نقل قول shivana66
سلام و خسته نباشید گوشی هواوی g610دارم. هرچند روز یکبار باهاش دچار مشکل میشم, وقتی در حالت استاندبای هست و دکمه بغلش رو میزنم که صفحه اصلی بیاد این عمل رو انجام نمیده,چراغ های پایین صفحه نور میده و مشخصه که گوشی خاموش نشده اما مجبورم بارها دکمه رو بزنم و یا باتری رو در بیارم تا مشکل حل شه روز اولم که خریدمش, بعد اینکهفروشنده چندتا برنامه روش نصب کرد و تحویل داد این مشکل پیش اومد.از اون به بعد گاهی به فاصله چند روز و یکبار و گاه چند هفته تکرار میشه لطفاراهنماییم کنین چیکار کنم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزار
سلام و عرض ادب و خسته نباشید
این مشکلیه که در اکثر گوشیهای هوواوی رخ میده بعد یمدت و جای نگرانی نیست و کلید بک هم در بعضی مواقع بسختی کار میکنه
اول اینکه اگر چندبار پشت سر هم میزنید و صفحه بعد اون میاد از کلید پاورشه که متاسفانه یا باید تعویض بشه یا گوشیتونو باز کنین ببینین بین دکمه و کلید سخت افزاریش چیزی گیر نکرده
البته بندرت ممکنه بعلت نصب نرم افزارهایی باشه که این تداخل رو بوجود میاره شما اول از داده هات پشتیبان بگیر و یکبار گوشیتو وایپ کن یا اصلا فاکتور ریسیت بوسیله دکمه پاور و ولوم یا از طریق تنظیمات برگشت به کارخانرو انتخاب کنید و حتما قبل اینکار رم دستگاه رو در بیاورید و امتحان کنید ببینید مشکل پابرجاست و بعدا اینکارهاییرو که گفتم انجام بدینو بعد نظر بدیم
البته همه گفته های ما از روی تجربست و باید گوشیرو ببینیم و بعد نظر بدیم
موفق باشید