حجتالاسلام محمدجواد محامدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بابل اظهار داشت: 10 سال قبل از انقلاب در قم و درمدرسه فیضیه مشغول تحصیل علوم دینی بودم.
وی افزود: افتخار شاگردی بزرگان و علما دین از جمله حضرات آیات بروجردی، شهید مطهری و شهید محمد علی صدوقی را داشتم و مدتی شاگرد حضرت امام خمینی (ره)بودم.
وی بیان داشت: بعد از مدتی وارد حزب انقلابیون شدم و در کنارمردم برای استقرار نظام جمهوری اسلامی در صحنه سیاسی حضور فعال داشتم.
محامدی گفت: بعد از پیروزی انقلاب در لباس روحانیت به ترویج و تبلیغ دین مبین اسلام پرداختم و در جامعه روحانیت به اسلام و مسلمانان خدمت کردم.
وی خاطرنشان کرد: بعد از آن دو بار افتخار حضور در محضر امام خمینی (ره)و دوبار خدمت رهبر معظم انقلاب را داشتم.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون 86 ساله است، تصریح کرد: 50 سال قبل از قم به بابل آمده و در لباس روحانیت خدمت میکنم.
این روحانی برجسته اذعان داشت: سفارش من به مردم خداشناسی و بندگی خداونداست، نماز را به پا دارید، هرگز خدا را از یاد نبرید و بدانید آنچه سبب بدبختی انسان میشود منیت و کبر و غرور است.
محامدی با اشاره به اینکه امروز آنچه دارم از عنایت خداوند است متذکر شد: کسب عزت و آبرو دست خداوند است و اوست که خوشبختی را برای انسان رقم میزند