0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

sanamsima
sanamsima
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2
چهارشنبه 1 بهمن 1393  2:07 PM
تشکرات از این پست
ria1365
MGA7000
MGA7000
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

سلام دوستان.

من گوشی huawei g610 u20 دارم.اما جدیدا وقتی گوشی رو حالت 3G هست و اینترنت گوشی را روشن میکنم یا به کسی زنگ میزنم GPS گوشی روشن میشه و شروع به موقعیت یابی میکنه و حسابی رو مخ میره!!

چند بارم گوشی را ریست کردم ولی خوب نشد.درضمن وقتی هم که دیتام روشنه گوگل کروم و پلاس و بازار و پلی استور میگن اینترنت وصل نیست. 

منتظر راهنماییاتون هستمlaugh

smiley

چهارشنبه 1 بهمن 1393  6:27 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول MGA7000

سلام دوستان.

من گوشی huawei g610 u20 دارم.اما جدیدا وقتی گوشی رو حالت 3G هست و اینترنت گوشی را روشن میکنم یا به کسی زنگ میزنم GPS گوشی روشن میشه و شروع به موقعیت یابی میکنه و حسابی رو مخ میره!!

چند بارم گوشی را ریست کردم ولی خوب نشد.درضمن وقتی هم که دیتام روشنه گوگل کروم و پلاس و بازار و پلی استور میگن اینترنت وصل نیست. 

منتظر راهنماییاتون هستمlaugh

سلام و عرض ادب

شما میگین با روشن کردن  دیتا برای استفاده از اینترنت جی پی اس هم خودبخود از ترافیک شما مصرف میکنه؟

اگه اینطور باشه شما میتونید از تنظیمات گوشی و زیر تنظیمات جی چی اس استفاده از اینترنت رو درحالت Wifi  قرار دهید با این کار این مشکل شما خودبخود حل میشه یا دربرنامه های موقعیت یاب در تنظیماتش استفاده از اینترنت رو غیر فعال کنید یا فقط در حالت استفاده از WIFI  قرار دهید.

-شما تنظیمات اینترنت مخصوص گوشی خودر ا از سایت اپراتورتون دریافت کنید و یا خودتون بصورت دستی یک اکسس پوینت بسازید و در تنظیمات سیم کارت حتما اون رو درحالت 3G , 2G قرار دهید

اگر با این راهنماییها مشکل حل نشد اعلام نمایید تا بیشتر راهنمایی کنم

باتشکر از شما

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 1 بهمن 1393  10:10 PM
تشکرات از این پست
misamisa
misamisa
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 15
سه شنبه 7 بهمن 1393  4:41 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول misamisa

سلام. کد نمایش کد گوشی چیه؟

سلام وخوش امدگویی به شما دوست گرامی

لطفا قبل از ایجاد و ارسال پست مطالب زیر را بخوانید

قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)

قوانین اختصاصی تالار تلفن همراه و تبلت

سه شنبه 7 بهمن 1393  6:44 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول misamisa

سلام. کد نمایش کد گوشی چیه؟

دوست عزیز منظور از کد نمایش گوشی رو دقیقا متوجه نشدم 

کد نمایش گوشی منظور نمایش شماره سریال گوشی یا کد دیگری میباشد?

سه شنبه 7 بهمن 1393  6:59 PM
تشکرات از این پست
siryahya
zi3333
zi3333
کاربر تازه وارد

سلام آنتی ویروس گوشیم توی اسکن روزانش یه ویروس پیدا کرد که هرکاری کردم آنینستال نشد و وقتی رفتم توی اپ ستینک اپای دیگه ای هم دیدم که نمیدونستم چی بودن و دسترسی های مشابهی داشتن،هرکاری میکنم پاک نمیشن چون اصلا گزینه ی آنینستال یا دیسیبل ندارن،حتی گوشی رو فکتوری ریست کردم ولی بازم پاک نشدن،باید چیکار کنم؟
شنبه 11 بهمن 1393  6:39 PM
تشکرات از این پست
ria1365 siryahya
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول zi3333
سلام آنتی ویروس گوشیم توی اسکن روزانش یه ویروس پیدا کرد که هرکاری کردم آنینستال نشد و وقتی رفتم توی اپ ستینک اپای دیگه ای هم دیدم که نمیدونستم چی بودن و دسترسی های مشابهی داشتن،هرکاری میکنم پاک نمیشن چون اصلا گزینه ی آنینستال یا دیسیبل ندارن،حتی گوشی رو فکتوری ریست کردم ولی بازم پاک نشدن،باید چیکار کنم؟
سلام در بعضی موارد بعضی انتی ویروسها برنامه ها رو به عنوان برنامه مخرب میشناسن در حالی که ویروس نیستند اگر شما گوشیتون رو ریسیت کردید مطمئنا اشکال از رم خارجی شما میباشد شما رمتونو دربیارین ببینین این مشکل پابرجاست یا نه؟میتونید از طریق سیستم کامپیتوریتون هم رمتون رو بوسیله رم ریدر ویروس کشی نمایید ببینید مشکل حل میشه یا نهالبته بعضی از برنامه ها در اندروید بعنوان مدیر سیستم عمل میکنن مثل انتی ویروس باید قبل از حذف اون برنامرو از لیست مدیربرنامه هاتون در تنظیمات دربیارین تا بتونین برنامرو یونیستال نمایینباز مشکلتون حل نشد بگین بیشتر راهنمایی کنیماز اینکه اراسخون را برای حل مشکل خود انتخاب نموده اید بینهایت ممنونیم

یک شنبه 12 بهمن 1393  2:16 AM
تشکرات از این پست
siryahya
mortezatalkhabi
mortezatalkhabi
کاربر تازه وارد

با سلام و عرض خسته نباشید

من گوشی هواوی هانر 3 سی دارم میخام این گوشی رو به اینترنت کامپیوتر خانگی وصل کنم(اینترنتم وای فای نداره فقط یه سیم از انتن به کامپیوتر اومده) راهی داره که به اینترنته سیستم وصل بشم و از نته سیستم در گوشی استفاده کنم ؟لطفا راهنماییم کنید خیلی احتیاج دارم

چهارشنبه 15 بهمن 1393  10:17 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mortezatalkhabi

با سلام و عرض خسته نباشید

من گوشی هواوی هانر 3 سی دارم میخام این گوشی رو به اینترنت کامپیوتر خانگی وصل کنم(اینترنتم وای فای نداره فقط یه سیم از انتن به کامپیوتر اومده) راهی داره که به اینترنته سیستم وصل بشم و از نته سیستم در گوشی استفاده کنم ؟لطفا راهنماییم کنید خیلی احتیاج دارم

سلام

باتشکر از شما

بله چند راه داره که میتونید با استفاده از ان از اینترنت سیستمتون رو گوشی استفاده کنید که اموزشش هم توی اموزشهای تالار موجوده

و یا میتونید با خرید یک کارت شبکه بیسیم که فکنم الان کمترینش حدود 20 تومنه اینترنت سیتمتون رو بوسیله اکسس پویت اون کارت شبکه بعنوان هات اسپات استفاده نمایید 

یا میتونید یک عدد مودم وای فا یا روتر بگیرین و مودم فعلیتون رو به اون وصل کنین و اینترنت بیسیم داشته باشین

آموزش استفاده از اينترنت کامپيوتر در اندرويد با کابل ...

چهارشنبه 15 بهمن 1393  2:46 PM
تشکرات از این پست
qpalzm
qpalzm
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سلام من یک گوشی سامسونگ گلکسی اس ۳دارم و پس از روت گوگل پلی رو حذف کردم و وقتی سعی کردم دوباره اون رو نصب کنم نصب نمی شد و قبل از نصب هم باز نمی شد لطفا کمک کنید
چهارشنبه 15 بهمن 1393  4:24 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول qpalzm
سلام من یک گوشی سامسونگ گلکسی اس ۳دارم و پس از روت گوگل پلی رو حذف کردم و وقتی سعی کردم دوباره اون رو نصب کنم نصب نمی شد و قبل از نصب هم باز نمی شد لطفا کمک کنید

سلام شما میتوانید از نسخه های مود شده گوگل پلی استفاده نمایید تصب یا عدم نصب برنامه ها هیچ ربطی به روت کردن نداره برای دانلود نسخه مود شده به سایت های تخصصی موبابل مثل برترین های اندروید مراجعه نمایید .

چهارشنبه 15 بهمن 1393  8:14 PM
تشکرات از این پست
mehrdadpazoki
mehrdadpazoki
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 12

گرند

سلام من گوشی گلگسی گرند i9082 کره ای دارم گزینه network mode اون کم رنگه و باز نمیشه راهنمایی کنید اگه میشه به ایمیلمم بفرستید

m_pazoki

جمعه 17 بهمن 1393  9:56 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mehrdadpazoki

سلام من گوشی گلگسی گرند i9082 کره ای دارم گزینه network mode اون کم رنگه و باز نمیشه راهنمایی کنید اگه میشه به ایمیلمم بفرستید

سلام و عرض ادب

این مورد شاید بعلت عدم ساپورت سیم کارت شما از شبکه های  نسل جدید همراه اول یا ایرانسل و رایتل باشه 

چون حالت شبکه مربوط به انتخاب سه حالت GSM -WCDM و ترکیبی از این دو حالته شما میتوانید با یک سیم کارت دیگر امتحان نمایید که شاید حل بشه

اگر با سیم کارت دیگری حل نشد میتونید یکبار گوشیتون رو ریسیت نمایید که احتمال 90% مشکل حل میشه

این کارها رو انجام دهید و در صورت حل نشدن مشکل بگین تا بیشتر راهنمایی کنم

شنبه 18 بهمن 1393  2:01 AM
تشکرات از این پست
mehrdadpazoki
mehrdadpazoki
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 12

اصن اینا که میگید نیست نتورک مود اون کلا غیر فعاله کم رنگه و باز نمیشه

m_pazoki

شنبه 18 بهمن 1393  1:11 PM
تشکرات از این پست
ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها