0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سلام دوستان گرامی ضمن عرض خسته نباشید و خدا قوت به شما و دست اندرکاران محترم این تاپیک بعرض برسونم که:

گوشی بنده lg l70 دارای یک سری برنامه اصلی موقع خرید بود و حالا چند برنامه جزئی روی آن نصب کردم (ضمنا حافظه جانبی 16GB هم داره) برای بروز رسانی برنامه ها مرتبا پیام کمبود حافظه میاد. البته بنده سعی کردم هر برنامه ای را که امکان انتقال به حافظه جانبی داشت را به آنجا منتقل کنم ولی ظاهرا پس از منتقل شدن از حافظه داخلی خارج نشده است. لطفا بفرمائید چگونه حافظه داخلی را خالی کنم؟اگر برنامه های منتقل شده به حافظه جانبی را از حافظه داخلی پاک کنم ، برنامه ها کار خواهند کرد یا خیر؟

با تشکر و احترام

سلام 

در مورد گوشی شما از معایب این مدل گوشی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

حافظه‌ی داخلی کم
کیفیت نسبتا ضعیف دوریبن

همانطور که اشاره فرمودید مورد اول  که مشکل خیلی از کاربرای این گوشی هست بیشتر بچشم میخوره و محسوس تره مخصوصا زمانی که بخواین تعداد زیادی بازی یا برنامه دیتا دار  نصب کنین
 برای حل این کار شما یا میتونید از کارت حافظه جانبی  با ظرفیت بالا استفاده کنید یا یک راهی که اکثر کاربرای حرفه ای این کا رو میکنن روت دستگاه هست که با این کار میتوانید کارهای زیادی رو روی دستگاهتون انجام دهید مثلا میتونید اون برنامه های که از اول رو سیستمتون بوده و قادر به حذفش نیستید رو با روت حذف کنید یا برنامه هاییرو که به کارت حافظه جانبی نمیشه انتقال داد رو براحتی انتقال داد و خیلی از کارهای دیگر
برای اشنایی بیشتر با نحوه روت اسان و بدون دردسر به لینک زیر سر بزنید و در صورت داشتم مشکل یا پرسش مطرح نمایید.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 6 دی 1393  12:47 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

سلام در مورد هک موبایل که اخیرا توسط وای فای و برنامه های ارتباطی توضیح بدین , غیر ویروس شکن که شناسایی نمیکن. حمله را!
دوشنبه 8 دی 1393  9:44 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول liasam
سلام در مورد هک موبایل که اخیرا توسط وای فای و برنامه های ارتباطی توضیح بدین , غیر ویروس شکن که شناسایی نمیکن. حمله را!

سلام و عرض ادب
منظور سوال شما رو دقیق نفهمیدم ؟منظور شما مطالبی در مورد هک موبایل شما از طریق شبکه های بیسیم مثل WIFI  میباشد؟

دوشنبه 8 دی 1393  11:59 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

زیرنویس فارسی Android App Development with Java Essential Training لیندا رو کسی سراغ داره؟

ebrahim_rayaneh

سایت اندروید کد رو معرفی نکنید که نصفه نیمه هست!!

اگه کسی زیرنویس فارسی شو میدونه که کجا میشه دانلود کرد (مجانی باشه بهتره دیگه :D ) ، ممنون میشم لینکشو بزاره ، اگرم میتونه که به ایمیلم بفرسته که ایمیلمو پ خ میکنم براش!

در ضمن زیرنویس انگلیسیشو دارم اما انگلیسیم ضعیفه!

با عرض سلام و ادب خدمت شما

ورود شما رو به جمع راسخونی ها و تالار تلفن همراه تبریک میگوییم

درخواست شما در پست زیر جوا داده شد منتظر حضور گرم شما در تالار هستیم 

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/999888/page1/

جمعه 12 دی 1393  9:49 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
dooste_u
dooste_u
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 197

سلام

کوشی من ایکسپریا ری هست

وقتی هندز فری نصبه موقعی که جواب تلفن میدم یا زنگ میزم دفعه اول میره رو بلند گو و باید یه بار بلند گو رو فعال و غیر فعال کنم تا درست بشه

هم هنئزفری اصلی هم بلوتوث

ممنون میشم کمکم کنین

آقای مهربانی ها

بابت گریه هایی که به خاطر گناهان ما کردی

شرمنده ایم

سه شنبه 16 دی 1393  10:59 AM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول dooste_u

سلام

کوشی من ایکسپریا ری هست

وقتی هندز فری نصبه موقعی که جواب تلفن میدم یا زنگ میزم دفعه اول میره رو بلند گو و باید یه بار بلند گو رو فعال و غیر فعال کنم تا درست بشه

ممنون میشم کمکم کنین

سلام ورود شما رو به جمع همراهان تالار تلفن همراه و تبلت تبریک عرض میکنم

در مورد مشکل شما اگر زیاد از هندزفری استفاده کرده باشید این مشکل خیلی پیش میاد و مختص گوشی خاصی نیست

اولین کار در این مواقع امتحان کردن با یک هندزفری دیگست

شما با یک هندسفری دیگه امتحان نمایید

اگر مشکل رفع نشد ایراد هم میتونه نرم افزاری و هم سخت افزاری باشه 

مشکلتون حل نشد  همینجا بفرمایید تا من راهنمایی بیشتری کنم

ممنون

سه شنبه 16 دی 1393  4:22 PM
تشکرات از این پست
dooste_u omiddeymi1368
dooste_u
dooste_u
کاربر برنزی

نقل قول ria1365

نقل قول dooste_u

سلام

کوشی من ایکسپریا ری هست

ممنون میشم کمکم کنین

در مورد مشکل شما اگر زیاد از هندزفری استفاده کرده باشید این مشکل خیلی پیش میاد و مختص گوشی خاصی نیست

ممنون

سلام ممنون از شما لطف دارین

با هندزفری بوتوث هم امتحان کردم نو خریدم اما بازم حل نشد

خیلی برام اذیت کننده شده ممنون میشم کمکم کنین

آقای مهربانی ها

شرمنده ایم

چهارشنبه 17 دی 1393  9:37 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول dooste_u
نقل قول ria1365

نقل قول dooste_u

سلام

کوشی من ایکسپریا ری هست

ممنون میشم کمکم کنین

ممنون

با هندزفری بولوتوث هم امتحان کردم نو خریدم اما بازم حل نشد

سلام دوست گرامی

همانطور که گفتم این ایراد  هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری

نرم افزاریش بخاطر باگ در سیستم عامل گوشیتون میتونه باشه و سخت افزاری بخاطر درگیر بودن سوکت هدفون گوشی مثلا از تو ی سوکت هدفون چندتا پایه داره شاید بهم بخورن موقع ورود هدفون به سوکت (منظور پایه هدفونتون)

اول شما اگر برای گوشیتون اپدیت جدید اومده حتما اپدیت کنین اگه نبود  به ترتیب زیر عمل نمایید:

---یک بکاپ کامل از اطلاعات گوشیتون  که براتون حیاطین و تو خود گوشین بگیرین مثلا مخاطبین یا یادداشت یا این طور چیزها 

و در مرحله دوم با استفاده از گزینه تنظیمات خود گوشی  یکبار سیستمتون رو بازگشت به کارخانه بکنید تا نرم افزارها و اطلاعات اضافی پاک شده و گوشیتون مثل روز اول که برا بار اول روشن کردید بشه اینطور اگر نرم افزاری باعث این ایراد شده باشه حذف میشه

بعد که ریسیت کردین امتحان کنین ببینین درست شده یا نه بعد نتیجرو اطلاع دهید 

-- هدف ما خدمت به همه همراهان راسخون می باشد--

در پناه حق

پنج شنبه 18 دی 1393  2:16 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 dooste_u
dooste_u
dooste_u
کاربر برنزی

نقل قول ria1365
نقل قول dooste_u
نقل قول ria1365

نقل قول dooste_u

سلام

کوشی من ایکسپریا ری هست

ممنون میشم کمکم کنین

ممنون

با هندزفری بولوتوث هم امتحان کردم نو خریدم اما بازم حل نشد

سلام دوست گرامی

همانطور که گفتم این ایراد  هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری

نرم افزاریش بخاطر باگ در سیستم عامل گوشیتون میتونه باشه و سخت افزاری بخاطر درگیر بودن سوکت هدفون گوشی مثلا از تو ی سوکت هدفون چندتا پایه داره شاید بهم بخورن موقع ورود هدفون به سوکت (منظور پایه هدفونتون)

اول شما اگر برای گوشیتون اپدیت جدید اومده حتما اپدیت کنین اگه نبود  به ترتیب زیر عمل نمایید:

---یک بکاپ کامل از اطلاعات گوشیتون  که براتون حیاطین و تو خود گوشین بگیرین مثلا مخاطبین یا یادداشت یا این طور چیزها 

و در مرحله دوم با استفاده از گزینه تنظیمات خود گوشی  یکبار سیستمتون رو بازگشت به کارخانه بکنید تا نرم افزارها و اطلاعات اضافی پاک شده و گوشیتون مثل روز اول که برا بار اول روشن کردید بشه اینطور اگر نرم افزاری باعث این ایراد شده باشه حذف میشه

بعد که ریسیت کردین امتحان کنین ببینین درست شده یا نه بعد نتیجرو اطلاع دهید 

-- هدف ما خدمت به همه همراهان راسخون می باشد--

در پناه حق

سلام مُن واقعا از صمیم قلب از شما به خاطر این همراهی صمیمانه تشکر میکنم

این همراهی بیشتر از حل هر مشکلی برای من ارزش دارهبا هندزفری بلوتوث هم که امتحان میکنم همینطوری هست

برای آهنگ گوش دادن هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب پخش میشه

اما موقع تماس گرفتن یا جواب دادن میره روی بلند گو

قبلا یه بار ریست کردم جواب نداده

کارت حافظه و مموری رو هم کلا فرمت کردم اما جواب نداده

آقای مهربانی ها

شرمنده ایم

پنج شنبه 18 دی 1393  10:03 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول dooste_u 

سلام مُن واقعا از صمیم قلب از شما به خاطر این همراهی صمیمانه تشکر میکنم

این همراهی بیشتر از حل هر مشکلی برای من ارزش دارهبا هندزفری بلوتوث هم که امتحان میکنم همینطوری هست

برای آهنگ گوش دادن هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب پخش میشه

اما موقع تماس گرفتن یا جواب دادن میره روی بلند گو

قبلا یه بار ریست کردم جواب نداده

کارت حافظه و مموری رو هم کلا فرمت کردم اما جواب نداده

سلام  و عرض ادب

مسلمه چون موقع پخش اهنگ این اشکال نمیتونه به هیچ وجه اتفاق بیفته که بخاد این اشکال موقع گوش کردن اهنگ پیش بیاد 

شما یکبار دیگر بنظرم همانطور که گفتم کلا سیستمتو ریسیت کن اگه از خود گوشی هم نخاستی موقع خاموش بودن گوشی توسط کلید های ولوم و پاور این کار را بکن اگر مایل به ریسیت نیستی قبل از مراجعه به تعمیرگاه تخصصی اگه تونستی خودت گوشیتو فلش بزن من به احتمال 90 درصد فکر میکنم با ریست و اگر نشد با فلش مشکلت حل میشه و اون موقع اگر مشکل حل نشد ایراد سخت افزاری از سوکت هدفون گوشی

باز شما امتحان کن نتیجرو بگو اگر هم خودتون اشنایی با فلش زدن ندارین و نمیخاین ریسک کنین بگین من اموزش و فایل های فلش گوشی شما رو پیدا کنم بزارمد میتونید به تعمیرگاه های تخصصی شهرتون مراجعه نمایید

باز اگر کمکی از دستم بربیاد همینجا اعلام نمایید من کمکتون کنمیا اگر نخاستید

وظیفه ما اینه که باهم بتونیم مشکلات هم رو  با همدلی و هم فکری تو انجمن ها حل کنیم 

پنج شنبه 18 دی 1393  10:24 PM
تشکرات از این پست
rezamoameri
rezamoameri
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

باسلام و خداقوت من گوشیمXperia ionهستش،1/5ساله خریدمش، یعنی از همون ماه های اولم راضی نبودم ازش، از اواسط تابستونی ک گذشت بازی کلش آف کلنز نصب دارم بازی میکنم(تقریبا زیاد)تا الآن،البته کمتر کردم بازی کردنو،نرم افزارای چت(لاین،وایبر،واتساپو...)نصب دارم و تعدادی برنامه سبک دیگه، سرعت گوشی انقد ک اومده پایین و هنگاش انقد زیاد شده،اعصابمو بهم ریخته،مثلا یک برنامه باز باشه و برنامه دومو باز کنم هنگه تا ده بیست ثانیه،سرعتش افتضاح،یه پیامک تایپ میکنم ده بار هنگای ده ثانیه ای داره،تا دلتون بخواد جاهای دیگه ازین هنگا،وسط برنامه ها یهو(Not responding,force close)میزنه،روزی شاید 50 بار بیشتر،یا وسط برنامه یهو میپره صفحه اول،یا یه پیامک واسم میخواد بیاد چن ثانیه قبلش قفل میکنه بعد پیامک میاد،سرعتشم که گفتم از یه برنامه میای بیرون یه برنامه دیگرو باز کنی باید وایسی ببینی آقای سونی کی میاد برسه بهت باز کنه برنامه مورد نظرتو.انگار میخوام باهاش سایت پارلمان آمریکارو هک کنم که با ترس و بی میلی راه میاد؛در مجموع کلافم کرده این گوشی،پولم ندارم یه گوشی جدید بخرم،وتنها رضایتم از این گوشی باطریشه که تقریبا سالم مونده! حالا میخواستم بپرسم مشکلش ازCpuشه؟ضعیف شده؟از بازی زیاد!یا مشکل چیز دیگه ایه؟و اگه چیز دیگه ایه قابل حله؟میشه سرعتش مث قبل شه؟... لطفا راهنماییم کنید با درود و سپاس
پنج شنبه 25 دی 1393  11:34 PM
تشکرات از این پست
ria1365
negarige
negarige
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

هنگ کردن گوشی موقع روشن کردن

سلام

من گوشیم note 3 neo هست

چند وقت بعضی وقتا که میزدمش تو شارژ خاموش میشد فکر کنم مشکل نرم افزاری داشت چندبارم میخواستم resitesh کنم یادم رفت

امروز زدمش تو شارژ خاموش شدو هنگ کرد روشنش که کردم تو اسم سامسونگ و مدلش هنگ میکنه

تورو خدا بگین چکار کنم frown

میدونم باید فلش شه ولی دقیق نمیدونم چجوری

جمعه 26 دی 1393  4:15 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول negarige

سلام

من گوشیم note 3 neo هست

چند وقت بعضی وقتا که میزدمش تو شارژ خاموش میشد فکر کنم مشکل نرم افزاری داشت چندبارم میخواستم resitesh کنم یادم رفت

امروز زدمش تو شارژ خاموش شدو هنگ کرد روشنش که کردم تو اسم سامسونگ و مدلش هنگ میکنه

تورو خدا بگین چکار کنم frown

میدونم باید فلش شه ولی دقیق نمیدونم چجوری

سلام

دوست عزیز اصلا جای نگرانی نیست این مورد در کل گوشیهای اندرویدی رخ میدهد 

مشکلتون بسادگی حل میشه

"فقط مدل دقیق گوشیتون رو بگین من اموزش و فایل فلششو براتون بزارم"

جمعه 26 دی 1393  4:29 PM
تشکرات از این پست
negarige
negarige
negarige
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2
جمعه 26 دی 1393  4:33 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول rezamoameri
باسلام و خداقوت من گوشیمXperia ionهستش،1/5ساله خریدمش، یعنی از همون ماه های اولم راضی نبودم ازش، از اواسط تابستونی ک گذشت بازی کلش آف کلنز نصب دارم بازی میکنم(تقریبا زیاد)تا الآن،البته کمتر کردم بازی کردنو،نرم افزارای چت(لاین،وایبر،واتساپو...)نصب دارم و تعدادی برنامه سبک دیگه، سرعت گوشی انقد ک اومده پایین و هنگاش انقد زیاد شده،اعصابمو بهم ریخته،مثلا یک برنامه باز باشه و برنامه دومو باز کنم هنگه تا ده بیست ثانیه،سرعتش افتضاح،یه پیامک تایپ میکنم ده بار هنگای ده ثانیه ای داره،تا دلتون بخواد جاهای دیگه ازین هنگا،وسط برنامه ها یهو(Not responding,force close)میزنه،روزی شاید 50 بار بیشتر،یا وسط برنامه یهو میپره صفحه اول،یا یه پیامک واسم میخواد بیاد چن ثانیه قبلش قفل میکنه بعد پیامک میاد،سرعتشم که گفتم از یه برنامه میای بیرون یه برنامه دیگرو باز کنی باید وایسی ببینی آقای سونی کی میاد برسه بهت باز کنه برنامه مورد نظرتو.انگار میخوام باهاش سایت پارلمان آمریکارو هک کنم که با ترس و بی میلی راه میاد؛در مجموع کلافم کرده این گوشی،پولم ندارم یه گوشی جدید بخرم،وتنها رضایتم از این گوشی باطریشه که تقریبا سالم مونده! حالا میخواستم بپرسم مشکلش ازCpuشه؟ضعیف شده؟از بازی زیاد!یا مشکل چیز دیگه ایه؟و اگه چیز دیگه ایه قابل حله؟میشه سرعتش مث قبل شه؟... لطفا راهنماییم کنید با درود و سپاس

باعرض سلام و خسته نباشید
مشکل شما براحتی حل میشه فقط باید گوشیتون رو ریسیت کنید و با این کار اطلاعاتتون پاک میشه 
 قبل ریسیت شما از همه اطلاعاتی که نیاز دارین یک بکاپ بگیرین تا بعد از ریسیت بتونین اطلاعات مورد نیازتون رو بازگردانید
نحوه ریسیت از طریق درحالت روشن : Settings → Privacy → Factory data reset → Reset phone

جمعه 26 دی 1393  4:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها