نقل قول djamin
سلام تبلت من الان دو روز که خود به خود لمس میشه یعنی برنامه خودش باز میکنه هرکاری بگید میکنه تبلت هم لنووa3500هستش.چیکارکنم؟
باتشکر
سلام و خسته نباشید
تا جایی که من مشاهده کردم اکثر مردم از تاچ ضعیف این تبلت شاکین برای شما مثل اینکه تاجش عالیه و حساسیتش بالاست
اخیرا تبلت شما ضربه نخورده است یا از جایی یا دستتان نیفتاده است ؟
در مورد کارکرد خود بخود تاچ چند حالت بیشتر نداره یکیش همون اشکال در خود تاچ تبلت بخاطر ضربه خوردنه
یا اپدیت اشتباه و نصب نرم افزارهای غیر مجاز که در موقع نصب دسترسی به تاچ میخاند و یا اشکال نرم افزاری
شما برای بار اول بزارین گوشیتون شارژش تموم بشه و و بعد اون در حالت خاموش بزارین تا 30 یا 40% شارژ بشه و بعد روشن کنین ببینین مشکل پابرجالست یا نه
اگه مشکل رفع شده باشه که چه بهتر و اگه هم نشده باشه و گوشیتون تا حالا ضربه ای چیزی نخورده با وایپ ریکاوری یا ریسیت دوباره سیستمتون رو به حالت کارخانه ای برگردانید انشالله بعد این مشکل حل میشه برای وایپ ریکاوری اگر در حالت روشن از طریق تنظیمات و گزینه بکاپ و ریسیت میتونید از اونجا اینکار رو انجام دهید و اگر نتونستید گوشی و تبلت رو روشن کنید در حالت خاموش بودن تبلت همزمان کلید پاور و ولوم بالارو فشار دهید و چند ثانیه نگه دارید تا حالت ریکاوری بیاد بعد از طریق گزینه ها و با حرکت توسط ولوم پایین به گزینه وایپ دیتا رفته و با نگه داشتن 3 ثانیه ولوم بالا تایید کنید تا گوشی و تبلتتون ریسیت شه بعد از طریق گزینه ریسیت تبلت رو ریستارت کنید و اجازه بدهید بالا بیاد بعد بالا اومدن چون برنامه ها و تنظیمات کارخانه ای رو انجام میده ممکن یکم طول بکشه تا لود و اوکی بشه اینکارارو بکنید انشالله درست میشه نتیجرم اعلام فرمایید
باتشکر