0

هفته ششم: ----o-( ذوالکفــــــل " پرهیز از قضاوت عجولانه ")-o--- امتیاز ویژه

hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

پاسخ به: ----o-( ذوالکفــــــل " پرهیز از قضاوت عجولانه ")-o--- امتیاز ویژه

نقل قول TANHA313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

قضیه ای که تعریف میکنم به تازگی راجع به خودم اتفاق افتاده

من در سایت .... عضو بودم، یک نظر سنجی در اون سایت قرار داده شد و از اونجا که این سایت، سایت پر حاشیه ای بود، ادمین سایت تصمیم گرفته بود هر یک از اعضا که از سایت بازدید میکنن و برای شرکت در نظرسنجی لاگین نمیکنن رو شناسایی کنه و .....

البته قبل از این موضوع، بنا به دلایلی تصمیم گرفته بودم که برای همیشه به این سایت به عنوان یک عضو مراجعه نکنم و با یکی از معاونین ادمین راجع به مسئله ای صحبت کردم که اتفاقا در ارتباط با طرز برخورد ادمین اون سایت بود با خودم بود که در قضیه ای  از وی حمایت کرده بودم و ادمین، در ارسالی که زده بود عنوان کرده بود که  به بنده تشکری بابت این موضوع نخواهد رسید!!! و همچنین اضافه کرده بود "وقتی از من تعریف و تمجید میکنن حالمم از خودم بهم میخوره" و کلی صحبتهایی از این دست کرده بود و متاسفانه بین صحبتهاشون از من هم اسم برده بودند.  در صورتی که من در حالی به زدن این ارسال و حمایت از ایشون [و واضح تر بگم : درک ایشون بابت حواشی ای که داشتند]  پرداختم که خودم دارای مسئله حادی در زندگی شده بودم و میبایست همه انرژی و دل مشغولیَم، معطوف آن مسئله می بود و درآن لحظات، به هیچ عنوان به فکر دریافت تشکر از کسی بودم و تنها، روشنگری و ارائه مطلب حق، مدنظر بود. نتیجه این شد که به خاطر حرفهای ادمین، کاربران فکر کردند من به نوعی به تملق و چاپلوسی از ادمین پرداختم و شروع کردند به زدن ارسالهای مضحک و طنز درباره این قضیه. و حتی یک از کاربران، اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) در این باره کرده بود که " تعریف در جلوی اشخاص، مثل آنست که بر سر طرف، زباله خالی کنی!". خلاصه برای برخی هم این قضیه، شبهه شد که نیت من از این حرکت چی بوده و انجام همچین حرکتی رو از بنده، بعید دونستند. نهایتاً تصمیم گرفتم که نمیتوان روی چنین کسی که موقعیت اشخاص رو تشخیص نمیده و هر حرف زننده ای از دهنش بیرون میپره، حساب کرد و از اونجا بیرون اومدم. قبل از رفتن از اونجا، همین طور که گفتم این موضوع رو با معاون ادمین در میون گذاشتم و به بیان معضلات سایت [که متاسفانه یک سایت مهدوی هم بود] به عنوان درددل، پرداختم... بگذریم.... در اثر صحبتهای بنده و همین طور نکاتی که در سخنرانی یکی از اساتید درباره فعالیتهای مهدوی سایتها، عنوان شده بود، مسئولین اون سایت تصمیم گرفتند تا رویکرد تالار گفتمان رو تغییر بدن و به همین منظور، یک نظرسنجی به طریقی که در ابتدای ارسال گفتم برای کاربران قرار دادند که با توجه به روشی که ادمین [=مدیر ارشد سایت] برای شناسایی مخالفین خودش در نظر گرفته بود، باز هم بنده ضربه ـَشو خوردم و به عنوان شخصی که از سایت بازدید کرده اما لاگین نکرده و در نظرسنجی شرکت ننموده، "جاهلی که میبایست جهل خودشو فریاد کنه" و "دوست نما!" لقب گرفتم. البته خدا رو شکر این بار ادمین، اسمی از من نیاورده بود و به طور کلی همه کسانی که در نظرسنجی شرکت نکردند رو این چنین مخاطب قرار داد. البته، با توجه به صحبتهایی که کرده بودم و همین طور دفاعی که در اون ارسال، از ایشون داشتم، دوست نما! مطرح کردشون، خاص من بود و به من اشاره داشت...

در شرایطی با بنده به این نحو، برخورد شد که درگیر مسئله مهمی بودم.... اگر جام راحت بود و دلم خوش!، ناراحت نمیشدم اما..... بمانَد.

با توجه به اینکه قبلا تصمیم گرفته بودم اونجا رو برای همیشه ترک کنم، به این نتیجه رسیدم که واقعا تصمیمم به جا و درست بوده و براشون واقعا متاسف شدم و البته، هیچ وقت پاسخی به اونها ندادم و سکوت اختیار کردم و به این سایت [ =راسخون، با عنایت به فعالیتهای مفیدی که داره، مخصوصاً کلیپهای با کیفیت و پرمحتوا ] که در اثنای این قضایا، تصمیم به عضویت در آن گرفته بودم، مراجعه کردم

خب، حالا شما بگید جای من بودید چی کار میکردید؟؟؟

اول سلام خدمت راسخونی عزیز

از اینکه  به سایت راسخون اعتماد کردید و عضو سایت راسخون شدید خوشحالیم و ان شالله که  از این سایت راضی خواهید بود

و بخاطر داستانتون هم تشکر می کنم با خوندن این داستان بهتر زشتی و کراهت این گناه رو درک می کنیم و ان شالله که هیچوقت با قضاوت بی جا دل کسی رو نشکنیم و با آبروی بندگان خدا بازی نکنیم

من تمام مطالب و داستانتون رو خوندم

دوست عزیز با توجه به تعهدی که دادم با اجازتون ترجیح میدم قضاوت نکنم در این مورد

و اگه نظر بنده حقیر رو می خوایید بدونید هرگز کل رو بخاطر جزء نفی نکنید و اگه واقعا مطالب سایت مفید هست از سایت استفاده کنید به بخاطر یه فرد خودتون رو از مطالبی که میتونه واستون مفید باشه محروم نکنید.

به نظر من مهم نیست حق با کیه مهم اینه که ما با کینه ای که از دیگران به دل می گیریم فقط خودمون رو اذیت می کنیم

راسخونی عزیز این مطالب نظر شخصی بنده بود نظر شما چیه؟

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

جمعه 26 مهر 1392  10:35 PM
تشکرات از این پست
TANHA313 saeedakh rezahd
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 190

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

در عین حال که به تعهدتون عمل کردید، بسیار پاسخ به جایی دادید. واقعاً خوشحالم کردید laugh

متاسفانه ادمین اون سایت، اعلام کرده که مِن بعد به دید گذشته به ما نگاه نخواهد کرد و در صورتی که مسئله ای پیش بیاد، پاسخگوی ما نخواهند بود و دادرسی ای صورت نخواهد گرفت.... القابی رو که نسبت داده شده هم خدمتتون عرض کردم

جمعه 26 مهر 1392  11:10 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول TANHA313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

در عین حال که به تعهدتون عمل کردید، بسیار پاسخ به جایی دادید. واقعاً خوشحالم کردید laugh

متاسفانه ادمین اون سایت، اعلام کرده که مِن بعد به دید گذشته به ما نگاه نخواهد کرد و در صورتی که مسئله ای پیش بیاد، پاسخگوی ما نخواهند بود و دادرسی ای صورت نخواهد گرفت.... القابی رو که نسبت داده شده هم خدمتتون عرض کردم

خواهش میکنم

شما لطف دارید

نمیدونم اون سایت چقدر امکانات داشته و ...

ولی سایت راسخون هم امکانات خیلی خوبی داره و امیدارم از امکانات سایت راضی باشید

جمعه 26 مهر 1392  11:24 PM
تشکرات از این پست
TANHA313 saeedakh
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

اللهم عجل لولیک الفرج

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه مشارکت کنندگان محترم در طرح ذوالکفل (پرهیز از قضاوت عجولانه)

امتیازات طرح ذوالکفل (پرهیز از قضاوت عجولانه) به شرح جدول ذیل  تقدیم می گردد:

با تشکر از

-کلیه مشارکت کنندگان محترم

-مدیران گرامی تالار  سرکار "tahmoresو جناب "hoseinh1990" به جهت ایجاد و مدیریت مباحث

امتیازات تقدیم گردید

امتیازات

کاربران

30

mina_k_h

30

omiddeymi1368

30

arseyfi

30

Nargesi

30

HOSNA1390

30

KEFA313

30

maryam5852

30

saeedakh

30

ghkharazi

30

mgmoheby1

30

Maryamjoon

30

haj114

30

mahdi281

30

ahmadfarm

30

majnon313

30

alirezaheydari64

30

Doctor114

30

farshon

30

armin1900

30

kefa313

30

rashon

30

tahmores

30

shokraneh

30

golestan98

30

TANHA313

در مورد امتیازات ملاک حضور در طرح است و با توجه به هدف که در این طرح ذکر شده دوستانی که فعال تر هستند و به تعهد خود عمل می کنند ان شاء الله پاداش اصلی و هزاران برابر با ارزشتر را از خداوند خالق یکتا و مولا امام زمان (عج) دریافت می نمایند

با تشکر از کلیه همراهان عزیز و گرامی

جمعه 26 مهر 1392  11:45 PM
تشکرات از این پست
saeedakh TANHA313 mina_k_h ravabet_rasekhoon
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 190

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

طرح فعلی که با عنوان «ذوالکفل» در حال اجراست،  بسیار طرح جالبی ست که ابعاد مختلفی داره:

• خودسازی و بهبود شخصیتی
  •  مبارزه با نفس امّاره و وسوسه شیطان [= نمایش قدرت عظیم نه گفتن]
  • تعهد داشتن و مسئولیت پذیری
  • وفای به عهد
  • افزایش ظرفیت وجودی

دست و پنجه شخصی که این طرح رو مطرح کرد + مدیرانجمن که مدیریت این طرح رو به عهده دارن و زحمت میکشن، درد نکنه

امکانات سایت هم خیلی عالیه [مخصوصاً ادیتور مجهزتری نسبت به سایر جاها داره و قالب و فرمتش هم مناسبه]

أجرکم عندالله angel

شنبه 27 مهر 1392  12:38 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 ravabet_rasekhoon
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول TANHA313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

طرح فعلی که با عنوان «ذوالکفل» در حال اجراست،  بسیار طرح جالبی ست که ابعاد مختلفی داره:

• خودسازی و بهبود شخصیتی
  •  مبارزه با نفس امّاره و وسوسه شیطان [= نمایش قدرت عظیم نه گفتن]
  • تعهد داشتن و مسئولیت پذیری
  • وفای به عهد
  • افزایش ظرفیت وجودی

دست و پنجه شخصی که این طرح رو مطرح کرد + مدیرانجمن که مدیریت این طرح رو به عهده دارن و زحمت میکشن، درد نکنه

امکانات سایت هم خیلی عالیه [مخصوصاً ادیتور مجهزتری نسبت به سایر جاها داره و قالب و فرمتش هم مناسبه]

أجرکم عندالله angel

سلام

ممنون

ان شاءالله که این طرح و اعمالمون باعث شادی دل آقا امام زمان (عج) باشه

اللهم عجل لولیک فرج

شنبه 27 مهر 1392  1:58 PM
تشکرات از این پست
TANHA313 amirali123 ravabet_rasekhoon
rezahd
rezahd
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 24

همه این ها بر میگردد به حسن ظن یا سوء ظن . اگر ما خودمان را عادت دهیم که در همه شرایط نسبت به دبگران حسن ظن داشته باشیم دگر دچار قضاوت عجولانه نمی شویم. در روایات از ائمه معصومین علیها السلام بسیار است که مومن باید نسبت به برادر مومن خود حسن خلق و حسن ظن داشته باشد. در روایتی دیگر آمده اگر 70 نفر بر علیه مومن شهادت بدهند ولی او انکار کند تو حرف او را باور کن . اسلام به آبروی مومن و مسلمان اهمیت بسیار داده است .

التماس دعا 

یک شنبه 28 مهر 1392  10:52 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

به نظر من قضاوت عجولانه به صبر انسانها بستگي داره خوب هر كسي يه ظرفيتي داره كه بسته به اون صبر و تحمل ويكنه اگه كسي صبرس زياد باشه تو مسئله قضاوت هم با دليل و مدرك قضاوت ميكنه ولي برعكس هر كسي هم صبر نداشته باشه و تو هر مسائلي دچا سوء تفاهم ميشه

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 13 آبان 1392  11:23 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990
دسترسی سریع به انجمن ها