0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

djamin
djamin
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 5

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

سلام تبلت من الان دو روز که خود به خود لمس میشه یعنی برنامه خودش باز میکنه هرکاری بگید میکنه تبلت هم لنووa3500هستش.چیکارکنم؟
باتشکر

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  12:22 AM
تشکرات از این پست
ria1365 09130670628 ali_kamali
09130670628
09130670628
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 418

با سلام

گوشی من چند روزه قاطی کرده! سرعت نداره و از این قبیل موارد!

شما میدونید چرا؟!

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  12:27 AM
تشکرات از این پست
ria1365 ali_kamali
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول djamin

سلام تبلت من الان دو روز که خود به خود لمس میشه یعنی برنامه خودش باز میکنه هرکاری بگید میکنه تبلت هم لنووa3500هستش.چیکارکنم؟
باتشکر

سلام و خسته نباشید

تا جایی که من مشاهده کردم اکثر مردم از تاچ ضعیف این تبلت شاکین برای شما مثل اینکه تاجش عالیه و حساسیتش بالاست surprise

اخیرا تبلت شما ضربه نخورده  است یا از جایی یا دستتان نیفتاده است ؟

در مورد کارکرد خود بخود تاچ  چند حالت بیشتر نداره یکیش همون اشکال در خود تاچ تبلت بخاطر ضربه خوردنه

یا اپدیت اشتباه و نصب نرم افزارهای غیر مجاز که در موقع نصب دسترسی به تاچ میخاند و یا اشکال نرم افزاری

شما برای بار اول بزارین گوشیتون شارژش تموم بشه و   و بعد اون در حالت خاموش بزارین تا 30 یا 40% شارژ بشه و بعد روشن کنین ببینین مشکل پابرجالست یا نه 

اگه مشکل رفع شده باشه که چه بهتر و اگه هم نشده باشه و گوشیتون تا حالا ضربه ای چیزی نخورده با وایپ ریکاوری یا ریسیت دوباره سیستمتون رو به حالت کارخانه ای برگردانید انشالله بعد این مشکل حل میشه برای وایپ ریکاوری اگر در حالت روشن از طریق تنظیمات و گزینه بکاپ و ریسیت میتونید از اونجا اینکار رو انجام دهید  و اگر نتونستید   گوشی و تبلت رو روشن کنید در حالت خاموش بودن تبلت  همزمان کلید پاور و ولوم بالارو فشار دهید و چند ثانیه نگه دارید تا حالت ریکاوری بیاد بعد از طریق گزینه ها و با حرکت توسط ولوم پایین به گزینه وایپ دیتا رفته و با نگه داشتن 3 ثانیه ولوم بالا تایید کنید تا گوشی و تبلتتون ریسیت شه بعد از طریق گزینه ریسیت تبلت رو ریستارت کنید و اجازه بدهید بالا بیاد بعد بالا اومدن چون برنامه ها و تنظیمات کارخانه ای رو انجام میده ممکن یکم طول بکشه تا لود و اوکی بشه اینکارارو بکنید انشالله درست میشه نتیجرم اعلام فرمایید

باتشکر

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  12:49 AM
تشکرات از این پست
09130670628 djamin ali_kamali
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول 09130670628

با سلام

گوشی من چند روزه قاطی کرده! سرعت نداره و از این قبیل موارد!

شما میدونید چرا؟!

سلام و عرض ادب

کاش  اول میگفتین گوشیتون چیه اگه گوشیتون اندرویدیه که جای نگرانی نیست و این تو اندروید معموله 

یا گوشیتون ویروسی شده بعلت نصب برنامه و بازی  و یا اونقد برنامه و بازی و دیتا ریختین که گوشیتون بنده خدا برای اجراش کم میاره و رمش زود پر میشه

شما میتونید اول با نصب یک انتی ویروس گوشیتون رو ویروس یلبی و ویروس کشی کنید من انتی ویروس EST security رو پیشنهاد میکنم 

اگرم ویروسی نبود برنامه Clean master  رو دانلود و نصب  کنین و گوشیتون رو بوسیله اون پاکسازی کنید هم فایلهای زاید رو شناسایی و پاک میکنه و هم رمتون رو بطور خودکار و دستی خالی میکته

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  12:59 AM
تشکرات از این پست
09130670628 ali_kamali
djamin
djamin
کاربر تازه وارد

سلام تبلتم درست شد با برگردونن همه چی به حالت کارخانه.اما یک سوال الان همه چی حذف شده الان بازی هایی من مث کلاش که مثلا لول80بودم الان لول1هستم چیکارکنم که به لول 80هم برگرده؟؟

ممنون از کمکتون

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  10:58 AM
تشکرات از این پست
ria1365 ali_kamali
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول djamin

سلام تبلتم درست شد با برگردونن همه چی به حالت کارخانه.اما یک سوال الان همه چی حذف شده الان بازی هایی من مث کلاش که مثلا لول80بودم الان لول1هستم چیکارکنم که به لول 80هم برگرده؟؟

ممنون از کمکتون

سلام و عرض ادب

خوشحالیم که مشکلتون حل شد همانطور که اشاره کردم باید قبل تنظیمات کارخانه از اطلاعاتتتون پشتیبان تهیه کنید همیشه سعی کنید از اطلاعات ضروری یک بکاپ داشته باشید

در مورد بازی هم راستش چون من تا حالا این بازی رو انجام ندادم ولی احتمال میدم اگه دارای اکانت کاربری بوده باشید میتونید از جایی که بازی رسیده بود و تو اون مرحله بودید  ادامه بدید

موفق باشید

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  8:28 PM
تشکرات از این پست
djamin ali_kamali
djamin
djamin
کاربر تازه وارد

نقل قول ria1365

نقل قول djamin

ممنون از کمکتون

سلام و عرض ادب

خوشحالیم که مشکلتون حل شد همانطور که اشاره کردم باید قبل تنظیمات کارخانه از اطلاعاتتتون پشتیبان تهیه کنید همیشه سعی کنید از اطلاعات ضروری یک بکاپ داشته باشید

در مورد بازی هم راستش چون من تا حالا این بازی رو انجام ندادم ولی احتمال میدم اگه دارای اکانت کاربری بوده باشید میتونید از جایی که بازی رسیده بود و تو اون مرحله بودید  ادامه بدید

موفق باشید

بله اونم حل شد با وصل شدن به اکانت جیمیل و وارد شدن به گوگل پلی میشه باز از همونجا بازی کرد.راستش یک سوال به نظرتون چه گوشی اندروید خوبه؟/

من خودم از گوشی حالیمه ولی اینقدر گوشی زیاد شده که اصلا نمیشه انتخاب کرد خواستم نظر شما بدونم.(البته به جز اپل که محدودیت تو ایران داره)

چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394  1:16 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول djamin

نقل قول ria1365

نقل قول djamin

ممنون از کمکتون

سلام و عرض ادب

موفق باشید

بله اونم حل شد با وصل شدن به اکانت جیمیل و وارد شدن به گوگل پلی میشه باز از همونجا بازی کرد.راستش یک سوال به نظرتون چه گوشی اندروید خوبه؟/

من خودم از گوشی حالیمه ولی اینقدر گوشی زیاد شده که اصلا نمیشه انتخاب کرد خواستم نظر شما بدونم.(البته به جز اپل که محدودیت تو ایران داره)

سلام و تشکر از شما

در مورد خرید گوشی لطفا در تاپیک مشاوره برای خرید کوشی و تبلت درخاست خودتونو اسال نمایید تا در اولین فرصت جواب داده شود فقط هزینه ای که برای خرید گوشی کنار گذاشته اید و انتظاراتیرو که ازش دارین رو حتما قید نمایید تا راهنمایی بهتر و دقیقتر صورت بگیره

باتشکر

چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394  1:54 PM
تشکرات از این پست
siryahya
javadrezaii
javadrezaii
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

unroot kardan gushi

salam

man gushimo root kardam va alan pashimon shodam

gushim ham htc one m7 hast

shenidam mishe gushi ro unroot kard

age mishe yekam bhm etela at bedin mersi

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  10:43 PM
تشکرات از این پست
siryahya
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول javadrezaii

salam

man gushimo root kardam va alan pashimon shodam

gushim ham htc one m7 hast

shenidam mishe gushi ro unroot kard

age mishe yekam bhm etela at bedin mersi

سلام و عرض ادب

دوست گرامی طبق قوانین انجمن تلفن همراه و تبلت پست های خودتونو فقط به فارسی ارسال نمایید.تشکر

برای اینکه گوشی خودتون رو انروت کنید هم براحتی میتوانید با اون برنامه ای که روت کردید بدون مشکل انروت نمایید و نگرانی از این موضوع نداشته باشید

سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  1:28 AM
تشکرات از این پست
djamin
djamin
کاربر تازه وارد

سلام باز هم تبلت که گفتم همونجور شده وخود به خود کار میکنه صفحه تاچش.لازمه که ایندفعه حتی به حالت کارخانه هم هیچ موثر نبود.حتی رامش هم کردم یک نسخه اندروید که خود برنامه نویسان فارسی نوشتن ریختم اما باز هم همونجوره.به نظرتون مشکل سخت افزاری داره؟؟

سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  1:31 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول djamin

سلام باز هم تبلت که گفتم همونجور شده وخود به خود کار میکنه صفحه تاچش.لازمه که ایندفعه حتی به حالت کارخانه هم هیچ موثر نبود.حتی رامش هم کردم یک نسخه اندروید که خود برنامه نویسان فارسی نوشتن ریختم اما باز هم همونجوره.به نظرتون مشکل سخت افزاری داره؟؟

سلام دوست گرامی

این مشکلات گاهی پیش میاد و جای نگرانی نیست شما رام اصلی و بدون تغییرات رو از منبع اصلی یا سایتهای فارسی انجمنی موبایل یا سایت XDA  دانلود کن و با فلش تولز اونو فلش کن احتمال میدم حل بشه مشکلتون 

تا از نزدیک دستگاه رو نبینیم نمیشه نظر قطعی داد ولی ممکنه هم نرم افزاری باشه هم سخت افزاری

شما رام اصلی دستگاهتون رو فلش کنید مشکل حل میشه اگه نشد به گارانتی دستگاه که احتمال میدم یا الماس یا سازگار باشه مراجعه فرمایید.

چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  5:33 PM
تشکرات از این پست
iranbartar
iranbartar
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

سلام من میخوام یه گوشی تا 1400بخرم خودم بین sony وsamsung موندم ولی از رابط هیچ کدوم خوشم نمیاد سامسونگ که لگ داره و خیلی پیچیده سونی هم خیلی ساده حالا میخوام بدونم اگر اس۵ بگیرم با نصب برنامه s launcher prime(galaxy s6) را بط ان ساده میشه و دیگه لگ نمیزنه یا نه؟ اگه ممکنه امتحان کنید و بگید.
جمعه 8 خرداد 1394  5:34 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول iranbartar
سلام من میخوام یه گوشی تا 1400بخرم خودم بین sony وsamsung موندم ولی از رابط هیچ کدوم خوشم نمیاد سامسونگ که لگ داره و خیلی پیچیده سونی هم خیلی ساده حالا میخوام بدونم اگر اس۵ بگیرم با نصب برنامه s launcher prime(galaxy s6) را بط ان ساده میشه و دیگه لگ نمیزنه یا نه؟ اگه ممکنه امتحان کنید و بگید.

سلام و عرض ادب

دوست عزیز گوشیهای سامسونگ که میفرمایید لگ داره ممکنه بعضی گوشیها  اونم بدلایل مختلف لگ داشته باشه من خودم تا الان با چند مدل گوشی هوشمند سامسونگ کار داشتم و لگی هم ندیدم لگ اگه باشه میتونه ایرادات نرم افزاری مثلا نصب بنامه های زیاد و نصب بازی که در توان گوشی نیست ویروسی شدن و همچنین سخت افزاری مثل ضربه خوردن  داشته باشه و گوشی سونی هم خیلی سادست رو نفهمیدم بلخره هر برند دارای یک ویژگی و یک نکات ضعفی هست مهم در تصمیم گیری اون هدفتون از گرفتن گوشیست که میتونه مشخص کنه مثلا اگه برای گشت و گزار اینترنتی میخاین همه گوشیها میتونن در این مورد شما رو راضی کنن نه اگه برای بازی میخاین باید در کنار صفحه بزرگ سخت افزار قوی هم داشته باشه

در باره سوال دوم شما باید عرض کنم نصب لانچر  تاثیر زیادی  در سرعت گوشی نداره فقط  از لحاظ گرافیکی ایکن و چیدمانشون در گوشی تغییراتی ایجاد میکته 

گوشی اس 5 جزو گوشیهای برتر سال گذشتست و تا حالا  ندیدم کسی بگه در اون لگی دیدم  همین گزینه در کنار الجی جی 3 و هووای اسند میت 7 گزینه های خوبی برای شما میتونن باشن

برای مشاوره بیشتر میتونید در این تالار به بخش مشاوره خرید گوشی و تبلت سر بزنید و معیارهای خودتونو بگین تا دقیقتر راهنمایی بکنیم

موفق باشید

جمعه 8 خرداد 1394  10:03 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

چطوری میشه در گوشی اچ تی سی مدل تروفی برنامه بریزیم؟

سیسنم عامل ویندوز داره شنیدم راهی غیر از جیل بریک داره از طریق هات میل ممنون میشم راهنمایی کنید!

یک شنبه 10 خرداد 1394  10:22 PM
تشکرات از این پست
ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها