0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

نقل قول masi013
سلام خسته نباشید بله تمام برنامه های مربوط ب دوربین رو میشد پاک کردم خوب شد دیگه اخطار نمیداد اما دوباره برنامه ها رو نصب کردم اون اخطار ها میاد من برنامه candy camera رو دارم این اخطار هم میاد failed to initialize camera

سلام دوست عزیز این پیام مربوط به اجرای نادرست برنامه های بارگذاریه دوربینه که نمیتونه بارگزاری بشه و درست اجرا بشه
شما اگر مایل باشین میتونین گوشیتونو یکبار فکتور ریسیت نمایید تا همه این مشکلات حل بشه

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 29 فروردین 1394  3:55 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad shayesteh2000 ali_kamali
masi013
masi013
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

گوشی قبلا ریست فکتوری شده . امکان داره فقط بخاط همین برنامه باشه؟ برنامه دیگه نصب شه چی ؟
یک شنبه 30 فروردین 1394  4:17 AM
تشکرات از این پست
mobile_tablet ria1365 shayesteh2000 ali_kamali lovermohamad
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول masi013
گوشی قبلا ریست فکتوری شده . امکان داره فقط بخاط همین برنامه باشه؟ برنامه دیگه نصب شه چی ؟

سلام و عرض ادب بله امکانش هست بخاطر سازگار نبودن برنامه باشهشما برنامه های زیر رو که  با لینک مستقیمن میزارم امتحان کنین مشکل حل میشه .نتیجرم اعلام نمایین

Snap Camera HDR 
 Camera FV-5 v2.53

یک شنبه 30 فروردین 1394  5:30 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ali_kamali lovermohamad
masi013
masi013
کاربر تازه وارد

این برنامه ای ک شما معرفی کردین فقط دوربین هست یعنی مثل کندی افکت نداره . من این حور برنامه میخوام واسه عکس که خودش کلی افکت داره عکس برداری یه برنامه مثل کندی میخوام . لینکشو بذارین ممنون میشم
سه شنبه 1 اردیبهشت 1394  3:16 PM
تشکرات از این پست
ria1365 ali_kamali lovermohamad
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول masi013
این برنامه ای ک شما معرفی کردین فقط دوربین هست یعنی مثل کندی افکت نداره . من این حور برنامه میخوام واسه عکس که خودش کلی افکت داره عکس برداری یه برنامه مثل کندی میخوام . لینکشو بذارین ممنون میشم
سلام شما برنامه های زبر رو امتحان کنین روشون کلیک کنین مستقیم هست دانلودشون
دانلود 1 دانلود 2  دانلود 3

سه شنبه 1 اردیبهشت 1394  8:55 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali lovermohamad
masi013
masi013
کاربر تازه وارد

این لینک هایی رو که دادین دانلود کردم . فقط برنامه عکس برداری هستش که خوده گوشی داره من راضی هستم نیاز به این نیست . برنامه هایی که خودشون کلی افکت داره میخوام . حالت های مختلف داره .
سه شنبه 1 اردیبهشت 1394  11:33 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali ria1365 lovermohamad
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول masi01ز
این لینک هایی رو که دادین دانلود کردم . فقط برنامه عکس برداری هستش که خوده گوشی داره من راضی هستم نیاز به این نیست . برنامه هایی که خودشون کلی افکت داره میخوام . حالت های مختلف داره .

دوست عزیز این برنامه ها هم  برای عکس گرفتنه هم برا فیلم برداری منظور از افکت چیه ؟ افکت یعنی حالت های مختلف برای تنظیماتش ما افکتو در علم دیجیتال به این تعبیر میکنیم ولی اگر منظور شما مثلا اضافه کردن یک چیزهایی به تصاویر گرفته شدس رو باید یگم ای.ن حالت ها بروی بعضی گوشیها بصورت دیفالت  هستند مثلا اکسپیر یا زد یا الجی جی 3 و اگر منظورتون این حالتهاست من در انجمن های خارجی هم دنبالش میگردم ببینم  اگه چیزی هست تا براتون اپ کنم
تشکرات از این پست
ali_kamali lovermohamad
shivana66
shivana66
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

سلام و خسته نباشید گوشی هواوی g610دارم. هرچند روز یکبار باهاش دچار مشکل میشم, وقتی در حالت استاندبای هست و دکمه بغلش رو میزنم که صفحه اصلی بیاد این عمل رو انجام نمیده,چراغ های پایین صفحه نور میده و مشخصه که گوشی خاموش نشده اما مجبورم بارها دکمه رو بزنم و یا باتری رو در بیارم تا مشکل حل شه روز اولم که خریدمش, بعد اینکهفروشنده چندتا برنامه روش نصب کرد و تحویل داد این مشکل پیش اومد.از اون به بعد گاهی به فاصله چند روز و یکبار و گاه چند هفته تکرار میشه لطفاراهنماییم کنین چیکار کنم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزار
دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  1:41 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali ria1365 lovermohamad
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول shivana66
سلام و خسته نباشید گوشی هواوی g610دارم. هرچند روز یکبار باهاش دچار مشکل میشم, وقتی در حالت استاندبای هست و دکمه بغلش رو میزنم که صفحه اصلی بیاد این عمل رو انجام نمیده,چراغ های پایین صفحه نور میده و مشخصه که گوشی خاموش نشده اما مجبورم بارها دکمه رو بزنم و یا باتری رو در بیارم تا مشکل حل شه روز اولم که خریدمش, بعد اینکهفروشنده چندتا برنامه روش نصب کرد و تحویل داد این مشکل پیش اومد.از اون به بعد گاهی به فاصله چند روز و یکبار و گاه چند هفته تکرار میشه لطفاراهنماییم کنین چیکار کنم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزار
سلام و عرض ادب و خسته نباشید
این مشکلیه که در اکثر گوشیهای هوواوی رخ میده بعد یمدت و جای نگرانی نیست و کلید بک هم در بعضی مواقع بسختی کار میکنه 
اول اینکه اگر چندبار پشت سر هم میزنید و صفحه بعد اون میاد از کلید پاورشه که متاسفانه یا باید تعویض بشه یا گوشیتونو باز کنین ببینین بین دکمه و کلید سخت افزاریش چیزی گیر نکرده 
البته بندرت ممکنه بعلت نصب نرم افزارهایی باشه که این تداخل رو بوجود میاره شما اول از داده هات پشتیبان بگیر  و یکبار گوشیتو وایپ کن یا اصلا فاکتور ریسیت بوسیله دکمه پاور و ولوم یا از طریق تنظیمات برگشت به کارخانرو انتخاب کنید و حتما قبل اینکار رم دستگاه رو در بیاورید و امتحان  کنید ببینید مشکل پابرجاست و بعدا اینکارهاییرو که گفتم انجام بدینو بعد نظر بدیم
البته همه گفته های ما از روی تجربست و باید گوشیرو ببینیم و بعد نظر بدیم
موفق باشید

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  2:23 PM
تشکرات از این پست
lovermohamad ali_kamali
saeed888
saeed888
کاربر تازه وارد

با عرض سلام وخسته نباشید گوشی من هواویp6 هستش وقتی میخوام وارد گوگل پلاس بشم عکسهاروباز نمیکنه

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  11:36 AM
تشکرات از این پست
ria1365 lovermohamad ali_kamali
skjrim
skjrim
کاربر تازه وارد

سلام و خسته نباشید

من گوشی Nokia Asha 502 دارم. فقط لمسی هستش و جدیدا یه مشکلی پیدا کرده که بعضی مواقع وسط کار قفل می کنه و چند ثانیه بعد درست میشه. البته ضفحه ساعت و تاریخ موبایل همیشه حتی مواقع قفل کار می کنه ( یعنی دکمه صفحه اصلی رو که می زنم میره توش ) . لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

با تشکر

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  5:03 PM
تشکرات از این پست
ria1365 lovermohamad ali_kamali
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول saeed888

با عرض سلام وخسته نباشید گوشی من هواویp6 هستش وقتی میخوام وارد گوگل پلاس بشم عکسهاروباز نمیکنه

سلام و عرض ادب

برای استفاده از این برنامه ها اولا باید سرعت اینترنتتون مناسب باشه تا تصاویر بطور کامل لود بشه  دوما از فیلتر شکن استفاده کنید سوما اخرین ورژن گوگل پلاس رو از بازار یا گوگل پلی و. همچنین پلاس+ دانلود نمایید.البته اینم بگم اخیرا این مشکل بوجود اومده من خودمم همین مشکل رو داشتم

باتشکر

دوشنبه 14 اردیبهشت 1394  2:57 AM
تشکرات از این پست
lovermohamad ali_kamali
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول skjrim

سلام و خسته نباشید

من گوشی Nokia Asha 502 دارم. فقط لمسی هستش و جدیدا یه مشکلی پیدا کرده که بعضی مواقع وسط کار قفل می کنه و چند ثانیه بعد درست میشه. البته ضفحه ساعت و تاریخ موبایل همیشه حتی مواقع قفل کار می کنه ( یعنی دکمه صفحه اصلی رو که می زنم میره توش ) . لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

با تشکر

سلام و عرض ادب

این هنگ کردن یا بقول شما قفل کردن متاسفانه در گوشی های اندرویدی هم فراگیره دیگه گوشیهای جاوا که هنگ های مخصوص بخودش رو داره

ولی در کل علتش میتونه:

اولا از نصب نرم افزارهای سنگین یا دارای ویروس یا برنامه های خطرناک باشه 

دوما علتش میتونه ویروسی شدن رمتون یا حافظه رم خود گوشی باشه

سومین علتش میتونه استفاده از رم های نامناسب با کلاس پایین باشه

برای حلش اینکارارو بکنید:

برنامه های جاوا رو که اخیرا نصب کردید پاک کنید بعد ببینید مشکل حل شده

اگه رم استفاده میکنید رمرو ریمو و خارج کنید 

و اگر حل نشده گوشیرو ویروس یابی کنید و اگر در مرحله اخر مشکل حل نشده باشه مطمئن باشید گوشی ضربه نخورده باشه

اگر این کارارو کردید و نتیجه نگرفتید یکبار تنظیمات کارخانه بکنید و در مرحله اخر اگر درست نشد و اگرم ضربه نخورده گوشی باید فلش بشه

موفق باشید

دوشنبه 14 اردیبهشت 1394  3:09 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
soskin
soskin
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 63

سلام

گوشیم سونی c3 هست وچند روزی هست که یکی از سیمکارت هام انتن نداره درصورتی که قبلا کاملا درست بوده !و برای اطمینان از درستی سیمکارت ها جای دوسیمکارت رو عوض کردم وقتی عوض کردم دیدم مشکل از سیمکارت ها نیست چون بازهم همان انتن خالیه!چه طور میتونم درستش کنم؟

ممنون میشم smiley

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  3:29 PM
تشکرات از این پست
ria1365 ali_kamali
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول soskin

سلام

گوشیم  هست وچند روزی هست که یکی از سیمکارت هام انتن نداره درصورتی که قبلا کاملا درست بوده !و برای اطمینان از درستی سیمکارت ها جای دوسیمکارت رو عوض کردم وقتی عوض کردم دیدم مشکل از سیمکارت ها نیست چون بازهم همان انتن خالیه!چه طور میتونم درستش کنم؟

ممنون میشم smiley

سلام  و خسته نباشید

با توجه به شواهد و اطلاعاتی که گفتین  اگه اشکال نرم افزاری نباشه اشکال سخت افزاری داره ولی شما اگه اخیرا گوشیتون رو اپدیت کردین شاید از اون باشه یا برعکس چک کنید ببینید اپدیت داره حتما اپدیت کنید یا اگه اطلاعات مهمی ندارید گوشیتون رو یکبار ریسیت کنید شاید یخاطر نرم افزارهای مختلف رو سیم دو و کارکردش تاثیر گذاشته

اگه هم خاستین ریسیت کنین حتما بکاپ تهیه فرمایید یا از طریق رم یا سینک گوگل یا گوگل درایو

این کارها رو بکنید شاید درست بشه اگه نشد باید به گارانتی ارجاع دهید تا توسط نمایندگیش بررسی بیشتر بشه

باتشکر

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  12:20 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها