0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

باسلام

اگه بین این دو کمپانی می خواهید گوشی بگیرید به نظرمن سونی بهتره

چون هم گوشیهای جالبی ارائه می کنه،رابط کاربری گوشیهاش فوق العاده هستش و تنوع محصولات خوبی داره از نظر سخت افزاری و کیفیت در مقابل قیمت هم عالی هستش و باسه هر بودجه ای هم گوشی داره که دوست عزیز هم چند تا گوشی رو اشاره کردند من که sony sp دارم خیلی خوبه و اگه می خواهید گوشی بگیرید به تناسب بودجه تون یه سونی بگیرد

سامسونگ فقط بلد پول بگیره و حرف بزنه همین.

جمعه 7 فروردین 1394  5:58 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 ria1365 ehsan007060
soskin
soskin
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 63

سلام. من قصد داشتم یک گلکسی گرند پریم بگیرم که در نظرات یکی از سایت ها گفته شده بود که زیاد هنگ میکنه ولی حتی بازی و نرم افزار نیز بر روی گوشی نبوده است! البته خیلی از کاربران از این مشکل گله مند بودند. آیا من می توانم این گوشی رابگیرم؟

یک شنبه 9 فروردین 1394  1:52 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 ria1365 ehsan007060 Lovermohamad
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول ftmmooo
گوشی من اکسپریا وی هست! چجوری میتونم lock screen wallpaper گوشیمو عوض کنم؟ از قسمت display، هم اقدام کردم نشد! از option عکس هم بخش usa as نداره lockscreen wallpaper...لطفا بگین چیکارکنم؟

سلام و عرض ادب

برای اینکار شما برنامه زیر را دانلود و نصب نمایید و با این برنامه اینکار رو انجام دهید

دانلود با حجم 2.9 مگابایت

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 9 فروردین 1394  2:21 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول soskin
سلام. من قصد داشتم یک گلکسی گرند پریم بگیرم که در نظرات یکی از سایت ها گفته شده بود که زیاد هنگ میکنه ولی حتی بازی و نرم افزار نیز بر روی گوشی نبوده است! البته خیلی از کاربران از این مشکل گله مند بودند. آیا من می توانم این گوشی رابگیرم؟

سلام و عرض ادب

دوست گرامی در 100 گوشی ممکنه یک گوشی بعلت ایرادات نرم افزاری و بعضا سخت افزاری دچار این مشکل بشه پیشنهاد من بشما قبل خرید اینه به نمایندگی سامسونگ برید و قبلش با سمپل این گوشی کار کنید و انتظارات خودتونو بسنجید بعد تصمیم بخرید بگیرید البته نه درباره این گوشی بلکه در خرید هر نوع گوشی یا گجتی  ولی تا انجایی که من میدونم این گوشی از گوشی های میان رده خوب موجود در بازار هست و اون عزیزانیم که احتمالا دچار هنگ شدند احتمالا یا گوشیشون پر بوده یا از رم نامناسب با کلاس پایین استفاده کردند یا در گوشیشون فایلهای الوده داشتند اینم در نظر داشته باشید اگر ایراد نرم افزاری باشه شرکت برای رفع اون مشکلات و باگ ها اپدیت هاییرو برای رفعش ارایه میده

موفق باشید

یک شنبه 9 فروردین 1394  2:24 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

دوستان عزیز لطفا ""در مورد تبادل نظر و راهنمایی و ارابه نظرات و مشاوره  درباره خرید گوشی و یا تبلت ""به ادرس زیر در همین تالار مراجعه فرمایید

این تاپیک فقط برای بیان پرسش ها و رفع و کمک به حل مشکلات دوستان در مورد گوشی  و تبلت میباشد.

از همکاری شما سروران نهایت تشکر رو دارم

مشاوره خرید گوشی و تبلت

یک شنبه 9 فروردین 1394  2:38 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 ehsan007060
adrian2013
adrian2013
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سلام و خسته نباشید من یه گوشی سامسونگ s3 دارم که وقتی میخوام به تلویزیون وصل کنم با کابل hdmi نمیشه در واقع هیچ تصویری روی تلویزیون نمیاد ولی با یه گوشی دیگه که s4 هست میشه و قبول میکنه کابلی که من گرفتم فقط واسه سامسونگ اما روی این گوشی کار نمیکنه حتی چندین کابلرو امتحان کردم اما s3 کار نمیکرد ... نمیدونم مشکل از کجاست ا.. آیا نیاز به این هست که یه ستینگ گوشی برم و اونجا چیزی تنظیم شه یا ... لطفا راهنمایی کنید.
چهارشنبه 12 فروردین 1394  10:50 AM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060
adrian2013
adrian2013
کاربر تازه وارد

سلام من یه تبلت lenovo دارم میخوام به تلویزیون وصل کنم با کابل hdmi اما هر جا رفتم کابلی واسه این مدل تبلت نبود ... لطفاً راهنمایی کنید چطور میتونم با این مدل تبلت به تلوزیون وصل شم
چهارشنبه 12 فروردین 1394  10:55 AM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول adrian2013
سلام من یه تبلت lenovo دارم میخوام به تلویزیون وصل کنم با کابل hdmi اما هر جا رفتم کابلی واسه این مدل تبلت نبود ... لطفاً راهنمایی کنید چطور میتونم با این مدل تبلت به تلوزیون وصل شم

سلام دوست عزیز 

لطفا مدل دقیق تبلت خود رو بیان فرمایید تا بهتر راهنمایی کنم ولی تاجایی که من میدونم در مدل های میان رده این  پورت اتصال به تلویزیون در تبلت های میان رده بکار برده نشده و اگر مدل شما دارای این پورت هست مطمئنا باید یکی از پورتهای زیر ر و دارا باشه:
اولیش پورت Mini Hdmi
دومیش Micri Hdmi
و سومیش کابل MHL
"در مورد این کابل  سومی و نحوه اتصال و کاربردش در چند روز اینده یک مقاله ای بر روی زیز تالار  اموزش و ترفند تالار قرار خواهم داد"
این پورتها هرکدام دارای کابل مخصوص بخود میباشند که در بازار ایران هم براحتی یافت میشود
شما اگر خاستید مدل تبلتتون و پورتشو از طریق پیام بهم بگین تا من نشانی چند فروشگاه رو بهتون بدم
موفق باشید

چهارشنبه 12 فروردین 1394  5:48 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول adrian2013
سلام و خسته نباشید من یه گوشی سامسونگ s3 دارم که وقتی میخوام به تلویزیون وصل کنم با کابل hdmi نمیشه در واقع هیچ تصویری روی تلویزیون نمیاد ولی با یه گوشی دیگه که s4 هست میشه و قبول میکنه کابلی که من گرفتم فقط واسه سامسونگ اما روی این گوشی کار نمیکنه حتی چندین کابلرو امتحان کردم اما s3 کار نمیکرد ... نمیدونم مشکل از کجاست ا.. آیا نیاز به این هست که یه ستینگ گوشی برم و اونجا چیزی تنظیم شه یا ... لطفا راهنمایی کنید.

سلام  دوست گرامی

میتوانید به ادرس های زیر مراجعه نموده و از راهنمایی های اون مقالات استفاده نمایید:

اتصال گوشی موبایل به تلویزیون با کابل MHL

نحوه‌ی اتصال گوشی اندروید به یک تلویزیون

چهارشنبه 12 فروردین 1394  6:02 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
mr927tw
mr927tw
کاربر تازه وارد

اشکال در صدای هنذفری

با سلام و خسته نباشید

گوشی من htc مدل دیزایر601 هست

چند روز پیش با کابل AUX به ضبط ماشین وصلش کردم و الان صداش با هنذفری به شدت پایین اومده

لطفا برای درست کردنش منو راهنمایی کنید

جمعه 14 فروردین 1394  12:33 PM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mr927tw

با سلام و خسته نباشید

گوشی من htc مدل دیزایر601 هست

چند روز پیش با کابل AUX به ضبط ماشین وصلش کردم و الان صداش با هنذفری به شدت پایین اومده

لطفا برای درست کردنش منو راهنمایی کنید

سلام و عرض ادب

ممکنه کابل AUX  شما خراب باشه یا سوکت هدفونتون با یه کابل و هدفون دیگه امتحان نمایید احتمال زیاد درس میشه 

باز اگر درست نشه ممکنه پورت هدفون گوشی اسیب دیده باشه  ولی قبل هرکاری امتحان کردن با یک هدفون دیگه بهترین راهه

باز درست نشد بفرمایین تا بیشتر راهنمایی کنم

موفق باشید

شنبه 15 فروردین 1394  12:02 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
masi013
masi013
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

وقتی این پیغامو میده چیکار کنم ؟ unfortunately. Camera has stopped
شنبه 15 فروردین 1394  3:06 AM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

درود برمدیرعزیز طریق گذاشتن فیلم دروبلاگ چطوریه من پستهای مربوط به این کار را مطالعه کردم ولی نتونستم اینکار را بکنم مثلا در اپارات وقتی وارد میشم باید کدی که برای وبلاگ بدهد را نمیدهد فقط گزینه های که هست ادرس اون فیلم را میدهد ایا بخاطر اینه که با گوشی وارد سایت میشم هست یا علت دیگه ای دارد یاحق
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
شنبه 15 فروردین 1394  6:56 AM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول masi013
وقتی این پیغامو میده چیکار کنم ؟ unfortunately. Camera has stopped

سلام و عرض ادب این پیام دلایل مختلفی داره اولین قدم شما اگر نرم افزار برای فیلم و عکس نصب کرده اید اونو پاک کنید اگر درست نشد رم خودتونو خارج کنید و دوباره امتحان کنید و اگر درست نشد گوشی خودتونو ویروسیابی نمایید و در صورت درست نشدن گوشی خودتونو فاکتور ریسیت نمایید این کارها رو انجام دهید و نتیجرو هم اعلام نمایید با تشکر
شنبه 15 فروردین 1394  3:25 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad
درود برمدیرعزیز طریق گذاشتن فیلم دروبلاگ چطوریه من پستهای مربوط به این کار را مطالعه کردم ولی نتونستم اینکار را بکنم مثلا در اپارات وقتی وارد میشم باید کدی که برای وبلاگ بدهد را نمیدهد فقط گزینه های که هست ادرس اون فیلم را میدهد ایا بخاطر اینه که با گوشی وارد سایت میشم هست یا علت دیگه ای دارد یاحق

سلام و عرض ادب جواب شما به صندوق پیامتان ارسال گردید موفق باشید

شنبه 15 فروردین 1394  3:27 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها