کیک کنجد

مواد لازم :
پودر شکر یک و نیم پیمانه
کره یا روغن نصف پیمانه
کنجد سفید یک سوم پیمانه سرخالی
آبلیمو نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو نصف قاشق چایخوری
آرد دو و نیم پیمانه
ماست یک پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه:
پودر شکر را با روغن با دستگاه همزن بهم زده تا صاف و یکدست شود. تخم مرغها را یک دقیقه یکبار می شکنیم و بهم می زنیم تا مایه کاملاً مخلوط و حجیم شود. سپس جوش شیرین را در ماست شیرین و چرب ریخته هم زده و به بقیه مواد افزوده و کمی بهم می زنیم. آرد الک شده را آرام در چند مرحله به مواد افزوده و از یکطرف بهم زده تا مایه صاف و یکدست شود. رنده پوست لیمو ، آبلیمو و کنجد را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم و آنرا در قالب چرب و کاغذ انداخته می ریزیم و صاف و یکدست می کنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 50 تا 60 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پخته و پس از کمی خنک شدن از فر بیرون می آوریم و با شیر یا چایی میل می کنیم.