش کنم میگه دیوایس گوشی شما موحود نمیباشد و بعد از این که میرم و درایور رو میزنم نصب کنه ، بیش تز درایور هارو میزنه که نصب نشد (علامت ضرب در میاد) و اصلا من درایور گوشی خودم رو پیدا نمیکنم که بزنم نصب بشه ، من همه ی درایور هارو میزنم تا نصب بشه و بیش ترشون نصب نمیشند(تقریبا همه)
گوشیم xperia mini هستش و ویندوزم هم 8.1 64بیتی.
آیا برنامه ی دیکه ای هم برای فلش کردن وحود داره ؟
چجوری این مشکل گوشیم رو حل کنم ؟!
پ.ن : چون که گوشیم به صورت مستمر همه چیز رو پاک میکنه هیچ برنامه رو هم نمیتونم بریزم توش و نصبش کنم !!!

سلام 

در چند پست پیش دوست عزیزی هم مشکلی شبیه مشکل شما رو داره که گفتم بخاطر ویروسهاییه که هست و در حال حاضر دوراه برای حل این مشکل ها هست یکیش رو‌فعلا بدلایلی نمیتونم اینجا بزارم بمرور در وبلاگ دنیای دیجیتال قرار خواهد گرفت

ولی در حال حاضر شما از طریق زیر میتونید درایورها رو نصب کنید و  گوشیتون رو فلش کنید:

به قسمت Search ویندوز برید و از قسمت setting بخش General رو انتخاب کنید . 
به پایین صفحه بیاید گزینه Advanced Startup داره . کلیک کنید .
از صفحه باز شده Troubleshoot رو بزنید .
دوباره Advanced option's رو بزنید . 
بعد بر روی Windows Startup settings کلیک کنید .
روی این مورد که کلیک کنید ویندوز ریست میشه و دوباره بالا میاد . اما موقع بالا اومدن یه منو برای شما میاره که شامل چند گزینه است که ما با گزینه شماره 7 کار داریم . 
با استفاده از دکمه شماره 7 ویتدوز دوباره ریست میشه . 
اون گزینه 7 به ویندوز میفهمونه که بیخیال چک کردن ثبت شدن درایور ها بشو . 
بعد از بالا اومدن سیستم حالا به راحتی می تونید درایور ها رو نصب کنید. درایور هایی مثل درایور های برنامه های Fastboot و Flashboot ADB Driver

این بار بعد از نصب درایور ها به جای ضربدر و عدم نصب همه رو نصب میکنه 
و مشکلتون حل میشه.

در ویندوز 8.1 پس از باز کردن چارم و باز کردن setting روی گزینه change Pc setting در پایین صفحه کلیک کنید.
بعد از باز شدن صفحه جدید در منو سمت چپ روی update and recovery کلیک کرده و در منوی جدید گزینه recover را باز نموده و سپس restart now را انتخاب کنید.
در مرحله بعد روی گزینه Troubleshoot کلیک کنید.
روی Avanced options کلیک کنید.
گزینه Startup Settings را انتخاب کنید.
روی restart کلیک کنید.
با استفاده از اعداد کیبورد و یا کلید های بالا و پایین گزینه Disable Driver Signature Enforcement را انتخاب کنید.
منتظر بمانید تا سیستم ریستارت شود.
پس از انجام این کار درایور مورد نظر خود را نصب کنید.
توجه داشته باشید پس راه اندازی مجدد سیستم در ویندوز 8 تنظیمات به حالت قبل بر میگردد.

در صورتی که پس از انجام این کار باز هم موفق به نصب درایور نشدید فایل اپدیت ویندوز زیر را متناسب با نسخه سیستم عامل خودتون دانلود کنید

موفق‌باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 14 شهریور 1394  5:42 PM
تشکرات از این پست
sajad20200
sajad20200
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

دوستان سلام من گوشیم هواوی هست و از یک مخاطب 400پیام دارم شاید بیشتر ..مشکل اینه که الان اس میده اس ام اسش رو در اخرین اس هاش نمیبینم بلکه میره وسط اس ام اس ها چکار کنم؟

دوشنبه 16 شهریور 1394  10:11 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول sajad20200

دوستان سلام من گوشیم هواوی هست و از یک مخاطب 400پیام دارم شاید بیشتر ..مشکل اینه که الان اس میده اس ام اسش رو در اخرین اس هاش نمیبینم بلکه میره وسط اس ام اس ها چکار کنم؟

سلام

شما ساعت و تاریخ گوشیتون رو به میلادی دقیق تنظیم فرمایید( بر اساس شبکه ) مشکل حل میشه 

اگر حل نشد در قسمت پیامها مرتب سازی بر اساس تاریخ دریافت را انتخاب نمایید تا همیشه اخرین پیامها  همیشه در اخر قرار بگیرد.

موفق باشید

سه شنبه 17 شهریور 1394  4:38 AM
تشکرات از این پست
noorbaranam
noorbaranam
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 474

سلام  و روز بخیر

ببخشید من گوشیم گلکسی گرند 2 هست هر برنامه ای که می خوام نصب کنم می گه حافظه کافی نیست. نمیشه کاری کرد که برنامه هایی مثل واس آپ بیاد رو کارت حافظه ام؟ بدون روت کردن.

کاش من هم دستانم بسته بود و پر پروازم باز....

سه شنبه 17 شهریور 1394  9:55 AM
تشکرات از این پست
ria1365
yalniz
yalniz
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 10

سلام خدمت دوستان خسته نباشید

من میخواستم گوشییم رو منو فارسی کنم به همین دلیل از برنامه MoreLocale2 استفاده کردم ووقتی خواستم

روزبان فارسی بزارم این پیامو به من داد میشه راهنمایی کنید بگید چی میگه وچه کارایی باید انجام بدم

AMIN .Turk

چهارشنبه 18 شهریور 1394  3:05 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول noorbaranam

سلام  و روز بخیر

ببخشید من گوشیم گلکسی گرند 2 هست هر برنامه ای که می خوام نصب کنم می گه حافظه کافی نیست. نمیشه کاری کرد که برنامه هایی مثل واس آپ بیاد رو کارت حافظه ام؟ بدون روت کردن.

سلام

متاسفانه برای گوشی های مثل این گوشی فعلا راهی بدون روت کردن برای انتقال برنامه ها و حذف برنامه های بیمصرف سیستمی موجود نیست

دوست عزیز شما براحتی میتونید گوشیتون رو روت کنید و به همین راحتی برنامه ها و بازیهاتون رو به رم خودتون انتقال دهید.

موفق باشید

چهارشنبه 18 شهریور 1394  5:01 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول yalniz

من میخواستم گوشییم رو منو فارسی کنم به همین دلیل از برنامه MoreLocale2 استفاده کردم ووقتی خواستم

روزبان فارسی بزارم این پیامو به من داد میشه راهنمایی کنید بگید چی میگه وچه کارایی 

باید انجام بدم

سلام و احترام 

ورود شما رو به جمع کاربران و همراهان سایت راسخون و تالار تلفن همراه و تبلت تبریک عرض میکنم

شما بهتر بود اول گوشیتون رو میگفتین چیه بعد تا بتونم راهنمایی بهتری بکنم

این برنامه هم که میخاین باهاش منو رو فارسی کنید کامل نیست و فقط در حدچند کلمه اونم ناقص فارسی میکنه 

اما در مورد اشکال و تصاویر و پیامی که میده این یعنی اندروید شما بالای 4.2 هست و برای اینکه فارسی کنید نیاز به روت گوشی دارید که من روششو براتون میزارم براحتی انجامش دهید

راه حلش »:

۱-فایل  adb_fastboot  رو از انتهای همین پست  دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و پوشه adb_fastbootداخلش هست رو مستقیم به داخل درایو c بریزید

۲-نرم افزار morelocal 2.2.2 رو از انتهای همین پست دانلود کنید و رو گوشی نصب کنید اگه زبان persian یا farsi داره که هیچ اگه نداره خودتون دستی اضافه کنید

دقت کنید که تو این مرحله اگه بخواید زبان مورد نظرتون(همون فارسی) رو انتخاب کنید ارور میده

۳-گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید (تیک usb debuging فعال باشه)

۴-داخل پوشه adb که ریخیتد تو درایو c برید و کلید shift رو نگه دارید و راست کلیک کنید و گزینه open command widow here رو بزنید میبینید که پنجره cmd باز میشه

۵- تایپ کنید:

adb shell

سپس کلید اینتر رو بزنید

۶-تایپ کنید:

pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION

بازم کلید اینتر رو بزنید

تمام!
حالا میتونید از داخل برنامه زبان فارسی که مد نظرتون هست رو انتخاب کنید

دریافت با لینک مستقیمدانلود: نسخه 2.3.0

موفق باشید

چهارشنبه 18 شهریور 1394  5:13 PM
تشکرات از این پست
sinaaaa
sinaaaa
کاربر تازه وارد

با سلام

یه سوال داشتم  آیا تلفن همراه در حالتی که بئون استفاده باشه و فقط سیمکارت داخلش باشه و البته روشنم باشه ولی استفاده ای ازش نشه آیا شارز خالی میکنه؟

اگر هالی میکنه مفدار این شارز بطور معمول چقدره؟

چهارشنبه 18 شهریور 1394  8:14 PM
تشکرات از این پست
yalniz
yalniz
کاربر تازه وارد

نقل قول ria1365
نقل قول yalniz

روزبان فارسی بزارم این پیامو به من داد میشه راهنمایی کنید بگید چی میگه وچه کارایی 

باید انجام بدم

سلام و احترام 

ورود شما رو به جمع کاربران و همراهان سایت راسخون و تالار تلفن همراه و تبلت تبریک عرض میکنم

شما بهتر بود اول گوشیتون رو میگفتین چیه بعد تا بتونم راهنمایی بهتری بکنم

این برنامه هم که میخاین باهاش منو رو فارسی کنید کامل نیست و فقط در حدچند کلمه اونم ناقص فارسی میکنه 

اما در مورد اشکال و تصاویر و پیامی که میده این یعنی اندروید شما بالای 4.2 هست و برای اینکه فارسی کنید نیاز به روت گوشی دارید که من روششو براتون میزارم براحتی انجامش دهید

راه حلش »:

۱-فایل  adb_fastboot  رو از انتهای همین پست  دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و پوشه adb_fastbootداخلش هست رو مستقیم به داخل درایو c بریزید

۲-نرم افزار morelocal 2.2.2 رو از انتهای همین پست دانلود کنید و رو گوشی نصب کنید اگه زبان persian یا farsi داره که هیچ اگه نداره خودتون دستی اضافه کنید

دقت کنید که تو این مرحله اگه بخواید زبان مورد نظرتون(همون فارسی) رو انتخاب کنید ارور میده

۳-گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید (تیک usb debuging فعال باشه)

۴-داخل پوشه adb که ریخیتد تو درایو c برید و کلید shift رو نگه دارید و راست کلیک کنید و گزینه open command widow here رو بزنید میبینید که پنجره cmd باز میشه

۵- تایپ کنید:

adb shell

سپس کلید اینتر رو بزنید

۶-تایپ کنید:

pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION

بازم کلید اینتر رو بزنید

تمام!
حالا میتونید از داخل برنامه زبان فارسی که مد نظرتون هست رو انتخاب کنید

دریافت با لینک مستقیمدانلود: نسخه 2.3.0

موفق باش

سلام ممنون بابت راهنمایی های شما تو CMD وقتی مینویسم adb shell مینویسه device offline نمیدونم این منطقیه خواستم از ما بپرسم درزم نسخه morelocal 2.2.2 متوقف میشه من از نسخه 2.3 استفده کردم گوشیم هم استار2 پلاس هست

AMIN .Turk

چهارشنبه 18 شهریور 1394  9:12 PM
تشکرات از این پست
yalniz
yalniz
کاربر تازه وارد

سلام دوستان خسته نباشید مشکل من اینه که گوشیم روت نمیشود

مدل گوشیم استار تو پلاس هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

AMIN .Turk

چهارشنبه 18 شهریور 1394  9:14 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول yalniz

سلام دوستان خسته نباشید مشکل من اینه که گوشیم روت نمیشود

مدل گوشیم استار تو پلاس هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام

در مورد سوال قبلی و فعالسازی زبان فارسی شما اگر طبق راهنمایی قدم به قدم برید مشکلی پیش نمیاد حتما usb drbug  فعال شه اگر نشد گوشیرو یبار فکتوری ریسیت کنید و دوباره امتحان کنید

هنوز روش CF ROOT برای این گوشی نیومده میتونید ابتدا با  برنامه KING ROOT یا Iroot / vroot تست کنید (تا اندروید 5 و روی گوشوشی های سامسونگ تست شده)

و اگر هم ریکاوری کاستوم گوشیتون رو دارین از طریق فایل زیپ اون رو روت کنید که روش اول راحتره

موفق باشید

پنج شنبه 19 شهریور 1394  12:26 AM
تشکرات از این پست
ghazalehngb
ghazalehngb
کاربر تازه وارد

سلام

میخوام گوشی آیفن s6 رو برام از آلمان بیارن... تو ایران مشکلی برای استفاده ازش نخواهم داشت؟

لطفا" زود راهنماییم کنید

شنبه 21 شهریور 1394  12:14 PM
تشکرات از این پست
ria1365
aloneinwind
aloneinwind
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 100
شنبه 21 شهریور 1394  1:15 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول ghazalehngb

سلام

میخوام گوشی آیفن s6 رو برام از آلمان بیارن... تو ایران مشکلی برای استفاده ازش نخواهم داشت؟

لطفا" زود راهنماییم کنید

سلام و عرض ادب

اگر موقع خرید نسخه یونورسیال یا جهانیش رو بگیرین و برای اپراتور خاصی نباشه بله در ایران هم کار خواهد کرد در موقع خرید به این نکته دقت فرمایید که حتما برای اپراتور خاصی نباشه 

موفق باشید

شنبه 21 شهریور 1394  9:22 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول aloneinwind

اس 7 معلوم هست کی میاد؟

سلام

فعلا انتشار نیافته است معمولا گوشی های برند اول معرفی میشوند در یک کنفرانسی بعد به بازارهای اروپا و امریکا و بعد خاورمیانه میرسنداز زمان انتشار تا زمانی که به ایران بیاید حدود 2 ماه طول میکشد.

فعلا انتشار نیافته است معمولا گوشی های برند اول معرفی میشوند در یک کنفرانسی بعد به بازارهای اروپا و امریکا و بعد خاورمیانه میرسنداز زمان انتشار تا زمانی که به ایران بیاید حدود 2 ماه طول میکشد.منبت کاری

شنبه 21 شهریور 1394  9:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها