نقل قول amirhossein1392
سلام. ببخشید این همه سوال می پرسم آخه من زیاد از تلفن همراه نمی دانم.
اگر سایت برای انگلیسی ها درست شده می تونه این معنا را داشته باشه که گوشی هایی که برای اروپایی ها صادر می شه همان گوشی هایی بوده که در سایت انگلیسی بوده و بقیه کیفیت قابل قبول اروپا را ندارند؟
همچنین این که باید تمام گوشی ها به تأیید سازمان فدرال آمریکا برسه پس آیا گوشی های چینی و بعضاً تقلبی هم باید تأیید بشه؟
و سؤال آخرم اینه که چطوری یک گوشی اصل را با تقلبی تشخیص دهیم و کلاه سرمان نرود؟
همچنین منتظر اطلاعات گوشی Honor 3c هستم. اگر می شود برایم میزان SAR این گوشی را پیدا کنید. باتشکر از شما
خواهش میکنم وظیفه من اینجا اینه که هر کمکی تونستن بهتون بکنم
نه دوست عزیز اون نسخه جهانی سایته از رو نسخه سایت نمیشه فهمید گوشی اصله یا نه
این گوشی در دومدل ساخته شده یکی با شبکه LTE و دیگری فقط شبکه نسل سه که این دومدل برای کل جهان ساحته نشده مثلا یکیش برای خاورمیانست یکی برای افریقا برای همینه که برای یه گوشی میشه شاید 40 تا رام با زبلان مختلف پیدا کرد
برای تشخیص گوشی اصل از فرع من یه مقاله ای در قسمت ترفند و نکات اموزشی تالار گذاشتنم حتما اون رو وقت کردید مطالعه نمایید
من الان یک ایمیلی به شرکت اصلی در چین میزنم و مقدار اون مطلب خواسته شده شما رو میپرسم هروقت جوابش رسید پیام میدم بهتون
و یک نکته الان گوشی که در کشور خودمون تولید میشه و خیلیا هم جدیدا مشتاق شدن بگیرن بنظرتون تاییدیه همون فدرال امریکارو داره؟
الانم با یک سرچ ساده تو سایت هووای به 100 مورد از مطالب و فریمورهای این کگوشی برخورد
اقا امیر اگر در خرید این گوشی شک دارید من میتونم چند مورد گوشی که شاید در این حد نباشن ولی در کیفیت برتر از این هستند رو بهتون معرفی کنم باز هر اطلاعاتی خواستید من وظیفمه راهنمایی کنم