پاسخ به:نظر سنجی
يشنهادم اينه بياي باهم مايه بزاريم يه ماشين بگيريم بيوفتيم تو جاده منم فقط پايان نامم مونده
بنام خدای دانه های انار
اصلا ادام فروشی وا کن؟؟؟؟سودش خیلیه
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛ زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ..
هر شغلي كه به آن علاقمندي
فلافلي بهتره به نظرم. حداقلش اينکه نخود هميشه گير مياد ولي هويج ممکنه هميشه گير نياد.
قبلا تهران زندگی میکردیم نزدیک میدون حر یه فلافلی بود که بعد از 5 سال هنوز مزه فلافلاش رو فراموش نکردم از اون موقع هر وقت اسم فلافلی میاد یاد اونجا میکنم به نظرم فلافلی بزن
اگه از بین این دو تا میخوای انتخاب کنی فلافلی رو انتخاب کن. ولی به نظر من برو دکترا بگیر چون الان دیگه کاری که واسه فوق لیسانس پیدا بشه فرقی با کاری که واسه لیسانسه هاس نداره. به هر حال اگه به نتیجه مطلوبی رسیدی به منم بگو!
چه خوب یادم هست، عبارتی که به ییلاق ذهن وارد شد، وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت.
**بسم الله القاصم الجبارین**
فلافلی بزن و ادرسم بده تا بیایم مشتری همیشگیت شیم
در صورت تمایل پیام بدید
فلافلی چون هر فلافلی که می دی دست مشتری می تونی خودت هم یکی بخوری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آسان ترین کار جهان این است که خود باشی وسخت ترین کار جهان این است که دیگران باشی !!!!
وقتی که لیسانس می گیری چرا دنبال شغل آزاد می ری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام ودرود فراوان به نظر من فلافلی بزن
سلام
به نظرم فلاهیجی بزن.
خخخخخخخخخخخخ
.تفکر از تخصص مهمتر است📌
ای بابا ، فلافلی بزن حالش بیشتره
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.